با مجله دلتا همراه باشيد تا با طرز تهيه رول بادمجان آشنا شويد كه پيشنهاد خوبي براي وعده شام است.
رول بادمجان خوراكي خوشمزهاي است كه از گوشت و بادمجان تهيه ميشود. اصولاً تمام غذاهايي كه با بادمجان درست ميشوند، لذيذ و دلچسب هستند و طرفداران زيادي دارند. رول بادمجان را ميتوانيد براي شام آماده يا در مهماني ها و مجالس به عنوان يك پيش غذاي شيك سرو كنيد.
براي آشنايي با طرز تهيه رول بادمجان با مجله دلتا همراه باشيد.
مواد لازم داخل رول :
- گوشت چرخ كرده: 150 گرم
- پياز: يك عدد
- روغن مايع به ميزان لازم
- نمك: يك قاشق چايخوري
- فلفل سياه، فلفل قرمز و پودر چيلي به ميزان لازم
- بادمجان قلمي: 3 عدد
- سيب زميني: 5 عدد
مواد لازم سس :
- رب گوجهفرنگي: يك قاشق غذاخوري
- نمك: يك قاشق چايخوري
- روغن مايع به ميزان لازم
- آب گرم: يك فنجان
- فلفل سياه: يك قاشق چايخوري
طرز تهيه سس :
در قابلمه اي كوچك يا تابه اي گود، مقدار كمي روغن ريخته و رب را در آن تفت دهيد تا خامي آن گرفته و خوب سرخ و خوش رنگ شود. سپس در آن نمك و فلفل بريزيد و دوباره تفت دهيد تا به خورد رب بروند. در آخر آب گرم را افزوده، حرارت را زياد كنيد تا سس بجوشد و كمي غليظ شود. پس از اينكه سس آماده شد، آن را از روي شعله برداريد.
طرز تهيه رول بادمجان :
بادمجان ها را برش زده و حدود نيم ساعت در آب نمك بگذاريد. سپس آن را آبكش كرده و با دستمال خوب خشك كنيد. اين كار براي آن است كه هم تلخي بادمجان گرفته و هم با روغن كم، خوب سرخ شود.
پس از اين كه بادمجان ها خوب خشك شدند، آن ها را در روغن سرخ كنيد. وقتي دو طرف بادمجان ها طلايي شد، آن ها را كنار بگذاريد.
براي تهيه مواد مياني رول، پياز را ريز رنده كرده و با روغن تفت دهيد تا سرخ شود. سپس آن را با گوشت چرخ كرده، نمك، فلفل سياه، فلفل قرمز و پودر چيلي مخلوط كنيد تا يكدست شوند. اگر غذاي تند دوست نداريد، پودر چيلي و فلفل قرمز را از مواد حذف كنيد.
مواد آماده شده را روي بادمجان گذاشته و آن را بپيچيد و رول كنيد.
سيب زميني ها را نگيني خرد كرده و در روغن سرخ كنيد. بادمجان هاي رول شده و سيب زميني هاي سرخ شده را در ظرف مخصوص فر بچينيد و از سس روي مواد بريزيد. ظرف را به مدت 30 تا 40 دقيقه در فر بگذاريد تا رول بادمجان آماده شود.
همچنين بخوانيد:
جوجه غوره بادمجان ؛ خورشت خوش طعم و عطر