• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

لازانياي سيب زميني با پنير پارمسان

۷ بازديد

 

در تهيه اين نوع از لازانيا از خمير لازانيا استفاده نمي‌كنيم و به جاي آن از ورقه‌هاي نازك سيب‌زميني و پنير موزارالا و پارمسان تازه كمك مي‌گيريم.
لازانياي سيب زميني

در اين دستور پخت از مجله دلتا مي‌خواهيم با پنير پارمزان يك لازانياي جديد و بدون خمير درست كنيم. در واقع در اين روش، ما به جاي خمير لازانيا از پنير و ورقه‌هاي نازك سيب زميني استفاده مي‌كنيم. در ادامه با طرز تهيه لازانياي سيب زميني با پنير پارمسان و موزارلا همراه ما باشيد.

مواد لازم براي تهيه لازانياي سيب ‌زميني با پنير پارمسان

  • روغن زيتون به مقدار لازم
  • پياز (خرد شده) يك عدد
  • گوشت چرخ كرده ۳۰۰ گرم
  • اسفناج ۲۵۰ گرم
  • پنير پارمسان ۱۰۰ گرم
  • نمك و فلفل سياه به مقدار لازم
  • سيب‌زميني ۲ عدد
  • سير (خرد شده) يك حبه
  • پوره گوجه فرنگي ۲ پيمانه
  • پنير موزارلا ۱۵۰ گرم
  • جعفري تازه به مقدار لازم

طرز تهيه لازانياي سيب زميني با پنير پارمسان

مرحله اول

براي شروع ابتدا مقداري روغن زيتون داخل ظرف سراميكي مخصوص فر بريزيد و با فرچه آن را كف ظرف پخش كنيد. مقداري نمك كف ظرف بريزيد. دو عدد سيب‌زميني را به صورت نازك حلقه حلقه كنيد و حلقه‌ها را كف ظرف بچينيد.

مرحله دوم

در  يك ماهيتابه نچسب مقداري روغن بريزيد و روي حرارت متوسط گاز قرار دهيد. پياز را نگيني خرد كرده، به همراه سير خرد شده به مدت شش تا هفت دقيقه داخل ماهيتابه تفت دهيد و روي آن فلفل و نمك بريزيد. سپس گوشت چرخ كرده را اضافه كنيد و خوب هم بزنيد تا با سير داغ و پياز داغ خوب تركيب شود و تغيير رنگ دهد. پس از ۱۰ دقيقه پوره گوجه فرنگي را روي مخلوط گوشت چرخ كرده بريزيد و هم بزنيد.

مرحله سوم

حالا مخلوط گوشت و گوجه فرنگي را داخل ظرف روي سيب‌زميني‌ها بريزيد. برگ‌هاي اسفناج تازه را نيز يكي يكي روي گوشت‌ها بچينيد طوري كه كاملا روي مواد پوشيده شود. سپس پنير موزارلا را برش بزنيد و روي اسفناج‌ها را كاملا با ورقه‌هاي موزارلا بپوشانيد. يك لايه پنير پارمسان پودري نيز اضافه كنيد.

مرحله چهارم

در يك مرحله ديگر دوباره سيب‌زميني، گوشت، اسفناج، پنير موزارلا و پنير پارمسان را روي هم اضافه كنيد. سپس ظرف را به مدت ۲۰ دقيقه داخل فر با دماي ۱۸۰ درجه سانتي‌گراد قرار دهيد. اجازه دهيد تا مواد خوب پخته و برشته شوند، پنير داخل آن‌ها آب شده و روي آن طلايي شود. لازانياي سيب‌ زميني خانگي شما آماده است. با مقداري فلفل سياه و چند برگ ريحان آن را تزيين و نوش جان كنيد!

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب پيتزا سيب زميني خوشمزه با پپروني را مطالعه كنيد.

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

طرز تهيه كوكو پيازچه

۱۲ بازديد

 

پيازچه سرشار از ويتامين C بوده و از اين رو براي سلامت پوست و پيشگيري از چين و چروك پوست نيز بسيار مفيد است.
كوكو پيازچه

كوكو پيازچه يكي از انواع كوكوهاي خوشمزه ايراني است مثل كوكو ماست كه پيش از اين آموزش داده‌ايم. اين كوكو خيلي فوري آماده مي‌شود و مواد اوليه در دسترسي دارد. براي مشاهده اين آموزش آشپزي با مجله دلتا همراه باشيد.

مواد لازم براي تهيه كوكو پيازچه

  • پيازچه ۴۰۰ گرم
  • تخم مرغ ۴ عدد
  • آرد سفيد ۲ قاشق غذاخوري
  • پياز ۱ عدد متوسط
  • نمك و فلفل سياه به مقدار كافي
  • زردچوبه و روغن به مقدار كافي

دستور پخت كوكو پيازچه

مرحله اول

ابتدا پياز را به صورت نگيني ريز خرد مي‌كنيم. پياز را به همراه كمي روغن در يك تابه مناسب تفت مي دهيم تا طلايي شود. سپس پياز سرخ شده را كنار مي‌گذاريم تا خنك شود. در همين حين پيازچه‌ها را شسته و خرد مي‌كنيم.

مرحله دوم

بهتر است پيازچه‌ها را به صورت ريز خرد كنيم تا مايه كوكو منسجم‌تر شود. پس از خنك شدن پياز سرخ شده، آن را به همراه پيازچه‌هاي خرد شده داخل يك كاسه مناسب مي‌ريزيم. سپس تخم مرغ را اضافه مي‌كنيم.

مرحله سوم

در اين مرحله مقداري نمك، فلفل سياه و زردچوبه به مايه كوكو اضافه مي‌كنيم. مواد را به خوبي مخلوط مي‌كنيم تا يك‌دست شوند. حالا يك قاشق غذاخوري از آرد را اضافه مي‌كنيم و با ديگر مواد به خوبي تركيب مي‌كنيم.

مرحله چهارم

اگر مايه كوكو بيش از حد رقيق بود، يك قاشق ديگر آرد اضافه و با ديگر مواد تركيب مي‌كنيم. در ادامه يك تابه مناسب روي حرارت قرار مي‌دهيم. مقداري روغن داخل آن ريخته، سپس مايه كوكو را داخل تابه مي‌ريزيم.

مرحله پنجم

حالا با پشت قاشق مايه كوكو را كف تابه پخش مي‌كنيم و صبر مي‌كنيم تا كوكو سرخ شود. سپس كوكو را برش مي‌زنيم و برمي‌گردانيم تا سمت ديگرش نيز سرخ شود. كوكو ما آماده است مي‌توانيم آن را به همراه نان سرو كنيم.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب شامي نخودچي تهراني به روش اصيل سنتي را مطالعه كنيد.

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

طرز تهيه كوكو پيازچه

۸ بازديد

 

پيازچه سرشار از ويتامين C بوده و از اين رو براي سلامت پوست و پيشگيري از چين و چروك پوست نيز بسيار مفيد است.
كوكو پيازچه

كوكو پيازچه يكي از انواع كوكوهاي خوشمزه ايراني است مثل كوكو ماست كه پيش از اين آموزش داده‌ايم. اين كوكو خيلي فوري آماده مي‌شود و مواد اوليه در دسترسي دارد. براي مشاهده اين آموزش آشپزي با مجله دلتا همراه باشيد.

مواد لازم براي تهيه كوكو پيازچه

  • پيازچه ۴۰۰ گرم
  • تخم مرغ ۴ عدد
  • آرد سفيد ۲ قاشق غذاخوري
  • پياز ۱ عدد متوسط
  • نمك و فلفل سياه به مقدار كافي
  • زردچوبه و روغن به مقدار كافي

دستور پخت كوكو پيازچه

مرحله اول

ابتدا پياز را به صورت نگيني ريز خرد مي‌كنيم. پياز را به همراه كمي روغن در يك تابه مناسب تفت مي دهيم تا طلايي شود. سپس پياز سرخ شده را كنار مي‌گذاريم تا خنك شود. در همين حين پيازچه‌ها را شسته و خرد مي‌كنيم.

مرحله دوم

بهتر است پيازچه‌ها را به صورت ريز خرد كنيم تا مايه كوكو منسجم‌تر شود. پس از خنك شدن پياز سرخ شده، آن را به همراه پيازچه‌هاي خرد شده داخل يك كاسه مناسب مي‌ريزيم. سپس تخم مرغ را اضافه مي‌كنيم.

مرحله سوم

در اين مرحله مقداري نمك، فلفل سياه و زردچوبه به مايه كوكو اضافه مي‌كنيم. مواد را به خوبي مخلوط مي‌كنيم تا يك‌دست شوند. حالا يك قاشق غذاخوري از آرد را اضافه مي‌كنيم و با ديگر مواد به خوبي تركيب مي‌كنيم.

مرحله چهارم

اگر مايه كوكو بيش از حد رقيق بود، يك قاشق ديگر آرد اضافه و با ديگر مواد تركيب مي‌كنيم. در ادامه يك تابه مناسب روي حرارت قرار مي‌دهيم. مقداري روغن داخل آن ريخته، سپس مايه كوكو را داخل تابه مي‌ريزيم.

مرحله پنجم

حالا با پشت قاشق مايه كوكو را كف تابه پخش مي‌كنيم و صبر مي‌كنيم تا كوكو سرخ شود. سپس كوكو را برش مي‌زنيم و برمي‌گردانيم تا سمت ديگرش نيز سرخ شود. كوكو ما آماده است مي‌توانيم آن را به همراه نان سرو كنيم.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب شامي نخودچي تهراني به روش اصيل سنتي را مطالعه كنيد.

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

كباب چنجه ترد و خوشمزه

۱۰ بازديد

 

گوشت سالم و تازه كه خودتان تهيه كرده‌ايد با روشي آسان، تجربه لذت‌بخشي از طعم فراموش‌ نشدني كباب چنجه را به همراه مي‌آورد.
طرز تهيه كباب چنجه

آخر هفته‌ها سرو يك كباب خوشمزه در كنار عزيزان مي‌تواند تعطيلات ما را لذت‌ بخش‌تر كند. كباب چنجه جزو آن دسته از كباب‌هايي است كه به راحتي مي‌توانيد آن را در منزل آماده كنيد و از خوردن آن در كنار خانواده لذت ببريد. اين غذا كه از محبوب‌ترين غذاهاي ايراني است، هم بسيار لذيذ است و هم تهيه آن در خانه بسيار به صرفه‌تر و سالم‌تر از سفارش آن از رستوران است. اين كباب سنتي و لذيذ را آماده كنيد و در يك ‌روز تعطيل از خوردن اين غذاي خوشمزه در كنار دوستان و افرادي كه دوستشان داريد لذت ببريد. با طرز تهيه كباب چنجه با مجله دلتا همراه باشيد.

مواد لازم براي تهيه كباب چنجه ترد و خوشمزه

  • گوشت قرمز گوسفندي يك كيلوگرم
  • نمك به مقدار لازم
  • ماست ۲ قاشق غذاخوري
  • فلفل دلمه‌اي سبز يك عدد
  • روغن زيتون يك قاشق غذاخوري
  • پياز ۲ عدد
  • فلفل سياه به مقدار لازم
  • سس مايونز يك قاشق غذاخوري
  • آب ليمو ترش تازه ۳ قاشق غذاخوري

طرز تهيه كباب چنجه ترد و خوشمزه

مرحله اول

براي تهيه يك كباب چنجه خوشمزه ابتدا بايد گوشت را به صورت مكعبي خرد كنيد. دقت داشته باشيد كه ضخامت هر تكه از دو تا سه سانتي‌متر بيشتر نشود.

مرحله دوم

پيازها را به صورت نگيني خرد كنيد و با ماست، سس مايونز، آب ليموترش، فلفل سياه و روغن زيتون مخلوط كنيد. سپس تكه‌هاي گوشت را در مخلوط قرار دهيد و در آن را ببنديد. ظرف را حدود ده ساعت در يخچال نگه داريد تا مواد خوب به خورد گوشت‌ برود.

مرحله سوم

پيازها را از تكه‌هاي گوشت جدا كنيد و گوشت را به سيخ بكشيد. لابه لاي تكه‌هاي گوشت تكه‌هاي دنبه، پياز و فلفل سبز بگذاريد. بهتر است فاصله تكه‌هاي گوشت به اندازه يك بند انگشت باشد تا گوشت‌ها به خوبي كباب شوند.

مرحله چهارم

در حين پخت روي كباب‌ها نمك بپاشيد. پس از پخت كباب‌هاي چنجه آماده را در بشقابي تميز در كنار ترشي و گوجه كبابي سرو كنيد. نوش جان!

نكاتي براي تهيه كباب چنجه

  • كباب را روي شعله ملايم كباب كنيد و چند بار سيخ كباب را زير و رو كنيد تا آبدار شود. چنجه را آبدار و مغز پخت از روي منقل برداريد.
  • هر چه گوشت بيشتر در مواد بماند چنجه تردتر و آبدارتر مي‌شود.
  • مي‌توانيد براي درست كردن كباب چنجه از فيله گوساله و شتر هم استفاده كنيد.
  • اضافه كردن ماست و سس مايونز به مواد كباب چنجه، كباب را تردتر مي‌كند.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب گشنيز كباب آذري، يك كباب لذيذ و خوشمزه را مطالعه كنيد.

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

لوبيا كباب رشتي، صبحانه محبوب گيلاني‌ها

۱۰ بازديد

 

در مورد اين خوراك خوشمزه در كتاب‌هاي تاريخ گيلان بسيار صحبت شده است و گفته مي‌شود كه در روزگاران قديم به دليل ارزاني لوبيا و جهت استفاده از تكه‌هاي چرب باقيمانده از گوشت، اين غذا با هزينه كمي قابل تهيه بوده است.
لوبيا كباب

لوبيا كباب معمولا به عنوان صبحانه در قهوه خانه‌هاي سنتي رشت سرو مي‌شود. البته اين غذا را در وعده‌هاي مختلف روز هم مي‌توان ميل كرد. هر دو جزء تشكيل دهنده اين غذا يعني كباب و خوراك لوبيا به صورت جداگانه آماده مي‌شوند. سپس در هنگام سرو، تكه‌هاي گوشت كباب شده به خوراك لوبيا اضافه مي‌شوند. با طرز تهيه صبحانه محبوب گيلاني‌ها، لوبيا كباب رشتي همراه مجله دلتا باشيد.

مواد لازم براي تهيه لوبيا كباب رشتي

  • گوشت چنجه نيم كيلوگرم
  • پياز يك عدد
  • گوجه فرنگي يك عدد
  • رب گوجه فرنگي ۲ قاشق غذاخوري
  • آبليمو به مقدار لازم
  • نمك و فلفل سياه به مقدار لازم
  • لوبيا چيتي ۲ پيمانه
  • سير ۲ حبه
  • سيب زميني يك عدد
  • روغن مايع به مقدار لازم
  • آب ۴ پيمانه

طرز تهيه لوبيا كباب رشتي

مرحله اول

ابتدا خوراك لوبيا را آماده مي‌كنيم. براي رفع نفخ لوبيا، آن را از شب قبل در آب خيس كنيد. لوبياهاي خيس كرده را به همراه چهار ليوان آب، داخل يك قابلمه متوسط بريزيد. قابلمه را روي حرارت متوسط قرار دهيد تا لوبيا به آرامي بپزد. يك عدد پياز را بصورت نگيني خرد كنيد. يك ماهيتابه برداريد و مقداري روغن داخل آن بريزيد و روي حرارت قرار دهيد. پيازهاي خرد شده را اضافه كنيد و تفت دهيد.

مرحله دوم

پس از اين كه پيازها تغيير رنگ دادند و طلايي شدند، نصف آن‌ها را برداريد و كنار بگذاريد. حالا دو حبه سير و يك عدد گوجه فرنگي را خرد كنيد و به ماهيتابه اضافه كنيد. همه مواد را خوب تفت دهيد. سپس مواد را به لوبياي در حال پخت اضافه كنيد. يك عدد سيب زميني را دو نصف كنيد و به لوبيا اضافه كنيد.

مرحله سوم

پس از اين كه سيب زميني‌ها پخته شد، آن‌ها را از قابلمه خارج كنيد. سپس با استفاده از يك چنگال آن را له كنيد. سيب زميني له شده را به پياز سرخ شده باقيمانده در ماهيتابه اضافه كنيد. آن‌ها را همراه با مقداري نمك و فلفل سياه تفت دهيد. دو قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي اضافه كنيد و هم بزنيد. اكنون مواد داخل ماهيتابه را به قابلمه خوراك اضافه كنيد.

مرحله چهارم

پس از اضافه كردن مواد به خوراك، حرارت شعله را كم كنيد و بگذاريد تا خوراك به آرامي بپزد. براي جا افتادن كامل خوراك لوبيا لازم است تا حدود يك ساعت و نيم روي حرارت معمولي بپزد. در همين حين‌، كباب چنجه را آماده كنيد. تكه‌هاي چنجه را با كمي نمك و فلفل و پياز رنده شده مزه‌دار كنيد و به سيخ بكشيد. پس از اين كه خوراك جا افتاد، چنجه‌ها را روي منقل كباب كنيد. خوراك لوبيا را داخل ظرف مورد نظر بكشيد و همراه با كباب چنجه داغ نوش جان كنيد.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب پيتزا سوسيس كالباس، يك پيتزاي خانگي خوشمزه را مطالعه كنيد.

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

پيتزا سوسيس كالباس، يك پيتزاي خانگي خوشمزه

۱۴ بازديد

 

پيتزا سوسيس كالباس خوشمزه كه به پيتزاي مخلوط هم معروف است، علاوه بر سوسيس و كالباس، قارچ هم دارد كه مزه پيتزا را دوست‌داشتني‌تر و ارزش غذايي آن را بيشتر مي‌كند.
پيتزا سوسيس كالباس

پيتزا يكي از غذاهاي محبوب ايتاليايي است كه انواع مختلف و هيجان‌انگيزي دارد. از پيتزا مخصوص گرفته تا پيتزا سالامي هر كدام را كه بخواهيد با كمي صبر و حوصله مي‌‌توانيد در خانه تهيه و نوش جان كنيد. پيتزا سوسيس كالباس هم از آن پيتزاهاي خانگي ساده‌اي است كه در يك چشم به هم زدن آماده مي‌شود. با مجله دلتا همراه باشيد.

مواد لازم براي تهيه پيتزا سوسيس كالباس با قارچ

  • ژامبون گوشت ۲۰۰ گرم
  • قارچ ۲۰۰ گرم
  • پنير موزارلا ۶۰۰ گرم
  • سس گوجه فرنگي به مقدار لازم
  • سوسيس ۲۰۰ گرم
  • فلفل دلمه‌اي يك عدد
  • ذرت نصف پيمانه

مواد لازم براي تهيه خمير پيتزا

  • خمير مايه يك قاشق چايخوري
  • شكر يك قاشق غذاخوري
  • آب نصف پيمانه
  • آرد سفيد يك پيمانه
  • نمك يك قاشق مرباخوري
  • روغن مايع يك قاشق سوپخوري

طرز تهيه پيتزا سوسيس كالباس با قارچ

مرحله اول

براي شروع ابتدا بايد خمير پيتزا را آماده كنيد. براي اين كار يك كاسه كوچك برداريد و يك قاشق چايخوري خمير مايه و يك قاشق غذاخوري شكر را داخل آن بريزيد. نصف پيمانه آب ولرم اضافه كنيد و مواد را خوب مخلوط كنيد. مخلوط خمير مايه را براي چند دقيقه كنار بگذاريد تا عمل بيايد.

مرحله دوم

يك پيمانه آرد سفيد را الك كنيد. در يك كاسه ديگر آرد را همراه با يك قاشق مرباخوري نمك مخلوط كنيد. يك قاشق سوپخوري روغن مايع را اضافه كنيد و مواد را مخلوط كنيد. سپس وسط مخلوط را كمي گود كنيد و خمير مايه را كه پس از ده دقيقه عمل آمده است داخل گودي بريزيد و مخلوط كنيد.
خمير را تا زماني كه به دست نچسبد با همزن مخلوط مي‌كنيم. اگر خمير خيلي رقيق بود، مقدار كمي آرد اضافه كنيد و مخلوط كنيد تا غليظ‌تر شود.

مرحله سوم

پس از اين كه خمير را خوب ورز داديد روي كاسه را با يك پارچه بپوشانيد و كنار بگذاريد. اجازه بدهيد به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقيقه در دماي آشپزخانه استراحت كند. كف قالب‌هاي مورد نظر را با مقدار خيلي كمي روغن چرب كنيد. خمير را از كاسه خارج كنيد و به دو قسمت مساوي تقسيم كنيد. هر قسمت از خمير را كف قالب پهن كنيد. قالب‌ها را داخل فر قرار دهيد تا خمير استراحت كند.

مرحله چهارم

اكنون سوسيس‌ها، كالباس‌ها، فلفل دلمه‌اي‌ها و قارچ‌ها را به اندازه دلخواه خرد كنيد. خميرها را از فر خارج كنيد و فر را روشن كنيد. درجه حرارت آن را روي ۱۶۰-۱۸۰ درجه سانتي‌گراد قرار دهيد تا به مدت نيم ساعت گرم شود. روي خميرها را به مقدار دلخواه سس گوجه فرنگي بريزيد.
با پشت يك قاشق سس را به خوبي روي خمير‌ها پخش كنيد. سپس قارچ، فلفل دلمه‌اي، سوسيس و كالباس خرد شده را روي خمير پخش كنيد. روي مواد را به مقدار دلخواه پنير موزارلا رنده شده بريزيد.

مرحله پنجم

قالب‌ها را در قسمت وسط فر قرار دهيد تا به مدت ۲۰ دقيقه بپزد. پس از گذشت ۲۰ دقيقه شعله گريل را روشن كنيد تا روي پيتزا ترد و طلايي شود. پس از پنج دقيقه فر را خاموش كنيد و پيتزا‌هاي آماده شده را با احتياط از فر خارج كنيد. پيتزاهاي ترد و خوشمزه شما آماده سرو هستند. نوش جان!

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب پيتزا سيب زميني خوشمزه با پپروني را مطالعه كنيد.

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

دستور پخت استانبولي با سبزيجات معطر

۱۲ بازديد

 

علت نام‌گذاري استانبولي پلو به درستي مشخص نيست. اصولا ترك‌هاي تركيه، برنج را به صورت پلو، يعني مخلوط با گوشت، سبزيجات و موادي از اين قبيل تهيه مي‌كنند، پس شايد اين پلوي لذيذ و ساده، يك غذاي وارداتي باشد.
استانبولي با سبزيجات معطر

قاطي پلوها از غذاهاي پرطرفدار هستند. هم به خاطر روش طبخ آسان آن‌ها و  هم به خاطر مواد اوليه در دسترس آن‌ها. مانند لوبيا پلو و نخود پلو. يكي از قاطي‌پلوهاي خوشمزه، استانبولي است كه طرز تهيه بسيار راحتي هم دارد. كافي است مواد لازم را فراهم كنيد. بعد از يك ساعت غذا حاضر و آماده است. با مجله دلتا با دستور پخت استانبولي با سبزيجات معطر همراه باشيد.

مواد لازم براي تهيه استانبولي با سبزيجات معطر

  • برنج يك‌ و نيم پيمانه
  • نمك ۴ قاشق چايخوري
  • پودر فلفل قرمز يك قاشق
  • ريحان تازه (خرد شده) ۲ قاشق غذاخوري
  • آنغوزه يك‌ چهارم قاشق چايخوري
  • گوجه فرنگي سفت (ريز خرد شده) يك ‌و نيم پيمانه
  • آب ۳ پيمانه
  • پاپريكا ۴ قاشق چايخوري
  • رب گوجه فرنگي يك قاشق غذاخوري
  • روغن زيتون ۲ قاشق غذاخوري
  • سيب زميني استانبولي (ريز خرد شده) يك عدد
  • جعفري تازه (خرد شده) ۲ قاشق غذاخوري

طرز تهيه استانبولي با سبزيجات معطر

مرحله اول

ابتدا برنج را شسته و آب آن را بگيريد. آب، نمك، پاپريكا يا فلفل قرمز، رب گوجه فرنگي و ريحان را در قابلمه مناسبي به جوش آوريد. حرارت را كاملا ملايم كنيد و در قابلمه را بگذاريد تا آب بخار نشود.

مرحله دوم

در يك قابلمه مناسب روغن زيتون را با حرارت متوسط داغ كنيد. سپس آنغوزه و سيب زميني خرد شده را در روغن تفت دهيد. برنج را اضافه كنيد و حدود ۲ تا ۳ دقيقه با آنغوزه و روغن زيتون تفت دهيد.

مرحله سوم

در ادامه آب جوش را اضافه كنيد. دوباره حرارت را بالا ببريد تا آب به جوش آيد. بعد از اين كه آب به جوش آمد، حرارت را كم كنيد و در قابلمه را بگذاريد تا برنج با حرارت ملايم حدود ۲۰ تا ۲۵ دقيقه بپزد.

مرحله چهارم

قابلمه برنج را از روي حرارت برداريد. در قابلمه را برداريد. حالا گوجه فرنگي‌ كه ريز خرد كرده‌ايد را همراه جعفري به برنج اضافه كنيد.

مرحله پنجم

مواد را خوب با هم مخلوط كنيد. استانبولي آماده است. آن را در ظرف مناسب سرو كرده و نوش جان كنيد. مي‌توانيد به جاي ريحان تازه از پودر ريحان استفاده كنيد.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب طرز تهيه كباب لا پلو را مطالعه كنيد.

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

طرز تهيه كباب لا پلو

۹ بازديد

 

كباب لا پلو يك غذاي فوق العاده خوشمزه و سنتي است كه به دليل قرار گرفتن گوشت در داخل برنج، عطر و طعم بي‌نظيري دارد.
كباب لا پلو

كباب لا پلو را به صورت مرغ لا پلو يا گوشت چرخ كرده لا پلو درست مي‌كنند. در اين مقاله مي‌توانيد طرز تهيه كباب لا پلو مجلسي به روش رستوران‌هاي مشهور را در مجله دلتا ياد بگيريد.

مواد لازم براي تهيه كباب لا پلو

  • برنج ۲ ليوان
  • گوشت چرخ كرده حدود ۲۵۰ گرم
  • تخم مرغ يك عدد
  • ماست ۲ قاشق غذاخوري
  • زعفران دم كرده ۲ قاشق غذاخوري
  • كره ۵۰ گرم
  • پياز بزرگ يك عدد
  • گوجه فرنگي ۲ عدد
  • رب گوجه فرنگي يك قاشق مرباخوري
  • سماق، پودر زيره، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
  • روغن سرخ كردني و نمك به مقدار لازم

طرز تهيه كباب لا پلو

مرحله اول

قبل از هر كاري برنج‌ را بشوييد و به همراه مقداري نمك داخل آب قرار دهيد تا خيس بخورد. سپس بايد پيازها را با رنده ريز رنده كنيد. پيازي كه آب آن خارج شده را به گوشت چرخ كرده اضافه كنيد و مقداري سماق، زردچوبه، نمك، پودر زيره و فلفل سياه به گوشت اضافه كنيد. مواد را براي حدود ۱۰ دقيقه ورز دهيد تا كاملا منسجم شود. سپس يك سلفون روي ظرف گوشت بكشيد و آن را داخل يخچال قرار دهيد تا گوشت براي يك ساعت استراحت كند. مرحله آماده كردن گوشت كباب لا پلو شبيه كباب تابه‌اي است.

مرحله دوم

بعد از گذشت يك ساعت گوشت را از يخچال خارج كنيد. مقداري روغن داخل ماهيتابه بريزيد و اجازه دهيد با حرارت متوسط داغ شود. گوشت را به صورت كامل داخل ماهيتابه پخش كنيد و سرخ كنيد.

مرحله سوم

حالا داخل يك ماهيتابه كوچك مقداري روغن بريزيد و اجازه دهيد داغ شود. سپس گوجه فرنگي‌ها را رنده كنيد و به آن اضافه كنيد. بعد از اين‌كه رنگ گوجه‌ها كمي عوض شد، مقداري نمك، فلفل سياه و يك قاشق رب گوجه فرنگي به آن اضافه كنيد. مواد را روي حرارت هم بزنيد تا آب آن به طور كامل خارج شود.

مرحله چهارم

يك قابلمه را آب كنيد و با حرارت زياد روي گاز قرار دهيد. بعد از جوش آمدن آب روغن مايع، نمك و برنج‌هاي خيس كرده را به آب اضافه كنيد. حدود ۱۰ دقيقه صبر كنيد تا برنج كمي نيم پز شود. سپس برنج را داخل آبكش بريزيد. بهتر است ته برنج را به صورت ته چين درست كنيد تا جلوه زيباتري داشته باشد.

مرحله پنجم

تخم مرغ، ماست و زعفران دم كرده را در يك كاسه مخلوط كنيد و خوب هم بزنيد. به اندازه يك كفگير برنج به اين مواد اضافه كنيد و مواد را هم بزنيد. در يك قابلمه مناسب كمي روغن بريزيد و سپس برنج تركيب شده با تخم مرغ و ماست را در كف قابلمه پخش كنيد. مقداري برنج داخل قابلمه بريزيد. سپس كباب‌ها را روي برنج بچينيد و كمي سماق روي آن‌ها بپاشيد.

حال مقداري از سس گوجه‌اي كه تهيه كرده‌ايد را روي آن قرار دهيد. بقيه برنج باقيمانده را روي كباب‌ها بريزيد و كمي فشار دهيد. براي خوش طعم‌تر شدن غذا كمي كره خرد كنيد و روي برنج قرار دهيد. درب قابلمه را بگذاريد تا برنج حدود ۴۵ دقيقه تا يك ساعت دم بكشد. سپس غذا را در ديس مناسب برگردانيد و از عطر و طعم لذيذ آن لذت ببريد.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب خورشت بادمجان، محبوب و پرطرفدار را مطالعه كنيد.

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

لازانياي خوشمزه با پنير گودا

۱۰ بازديد

 

لازانيا يكي از محبوب‌ترين غذاهاي دنيا است و براي پذيرايي در مهماني‌ها از بهترين و شيك‌ترين غذاها به‌شمار مي‌رود.
لازانيا با پنير گودا

حتما پيش از اين لازانيا را با پنير موزارلا طعم‌دار كرده‌ايد و از بافت كش‌ساني اين پنير هم لذت برده‌ايد. اما اين بار پيشنهاد مي‌كنيم كه سراغ پنير گودا برويد و پخت لازانيا را با پنير گودا امتحان كنيد. به شما اطمينان مي‌دهيم پشيمان نخواهيد شد. در ادامه اين مطلب با مجله دلتا همراه باشيد تا طرز تهيه لازانيا با پنير گودا را به شما آموزش دهيم.

مواد لازم براي تهيه لازانيا

  • لازانيا ۱۰ ورق
  • روغن مايع مخصوص سرخ كردني به مقدار لازم
  • سير ۲ حبه
  • رب گوجه فرنگي يك قاشق سوپخوري
  • نمك و دانه فلفل به مقدار لازم
  • جعفري پاك شده ۱۵ گرم
  • سس براي تزيين به مقدار لازم
  • پياز يك عدد
  • گوشت گوساله چرخ كرده ۳۰۰ گرم
  • پودر آويشن يك قاشق چايخوري
  • گوجه فرنگي پوره شده ۴ عدد
  • پنير ورقه‌اي گودا يك بسته
  • ريحان پاك شده ۱۵ گرم

طرز تهيه لازانيا

مرحله اول

ورقه‌هاي لازانيا را در ظرف آب جوش قرار دهيد تا نرم شوند. پياز را در روغن داغ تفت دهيد تا نرم و شفاف شود. سپس گوشت چرخ كرده و سير را به آن اضافه كرده و تفت دهيد تا آب گوشت كشيده شود.

مرحله دوم

آويشن و رب گوجه فرنگي را بيفزاييد و چند دقيقه تفت دهيد. پوره گوجه فرنگي را اضافه و مخلوط كنيد تا آب آن تبخير و مخلوط گوشت غليظ شود. سپس آن را با مقداري نمك و فلفل سياه مزه دار كنيد.

مرحله سوم

روي ورقه‌هاي نرم شده لازانيا، مقداري از مخلوط گوشت بريزيد و با پشت قاشق آن را در طول ورقه‌ها پخش كنيد. سپس مقداري پنير ورقه‌اي گودا را روي آن قرار دهيد و لازانيا را رول كنيد و در ظرفي نسوز بچينيد.

مرحله چهارم

در آخر چند ورقه پنير گودا را روي آن قرار دهيد. ۱۵ تا ۲۰ دقيقه در طبقه وسط فر كه از ۱۵ دقيقه قبل روي حرارت ۱۸۰ درجه سانتي‌گراد گرم كرده‌ايد قرار دهيد تا پنير ذوب شود. پس از اين مدت، لازانيا با پنير گودا را با مقداري جعفري، ريحان و سس دلخواه تزيين كنيد.

غذاي شما حاضر است، نوش جان.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب طرز تهيه لازانياي بادمجان با ساده‌ترين روش را مطالعه كنيد.

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

تخم‌مرغ شكم پر، يك فينگر فود خوشمزه

۱۱ بازديد

 

اين دستور پخت يكي از بهترين راه‌هاي سرو تخم مرغ است كه آن را هم براي كودكان دوست داشتني جلوه مي‌دهد و هم به عنوان يك فينگرفود ساده و خوشمزه در مهماني‌ها قابل سرو است.
تخم‌ مرغ شكم پر

پيشنهاد امروز مجله دلتا براي يك فينگر فود خوشمزه و مقوي تخم‌ مرغ شكم پر با آووكادو و بيكن است. آووكادو يكي از مقوي‌ترين ميوه‌هايي است كه چند سالي است در كشور خودمان هم بسيار طرفدار پيدا كرده است.

اين فينگرفود از مواد ساده‌اي مثل آووكادو، تخم مرغ و بيكن تشكيل شده است. اين مواد به خودي خود يك تركيب فوق العاده را مي‌سازند. ولي وقتي كه با سس‌هاي مختلفي مثل مايونز و خردل همراه مي‌شوند، خوشمزگي اين تركيب چندين برابر مي‌شود. به اين ترتيب شما تخم‌ مرغ‌هاي شكم پري خواهيد داشت كه سرشار از پروتئين و ويتامين E هستند. با ما همراه باشيد.

مواد لازم براي تهيه تخم‌‌ مرغ شكم پر

  • بيكن ۴ برش
  • تخم مرغ (آب پز) ۶ عدد
  • سس خردل ۲ قاشق غذاخوري
  • پودر فلفل قرمز به مقدار لازم
  • آووكادو يك عدد
  • سس مايونز يك قاشق غذاخوري
  • آب ليمو تازه به مقدار لازم
  • نمك و فلفل به مقدار لازم

طرز تهيه تخم‌ مرغ شكم پر

مرحله اول

ابتدا شش عدد تخم مرغ را داخل يك قابلمه پر از آب قرار دهيد. قابلمه را روي حرارت بگذاريد تا آب داخل آن به جوش بيايد. ۱۰ دقيقه پس از اين كه آب به جوش آمد تخم مرغ‌ها را از قابلمه خارج كنيد. آن‌ها را كنار بگذاريد تا خنك شوند. پوست تخم مرغ‌ها را از آن‌ها جدا كنيد  و هر كدام را از وسط نصف كنيد.

مرحله دوم

بيكن‌ها را به تكه‌هاي كوچك‌تر خرد كنيد. يك ماهيتابه برداريد و بيكن‌ها را داخل آن بگذاريد. ماهيتابه را روي حرارت متوسط رو به بالا قرار دهيد. هر از گاهي بيكن‌ها را برگردانيد تا به صورت يكنواخت سرخ شوند. بيكن‌ها كه كاملا پخته شدند آن‌ها را روي يك دستمال كاغذي قرار دهيد تا روغن آن‌ها گرفته شود.

مرحله سوم

گوشت آووكادو را خارج كنيد و داخل يك كاسه بزرگ بريزيد. آووكادو را با استفاده از يك چنگال له كنيد. بيكن سرخ شده و زرده‌هاي تخم مرغ آب پز شده را داخل كاسه بريزيد. سپس سس مايونز، سس خردل و آب ليمو را اضافه كنيد و همه مواد را خوب مخلوط كنيد. كمي از مزه مخلوط را بچشيد و در صورت نياز نمك و فلفل اضافه كنيد.

با استفاده از يك قاشق كوچك مقداري از مخلوط آووكادو را داخل سفيده‌هاي تخم مرغ آب پز قرار دهيد. تخم‌مرغ شكم پر شما آماده است مي‌توانيد آن‌ها را را با كمي پودر فلفل قرمز تزيين كنيد. نوش جان!

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب رولت تخم مرغ و سبزيجات كره‌اي، املت محبوب و سريع را مطالعه كنيد.

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد