ميتوان خيلي از سسها را به صورت آماده خريد، ولي درست كردن خيلي از آنها اصلا كار سختي نيست و ميتوانيد به راحتي يك سس خانگي خوشمزه تهيه كنيد.
سسها چاشنيهاي فوقالعادهاي هستند كه بسته به طعم و مواد اوليهشان انواع مختلف و تنوع خيلي زيادي دارند. بيش از ۱۰۰۰ نوع سس در دنيا وجود دارد كه هر كسي با توجه به سليقهاش ميتواند سس مورد علاقه خود را انتخاب كند. درست كردن سس پنير در خانه اصلا كار سختي نيست و تنها با تهيه مواد اوليه و تركيب آنها با هم ميتوانيد اين سس بي نظير را درست كنيد. اين سس را ميتوانيد روي ساندويچها و برگرهاي مختلف، سيبزميني سرخ كرده يا سيبزميني تنوري بريزيد. با مجله دلتا همراه باشيد تا طرز تهيه سس پنير را ياد بگيريم.
مواد لازم
- كره ۶۰ گرم
- آرد ۳۰ گرم
- شير كامل ۴۸۰ ميلي ليتر (۲ پيمانه)
- پنير چدار رندهشده ۲ پيمانه
- سس تند ۲ قاشق غذاخوري
- فلفل تند ۱ قاشق چايخوري
- نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه سس پنير
- كره را داخل قابلمهاي كوچك بريزيد و روي حرارت متوسط شعله گاز قرار دهيد تا آرام آرام ذوب شود.
- آرد را الك كنيد. سپس آن را كمكم به كره اضافه كنيد و مرتب و به سرعت هم بزنيد تا خمير غليظي به دست آيد.
- ۲ دقيقه بعد از اضافه كردن آرد، شير را كمكم به خمير اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد تا همه مواد با هم به خوبي تركيب شوند.
- مخلوط را به مدت ۵ دقيقه خوب هم بزنيد تا مايع غليظ و يكدستي به دست آيد.
- حالا پنير رندهشده را به مخلوط اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد تا كاملا ذوب شود.
- سس و فلفل تند را به مواد اضافه كنيد. داخل سس نمك و فلفل بريزيد تا مزهدار شود.
- سس پنيري آماده است. آن را گرم و سرو كنيد.
نكات كليدي طرز تهيه سس پنير
- در صورت تمايل ميتوانيد كمي از سبزيجات معطر داخل اين سس استفاده كنيد.
- آويشن و رزماري ميتواند طعم سس پنير را فوق العاده كند.
- پس از خنك شدن سس غليظ و سفت خواهد شد. ميتوانيد باقيمانده آن را داخل ظرف در بسته بريزيد و در يخچال نگهداري كنيد.
- قبل از سرو مجدد سس پنير، آن را روي شعله ملايم گاز يا داخل مايكروفر گرم كنيد.
- حتما پنير چدار را قبل از اضافه كردن به سس رنده كنيد تا راحتتر و سريعتر داخل قابلمه آب شود.
سس خردل خانگي را هم در مجله بخوانيد.
پيشنهاد مطالعه: نان سير پيتزايي را در كنار اين سس خوشمزه امتحان كنيد.