• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

كتلت ذرت و گشنيز ، ساده و مقوي

۷ بازديد

مصرف ذرت خواص و فوايدي از جمله بهبود رشد مو و جلوگيري از سرطان را به همراه دارد، البته مصرف بيش از اندازه ذرت هم عوارض دارد.

كتلت

كتلت ذرت يك كتلت بسيار خوشمزه است كه به راحتي مي‌توانيد آن را تهيه كنيد. كتلت ذرت را مي‌توانيد همراه با نان تازه و انواع سس سرو كنيد و فرقي نمي‌كند خودتان در خانه ذرت را بخارپز مي‌كنيد يا از كنسروهاي آماده ذرت استفاده مي‌كنيد. اين كتلت مواد اوليه ساده و در دسترسي دارد و زمان پخت آن بسيار كوتاه است. امروز در مجله دلتا كتلت ذرت و گشنيز با آرد ذرت و پنير را به شما آموزش خواهيم داد با همراه باشيد.

مواد لازم براي تهيه كتلت ذرت و گشنيز

  • ذرت ۲ پيمانه
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • ففل سبز ۲ عدد
  • آرد ذرت ۲ قاشق غذاخوري
  • گشنيز خرد شده يك سوم پيمانه
  • پنير پيتزا رنده شده به مقدار لازم
  • نمك، فلفل سياه و زيره سبز به مقدار لازم

طرز تهيه كتلت ذرت با آرد ذرت و گشنيز

مرحله اول

ابتدا زرده و سفيده تخم مرغ را جدا كنيد. ذرت‌ها را بايد بخارپز كنيد براي اين كار بهتر است داخل قابلمه كمي آب ريخته تا به جوش بيايد سپس روي آن يك سبد قرار دهيد و ذرت‌ها را داخل سبد بريزيد. درب قابلمه را بگذاريد تا ذرت‌ها بخارپز شود البته مي‌توانيد از دستگاه بخارپز نيز استفاده كنيد. براي سهولت و سرعت از كنسرو ذرت آماده استفاده كنيد.

مرحله دوم

در ادامه داخل يك كاسه ذرت را به همراه زرده تخم مرغ، زيره، پنير پيتزا، آرد ذرت، فلفل سبز خرد شده و گشنيز ساطوري شده بريزيد و مخلوط كنيد تا مواد يكدست شوند. سپس نمك و فلفل سياه را به مواد بيفزاييد.

مرحله سوم

سفيده تخم مرغ را كه از قبل جداسازي كرده‌ايد داخل كاسه بريزيد و با همزن برقي بزنيد تا حجيم شود. سپس تمام مواد بالا را به سفيده اضافه كنيد و با ليسك به آرامي هم بزنيد تا پف مواد را نگيريد.

مرحله چهارم

مقداري روغن داخل تابه بريزيد تا داغ شود و با قاشق از مواد كتلت برداريد و داخل روغن بگذاريد تا سرخ و طلايي شود. مي‌توانيد اين كتلت را داخل فر نيز تهيه كنيد براي اين كار ظرف مخصوص فر را كمي چرب كنيد و داخل سيني كتلت‌ها را قرار دهيد و در دماي ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقيقه بگذاريد تا پخته و طلايي شود. نوش جان.

نكات كليدي در تهيه كتلت ذرت

  • مي‌توانيد به جاي فلفل سبز از فلفل دلمه‌اي كبابي استفاده كنيد.
  • افزودن پنير پيتزا دلخواه است.
  • از تابه نچسب استفاده كنيد تا كتلت‌ها به تابه نچسبد.
  • بهتر است بعد از سرخ كردن، كتلت‌ها را روي دستمال روغن‌گير قرار دهيد تا روغن اضافي آن‌ها گرفته شود.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب كوكوي آجيل، شيك و مقوي را مطالعه كنيد.

ساندويچ گوشت چرخ كرده ، جذاب و خوشمزه

۹ بازديد

گوشت منبع عالي پروتئين است و بسياري از ويتامين‌ها و مواد معدني مهم را كه بدن ما براي رشد به آن‌ها نياز دارد تامين مي‌كند.

ساندويچ

ساندويچ گوشت يك ساندويچ بسيار خوشمزه است كه به راحتي تهيه مي‌شود و يك گزينه مناسب براي روزهايي است كه زمان زيادي براي تهيه غذا نداريد. شما مي‌توانيد از نان باگت يا نان پيتا در تهيه اين ساندويچ استفاده كنيد. شما مي‌توانيد دور ساندويچ را با فويل بپوشانيد و در فر قرار دهيد و يا با كمك دستگاه ساندويچ ساز يا گريل آن را گريل كنيد. حتي اگر هيچكدام را در دسترس نداشتيد با كمك ماهيتابه گريل آن را روي گاز آماده كنيد. ساندويچ گوشت كه مي‌تواند با مواد دلخواه شما تركيب شود بسيار خوشمزه است و تركيب آن با قارچ طعم و مزه بسيار خوبي دارد. با مجله دلتا همراه باشيد.

مواد لازم براي تهيه ساندويچ گوشت چرخ كرده

  • گوشت چرخ كرده ۲۵۰ گرم
  • قارچ ۱۰۰ گرم
  • پياز يك عدد
  • سير ۲ حبه
  • زيتون ۱۰ عدد
  • فلفل دلمه‌اي يك عدد
  • جعفري نصف پيمانه
  • پياز قرمز يك عدد
  • پنير گودا يا پنير پيتزا به مقدار لازم
  • سس فرانسوي به مقدار لازم
  • نمك، فلفل سياه، آويشن و پودر پاپريكا به مقدار لازم

طرز تهيه ساندويچ گوشت چرخ كرده با قارچ و پنير

مرحله اول

ابتدا طبق روال هميشگي تهيه ساندويچ‌ها، پياز و سير را پوست گرفته و خرد كنيد. پياز را به همراه كمي روغن داخل تابه تفت دهيد سپس سير را اضافه كنيد و تفت داده تا بوي سير بلند شود. در ادامه گوشت، ادويه‌ها و نمك را اضافه كنيد. خوب مواد را تفت دهيد تا بوي گوشت كاملا گرفته شود و مواد با ادويه‌ها كاملا سرخ و يكدست شوند.

مرحله دوم

در اين مرحله بايد سس را تهيه كنيد، براي اين كار قارچ‌ها را اسلايس كنيد. فلفل دلمه‌اي را بعد از شستن خرد كنيد. هسته زيتون را خارج كنيد و خرد كنيد. حالا كمي روغن داخل تابه بريزيد و مواد را داخل تابه ريخته و تفت دهيد تا خوب نرم شوند. در ادامه پنير مورد نظر خود را اضافه كنيد و روي شعله كم قرار دهيد تا مواد با پنير مخلوط شود سپس از روي حرارت برداريد.

مرحله سوم

شما براي تهيه اين ساندويچ از هر نوع ناني مي‌توانيد استفاده كنيد؛ به طور مثال با نان پيتا بهتر است لايه نان را باز كنيد و روي نان كمي سس فرانسوي بزنيد و در مركز نان مقداري مايه گوشت قرار دهيد. در ادامه سس قارچ و مجدد كمي سس فرانسوي و پياز قرمز خلالي شده و جعفري ساطوري شده بيفزاييد.

حالا بايد به آرامي نان پيتا را رول كنيد. اگر از نان‌هاي ديگر استفاده مي‌كنيد اين مرحله لازم نيست. مي‌توانيد يك كاغذ روغني از قبل زير نان قرار دهيد و با آن رول كنيد و با كمك دستگاه يا تابه گريل آن را گريل كرده و سپس سرو كنيد. نوش جان.

نكات كليدي در تهيه ساندويچ گوشت چرخ كرده

  • در بين ساندويچ از كاهو و خيارشور نيز مي‌توانيد به دلخواه استفاده كنيد.
  • اگر طعم تند را دوست داريد مي‌توانيد به مواد گوشتي، فلفل چيلي بزنيد.
  • اگر سس‌هاي گفته شده در دسترس نبود از سس مايونز استفاده كنيد.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب مرغ با سس پستو، غذاي بي‌نظير ايتاليايي را مطالعه كنيد.

طرز تهيه قورمه سبزي با مرغ خوشمزه

۷ بازديد

قورمه سبزي براي ايراني‌ها يك خوراك ملي محسوب مي‌شود و در تمام نقاط ايران از آن استفاده مي‌كنند. اين خوراك قدمتي بين ۲۰۰۰ تا ۵۰۰۰ سال دارد.

قورمه سبزي

قورمه سبزي با مرغ يكي از روش‌هاي تهيه خورشت قورمه است كه در آن قرار است به جاي گوشت از مرغ استفاده كنيد. طعم و مزه اين غذا با مرغ بسيار خوشمزه است و چيزي از طعم و مزه اصلي كم ندارد. خيلي از بچه‌ها يا بزرگسالان گوشت نمي‌خورند و يا به دليل بيماري‌هاي مختلف گوشت را از ليست غذاهاي خود حذف كرده‌اند اما اين دليل بر محروم ماندن از طعم بي نظير قورمه سبزي نيست. شما به دلخواه مي‌توانيد از هر قسمت مرغ براي تهيه اين خورشت استفاده كنيد ولي سينه بهترين قسمت براي اين غذا است. با مجله دلتا همراه باشيد.

مواد لازم براي تهيه قورمه سبزي با مرغ 

  • سينه مرغ يك عدد
  • لوبيا قرمز نصف پيمانه
  • پياز ۲ عدد
  • ليمو عماني ۳ عدد
  • سبزي قورمه سرخ شده ۷۰۰ گرم
  • زعفران دم كرده غليظ به مقدار لازم
  • آبغوره ۲ قاشق غذاخوري
  • نمك، فلفل سياه و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهيه قورمه سبزي با مرغ 

مرحله اول

لوبيا قرمز را بهتر است از شب قبل خيس كنيد تا نفخ آن گرفته شود و چندين بار حتما آب آن را تعويض كنيد. سپس سبزي قورمه را آماده كنيد؛ براي تهيه سبزي قورمه از تركيب شويد يك بسته، تره يك بسته، گشنيز يك و نيم بسته، جعفري يك و نيم بسته، شنبليله يك چهارم بسته، اسفناج هم دو بسته تهيه كنيد. سپس سبزي‌ها را پاك كرده و خوب با روغن جامد سرخ كنيد.

مرحله دوم

پيازها را پوست بگيريد و نگيني ريز خرد كنيد و به همراه كمي روغن و زردچوبه تفت دهيد تا كمي سبك و طلايي شود. سينه مرغ را مي‌توانيد فيله كنيد يا با استخوان با كمي نمك و فلفل سياه همراه پيازها تفت دهيد تا سينه مرغ كمي سرخ شود و تغيير رنگ دهد.

مرحله سوم

در ادامه لوبيا و سبزي قورمه سرخ شده را اضافه كنيد و كمي تفت دهيد تا مواد به خوبي يكدست شوند. سپس چند پيمانه آب جوش روي مواد بريزيد و درب قابلمه را بگذاريد تا خورشت روغن بيندازد. دقت كنيد به اندازه كافي آب اضافه كنيد تا ديگر نيازي به افزودن آب نباشد.

مرحله چهارم

ليمو عماني را از قبل سوراخ كنيد و براي ۲۰ دقيقه در آب ولرم قرار دهيد تا تلخي آن گرفته شود. سپس به همراه كمي آبغوره و زعفران دم كرده به قورمه سبزي اضافه كنيد و بگذاريد تا جا افتاده و مزه ليمو عماني خارج شود. در انتها نمك خورشت را اندازه كنيد و به همراه پلو ميل كنيد. نوش جان.

نكات كليدي 

  • مي‌توانيد از لوبيا چشم بلبلي يا لوبيا چيتي هم استفاده كنيد.
  • به دلخواه مي توانيد يك قاشق غذا خوري رب گوجه فرنگي هم اضافه كنيد.
  • هر چقدر سبزي شما بيشتر سرخ شود رنگ قورمه سبزي شما تيره‌تر خواهد شد.
  • حتما آبغوره در ۲۰ دقيقه پايان پخت اضافه شود تا رنگ خورشت را كم نكند.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب خورشت آلبالو، خورشتي خوشمزه و پرخاصيت را مطالعه كنيد.

مرغ با سس پستو ، غذاي ايتاليايي

۸ بازديد

سس پستوي اصيل با دانه‌هاي كاج درست مي‌شود. ولي اين دانه‌ها چون هميشه در دسترس نيست، آن را با بادام يا مغز گردو هم درست مي‌كنند.

مرغ

مرغ با سس پستو يكي از غذاهاي بين المللي است كه همان طور كه از نامش پيداست از تركيب سس پستو تهيه مي‌شود. شما مي‌توانيد اين غذا را به عنوان وعده كامل همراه با برنج يا نان ساندويچي ميل كنيد. پستو يكي از سس‌هاي معروف ايتاليايي است كه به شهر جنوا تعلق دارد. سس پستو از ريحان تشكيل مي‌شود كه اولين بار در سال ۱۸۶۳ براي تهيه اين سس از ريحان استفاده شده است. شما مي‌توانيد اين غذا را به همراه پاستا نيز تهيه كنيد كه به آن پاستا پستو مي‌گويند. امروز در مجله دلتا مرغ با سس پستو را به شما آموزش خواهيم داد با ما همراه باشيد.

مواد لازم براي تهيه مرغ با سس پستو

  • سينه مرغ ۳ عدد
  • گوجه گيلاسي ۵ عدد
  • پيازچه ۴ عدد
  • بيبي اسفناج يك دسته
  • نمك و فلفل سياه به مقدار لازم

مواد لازم براي تهيه سس پستو

  • برگ ريحان ۲ پيمانه
  • سير ۶ حبه
  • روغن زيتون يك چهارم پيمانه
  • دانه كاج يا مغز گردو ۳ قاشق غذاخوري

طرز تهيه مرغ با سس پستو

مرحله اول

براي تهيه اين غذا ابتدا بايد سس پستو را تهيه كنيد. سيرها را پوست بگيريد و به همراه ريحان پاك شده و شسته شده و مغز گردو داخل غذاساز يا ميكسر بريزيد. دستگاه را روشن كنيد تا مواد خوب پوره و يكدست شوند. همان طور كه دستگاه روشن است روغن زيتون را به صورت خطي روي سس بريزيد تا سس پستو نرم و لطيف شود. به همين راحتي سس پستو خوشمزه ما حاضر شد. مي‌توانيد در ظرف در بسته اين سس را در يخچال نگهداري كنيد.

مرحله دوم

سينه‌هاي مرغ را خوب شسته و پاك كنيد. سپس به برش‌هاي كوچك‌تر تقسيم كنيد و به همراه نمك و فلفل سياه آن‌ها را خوب طعم‌دار كنيد. مرغ‌ها را ماساژ دهيد و براي ۳۰ دقيقه در يخچال بگذاريد.

مرحله سوم

سينه مرغ را به سس پستو آغشته كنيد و به همراه كمي روغن داخل تابه ريخته و صبر كنيد تا مرغ‌ها تغيير رنگ دهند و طلايي شوند. سپس آن‌ها را برگردانيد تا هر دو طرف مغز پخت شوند. در ادامه گوجه‌ گيلاسي‌ها را از وسط به دو نيم كنيد و به همراه پيازچه خرد شده به سينه مرغ اضافه كنيد. وقتي مرغ با سس پستو پخته و نرم شد داخل ظرف سرو ريخته و به همراه برگ اسفناج آن را تزئين كنيد و با نان ساندويچي و سس مايونز سرو كنيد. نوش جان.

نكات كليدي 

  • مي‌توانيد به همراه اين غذا سبزيجات ديگر مانند كدو يا هويچ يا فلفل دلمه‌اي نيز اضافه كنيد.
  • مي‌توانيد مرغ را گريل كنيد تا به صورت رژيمي اين غذا را تهيه كرده باشيد.
  • براي طعم‌دار كردن مواد مرغ مي‌توانيد از ادويه‌هاي ديگر نيز استفاده كنيد.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب رولت ژامبون، محبوب‌ترين فينگرفود دنيا را مطالعه كنيد.

كوكوي آجيل ، شيك و مقوي

۱۱ بازديد

كوكوي آجيل علاوه بر طعم و مزه خوب به واسطه داشتن آجيل؛ خواص خوبي از جمله سلامت قلب، تقويت حافظه و جلوگيري از لخته‌هاي خوني دارد. همچنين يك منبع سرشار از فيبر براي بدن است.

كوكو

كوكوي آجيل غذايي بسيار جذاب است و به راحتي مي‌توانيد آن را تهيه كنيد. نوع مغزي كه در اين كوكو استفاده مي‌كنيد فرق ندارد. اغلب آجيل‌ها حاوي مواد مغذي با كيفيت هستند و مي‌توانند براي سلامت بدن بسيار مفيد باشند. امروز در مجله دلتا كوكوي آجيل مجلسي با مرغ و گوشت را به شما آموزش خواهيم داد. با ما همراه باشيد.

مواد لازم براي تهيه كوكوي آجيل

  • سينه مرغ ريز شده ۲۵۰ گرم
  • گوشت چرخ كرده ۱۰۰ گرم
  • پياز ۲ عدد
  • سير ۲ حبه
  • سيب زميني يك عدد
  • جعفري ۵۰ گرم
  • فلفل دلمه‌اي يك عدد
  • ماست چكيده دو سوم پيمانه
  • آرد ۳ قاشق غذاخوري
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • انواع آجيل‌هاي خرد شده دو سوم پيمانه
  • رب گوجه فرنگي يك قاشق غذاخوري
  • نمك، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهيه كوكوي آجيل مجلسي با مرغ و گوشت

مرحله اول

ابتدا سيب زميني را خوب بشوييد و بگذاريد تا آب‌پز شود. سپس پوست آن را جدا كنيد و نگيني ريز يا رنده بزنيد و بگذاريد كنار تا خنك شود. جعفري را ساطوري ريز خرد كنيد. فلفل دلمه‌اي را ريز خرد كنيد. استخوان‌هاي سينه مرغ را از آن جدا كرده و ريز خرد كنيد و يا مي‌توانيد مرغ را پخته و ريش ريش كنيد.

مرحله دوم

در ادامه داخل يك تابه مقداري روغن بريزيد تا داغ شود. سپس يكي از پيازها را نگيني ريز خرد كنيد و كمي تفت دهيد تا سبك و شيشه‌اي شود. گوشت چرخ كرده را به همراه فلفل سياه، كمي زردچوبه و نمك اضافه كنيد و هم بزنيد تا گوشت تغيير رنگ دهد. در ادامه رب گوجه فرنگي را بيفزاييد و كمي كه تفت خورد از روي حرارت برداريد و اجازه دهيد تا خنك شود.

مرحله سوم

داخل يك تابه ديگر پياز باقي مانده را خرد كنيد و به همراه كمي روغن تفت دهيد تا سبك شود. سپس مرغ ريز شده را به همراه سير پوره شده به پياز اضافه كنيد و با حرارت ملايم تفت دهيد تا تغيير رنگ دهد. در ادامه كمي نمك و فلفل سياه اضافه كنيد و از روي حرارت برداريد و به مخلوط گوشت چرخ كرده اضافه كنيد. مواد را هم بزنيد تا كاملا مواد گوشتي و مرغي يكدست شوند.

مرحله چهارم

تخم مرغ‌ها را داخل كاسه با چنگال بزنيد تا از لختگي خارج شود. داخل يك كاسه ماست چكيده را به همراه سيب زميني، جعفري ساطوري شده، آرد و آجيل‌هاي خرد شده را بريزيد و هم بزنيد. سپس مواد گوشت و مرغ را افزوده و در انتها تخم مرغ را بريزيد و هم بزنيد تا مايه كوكو آجيل كاملا يكدست شود.

داخل يك تابه كمي روغن ريخته و اجازه دهيد تا داغ شود. مايه كوكو را در تابه بريزيد و درب تابه را براي ۱۰ دقيقه بگذاريد تا كوكو خودش را بگيريد. سپس درب تابه را برداشته و اجازه دهيد يك طرف كوكو پخته شود. كوكو را برگردانيد تا دو طرف كوكو پخته و برشته شود. كوكو آجيلي را داخل ظرف سرو قرار دهيد و با آجيل‌هاي خام تزئين كنيد. نوش جان.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب شامي لوبيا چشم بلبلي، غذايي خوشمزه و ارزان را مطالعه كنيد.

ماهي كيلكا سوخاري ، غذاي دريايي به صرفه

۸ بازديد

ماهي كيلكا سرشار از ويتامين‌هاي A و D و E است كه براي بدن بسيار مفيد است.

ماهي كيلكا

ماهي كيلكا سوخاري يك غذاي سوخاري بسيار راحت است كه با خمير بنيه‌اي كاور شده و در روغن داغ سرخ مي‌شود. ماهي كيلكا از نظر اقتصادي بسيار به صرفه و همين‌طور بسيار خوشمزه است و از ويتامين و خواص ماهي نيز بهره‌مند است. اين ماهي در درياي مازندران به صورت اختصاصي صيد مي‌شود. از ديگر غذاهاي دريايي مي‌توانيد ميگو پلو كه قبلا آموزش داده‌ايم را امتحان كنيد. امروز در مجله دلتا طرز تهيه ماهي كليكا سوخاري با آرد و ماءالشعير را به شما آموزش خواهيم داد با ما همراه باشيد.

مواد لازم براي تهيه ماهي كيلكا

  • ماهي كيلكا يك بسته
  • زعفران يك قاشق غذاخوري
  • آبليمو يك قاشق غذاخوري
  • نمك، فلفل سياه، ادويه ماهي و پودر سير به مقدار لازم

مواد لازم براي تهيه خمير بنيه

  • تخم مرغ ۲ عدد
  • ماءالشعير كلاسيك يك پيمانه
  • بيكينگ پودر يك قاشق غذاخوري
  • آرد ۲ پيمانه
  • نمك، فلفل سياه، پودر سير و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهيه ماهي كيلكا سوخاري با آرد و ماءالشعير

مرحله اول

ابتدا بايد ماهي كيلكا را پاك كنيد. براي پاك كردن ماهي ابتدا سر ماهي را با دست جدا كنيد و شكم ماهي را نيز باز كنيد. با يك فشار به ستون مهره، محتويات داخل شكم و دم را خارج كنيد. به همين راحتي شما ماهي كيلكا را فيله كرديد.

مرحله دوم

براي طعم‌دار كردن ماهي، فيله‌هاي ماهي را داخل يك كاسه بريزيد. سپس ادويه‌ها، زعفران و آبليمو را به آن اضافه كنيد و با دست مواد را خوب هم بزنيد تا ادويه‌ها به همه جاي فيله‌ها برسد. سپس درب ظرف را بگذاريد و براي نيم ساعت داخل يخچال قرار دهيد تا طعم‌دار شود.

مرحله سوم

تخم مرغ‌ها را داخل كاسه بشكنيد و با همزن دستي بزنيد تا از لختگي خارج شوند. سپس ادويه‌ها و نمك را اضافه كنيد و مجدد هم بزنيد. در ادامه بيكينگ پودر و ماءالشعير را اضافه كنيد و كمي هم بزنيد در انتها آرد را بريزيد و حسابي مواد را مخلوط كنيد. بايد غلظت مواد به اندازه ماست باشد.

مرحله چهارم

در ادامه داخل يك شير جوش روغن بريزيد تا داغ شود. سپس ماهي كيلكا طعم‌دار شده را از يخچال خارج كنيد و دانه دانه داخل خمير بنيه بزنيد و تكان دهيد تا مواد اضافي آن بريزيد. سپس داخل روغن داغ بيندازيد و مي‌بينيد كه خمير خيلي سريع پف مي‌كند. ماهي‌ها را خوب زير و رو كنيد تا ماهي طلايي شود در انتها روي دستمال روغن گير قرار دهيد سپس به همراه سس دلخواه سرو كنيد. نوش جان.

نكات كليدي در تهيه ماهي كيلكا سوخاري

  • مي‌توانيد براي طعم‌دار كردن ماهي از ادويه‌هاي دلخواه استفاده كنيد.
  • اگر خمير بنيه سفت شد كمي ماءالشعير بريزيد و اگر رقيق بود از آرد بيشتر استفاده كنيد.
  • اگر تست كرديد و مشاهده كرديد خمير ترد نيست كمي بيكينگ پودر مجدد به خمير اضافه كنيد.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب خورشت آلبالو، خورشتي خوشمزه و پرخاصيت را مطالعه كنيد.

فرني بادام ، دسر خنك تابستاني

۸ بازديد

فرني بادام از معدود دسرهاي سرد و يكي از گزينه‌هاي بي‌نظير براي سرو در مهماني‌ها و جمع‌هاي خودماني است.

فرني

فرني بادام يكي از انواع فرني است كه با طعم جذاب بادام و هم‌چنين زير دندان آمدن خلال‌هاي بادام؛ حسي متفاوت از فرني ساده را ايجاد مي‌كند. طرز تهيه فرني بادام يكي از انواع پيش غذا با هضم راحت را در بخش آشپزي مجله دلتا دنبال كنيد.

چگونه آب دوغ خيار خوشمزه درست كنيم؟

۶ بازديد

آب دوغ خيار به عنوان يك غذاي محبوب در فصل گرما، يكي از سالم‌ترين غذاها است كه مي‌تواند فيبر، ويتامين‌ها و مواد معدني مورد نياز شما را تامين كند.

آبدوغ

آب دوغ خيار غذايي است كه نسل‌‌هاي متعددي را پشت سر گذاشته تا به ما برسد. در خاطره بسياري از ما كه در فرهنگ خانواده محور ايران، جايي كه در كنار پدر بزرگ و مادر بزرگ خود بزرگ شده‌ايم و اغلب نزديك آن‌ها بوده‌ايم نقش بسته است. تصوير مادربزرگ، به عنوان فرماندار آشپزخانه براي ما ايراني‌ها يك نوستالژي مشترك است. قديمي‌ها عقيده داشتند هر فصلي غذاي خودش را دارد! يعني بسته به مواد خوراكي مثل سبزيجات و ميوه‌هاي رسيده آن فصل تنوع غذايي هم تغيير مي‌كند. با مجله دلتا همراه باشيد.

يكي از اين غذاها كه درست كردن آن خيلي بستگي به فصل و آب و هوا دارد آب دوغ خيار است كه غير ايراني‌ها، آن را سوپ سرد ايراني با سبزيجات معطر مي‌نامند. ماست و دوغ كه از مواد اصلي اين غذا هستند، حاوي كلسيم و پروتئين هستند. كشمش و گردو در اين غذا نيز سرشار از پتاسيم هستند. اگر فشار خون بالا يا طبع گرمي داريد، حتما از ماست كم چرب يا دوغ به جاي ماست استفاده كنيد.

مواد لازم براي تهيه آب دوغ خيار

  • ماست پرچرب ۲۰۰ گرم
  • خامه صبحانه ۲ قاشق غذاخوري
  • كشمش ۱۰۰ گرم
  • سبزي معطر (نعناع و پونه خشك) ۲ قاشق غذاخوري
  • آب به مقدار لازم
  • دوغ نعناع و پونه نيم ليتر
  • خيار ۲ عدد
  • گردو (خرد شده) ۱۰۰ گرم
  • گل محمدي خشك به مقدار لازم

طرز تهيه آب دوغ خيار

مرحله اول

دو عدد خيار را با پوست يا بدون پوست به دلخواه به صورت نگيني خرد كنيد. سپس سبزي و گردو را خرد كنيد و ساير مواد را در ظرف‌هاي مخصوص بريزيد. يك كاسه بزرگ براي سرو آب دوغ خيار انتخاب كنيد و دست به كار شويد.

مرحله دوم

ماست پرچرب را كاملا هم بزنيد تا يكدست شود. در صورت تمايل دو قاشق غذاخوري خامه صبحانه به آن اضافه كنيد؛ اضافه كردن خامه اجباري نيست اما طعم آب دوغ خيارتان را منحصر به فرد خواهد كرد. سپس آب را به ماست اضافه كنيد و آرام هم بزنيد.

مرحله سوم

گردو را خرد كنيد و همراه كشمش، نمك و فلفل به دوغ اضافه كنيد. مي‌توانيد به جاي ماست از دوغ‌هاي آماده طعم دار يا كفير هم استفاده كنيد اما تركيب ماست، خامه و دوغ طعم بهتري به آب دوغ خيار شما خواهد داد.

مرحله چهارم

خيار را نگيني خرد كنيد و همراه سبزي و گل محمدي به بقيه مواد اضافه كنيد. در آخر يك ليوان دوغ نعنا و پونه به مخلوط داخل ظرف اضافه كنيد و هم بزنيد تا مواد كاملا با هم مخلوط شوند.

اضافه كردن سبزي خوردن تازه و خرد شده به اين غذا، آن را خوشمزه‌تر مي‌كند. مي‌توانيد به آب دوغ خيار به انتخاب خودتان پياز يا پيازچه و يخ هم اضافه كنيد تا در روزهاي گرم تابستاني روحتان را جلا دهد.

در ضمن اگر دوست داشته باشيد مي‌توانيد در آخر دو قاشق غذاخوري عرق كاكوتي به آب دوغ خيارتان اضافه كنيد كه خواص بسياري داشته و باعث جذب بهتر غذا و جلوگيري از دل‌پيچه بعد از غذا مي‌شود.نوش جان.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب تاس كباب بادمجان، غذايي بدون گوشت را مطالعه كنيد.

آش لوبيا سفيد ، يك آش متفاوت

۶ بازديد

اين آش به دليل داشتن لوبيا سفيد از خواص خوب آن نيز بهره مند است. خواصي همچون تقويت حافظه، كمك به پيشگيري از سرطان، كمك به بهبود هضم، خواص آنتي اكسيداني و … از خواص بي‌شماري است كه دارد.

آش

آش لوبيا سفيد نوعي آش خوشمزه و مقوي است. آش‌ها براي ما ايراني‌ها بسيار محبوب و دوست داشتني هستند و ما براي يك دورهمي و يا پيك نيك هميشه به فكر تهيه يك آش هستيم. حالا با كمي خلاقيت در تهيه آش‌ها مي‌توانيد متفاوت عمل كنيد و با تركيبات مختلف، آش‌هاي جديد و متنوعي را تهيه كنيد تا از روند تكراري تهيه آش‌ها خسته نشويد. امروز در مجله دلتا آش لوبيا سفيد با بلغور گندم و كشك را به شما آموزش خواهيم داد با ما همراه باشيد.

مواد لازم براي تهيه آش لوبيا سفيد

  • لوبيا سفيد يك و نيم پيمانه
  • سبزي آش ۴۰۰ گرم
  • رشته ۲۰۰ گرم
  • آب قلم يا استاك گوشت يك عدد
  • بلغور گندم نصف يپمانه
  • پياز داغ، نعنا داغ و سير داغ به مقدار لازم
  • كشك به مقدار لازم
  • نمك، فلفل سياه و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهيه آش لوبيا سفيد و بلغور گندم و كشك

مرحله اول

ابتدا بايد لوبيا سفيد را خيس كنيد بهتر است اين كار را از شب قبل انجام دهيد تا به خوبي نفخ آن گرفته شود. همچنين مي‌توانيد يك عدد خيار را با پوست از وسط به دو نيم كرده و روي لوبياها بگذاريد تا بهتر پخته و عمل نفخ گيري زودتر انجام شود. لوبيا را به همراه آب داخل قابلمه يا زودپز ريخته و بگذاريد تا پخته شود.

مرحله دوم

داخل قابلمه بزرگ آب قلم يا استاك گوشت را قرار دهيد. براي استفاده از استاك گوشت آن را داخل آب ولرم باز كنيد و داخل قابلمه به همراه چند پيمانه آب بريزيد. قابلمه را روي حرارت بگذاريد تا به جوش بيايد. سپس سبزي آش را داخل قابلمه ريخته و بدون گذاشتن درب قابلمه بگذاريد سبزي پخته شود.

مرحله سوم

وقتي سبزي پخته شده و رنگ آن تغيير كرد پياز داغ و سير داغ را به همراه بلغور گندم و لوبيا پخته شده اضافه كنيد. حرارت را كم كنيد و بگذاريد مواد با هم پخته و يكدست شوند. حتما درب قابلمه را نگذاريد و با درب نيمه باز بگذاريد مواد پخته شود. بعد از گذشت ۴۵ دقيقه به آش پخته شده كشك رقيق شده را اضافه كنيد و بگذاريد تا پخته شود. در انتهاي پخت نوبت اضافه كردن رشته است. رشته‌ها را از وسط به دو يا سه قسمت خرد كنيد و به آش اضافه كنيد.

مرحله چهارم

در ادامه كه رشته‌ها پخته و نرم شدند، نمك، فلفل سياه و كمي زردچوبه به آش اضافه كنيد. اجازه دهيد براي ۱۰ دقيقه مواد پخته شود سپس از روي حرارت برداريد و با كشك، پياز داغ و سير داغ تزئين كنيد. نوش جان.

نكات كليدي در تهيه آش لوبيا سفيد با رشته

  • افزودن بلغور گندم اختياري است.
  • حتما نمك را در انتها اضافه كنيد زيرا رشته و كشك شوري دارند و ممكن است آش شور شود.
  • بنا به ذائقه خود ميزان تند و تيزي اين آش را كم و زياد كنيد.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب اشكنه كشك، غذايي قديمي از سرزمين خراسان را مطالعه كنيد.

ذرت مكزيكي, ميان وعده پرطرفدار خانگي

۱۱ بازديد

ذرت مكزيكي از تنقلات و دسرهاي پر طرفدار و شامل سبزيجات است كه به صورت گرم سرو مي‌شود.

طرز تهيه ذرت مكزيكي

ذرت مكزيكي يك ميان وعده يا عصرانه بسيار محبوب در سراسر جهان است و همانطور كه از نامش مشخص است اصل آن به كشور مكزيك برمي‌گردد. البته ناگفته نماند ذرت مكزيكي كه در مكزيك تهيه مي‌شود با نمونه آن كه در ايران تهيه مي‌شود بسيار متفاوت است. با مجله دلتا و طرز تهيه ذرت مكزيكي خانگي همراه باشيد.

مواد لازم براي تهيه ذرت مكزيكي

  • ذرت كنسرو شده يك قوطي
  • قارچ ۱۰۰ گرم
  • كره ۲ قاشق غذاخوري
  • پنير پيتزا ۲ قاشق غذاخوري
  • سس سفيد ۳ قاشق غذاخوري
  • نمك ، فلفل سياه و آويشن به ميزان لازم

طرز تهيه ذرت مكزيكي خانگي

مرحله اول

ابتدا كره را روي حرارت ملايم قرار دهيد تا آب شود و بعد ذرت را به آن اضافه كنيد. صبر كنيد تا ذرت كمي نرم شود. سپس قارچ‌ها را به صورت نگيني كمي درشت خرد كرده و به ذرت اضافه كرده و شعله را كم كنيد. مواد را مرتب هم بزنيد. براي اينكه رنگ قارچ‌ها تغيير نكند كمي آب ليمو ترش به مواد اضافه كنيد. در قابلمه را بگذاريد و صبر كنيد تا قارچ‌ها نيز كمي نرم شوند.

مرحله دوم

پس از ۵ دقيقه در قابلمه را برداريد. احتمال دارد قارچ‌ها آب انداخته باشند در اين صورت حرارت را بيشتر كنيد تا آب قارچ‌ها تبخير شود. سپس حرارت را كم كنيد. آويشن، فلفل سياه و كمي نمك را اضافه كرده و مواد را مخلوط كنيد. سس مايونز را اضافه كنيد و مواد را خوب هم بزنيد.

مرحله سوم

پنير پيتزا را به ذرت اضافه كرده و مواد را خوب مخلوط كنيد تا پنير به تمام نقاط ذرت‌ها برسد. سپس در قابلمه را بگذاريد و حرارت زير قابلمه را خاموش كنيد تا پنير پيتزا در مواد ذوب و كشدار شود. پس از ۳ دقيقه در قابلمه را برداريد و ذرت مكزيكي داغ را در ظرف‌هاي مورد نظر خود بريزيد. مي‌توانيد ژامبون يا كالباس خرد شده را نيز به اين تركيب اضافه كرده يا سيب زميني سرخ شده را در كنار آن سرو كنيد.

 

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب پيراشكي خرما، يك عصرانه ساده و خوشمزه را مطالعه كنيد.