یکشنبه ۲۸ دی ۹۹ ۲۱:۴۶ ۱۸ بازديد
جگر مرغ سرشار از پروتيين است و براي بدن بسيار مفيد است. هر ۱۰۰ گرم جگر مرغ ۱۷ گرم پروتيين دارد كه اسيد آمينههاي ضروري بدن را تامين ميكند.
خوراك جگر مرغ يك غذاي ساده و فوري بوده كه براي غذاي اصلي عالي است. مواد اوليه اين غذا را بر حسب سليقه خود و اعضاي خانوادهتان ميتوانيد تغيير دهيد. اين غذا را ميتوانيد به عنوان ناهار يا شام همراه با برنج يا نان سرو كنيد. در ادامه طرز تهيه خوراك جگر مرغ را در مجله اينترنتي دلتا بخوانيد.
مواد لازم
- جگر مرغ: ۲۰۰ گرم
- هويج: ۲ عدد
- پياز : ۲ عدد
- سير : ۲ حبه
- نمك : به مقدار لازم
- فلفل: به مقدار لازم
طرز تهيه خوراك جگر مرغ
- ابتدا پياز و سير را خرد كرده و در روغن تفت دهيد.
- سپس هويجهاي رنده شده را اضافه كرده و مواد را سرخ كنيد.
- نمك و فلفل بيفزاييد.
- جگر مرغ شسته شده را به قطعات دلخواه دربياوريد.
- آنها را با پياز و هويج مخلوط كرده و در تابه را بگذاريد.
- در آخر مقداري رب گوجه به آن اضافه كنيد و هم بزنيد.
- در نهايت كمي آب روي مواد ريخته و سپس درِ ماهيتابه را بگذاريد.
- اجازه بدهيد خوراك جگر به مدت ۱۵ دقيقه روي شعله ملايم بپزد.
پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با پخت انواع خوراك “طرز تهيه خوراك جغور بغور” را در مجله دلتا مطالعه كنيد.
همچنين بخوانيد:
آبگوشت باميه؛ غذاي لذيذ و مقوي ايلام
با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد