• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

مرغ ترش؛ خوشمزه شمالي

۲۴ بازديد

مرغ ترش يكي از خوش‌مزه‌ترين و اصيل‌ترين غذاهاي محلي شمالي و خورشتي محبوب است.

مرغ ترش

مرغ ترش از غذاهاي محلي شمالي و نوعي خورشت لذيذ است. تهيه اين غذا در گيلان و مازندران كمي متفاوت بوده، مازندراني‌ها معمولا مرغ ترش را به ‌صورت كبابي درست مي‌كنند، اين غذاي خوشمزه و ترش را مي‌توانيد براي غذاي اصلي درست كنيد و لذت ببريد. براي آشنايي با طرز تهيه مرغ ترش گيلاني با مجله دلتا همراه باشيد.

طرز تهيه مرغ ترش

مواد لازم

  • مرغ: يك كيلو
  • سير: ۴ حبه
  • پياز: ۲ عدد
  • فلفل سياه، فلفل قرمز، نمك و زردچوبه: به ميزان لازم
  • لپه: ۲۰۰ گرم
  • گشنيز، جعفري و تره: يك كيلو
  • سبزي محلي خالواش: نيم كيلو
  • نعناع تازه: ۳ شاخه
  • ليموعماني يا رب انار: در صورت تمايل

طرز تهيه مرغ ترش

  • براي پخت مرغ ترش تركيب دقيق سبزي مهم است؛ گشنيز، جعفري و تره بايد به نسبت مساوي خرد شده باشد.
  • سبزي خالواش، سبزي اصلي اين غذا است كه اگر به آن دسترسي نداشتيد، مي‌توانيد مقدار نعناع را بيشتر كنيد.
  • سبزي‌ها را شسته و ساطوري خرد كنيد؛ سپس جداگانه سرخ كنيد.
  • مرغ را پس از شستن به قطعات دلخواه تقسيم كنيد.
  • لپه‌ را پس از خيس خوردن، جداگانه پخته و آب آن را دور بريزيد.
  • پيازها را نگيني خرد كرده و در مقداري روغن تفت دهيد، كمي زردچوبه به پياز سرخ شده افزوده تا طعم خامي آن گرفته شود.
  • تكه‌هاي مرغ و لپه را اضافه كرده و با پياز سرخ شده تفت دهيد. سير را جداگانه رنده و سرخ كنيد؛ سپس آن را به مواد داخل قابلمه بيفزاييد.
  • سپس زماني كه مرغ‌ها كمي سرخ شد، سبزي را اضافه كنيد.
  • مقداري آب‌جوش در قابلمه بريزيد. كمي شعله را زياد كنيد تا خورشت به قل خوردن بيفتد؛ سپس شعله را كم كنيد تا خورشت خوب بپزد و جا بيفتد.
  • براي چاشني مرغ ترش مي‌توانيد يك ساعت مانده به پايان پخت، ليموعماني يا دو قاشق غذاخوري رب‌انار اضافه كنيد.
  • گيلاني‌هاي قديمي يك يا دو عدد تخم‌مرغ را هم مي‌زدند و در ۱۵ دقيقه پاياني پخت به خورشت اضافه مي‌كردند. البته افزودن تخم‌مرغ هم كاملا اختياري است.
  • اين غذا را مي‌توانيد با كته ساده يا زعفراني در كنار مخلفات محلي سرو كنيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با يك غذاي خوشمزه شمالي  “لونگي مرغ؛ غذاي محلي شمالي”  را در مجله آشپزي دلتا مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

طرز تهيه ماهي شكم‌پر

كشمش پلو با مرغ

كباب كوبيده در فر

طرز تهيه دلمه به

خوراك بادمجان و قارچ

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

آش رشته؛ نماد خوشمزه ايراني

۲۹ بازديد

آش رشته يكي از معروف‌ترين و محبوب‌ترين غذاهاي ايراني و پاي ثابت مناسبت‌هاي مختلف است كه در همه فصل‌هاي سال طرفداران خود را دارد.

آش رشته

طرز تهيه آش رشته كه شايد محبوب‌ترين آش  آشپزي ايراني باشد، بسيار ساده است و به راحتي مي‌توانيد آشي خوشمزه و مقوي تهيه كنيد. اين آش به دليل داشتن حبوبات مختلف سرشار از پروتيين است و ارزش غذايي بالايي دارد. با مجله دلتا همراه باشيد تا با طرز تهيه اين آش خوشمزه و فوت و فن‌هاي پخت آن آشنا شويد.

طرز تهيه آش رشته

مواد لازم

  • نخود: ۲۰۰ گرم
  • لوبيا چيتي: ۲۰۰ گرم
  • عدس: ۱۵۰ گرم
  • پياز: ۵ عدد
  • نعناع خشك: يك قاشق سوپ‌خوري
  • رشته آش: ۵۰۰ گرم
  • سبزي آش: يك كيلو
  • زردچوبه: يك قاشق غذاخوري
  • سير: ۵ حبه
  • كشك: ۵۰۰ گرم
  • نمك و فلفل: به ميزان لازم

طرز تهيه آش رشته

  • پيازها را به صورت خلالي خرد و سرخ كرده و به آن زردچوبه بزنيد. وقتي پياز داغ آماده شد، قبل از اينكه تابه را از روي شعله برداريد، نعناع خشك را اضافه كرده تا كمي سرخ شود.
  • حبه‌هاي سير را رنده يا له كرده و كمي تفت دهيد.
  • نخود و لوبيا را كه از شب قبل خيس كرده‌ايد را در قابلمه بپزيد. چون زمان طبخ عدس از نخود و لوبيا كمتر است، آن را جداگانه بپزيد.
  • وقتي حبوبات پخته شدند، همه را در يك قابلمه ريخته و روي شعله متوسط بگذاريد.
  • سبزي آش را به حبوبات افزوده و وقتي نيم‌پز شد، رشته را خرد كرده و به آن بيفزاييد.
  • وقتي رشته پخت، پياز داغ، نعناع داغ و سير داغ را با مقداري نمك و فلفل در آش بريزيد. مراقب باشيد نمك زياد نباشد، چون رشته و كشك نمك دارد و ممكن است آش شور شود.
  • وقتي آش آماده شد، آن را با كشك، پياز داغ، نعناع داغ و سير داغ تزيين كرده، بقيه كشك را در ظرفي بريزيد و كنار آش سرو كنيد.

پيشنهاد مطالعه: براي مطالعه انواع آش “آش گندم؛ خوشمزه و پرخاصيت” را در مجله آشپزي مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

كشمش پلو با مرغ

كباب كوبيده در فر

دستور پخت قيمه اسفناج

دستور پخت آبگوشت قرمه

طرز تهيه دلمه گوجه فرنگي

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

خوراك شويد باقالي؛ خوشمزه شمالي

۲۳ بازديد

باقالي كه يكي از منابع تامين پروتئين است به تنهايي مي‌تواند جذب ويتامين فراواني داشته باشد. علاوه بر اين موارد كلسيمي كه در باقالي نهفته است باعث جلوگيري از پوكي استخوان مي‌شود و فشار خون بالا را كاهش مي‌دهد.

خوراك شويد و باقالي

خوراك شويد و باقالي (خشكاويج) از خوراك‌هايي است كه افراد در كنار پلو ميل مي‌كنند و عده‌‌اي نيز آن را همراه با نان به عنوان غذاي اصلي مصرف مي‌كنند. اين خوراك بي‌نظير نزد ايرانيان به خصوص گيلاني‌ها معروف است، در ادامه طرز تهيه خوراك شويد و باقالي را در مجله دلتا بخوانيد.

طرز تهيه خوراك شويد و باقالي

مواد لازم

  • باقالي: ۴۰۰ گرم
  • شويد تازه خرد شده: ۱ پيمانه
  • پيازداغ: ۲ قاشق غذاخوري
  • كره: ۵۰ گرم
  • پودرسير: به ميزان لازم
  • زردچوبه: نصف قاشق چايخوري
  • تخم‌مرغ: ۴ عدد
  • نمك: به مقدار لازم
  • فلفل: به مقدار لازم

طرز تهيه خوراك شويد و باقالي

  • ابتدا باقالي را پاك كنيد و پوست آن را بگيريد.
  • آن را در قابلمه بريزيد و با آب كافي بگذاريد تا بپزد.
  • شويد و پياز داغ را به باقالي پخته شده اضافه كنيد و با كمي زردچوبه بگذاريد تا پخته شوند.
  • با پختن خوراك مقداري پودر سير (يا خود سير) و نمك را به آن اضافه كنيد و در نهايت كره را به آن بيافزاييد.
  • پس از چند دقيقه جوشيدن، تخم‌مرغ‌ها را نيز به مواد اضافه كرده و اجازه دهيد تا در قابلمه و روي مواد ببندد.
  • بعد از پختن تخم‌مرغ و كم شدن آب خوراك مي‌توانيد خوراك را سرو و نوش جان كنيد.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با پخت انواع خوراك مطلب “طرز تهيه خوراك جغور بغور” را در مجله دلتا مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

آش رشته؛ نماد خوشمزه ايراني

زيره پلو؛ غذاي سنتي ايراني

دستور پخت آبگوشت قرمه

طرز تهيه دلمه گوجه فرنگي

طرز تهيه خوراك ماهي و قارچ

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

پيتزا مخلوط؛ لذيذ ايتاليايي را به خانه بياوريد!

۱۷ بازديد

پيتزا مخلوط، پيتزاي پرطرفداري است كه از مواد مختلفي تشكيل شده است.

پيتزا مخلوط

پيتزا مخلوط يكي از پيتزاهايي است كه اكثر افراد آن را دوست دارند و در دسته آشپزي ملل قرار دارد. البته تهيه پيتزا خانگي لطف خاص خود را دارد و بسيار دلچسب است. براي آشنايي با طرز تهيه پيتزا مخلوط خانگي با مجله دلتا همراه باشيد.

طرز تهيه پيتزا مخلوط

مواد لازم

  • سوسيس: ۲۰۰ گرم
  • كالباس: ۲۰۰ گرم
  • فلفل‌دلمه‌اي: يك عدد
  • پياز: يك عدد
  • قارچ: ۴۰۰ گرم
  • زيتون سياه: ۱۰۰ گرم
  • ذرت پخته شده: نصف پيمانه
  • پنير پيتزا: به ميزان لازم
  • ريحان: تازه به ميزان لازم
  • روغن زيتون: به ميزان لازم

مواد لازم تهيه سس پيتزا

  • سير: يك حبه
  • پياز خرد شده: يك چهارم پيمانه
  • پونه خشك: نصف قاشق چايخوري
  • ريحان خشك: نصف چايخوري
  • گوجه‌فرنگي: ۴۰۰ گرم
  • شكر: نصف قاشق چايخوري
  • نمك، فلفل و آويشن: به ميزان لازم

طرز تهيه سس پيتزا

  • گوجه‌فرنگي‌ها را پوره كرده و كنار بگذاريد.
  • پياز و سير را ريز خرد كرده و در روغن سرخ كنيد؛ سپس پوره گوجه‌فرنگي را به آن‌ها اضافه كنيد.
  • پونه، ريحان، شكر، آويشن، نمك و فلفل را به مواد افزوده، سس را روي شعله ملايم بگذاريد تا بجوشد و به غلظت مناسب برسد.
  • اين سس را مي‌توانيد يك هفته در يخچال و دو ماه در فريزر نگهداري كنيد.

طرز تهيه پيتزا مخلوط

  • سوسيس و كالباس را در اندازه دلخواه خرد كنيد.
  • پياز و فلفل‌دلمه‌اي را به شكل خلالي يا حلقه‌اي برش بزنيد.
  • سوسيس، كالباس، پياز و فلفل‌دلمه‌اي برش خورده را در تابه بريزيد و با مقداري روغن تفت دهيد تا كمي نرم شوند.
  • قارچ، زيتون سياه، ذرت پخته شده، برگ ريحان خرد شده يا سبزيجات دلخواه را به مواد بيفزاييد.
  • خمير پيتزا يا خمير جادويي را در سيني فر و روي يك ورقه آلومينيومي بگذاريد. با ليسك مقداري روغن زيتون روي خمير پيتزا بماليد؛ اين كار باعث تردي پيتزا مي‌شود.
  • يك قاشق از سس پيتزا روي خمير پخش كنيد؛ سپس يك لايه پنير پيتزا، يك لايه از مواد و دوباره يك لايه پنير پيتزا بريزيد.
  • پيتزا را در فر بگذاريد و وقتي پنير پيتزا طلايي رنگ و خمير آن كمي قهوه‌اي شد، آن را از فر بيرون آوريد.
  • وقتي پيتزا كمي خنك شد، آن را برش داده و سرو كنيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با طرز تهيه انواع پيتزا “طرز تهيه لاه‌ماجون؛ پيتزاي تركي” را در مجله آشپزي مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

طرز تهيه همبرگر گياهي لوبيا سفيد

دستور پخت ناگت گوشت سوخاري

طرز تهيه لازانيا بدون سس

طرز تهيه پاستا ميگو و اسفناج

دونر مرغ؛ كبابي لذيذ از خيابان‌هاي تركيه

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

طرز تهيه گراتن سيب زميني و سوسيس

۲۲ بازديد

گراتن به غذايي گفته مي‌شود كه در ظرف‌هاي گود و پنير طلايي شده روي آن سرو مي‌شود. در اصل گراتن فرانسوي است و در فر درست مي‌شود.

گراتن سوسيس و سيب‌زميني يك خوراك لذيذ براي عاشقان تركيب سنتي سوسيس و سيب‌زميني است كه در دسته آشپزي ملل قرار مي‌گيرد. گراتن سوسيس و سيب‌زميني را در ظرف‌هاي پيركس و سراميك مي‌توانيد با استفاده از سوسيس تفت داده شده، سيب‌زميني رنده شده، تخم‌مرغ و پنير چدار تهيه كنيد. در ادامه طرز تهيه گراتن سيب زميني و سوسيس را در مجله دلتا بخوانيد.

طرز تهيه گراتن سيب زميني و سوسيس

مواد لازم

  • سيب‌زميني: ۷۵۰ گرم
  • روغن زيتون: ۴ قاشق سوپخوري
  • پياز خرد شده: ۱ عدد
  • سير له كرده: ۲ حبه
  • فلفل دلمه‌اي قرمز خرد شده: ۱ عدد
  • فلفل دلمه‌اي زرد خرد شده: ۱ عدد
  • كنسرو ذرت: ۱۰۰ گرم
  • سوسيس حلقه‌اي خرد شده: ۴ عدد
  • ژامبون رشته‌اي خرد شده: ۱۰۰ گرم
  • كنسرو گوجه فرنگي: ۱ قوطي ۲۰۰ گرمي
  • نمك: به مقدار لازم
  • فلفل: به ميزان لازم
  • پودر چيلي: به ميزان لازم
  • پنير گوداي رنده شده: ۱۰۰ گرم
  • تخم‌مرغ: ۳ عدد
  • پنير خامه‌اي: ۲۵۰ گرم
  • آرد سمولينا: ۵۰ گرم (يك‌دوم پيمانه)
  • نمك: به ميزان لازم
  • فلفل: به ميزان لازم
  • تره خرد كرده: ۵۰ گرم

طرز تهيه گراتن سيب زميني و سوسيس

  • سيب زميني‌ها را بپزيد و مراقب باشيد له نشود.
  • آن را كنار بگذاريد تا خنك شود.
  • سپس ۳ قاشق سوپ‌خوري از روغن زيتون را در تابه مناسبي بريزيد، پياز و سير را به آن اضافه كنيد و روي حرارت ملايم تفت دهيد.
  • سپس حرارت را اندكي زياد كنيد، فلفل‌ها، ذرت، سوسيس و ژامبون را اضافه كرده و تفت دهيد.
  • حال گوجه‌فرنگي‌ها را خرد كنيد و به مواد درون تابه اضافه كنيد.
  • اكنون صبر كنيد تا مواد بپزد و اندكي غليظ شود.
  • سپس نمك، فلفل و پودر چيلي را به آن اضافه كنيد.
  • پوست سيب‌زميني‌ها را بگيريد و به ضخامت ۵ ميليمتر، ورقه‌اي خرد كنيد.
  • حالا ظرف نسوز برداريد و آن را با باقي‌مانده روغن چرب كنيد.
  • سپس نيمي از ورقه‌هاي سيب‌زميني را كف ظرف بچينيد و نيمي از مخلوط سبزي و سوسيس را روي آن بريزيد.
  • آن‌گاه مايه پنيري را اضافه و صاف كنيد و با باقي‌مانده مخلوط سبزي و سوسيس روي اين مايه را بپوشانيد.
  • اينك باقي‌مانده ورقه‌هاي سيب‌زميني را به گونه‌اي كه لبه آن‌ها روي هم قرار بگيرد، روي گراتن بچينيد و پنير گودا بگذاريد.
  • اكنون گراتن را به مدت تقريبي ۴۰ دقيقه يا تا زماني‌كه طلايي رنگ شود، در فر گرم كرده با دماي ۲۰۰ درجه سانتيگراد بپزيد.

روش تهيه مايه پنيري

  • زرده‌هاي تخم‌مرغ، پنير، آرد سمولينا، نمك و فلفل را در ظرف مناسبي بريزيد و مخلوط كنيد.
  • سپس سفيده‌هاي تخم‌مرغ را در كاسه مناسبي بريزيد و با همزن برقي بزنيد تا سفيد شود و فرم بگيرد.
  • حالا سفيده‌هاي زده شده را به مايه پنيري اضافه كرده و به آرامي مخلوط كنيد.
  • سپس تره را به آن اضافه كنيد.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع گراتن “گراتن گوشت و سيب زميني” را در مجله آشپزي دلتا مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

پاستا با سس قارچ؛ غذاي محبوب ايتاليايي

طرز تهيه همبرگر گياهي لوبيا سفيد

دونر مرغ؛ كبابي لذيذ از خيابان‌هاي تركيه

طرز تهيه پاستا ميگو و اسفناج

دستور پخت آبگوشت قرمه

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

كوكو اسفناج؛ لقمه مقوي و خوشمزه

۲۳ بازديد

اسفناج حاوي مواد معدني چون ويتامين A، كلسيم، آهن، پتاسيم، فسفر، پروتئين و… است، از اين رو اين مواد معدني و ويتامين‌هاي موجود در اسفناج باعث حفظ سلامتي قلب، درمان بي‌خوابي، خواص ضد سرطان و ضد التهاب، رفع كم خوني، حفظ سلامت پوست و مو، تقويت بينايي و… خواهد شد.

كوكو اسفناج

كوكو اسفناج، يكي از انواع غذاهاي خوشمزه و بسيار مغذي ايراني است. دليل مغذي و سالم بودن اين كوكوي خوشمزه و محبوب، به خاطر وجود اسفناج و خواص زياد اين سبزي است و اين غذا را مي‌توانيد براي غذاي اصلي هم درست كنيد، در ادامه مي‌توانيد طرز تهيه كوكو اسفناج را در مجله دلتا بخوانيد.

طرز تهيه كوكو اسفناج

مواد لازم

  • تخم‌مرغ: ۳ عدد
  • آرد: ۲ قاشق غذا خوري
  • اسفناج: ۳۰۰ گرم
  • نمك، زرد چوبه و فلفل: به ميزان لازم
  • روغن: به ميزان لازم
  • پيازچه: ۱ عدد
  • زرشك و گردو: به ميزان لازم

طرز تهيه كوكو اسفناج

  • ابتدا اسفناج‌ ها را شسته و سپس آن‌ها را روي حرارت كم بگذاريد تا كمي بپزند و نرم شود.
  • پس از اينكه اسفناج ‌ها نرم شد و آب آن گرفته شد آن‌ها را ريز خرد كنيد. (در صورتي كه دوست داشته باشيد مي‌توانيد پيازچه‌ ها را نيز خرد و در اين مرحله با اسفناج ‌ها مخلوط كنيد.)
  • تخم مرغ ‌ها را در ظرفي نسبتا بزرگ بشكنيد و خوب هم بزنيد. (خوب هم زدن تخم مرغ‌ها به پف كردن كوكو كمك مي‌كند.)
  • سپس آرد را به تخم مرغ‌‌ها اضافه و آن را خوب مخلوط كنيد تا گلوله نشود.
  • پس از اينكه خوب مخلوط شد، اسفناج‌‌ها را به آن بيفزاييد و مخلوط كنيد.
  • كمي روغن را در ماهي تابه ريخته و پس از داغ شدن روغن، مايع كوكو را كف آن پهن كرده و با پشت قاشق روي آن را صاف و يك‌دست كنيد و روي شعله‌ متوسط بگذاريد.
  • پس از اينكه يك طرف آن سرخ شد، كوكو را به شكل دلخواه برش دهيد.
  • سپس آن را برگردانيد تا طرف ديگر آن هم سرخ شود.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با انواع دستور پخت كوكو و كتلت  “طرز تهيه كتلت ميگو” را در مجله آشپزي دلتا مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

زيره پلو؛ غذاي سنتي ايراني

طرز تهيه ماهي شكم‌پر

طرز تهيه دلمه به

ته چين تن ماهي؛ غذاي متفاوت و آسان

خوراك بادمجان و قارچ

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

طرز تهيه خوراك ماهي و قارچ

۲۲ بازديد

ماهي در درمان بسياري از امراض از جمله كاهش ابتلا به بيماري‌هاي قلبي، كاهش قند خون، جلوگيري از افسردگي و نيز بهبود خواب موثر است. بدون شك طبخ ماهي در كنار قارچ، طعم و خاصيت بهتري به خوراك مي‌بخشد.

خوراك ماهي

خوراك ماهي و قارچ يكي از خوراكي‌هاي خوشمزه و مفيد است كه مي‌توانيد به عنوان غذاي اصلي بپزيد. اين خوراك يكي از غذاهاي خوشمزه و رژيمي است. در ادامه طرز تهيه خوراك ماهي و قارچ را در مجله دلتا بخوانيد.

طرز تهيه خوراك ماهي و قارچ

 مواد لازم

  • فيله ماهي: ۲۰۰ گرم
  • قارچ: ۶ عدد
  • گوجه فرنگي: ۱ عدد
  • پياز متوسط: ۱ عدد
  • فلفل دلمه‌اي: ۱ عدد
  • نمك: به ميزان لازم
  • فلفل سياه: به ميزان لازم
  • روغن زيتون: به ميزان لازم
  • جعفري: ۱ قاشق غذاخوري
  • رب گوجه‌فرنگي: ۱ قاشق غذاخوري

طرز تهيه خوراك ماهي و قارچ

  • در تابه‌اي مناسب با مقدار كمي روغن، پياز و قارچ‌هاي خرد شده را تفت دهيد.
  • بعد از تفت دادن مواد، فلفل دلمه‌اي و همچنين گوجه‌فرنگي را به مواد اضافه كرده و مجددا مشغول تفت دادن شويد.
  • سپس ماهي‌ها را در ظرف ديگري كمي سرخ يا كبابي كنيد و بعد به مواد بالا اضافه كنيد و مجدد با آن‌ها تفت دهيد.
  • ادويه‌هاي لازم را به همراه جعفري و رب گوجه‌فرنگي داخل تابه ريخته و يك پيمانه آب به آن اضافه كنيد و در تابه را بگذاريد تا مواد كمي جا بيفتد.
  • بعد از چند دقيقه مي‌توانيد غذا را سرو كرده و نوش جان كنيد.

پيشنهاد مطالعه: براي مطالعه بيشتر انواع دستور پخت ماهي مطلب طرز تهيه ماهي شكم پر شمالي را در بخش آشپزي مجله دلتا مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

طرز تهيه ماهي شكم‌پر

دستور پخت قيمه اسفناج

طرز تهيه دلمه به

آبگوشت باميه؛ غذاي لذيذ و مقوي ايلام

خوراك بادمجان و قارچ

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

طرز تهيه ميگو كبابي

۲۴ بازديد

ميگوكبابي نوعي غذاي دريايي است كه مي‌توان آن را باكباب‌پز يا فر درست كرد.

ميگو كبابي

ميگو يكي از غذاهاي دريايي بسيار خوشمزه است، كه با روش‌هاي مختلفي درست مي‌شود و گزينه مناسبي براي غذاي اصلي است. براي ميگو كبابي بايد از ميگوهايي استفاده كنيد كه درشت‌تر هستند، چون ميگوهاي ريز در زمان كباب شدن خشك و سفت مي‌شوند. براي آشنايي با طرز تهيه ميگو كبابي با مجله دلتا همراه باشيد.

طرز تهيه ميگو كبابي

مواد لازم

  • ميگو: يك كيلو
  • كره: ۵۰ گرم
  • سير: ۲ حبه
  • روغن‌زيتون: ۳ قاشق غذاخوري
  • جعفري: ۵۰ گرم
  • آبليمو: ۴ قاشق غذاخوري
  • زعفران دم‌كرده: ۲ قاشق غذاخوري
  • نمك و فلفل: به ميزان لازم

طرز تهيه ميگو كبابي

  • ميگوها را پس از تميز كردن و شستن در كاسه بزرگي بريزيد. آبليمو، زعفران، نمك و فلفل را به آن اضافه كنيد. جعفري را ساطوري و سير را ريز رنده كرده و روي ميگوها بريزيد. مواد را خوب با هم مخلوط كنيد.
  • روي كاسه را با سلفون پوشانده و نيم ساعت در يخچال بگذاريد تا مواد به خورد ميگوها برود و مزه‌دار شود.
  • سپس آن‌ها را از يخچال بيرون بياوريد و سيخ بكشيد. اگر مي‌خواهيد ميگو را در فر كباب كنيد، مي‌توانيد سيخ نكرده و روي سيني فر بچينيد.
  • روغن‌زيتون و كره آب شده را در كاسه‌اي با هم مخلوط كرده و با يك قلم‌مو روي ميگوهاي سيخ شده بكشيد تا چرب شود. سيخ‌ها را روي كباب‌پز بچينيد تا ميگوها كباب شوند.
  • هنگام كباب كردن ميگوها چند بار روي آن‌ها را با مخلوط روغن‌زيتون و كره چرب كنيد. اين كار باعث مي‌شود ميگوها خشك نشده و بسيار لذيذ شود. پس از كباب كردن، ميگوها را با سس مخصوص سرو كنيد.
  • يك قاشق غذاخوري سس كچاپ را با ۳ قاشق غذاخوري سس مايونز تركيب كنيد؛ سپس مقداري پودر سير، فلفل قرمز و نمك به مخلوط بيفزاييد.
  • در آخر مقدار خيلي كمي شكر و ۲ قاشق غذاخوري آب ولرم به مواد سس افزوده و خوب مخلوط كنيد تا يكدست شود. اگر دوست داريد سس تند شود، مقدار بيشتري فلفل قرمز و فلفل سياه به سس اضافه كنيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با طبخ نوع ديگري از ميگو “ميگو سيخي، حتما امتحان كنيد” را در مجله آشپزي مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

طرز تهيه ماهي شكم‌پر

طرز تهيه همبرگر گياهي لوبيا سفيد

طرز تهيه دلمه به

آبگوشت باميه؛ غذاي لذيذ و مقوي ايلام

طرز تهيه خوراك ماهي و قارچ

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

كباب كوبيده در فر

۲۰ بازديد

طرز تهيه كباب كوبيده در فر بسيار آسان است و نيازي به منقل و زغال و دود ندارد.

طرز تهيه كباب كوبيده

زندگي آپارتمان نشيني باعث شده بيشتر افراد حياط و بالكني براي درست كردن كباب روي منقل و زغال نداشته باشند. اما به راحتي مي‌توانيد كباب كوبيده را با همان عطر و طعم داخل فر درست كنيد. طرز تهيه كباب كوبيده در فر فوت و فن‌هايي دارد كه در مجله دلتا مي‌خوانيد.

طرز تهيه كباب كوبيده در فر

مواد لازم

  • گوشت چرخ‌كرده: ۴۰۰ گرم
  • پياز: ۳ عدد
  • نمك و فلفل: به ميزان لازم
  • زعفران دم‌كرده: ۲ قاشق غذاخوري
  • كره و زعفران: به ميزان لازم
  • دنبه: ۱۰۰ گرم در صورت تمايل

طرز تهيه كباب كوبيده در فر

  • پياز را در ظرفي رنده كرده و آب آن را كامل بگيريد.
  • گوشت چرخ‌كرده را به پياز اضافه كنيد. نمك، فلفل و زعفران آب شده را در ظرف بريزيد و همه مواد را با هم مخلوط كنيد.
  • اگر تمايل داريد از دنبه در كباب كوبيده استفاده كنيد، آن را از قبل با گوشت چرخ كنيد و كمي ورز دهيد تا با هم تركيب شوند.
  • گوشت مزه‌دار شده را در ظرف در بسته بريزيد و آن را ۳۰ دقيقه در يخچال بگذاريد تا گوشت استراحت كند.
  • روي سيني فر را با فويل آلومينيومي بپوشانيد و سطح آن را كمي چرب كنيد.
  • گوشت را روي سيني فر پهن كرده، آن را برش بزنيد و با كمك دست به شكل دلخواه فرم دهيد.
  • با استفاده از قلم‌مو يا فرچه، مقداري كره آب شده و زعفران روي كباب‌ بزنيد.
  • فر را از قبل گرم كرده و سيني را در آن بگذاريد. بگذاريد كباب‌ها ۲۰ دقيقه در فر بپزند.
  • در نيمه پخت بهتر است يك بار آن‌ها را پشت و رو كنيد تا تمام قسمت‌هاي كباب كاملا پخته شود.
  • كباب كوبيده آماده است. مي‌توانيد روي آن سماق بپاشيد و با برنج زعفراني يا نان سرو كنيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي ايراني “كباب ساطوري بناب”  را در مجله آشپزي دلتا مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

زيره پلو؛ غذاي سنتي ايراني

طرز تهيه ماهي شكم‌پر

طرز تهيه دلمه به

خوراك بادمجان و قارچ

طرز تهيه خوراك ماهي و قارچ

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

خوراك جگر مرغ؛ مقوي و سريع

۱۷ بازديد

جگر مرغ سرشار از پروتيين است و براي بدن بسيار مفيد است. هر ۱۰۰ گرم جگر مرغ ۱۷ گرم پروتيين دارد كه اسيد آمينه‌هاي ضروري بدن را تامين مي‌كند.

خوراك جگر مرغ

خوراك جگر مرغ يك غذاي ساده و فوري بوده كه براي غذاي اصلي عالي است. مواد اوليه اين غذا را بر حسب سليقه خود و اعضاي خانواده‌تان مي‌توانيد تغيير دهيد. اين غذا را مي‌توانيد به عنوان ناهار يا شام همراه با برنج يا نان سرو كنيد. در ادامه طرز تهيه خوراك جگر مرغ را در مجله اينترنتي دلتا بخوانيد.

طرز تهيه خوراك جگر مرغ

مواد لازم

  • جگر مرغ: ۲۰۰ گرم
  • هويج: ۲ عدد
  • پياز : ۲ عدد
  • سير : ۲ حبه
  • نمك : به مقدار لازم
  • فلفل: به مقدار لازم

طرز تهيه خوراك جگر مرغ

  • ابتدا پياز و سير را خرد كرده و در روغن تفت دهيد.
  • سپس هويج‌هاي رنده شده را اضافه كرده و مواد را سرخ كنيد.
  • نمك و فلفل بيفزاييد.
  • جگر مرغ شسته شده را به قطعات دلخواه دربياوريد.
  • آن‌ها را با پياز و هويج مخلوط كرده و در تابه را بگذاريد.
  • در آخر مقداري رب گوجه به آن اضافه كنيد و هم بزنيد.
  • در نهايت كمي آب روي مواد ريخته و سپس درِ ماهيتابه را بگذاريد.
  • اجازه بدهيد خوراك جگر به مدت ۱۵ دقيقه روي شعله ملايم بپزد.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با پخت انواع خوراك “طرز تهيه خوراك جغور بغور” را در مجله دلتا مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

زيره پلو؛ غذاي سنتي ايراني

طرز تهيه ماهي شكم‌پر

طرز تهيه دلمه به

آبگوشت باميه؛ غذاي لذيذ و مقوي ايلام

خوراك بادمجان و قارچ

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد