• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

ساده‌ترين روش درست كردن سالاد ماكاروني

۹ بازديد

سالاد ماكاروني سريع و با حداقل مواد براي يك وعده غذايي ساده و خوشمزه آماده مي‌شود و مي‌توانيد به‌عنوان يك وعده غذاي سرد آن را سرو نماييد.

طرز تهيه سالاد ماكاروني

سالاد ماكاروني يكي از سالادهاي مجلسي و بسيار پرطرفدار ايراني است كه علاوه بر اينكه به عنوان سالاد استفاده‌‌ مي‌شود در بعضي مجالس به عنوان پيش‌غذا هم سرو‌‌ مي‌شود. البته اين سالاد را‌‌ مي‌توانيد به عنوان يك غذاي كامل هم مصرف كنيد. در دستور زير در صورت تمايل‌‌ مي‌توانيد هويج، ‌‌‌سيب‌زميني و نخود فرنگي را از مواد لازم حذف كنيد. شما‌‌ مي‌توانيد سالاد ماكاراني را به صورت قالبي يا تك نفره براي مهماني تهيه كنيد و به دلخواه مرغ يا ژامبون به آن اضافه كنيد. با مجله دلتا همراه باشيد تا طرز تهيه سالاد ماكاروني را ياد بگيريم.

 سالاد ماكاروني ساده

مواد لازم براي طرز تهيه سالاد ماكاروني ساده

  • ژامبون ۳۰۰ گرم
  • خيارشور ۶ عدد
  • هويج كوچك ۲ عدد
  • ‌‌‌سيب‌زميني ۲ عدد
  • نخود فرنگي ۱۰۰ گرم
  • ماكاروني فرمي ۳۰۰ گرم
  • شويد خشك ۱ قاشق چاي‌خوري

مواد لازم براي تهيه سس مخصوص

  • مايونز ۱/۵ پيمانه
  • خردل ۱‌‌ قاشق غذاخوري
  • خامه ۲‌‌ قاشق غذاخوري
  • ماست ۳‌‌ قاشق غذاخوري
  • آبليمو ترش ۳‌‌ قاشق غذاخوري
  • نمك به مقدار لازم
  • فلفل سياه ۱‌‌ قاشق چاي‌خوري
  • پودر سير ۲‌‌ قاشق چاي‌خوري
  • آويشن ۱‌‌ قاشق چاي‌خوري

طرز تهيه سالاد ماكاروني

سالاد ماكاروني

مرحله اول

هويج‌‌‌ها و ‌‌‌سيب‌زميني‌‌‌ها را شسته و آب‌پز كنيد و سپس روي تخته بگذاريد و به شكل مربع‌‌‌هاي كوچك يا اصطلاحا نگيني خرد‌‌ كنيد و در يك كاسه بزرگ‌‌ بريزيد.

مرحله دوم

ماكاروني فرمي‌‌‌ را در قابلمه‌اي‌‌ مي‌ريزيم و روي آن‌‌‌ها آب به مقداري‌‌ مي‌ريزيم كه اگر هم بزنيم ماكاروني‌‌‌ها در آب شناور باشند تا حدودا ۱۰ دقيقه بپزند. بعد كه پخته شد در آبكش‌‌ مي‌ريزيم تا آب اضافه آن كاملا خارج شود.

مرحله سوم

ژامبون و خيارشورها را روي تخته آشپزخانه به صورت مكعب‌‌‌هاي مربع شكل يكدست خرد كنيد و وقتي ماكاروني فرمي‌‌‌ها را آبكش كرديد با هم به كاسه مواد اضافه‌‌ نماييد. نخود فرنگي كنسروي و يا پخته‌شده از قبل را همراه با شويد خشك به مواد اضافه كنيد.

مرحله چهارم

داخل يك كاسه كوچك تمام مواد سس را بريزيد و خوب هم بزنيد تا مخلوط شود. سپس در انتها روي مواد سالاد ماكاروني ريخته و مواد را خوب زير و رو كنيد تا يكدست شود و سس به خورد سالاد برود.

مرحله آخر از طرز تهيه سالاد ماكاروني

سالاد ماكاروني را به‌طور متداول با سس‌‌‌هايي مثل سس مايونز يا سس فرانسوي سرو‌‌ مي‌كنند كه به همين جهت كالري آن بالا‌‌ مي‌رود. براي كساني كه رژيم لاغري دارند مي‌توانند سس مايونز را با ماست كم‌چرب، مقداري فلفل سياه و آب ليموترش مخلوط و به‌عنوان سس به سالاد اضافه نمايند.

سالاد

پيشنهاد مطالعهطرز تهيه خورشت تره كوهي ، مخصوص ايلامي‌ها را بخوانيد.

هندوانه شب يلداي خود را اين‌گونه تزيين كنيد

۱۳ بازديد

اگر به دنبال ايده‌اي جديد و خاص براي تزيين هندوانه شب يلدا هستيد، يكي از بهترين و متفاوت‌ترين ايده‌هاي جديد كيك هندوانه است.

ژله و كيك هندوانه

كيك هندوانه يك دسر آسان، سبك و باطراوت است كه براي دورهمي شب يلدا پذيرايي متنوعي را رقم مي‌زند. اين كيك يك استوانه هندوانه‌اي است كه روي آن يك لايه كرم خامه‌اي شيرين قرار داده شده و مانند ساير كيك‌ها سرو مي‌شود. تنها كاري كه براي طرز تهيه كيك هندوانه بايد انجام دهيد اين است كه سر و ته يك هندوانه كامل را برش دهيد و پوست آن را جدا كنيد تا به شكل استوانه درآيد. سپس روي آن را با خامه فرم گرفته و به هر شكلي كه دوست داريد و با هر ميوه‌اي كه دلتان مي‌خواهد، تزيين كنيد. با مجله دلتا همراه باشيد.

مواد لازم براي كيك هندوانه

  • يك هندوانه كوچك (ترجيحا بدون هسته)
  • يك قاشق چاي‌خوري ژلاتين (طعم‌دار نباشد)
  • ۳ قاشق غذاخوري آب سرد
  • ۳ فنجان خامه سرد و سنگين
  • ۲ قاشق غذاخوري پودر قند
  • يك قاشق چاي‌خوري عصاره وانيل
  • نصف فنجان ميوه براي تزيين

طرز تهيه كيك هندوانه

طرز تهيه كيك هندوانه

مرحله اول

با استفاده از يك چاقوي بزرگ، قسمت بالايي و پاييني هندوانه را در يك خط مستقيم برش دهيد. اين هندوانه قرار است روي يك سطح بنشيند و رويه آن صاف باشد.

هندوانه را به صورت عمودي روي يك تخته برش قرار دهيد و تمام پوست سبز و سفيد را از كناره‌هاي آن جدا كنيد تا شبيه يك كيك بلند و استوانه‌اي شود.

هندوانه را در ظرف سرو قرار دهيد و از يك دستمال كاغذي خشك براي خشك كردن هندوانه استفاده كنيد تا رطوبت اضافي آن گرفته شود. از دستمال باكيفيت آشپزخانه‌اي استفاده كنيد تا اثري از دستمال روي هندوانه نماند.

كيك ژله اي هندوانه

مرحله دوم

ژلاتين را در يك كاسه كوچك روي آب سرد بپاشيد و بگذاريد ۳ دقيقه بماند. ۵ ثانيه آن را در مايكروويو قرار دهيد تا ژلاتين حل و مايع شود. براي آب كردن ژلاتين مي‌توانيد از حرارت كتري نيز استفاده كنيد.

ليوان حاوي ژلاتين را روي كتري بگذاريد و هم‌ بزنيد تا در آب حل شود. در كاسه هم‌زن دستي، خامه غليظ را با پودر قند و عصاره وانيل بزنيد. با هم‌زن شروع كنيد و به تدريج سرعت را به متوسط ​​افزايش دهيد. دسرهاي يلدايي بسيار زياد هستند ما كوكي انار را هم در مجله به شما ياد داده‌ايم.

ژله و كيك هندوانه

مرحله سوم كيك هندوانه

وقتي رد هم‌زن روي خامه افتاد، به‌تدريج و باحوصله مخلوط ژلاتين را داخل آن بريزيد. سرعت هم‌زن را افزايش دهيد و به زدن ادامه دهيد تا بافت نرمي پيدا كند.

خامه فرم‌گرفته را روي سطح و كناره‌هاي هندوانه بماليد و پخش كنيد، همان‌طور كه روي كيك‌هاي معمولي را خامه مي‌زنيد. سپس با انواع ميوه تكه‌شده كه داريد روي آن را تزيين كنيد.

ژله و كيك هندوانه

پيشنهاد مطالعهطرز تهيه دسر انار با ژله و بيسكويت پتي‌بور را بخوانيد.

طرز تهيه چيپس پلو با مرغ

۷ بازديد

شايد اسم اين غذا به نظر شما جديد برسد يا تصور كنيد از چيپس خلالي در آن استفاده شده باشد. اما در واقع اين‌گونه نيست و اين غذا جزء دسته پلوهاي مخلوط خوش‌طعم و ساده قرار مي‌گيرد.

طرز تهيه چيپس پلو با مرغ

پلوهاي مخلوط با مرغ يا سيب‌زميني جزء غذاهايي هستند كه با ذائقه ما ايراني‌ها بسيار جور در مي‌آيد. در كنار آن اگر مواد مختلف ديگري را هم با آن‌ها مخلوط كنيد مي‌توانيد طعم و مزه جديد و متفاوتي را به سفره غذايي خود اضافه نماييد و از آن لذت ببريد. با مجله دلتا همراه باشيد تا طرز تهيه چيپس پلو با مرغ را ياد بگيريم.

مواد لازم براي چيپس پلو با مرغ

  • برنج دم كشيده يك پيمانه
  • فيله مرغ ۲۰۰ گرم
  • محلول زعفران يك‌دوم قاشق چاي‌خوري
  • سيب‌زميني متوسط يك عدد
  • پياز سرخ‌شده يك قاشق سوپ‌خوري
  • روغن مايع ۲ پيمانه
  • هويج متوسط ۲ عدد، پوست گرفته
  • رنده پوست پرتقال يك قاشق چاي‌خوري
  • كره يك قاشق سوپ‌خوري
  • نمك و فلفل به ميزان لازم

طرز تهيه چيپس پلو با مرغ

چيپس پلو با مرغ

مرحله اول

ابتدا بعد از آبكشي و دم كردن برنج، سيب‌زميني‌ها را پوست گرفته و بشوييد. براي سهولت كار آن را ريز رنده كرده و در آبكش بريزيد.

مرحله دوم

سيب‌زميني‌ها را كاملا بشوييد تا نشاسته سيب‌زميني رنده‌شده كاملا از بين برود. سيب‌زميني را مدتي در آبكش نگه داريد تا خشك شود و آب اضافي آن كاملا خارج شود. هويج را نيز به همين شكل رنده كنيد.

مرحله سوم

روغن را در تابه يا قابلمه كوچكي داغ كرده و سيب‌زميني‌ها را به دفعات سرخ كنيد. موقع سرخ كردن سيب زميني‌ها آن را اصلا هم نزنيد چرا كه سيب‌زميني‌ها به هم مي‌چسبد. شعله گاز را يكنواخت كنيد تا همه سيب‌زميني‌ها يكسان سرخ شود.

مرحله چهارم

بعد از سرخ شدن، سيب‌زميني‌ها را در آبكش بريزيد تا روغن اضافي كاملا خارج شود. اين كار را با مابقي سيب زميني‌ها انجام دهيد. هويج‌ها را نيز به همين شكل سرخ كنيد (هويج زودتر از سيب‌زميني سرخ مي‌شود و بايد سريع عمل كنيد). هويج‌ها را روي دستمال آشپزخانه بريزيد تا روغن اضافي آن‌ها گرفته شود.

مرحله پنجم چيپس پلو با مرغ

فيله‌هاي مرغ را درسته يا به صورت مكعبي يا به شكل دلخواه خرد كرده و با كره تفت دهيد. پياز سرخ شده را نيز افزوده و كمي هم با پياز تفت دهيد. محلول زعفران، پوست پرتقال رنده‌شده، نمك و فلفل را هم اضافه كرده و كنار بگذاريد. در ديسي برنج سفيد را ريخته و روي آن را به دلخواه با مواد فوق تزئين كنيد.

پلو با مرغ و چيپس هويج

پيشنهاد مطالعهطرز تهيه آش بادمجان، مخصوص خراساني‌ها را بخوانيد.

طرز تهيه پيش غذايي لذيذ با سيب زميني

۵ بازديد

شما مي‌توانيد اين سيب‌زميني‌هاي خوشمزه را هم در فر كباب كنيد و هم در روغن سرخ كنيد. سيب‌زميني چوبي به تنهايي و يا كنار همبرگر يا ساندويچ‌هاي ديگر يك مكمل عالي به شمار مي‌آيد.

سيب زميني چوبي

سيب‌زميني سرخ كرده يكي از محبوب‌ترين خوراكي‌هاست كه به‌عنوان ميان‌وعده يا كنار ساندويچ و غذاهاي فست‌فودي خورده مي‌شود. اين خوراكي آن‌قدر طرفدار دارد كه ممكن است بر سر آن دعوا شود و سرو غذايي مثل همبرگر بدون سيب‌زميني سرخ‌شده در كنار آن، براي بعضي‌ها شبيه به توهين و گناه نابخشودني باشد. در اين مطلب از مجله دلتا مي‌خواهيم يك ايده‌ جديد درباره اين خوراكي را با شما مطرح كنيم؛ ايده‌اي كه شايد آن را بيشتر از سيب‌زميني سرخ‌شده معمولي بپسنديد. پس با ما همراه باشيد تا طرز تهيه سيب زميني چوبي را به شما آموزش دهيم.

مواد لازم براي سيب زميني چوبي

  • سيب‌زميني متوسط: ۴ تا ۵ عدد
  • آرد سفيد: ۱ پيمانه
  • پنير پيتزا: ۲ قاشق غذاخوري
  • پودر پاپريكا: ۱ قاشق چاي‌خوري
  • جعفري خشك: ۱ قاشق غذاخوري
  • نمك و فلفل سياه: از هر كدام يك قاشق چاي‌خوري

طرز تهيه سيب زميني چوبي

طرز تهيه سيب زميني چوبي

مرحله اول

براي تهيه اين سيب زميني چوبي خوشمزه، ابتدا سيب‌زميني‌ها را برش‌هاي كوچك مي‌زنيم و درون آب جوش، با حرارت ملايم به مدت ۲۰ دقيقه مي‌پزيم تا كاملا نرم شود.

مرحله دوم

بعد از اينكه سيب‌زميني پخت، آن را با گوشتكوب كاملا پوره مي‌كنيم و همان‌طور كه سيب‌زميني داغ است، پنير پيتزا و ادويه‌ها و جعفري خشك را اضافه و به‌خوبي با هم مخلوط مي‌كنيم.

بعد از اينكه تمامي مواد با هم مخلوط شد، آرد سفيد را اضافه و دوباره مخلوط مي‌كنيم تا به يك بافت خميري منسجم برسد.

مرحله سوم

در اين مرحله، روي تخته را به‌خوبي آرد مي‌پاشيم و پوره سيب‌زميني را روي آن قرار مي‌دهيم و با وردنه پهن مي‌كنيم. بعد از اينكه خمير را به خوبي پهن كرديم، با يك چاقوي تيز برش‌هاي طولي يك سانتي‌متري مي‌زنيم و جدا مي‌كنيم.

مرحله آخر سيب زميني چوبي

سيب‌زميني‌هاي چوبي را درون روغن داغ قرار مي‌دهيم و با حرارت ملايم سرخ مي‌كنيم تا طلايي و برشته شود. اگر به غذاهايي كه با سيب‌زميني درست مي‌شوند علاقه داريد، رولت سيب زميني با گوشت و پنير را هم بخوانيد.

سيب زميني چوبي چيست

پيشنهاد مطالعهگراتن پاستا غذايي لذيذ  را در مجله دلتا بخوانيد.

تارت شكلات و انار ، دسر ساده يلدايي

۷ بازديد

تارت انار يكي از تارت‌هاي بسيار خوشمزه و پاييزي است كه مي‌توانيد براي شب يلدا آن را تهيه كنيد. اين تارت خوشمزه با دسر شكلاتي و دانه‌هاي انار تهيه مي‌شود و بسيار هم ساده و در دسترس است.

تارت شكلات و انار

انار قطعا يكي از خوشمزه‌ترين ميوه‌هاي فصل سرد است. اين ميوه پرخاصيت با آن ظاهر فوق‌العاده زيبا، آن‌قدر طعم خوبي دارد كه دردسر برش دادن و دانه كردن آن را به جان بخريم و از آن لذت ببريم. با انار انواع و اقسام خوراكي تهيه مي‌شود؛ از غذاي اصلي مانند كوفته انار گرفته تا دسر و كيك و كوكي انار و نوشيدني. در اين مطلب از مجله دلتا مي‌خواهيم طرز تهيه تارت شكلات و انار را آموزش دهيم. با توجه به اينكه شب يلدا نزديك است، اين تارت مي‌تواند شيريني خوشمزه‌اي براي بلند‌ترين شب سال شما باشد.

مواد لازم براي تارت شكلات و انار

  • بيسكويت پتي‌بور: ۱۳۰ گرم
  • دسر شكلاتي آماده: ۲ بسته
  • انار: به ميزان دلخواه
  • كره ذوب‌شده: ۱۰۰ گرم
  • قالب تارت

طرز تهيه تارت شكلات و انار

 تارت انار

مرحله اول

براي تهيه اين تارت جذاب، ابتدا بيسكويت پتي‌بور را داخل خردكن مي‌ريزيم و كاملا پودر مي‌كنيم. سپس كره ذوب‌شده را به بيسكويت‌ها اضافه و به‌خوبي مخلوط مي‌كنيم.

مرحله دوم

در اين مرحله بعد از اينكه بيسكويت و كره كاملا باهم مخلوط شد، به اندازه ۳ قاشق غذاخوري از مخلوط آماده‌شده را درون قالب تارت مي‌ريزيم و فرم مي‌دهيم. سپس با يك گوشتكوب روي بيسكويت‌ها را پرس مي‌كنيم تا كاملا منسجم شود.

مرحله سوم تارت شكلات و انار

قالب تارت را براي نيم ساعت تا يك ساعت درون يخچال قرار مي‌دهيم تا سفت شود. بعد از يك ساعت، قالب تارت را از يخچال خارج مي‌كنيم و به آرامي بيسكويت‌ها را در مي‌آوريم.

حال از دسر شكلاتي دنت روي بيسكويت‌ها مي‌ريزيم و به صورت يك‌دست پخش مي‌كنيم. سپس براي زيباتر شدن دسر، مقداري انار روي تارت مي‌ريزيم و به دلخواه با سس كارامل تزيين مي‌كنيم.

تارت يلدايي

پيشنهاد مطالعهچيز كيك ژله اناري ، دسر خوشمزه يلدايي را بخوانيد.

رفع شوري غذا با راهكارهاي ساده

۶ بازديد

قطعا شما هم آشپزي را ديده‌ايد كه به‌رغم تجربه و دقت در آشپزي گاهي در افزودن نمك به غذا اشتباه كرده باشد. اين مسئله به‌خصوص در مهماني‌ها دردسرساز مي‌شود.

رفع شوري غذا

شور شدن غذا اتفاقي است كه ممكن است براي هر فردي در آشپزي پيش بياييد كه برطرف كردن آن غيرممكن نيست و مي‌توان به راحتي شوري غذا را از بين برد. مي‌دانيد كه شور شدن غذا به معني اين است كه نمك مصرفي بيش از اندازه در غذا استفاده شده است و خوردن آن را كمي دشوارتر كرده است، ولي بايد بدانيد كه براي رفع شوري غذا راه‌هاي زيادي وجود دارد كه ما در اين بخش از مجله دلتا شما را با چند ترفند آشنا مي‌كنيم.

رفع شوري غذا با استفاده از قند

يك قند را داخل يك قاشق بگذاريد و آن قاشق حاوي قند را داخل قابلمه غذاي خود قرار دهيد. قرارگيري قاشق طوري بايد باشد كه قند آب نشود و پس از اينكه لحظاتي سپري شد مي‌توانيد قاشق و قند را از داخل غذا برداريد.

برطرف كردن شوري غذا

برطرف كردن شوري غذا با سيب‌زميني

يك سيب‌زميني را پوست بگيريد و آن را به دو قسمت تقسيم كنيد و داخل غذاي در حال جوش بيندازيد. پس از پخت غذا به راحتي مي‌توانيد سيب‌زميني را از داخل آن خارج كنيد.

استفاده از ميوه

در بعضي غذاها همچون خوراك سبزي يا گوشت مي‌توانيد از ميوه‌ها استفاده كنيد؛ مثلا چند تكه آناناس يا سيب انتخاب خوبي براي مخفي كردن مزه شوري غذا هستند.

استفاده از آب

اگر غذايي كه پخته‌ايد مثل آبگوشت يا خورشت آبكي است مي‌توانيد مقداري آب به آن بيفزاييد. البته بايد توجه داشته باشيد كه از تبخير آب غافل نشويد.

از بين بردن شوري غذا

افزايش حجم غذا

اگر از مواد اوليه غذا باقي مانده است مي‌توانيد با اضافه كردن آن به غذا شوري غذا را تا حدود زيادي برطرف كنيد.

استفاده از اسفنج

وقتي هيچ راهكاري براي رفع شوري غذا نداريد، مي‌توانيد از داروخانه يك اسفنج بهداشتي خريداري كنيد و آن را داخل غذا قرار دهيد تا به مدت ده دقيقه با آن بجوشد و نمك غذا را به خود بگيرد.

شستن سبزيجات

اگر بعد از اينكه نمك را اضافه كرديد غذايتان شور شد مي‌توانيد سيب‌زميني، لوبيا سبز يا سبزيجات و… را دوباره بشوييد تا از شوري غذاي خود كم كنيد.

نمك

اضافه كردن شكر يا مواد اسيدي

براي اينكه طعم شوري غذا را كاهش دهيد مي‌توانيد از مواد اسيدي مثل عصاره مركبات، گوجه فرنگي، سركه و ترشي استفاده كنيد.

حواستان به بخار شدن آب باشد

غذاهاي آبكي مثل انواع آش‌ و خورشت مقداري از آبي را كه اضافه كرده‌ايد در ابتدا از دست مي‌دهند؛ پس بهتر است نمك را در مراحل آخر به آن‌ها اضافه كنيم.

رفع شوري غذا با استفاده از خامه

اگر سبزي‌اي كه بخارپز كرده‌ايد شور شده است مي‌توانيد آن را با مقداري خامه سرو كنيد و يا مي‌توانيد سبزي‌تان را در مخلوط آب جوش و خامه قرار دهيد تا كمي از نمكش كم شود، اما در اين صورت كالري غذايتان كمي بالا مي‌رود.

salt

پيشنهاد مطالعهفوت و فن داشتن آش رشته خوشمزه را هم بخوانيد.

شب يلدا چي بپزيم؟ انواع غذا و شيريني شب يلدا

۹ بازديد

جشن شب يلدا يكي از قديمي‌ترين جشن‌هاي ايراني است كه در بلندترين شب سال برگزار مي‌شود. يكي از معضلات مهماني‌هاي اين شب غذا و شيريني‌هاي مناسب آن است.

انواع غذا و شيريني شب يلدا

شب يلدا نزديك است. اگرچه هنوز هم به خاطر پاندومي كرونا امكان گرفتن مهماني بزرگ وجود ندارد، اما به هر حال از رسم و رسوم اين شب نمي‌شود گذشت. شايد از خودتان مي‌پرسيد «شام شب يلدا چي درست كنم؟». ما در مجله دلتا طرز تهيه انواع غذا و شيريني شب يلدا را براي شما گردآورده‌ايم تا سفره شب يلداي شما رنگ و لعاب بهتري داشته باشد و خانواده‌تان را به وجد بياورد.

شيريني شب يلدا

بدون شك غذاي شب يلدا مهم‌ترين بخش مراسم است. در ادامه چهار نوع غذا را به شما معرفي مي‌كنيم كه براي شام شب يلدا بسيار مناسب هستند.

كوفته انار و گردو يلدايي

اگر دوست داريد براي شام شب يلدا يك غذاي متفاوت و خوشمزه با انار و گردو تهيه كنيد، كوفته انار و گردو مخصوص شماست. اين غذا طعم ملسي دارد و تقريبا همه از خوردن آن لذت خواهند برد.

خورشت مرغ با سير و انار

مرغ اناري يكي از غذاهاي مخصوص فصل‌هاي سرد سال و يكي از غذاهاي پيشنهادي براي پذيرايي شب چله است. مرغ اناري خواص بسيار زيادي دارد كه بهتر است در وعده‌هاي غذايي گنجانده شود.

مرغ با سير و انار

خورشت كدو حلوايي يكي از انواع غذا و شيريني شب يلدا

پيشنهاد ديگر ما براي شام شب يلدا، خورشت كدو حلوايي با آلو و مرغ است. در اين فصل سال با كدو حلوايي مي‌توانيد انواع غذا، پيش‌غذا و دسر را تهيه كنيد.

انار پلو غذاي خوشمزه پاييزي

انار پلو يكي از انواع غذاهاي پلويي خوشمزه و مجلسي ايراني است كه اصالت آن را متعلق به شهرهاي قزوين و شيراز مي‌دانند.

سالاد انار يلدايي پيش‌غذاي مخصوص

براي پيش‌غذاي شب يلدا يك سالاد خوشمزه با انار، هويج و كلم قرمز درست كنيد. تركيب اين سه مورد با يك سس بسيار خوشمزه و متفاوت و البته گردو، به لذيذترين انتخاب شما تبديل خواهد شد.

سالاد انار

پس از صرف شام و كنار رفتن از ميز شام، همه دوباره به سمت ميز تنقلات مي‌روند و به دنبال يك خوراكي شيرين به عنوان دسر مي‌گردند.

دسر انار با ژله و بيسكويت پتي‌بور

دسر انار يكي از انواع دسرهاي ساده است كه‌ مي‌توانيد براي مهماني‌ها‌ي مختلف تهيه كنيد و بهترين زمان تهيه اين دسر خوشمزه شب يلدا است. اما اين دسر فوق‌العاده راحت بوده و با ژله انار و بيكسويت پتي‌بور تهيه‌ مي‌شود

كوكي انار

كوكي انار يكي از انواع كوكي‌‌ها هستند كه براي شب يلدا و مهماني آماده مي‌شوند و شكل ظاهر يلدايي آن براي شما بسيار محبوب خواهد بود. تهيه كوكي و تهيه خمير آن بسيار آسان است.

چيز كيك ژله اناري

چيز كيك انار

يكي از دسر‌‌هاي محبوب همه ايراني‌‌ها، چيز كيك انار است. تهيه چيز كيك بسيار ساده، خوش‌طعم و دوست‌داشتني است. اما چيز كيك انار طعمي بسيار ويژه و ظاهري جذاب دارد.

پف پفي، دسر خوش‌رنگ مخصوص شب يلدا

پف پفي يلدايي يكي از دسرهاي خوشمزه براي شب يلدا است كه به راحتي با ژله‌‌‌هاي رنگي‌‌ مي‌توانيد آن را تهيه كنيد و مطمئن باشيد از مدل‌‌‌هاي پف پفي بيرون بسيار با كيفيت‌تر و خوشمزه‌تر و سالم‌تر خواهد شد.

پف پفي

پيشنهاد مطالعهطرز تهيه باسلوق ، شيريني مخصوص شب يلدا را هم بخوانيد.

راز خوشمزه شدن كتلت و كوكو چيست؟

۹ بازديد

براي پخت كتلت و كوكو نرم و خوشمزه نكات ساده و ريزي وجود دارد كه اگر رعايت شوند، هيچ‌وقت كتلت يا شامي شما سفت نمي‌شود يا وا نمي‌رود.

اگر براي شما هم اين پرسش وجود دارد كه فرق شامي و كتلت و كوكو چيست؟ بايد بگوييم كه شامي معمولا با آرد نخودچي درست مي‌شود، كتلت با سيب‌زميني و كوكو با تخم‌مرغ. ماده اوليه كتلت گوشت است، يعني انواع گوشت‌ها را اعم از مرغ، ماهي يا گوسفند و گاو را به صورت چرخ‌شده با سبزيجات، سيب‌زميني، تخم‌مرغ و آرد مخلوط مي‌كنند. در شامي، گوشت با حبوبات چر‌خ‌شده و پخته به همراه آرد و تخم‌مرغ مخلوط و سرخ مي‌شود. با مجله دلتا همراه باشيد تا راز خوشمزه شدن كتلت و كوكو را بدانيم.

هر آنچه درباره راز خوشمزه شدن كتلت و كوكو بايد بدانيد

  • در طرز تهيه كتلت با سيب‌زميني، حتما بعد از رنده يا چرخ كردن سيب‌زميني و پياز، آب آن‌ها را بگيريد. اين كار باعث مي‌شود كتلت شما وا نرود. همچنين اگر آب سيب‌زميني‌ها را نگيريد، غذايتان طعم و رنگ بدي خواهد گرفت.
  • بهتر است از آرد نخودچي در كتلت گوشت استفاده كنيد تا كتلت بيشتر پف كند و بافت ترد پوك‌تري داشته باشد. همچنين مي‌توانيد از آرد سوخاري و پودر نان خشك هم استفاده كنيد.
  • مي‌توانيد كتلت را بدون تخم‌مرغ هم درست كنيد.
  • به مايه كوكو يا شامي، انواع سبزي‌هاي معطر خشك يا تازه مثل ترخون و مرزه هم اضافه كنيد. همچنين استفاده از ادويه‌هاي معطر در ايجاد طعم ويژه و فوق‌العاده تاثير دارد.
  • مهم‌ترين راز خوشمزه شدن كتلت و شامي اين است كه مايه آن را در ظرف دربسته قرار دهيد و قبل از سرخ كردن به مدت ۱ تا ۲ ساعت در يخچال استراحت دهيد.

خوشمزه شدن كتلت

راز خوشمزه شدن كتلت و كوكو با ادويه مناسب

  • در طرز تهيه شامي كباب تهراني و شيرازي لازم نيست حتما از تخم‌مرغ استفاده كنيد. البته بايد ميزان مواد را رعايت كنيد.
  • اگر از گوشت گوساله استفاده مي‌كنيد، از ۲ قاشق غذاخوري كره ذوب شده هم در آن استفاده كنيد. اين كار باعث مي‌شود، گوشت شما خشك نشود.
  • اگر مي‌خواهيد در طرز تهيه شامي، از گوشت مرغ استفاده كنيد، ۲ قاشق آب مرغ و كره را به مايه شامي اضافه كنيد.
  • وقتي موقع سرخ كردن، روي روغن كف تشكيل شد، روغن را عوض و با روغن جديد جايگزين كنيد.
  • اگر در روغن كمي زردچوبه بريزيد و كتلت‌ها يا كوكو را سرخ كنيد، رنگ آن زيباتر خواهد شد.
  • از مقداري زعفران دم‌كرده در مواد شامي و كتلت استفاده كنيد. با اين كار طعم آن‌ها فوق‌العاده خواهد شد.

 وا نرفتن كتلت يا شامي

پيشنهاد مطالعهفوت و فن داشتن آش رشته خوشمزه را بخوانيد.

كوفته انار و گردو، شام بي‌نظير يلدايي

۸ بازديد

كوفته انار يكي از انواع كوفته‌هاي خوشمزه و خوش‌طعم است كه براي ساختن شبي به ياد ماندني مي‌توانيد آن را همراه با يك پلوي زعفراني سرو كنيد.

كوفته انار و گردو

اگر براي شام شب يلداي امسال دنبال يك غذاي خوشمزه و خاص هستيد، در اين بخش از مجله دلتا ما طرز تهيه كوفته انار و گردو يلدايي را به شما آموزش مي‌دهيم. در آموزش‌هاي ديگر از بخش آشپزي مجله دلتا سالاد انار، دسر انار، چيزكيك اناري و خوراكي‌هاي خوشمزه ديگري را آموزش داده‌ايم كه با انار تهيه مي‌شوند و پيشنهاد مي‌كنيم آن‌ها را ببينيد و سفره شب يلدا را زيباتر و وسوسه‌كننده‌تر از هر سال ديگر آماده كنيد. با ما همراه باشيد.

مواد لازم براي كوفته انار و گردو

  • گوشت چرخ‌شده: ۴۰۰ گرم
  • آب انار: ۲ پيمانه
  • گردو پودر‌شده: ۶ قاشق غذاخوري
  • پياز رنده‌شده: ۳ عدد متوسط
  • تخم‌مرغ: ۱ عدد
  • مرزه خشك: ۱ قاشق غذاخوري سرخالي
  • نعناع خشك: ۱ قاشق غذاخوري سرخالي
  • آويشن خشك: ۱ قاشق غذاخوري سرخالي
  • زردچوبه، ادويه كاري، سماق، نمك و فلفل سياه: به ميزان دلخواه
  • آرد سوخاري: ۳ قاشق غذاخوري
  • رب انار: ۲ قاشق غذاخوري
  • رب گوجه‌فرنگي: ۱ قاشق غذاخوري

طرز تهيه كوفته انار و گردو

در ابتدا گوشت چرخ‌شده گوساله و گوسفندي (بسته به سليقه خودتان) را درون ظرف ريخته و دو عدد پياز رنده‌شده كه آب آن را از قبل گرفته‌ايد، به گوشت اضافه كنيد.

سپس آرد سوخاري به همراه ۳ قاشق از پودر گردو را نيز به آن اضافه كنيد.

طرز تهيه كوفته انار و گردو

زردچوبه، ادويه كاري گوشت، سماق، نمك، فلفل سياه و تخم‌مرغ را هم به مواد اضافه كنيد.

در آخر، آويشن، نعناع خشك و مرزه را به مواد اضافه مخلوط كنيد و مواد را خوب ورز دهيد.

حالا به اندازه يك گردو از مواد برداشته و آن را قلقلي كنيد و كنار بگذاريد. سپس داخل تابه روغن بريزيد و كوفته‌ها را سرخ كنيد و زماني كه همه كوفته‌ها سرخ و طلايي شدند، آن‌ها را كنار بگذاريد.

براي آماده‌سازي سس اين غذا، يك عدد پياز رنده‌شده را درون روغن گوشت تفت دهيد و زماني كه پياز طلايي شد، بقيه پودر گردو را به آن اضافه كرده و آن را تا ۵ دقيقه تفت دهيد.

سپس نصف يك قاشق چاي‌خوري زردچوبه را به آن اضافه كنيد و دوباره تفت بدهيد. رب گوجه را اضافه كنيد و دوباره تفت بدهيد تا رنگ رب باز شود. حالا رب انار اضافه كنيد و اين‌بار نيازي نيست زياد تفت دهيد.

سپس آب انار تازه را به مواد اضافه و مخلوط كنيد تا سس به جوش بيايد (در اين مرحله ترشي، شيريني، نمك و فلفل سس را تنظيم كنيد).

زماني كه سس به جوش آمد كوفته‌ها را درون آن بريزيد و ۱ الي ۲ ساعت اجازه دهيد تا خورشت جا بيفتد و گردو به روغن بيفتد.

پس از آماده شدن، اين غذا را با دانه‌هاي انار تزيين كنيد.

كوفته انار و گردو يلدايي

پيشنهاد مطالعهخورشت خلال بادام، غذاي محبوب كرمانشاهي را بخوانيد.

خورشت مرغ با سير و انار ، غذاي ترش شمالي

۱۰ بازديد

مرغ اناري يكي از غذاهاي مخصوص فصل‌هاي سرد سال و يكي از غذاهاي پيشنهادي براي پذيرايي شب چله است. مرغ اناري خواص بسيار زيادي دارد كه بهتر است در وعده‌هاي غذايي گنجانده شود.

خورشت مرغ با سير و انار

خورشت مرغ با سير و انار يك غذاي اصيل ايراني مربوط به استان مازندران است كه با داشتن مواد اوليه خاص يك غذاي پرخاصيت و غني به شمار‌‌ مي‌رود. اين روزها كه به شب يلدا نزديك مي‌شويم و دورهمي‌هاي خانوادگي در پيش است، استفاده از غذاهايي كه آيين‌هاي اين شب را تداعي مي‌كنند جذاب هستند. با مجله دلتا همراه باشيد.

مواد لازم ‌‌خورشت مرغ با سير و انار

  •  پودر موسير يك قاشق مرباخوري
  • پودر سير يك قاشق مرباخوري
  • سير ۵ حبه (بزرگ)
  • نمك به ميزان لازم
  • انار ۲ پيمانه (دان‌شده)
  • رب انار نصف پيمانه
  • مرغ يك كيلو
  • پياز يك عدد (ريز)
  • روغن كنجد ۴ قاشق سوپ‌خوري
  • زعفران يك قاشق مرباخوري (اختياري)

مرغ اناري

طرز تهيه ‌‌خورشت مرغ با سير و انار

  • مرغ را بشوييد و چربي اضافه آن را بگيريد.
  • سپس تابه‌اي را روي حرارت ملايم قرار دهيد و مرغ را بدون هيچ ادويه‌اي در تابه داغ تفت دهيد.
  • كمي بعد ۲ قاشق روغن كنجد به آن اضافه كنيد و بعد از ۱۰ دقيقه تفت دادن مرغ را از تابه بيرون بياوريد.
  • دو قاشق ديگر روغن داخل تابه بريزيد و پياز را داخل آن تفت دهيد تا طلايي رنگ شود.
  • سير را هم رنده كنيد و به پياز سرخ‌شده اضافه كنيد.
  • شعله را كم كنيد تا سير تفت بخورد. بعد نمك، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه كنيد و يك دقيقه‌اي تفت دهيد.
  • زعفران را با رب انار كاملا مخلوط و به پياز و سير اضافه كنيد.
  • سپس مرغ را به بقيه مواد اضافه كنيد و مقداري آب داخل ‌‌خورشت بريزيد تا بجوشند.
  • بعد از كمي جوشيدن، دانه انار را به آن اضافه كنيد. وقتي ‌‌خورشت جا افتاد آن را از روي حرارت برداريد.

نكات مهم

  • اگر از رب انار آماده استفاده‌‌ مي‌كنيد ميزان آن را ۲ برابر كنيد.
  • بهتر است از رب انار ترش استفاده كنيد.
  • اگر دوست داريد خورشت مرغ را با يك كته مجلسي بخوريد، فوت و فن برنج كته مجلسي را در مجله بخوانيد.

خورشت مرغ با انار

پيشنهاد مطالعهفوت و فن داشتن آش رشته خوشمزه را بخوانيد.