• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

پيتزا سوسيس و قارچ؛ فست‌فود نوستالژيك

۲۵ بازديد

پيتزا سوسيس و قارچ از ساده‌ترين پيتزاهايي است كه مي‌توانيد از آن به‌عنوان گزينه شام و ناهار استفاده كنيد.

طرز-تهيه-پيتزا-سوسيس-و-قارچ

پيتزا سوسيس يكي از قديمي‌ترين و نوستالژيك‌ترين پيتزاهاي دنيا و در واقع نسل نخست پيتزاهاست. اين پيتزا با مرغ، قارچ، كالباس، پياز حلقه شده، گوجه فرنگي و … تهيه مي‌شود. از آنجاكه اكتبر را ماه جهاني پيتزا مي‌نامند، مجله دلتا با طرز تهيه پيتزا سوسيس و قارچ و فوت و فن پخت آن به روز شده است.

مواد لازم

(مناسب براي ۴ نفر)

  • پنير موزارلاي ۵۰۰ گرمي ۱ بسته
  • خمير پيتزاي ايتاليايي ۱ بسته
  • سوسيس ۲۵۰ گرم
  • پياز خرد شده ۱ پيمانه
  • قارچ خرد شده ۱ بسته ( ۲۰۰ گرم)
  • فلفل دلمه‌اي قرمز يا سبز ۱ پيمانه
  • سس چيلي ۵۰ گرم
  • پنير پارمسان رنده ۵۰ گرم
  • گوجه گيلاسي ۸ عدد
  • زيتون بدون هسته ۱۰۰ گرم
  • روغن زيتون ۲ قاشق غذاخوري

پيتزا-سوسيس

طرز تهيه پيتزا سوسيس و قارچ

  • شعله پايين فر را روشن كنيد و دماي آن را روي ۲۰۰ درجه سانتيگراد (۴۰۰ درجه فارنهايت) تنظيم كنيد و اجازه دهيد خوب گرم شود. سپس كف سيني فر را با روغن چرب كنيد تا خمير پيتزا به آن نچسبد.
  • در يك ماهيتابه بزرگ روغن زيتون بريزيد و روي حرارت متوسط گرم كنيد. سوسيس‌ها را خرد كرده و در ماهيتابه بريزيد و به مدت ۳ دقيقه بپزيد. پياز و قارچ را اضافه كنيد و ۴ دقيقه تفت دهيد. فلفل دلمه‌اي را اضافه كنيد و ۲ دقيقه ديگر تفت دهيد.
  • خميرها را به همان صورت منجمد در سيني فر بچينيد.
  • سس چيلي را روي خميرها (تا نزديك لبه‌هاي آن) پخش كنيد. پودر پنير پارمسان را روي لايه سس پخش كنيد و مقداري پنير روي آن اضافه كنيد. مخلوط سوسيس را روي پيتزاها بريزيد و بقيه پنيرها را روي مخلوط سوسيس بريزيد. گوجه گيلاسي و زيتون‌هاي برش خورده را روي پيتزا بچينيد.
  • سيني را در طبقه وسط فر قرار دهيد، در فر را ببنديد و بگذاريد حداقل به‌مدت ۱۰ دقيقه پيتزاها بپزند. سپس شعله پايين فر را خاموش كنيد و شعله بالايي را روشن كنيد. پخت پيتزاها را براي ۱۰ دقيقه ديگر ادامه دهيد تا پنير روي پيتزا كاملا آب شده و طلايي شود.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با طرز تهيه انواع پيتزا “طرز تهيه لاه‌ماجون؛ پيتزاي تركي” را مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

طرز تهيه خورشت داوود پاشا

آش اوماج تبريزي؛ خوشمزه و لذيذ

لازانيا بدون گوشت؛ همچنان لذيذ

فيله مرغ با سس سير

طرز تهيه پيتزا بادمجان و سير

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

طرز تهيه سوپ شلغم و مرغ

۲۲ بازديد

سوپ شلغم يكي از انواع سوپ سبزيجات خوشمزه و خوش طعم و بسيار مقوي است.

طرز-تهيه-سوپ-شلغم

اگر درگير سرماخوردگي شديد و طعم شلغم پخته شده به تنهايي براي‌تان ناخوشايند است. پيشنهاد مي‌دهيم با يك سوپ خوشمزه شلغم، از شر سرماخوردگي راحت شويد. با طرز تهيه سوپ شلغم با مجله دلتا همراه باشيد.

مواد لازم

  • سينه مرغ يك عدد
  • پياز متوسط يك عدد
  • شلغم ۲ عدد
  • هويج كوچك ۲ عدد
  • ساقه كرفس ۲ عدد
  • سير ۲ حبه
  • گوجه‌فرنگي ۲ عدد
  • جعفري تازه يك پيمانه
  • گشنيز تازه يك پيمانه
  • پيازچه يك پيمانه
  • رشته فرنگي (ورميشل) يك پيمانه
  • ليمو ترش ۲ عدد
  • نمك و فلفل به مقدار لازم

سوپ-شلغم

طرز تهيه سوپ شلغم

  • در يك قابلمه مرغ را با پياز و نمك و زردچوبه بپزيد. تا وقتي كه مرغ بپزد، پياز، شلغم، كرفس، گوجه فرنگي و هويج را به صورت نگيني خرد كنيد. سير را رنده كرده يا بسيار ريز خرد كنيد.
  • در يك قابلمه جداگانه پياز، شلغم، كرفس، هويج، سير و گوجه فرنگي را با ۵ پيمانه آب و كمي نمك و فلفل بريزيد و حدود ۴۵ دقيقه منتظر بمانيد تا آب به جوش آمده و سبزيجات پخته شوند.
  • مرغ پخته شده را به صورت ريش ريش خرد كنيد و بعد از اين كه سبزيجات پخته شدند، با گشنيز، جعفري و پيازچه خرد شده به قابلمه اضافه كنيد.
  • در ادامه رشته فرنگي يا ورميشل را هم به سوپ اضافه كنيد. اگر سوپ‌ كم‌آب است مقداري آب به آن اضافه كنيد. در قابلمه را ببنديد و حدود ۲۰ دقيقه صبر كنيد تا طعم مواد به خورد هم بروند.
  • در آخر مقداري آب ليمو ترش هم به سوپ اضافه كنيد.
  • سوپ شلغم و مرغ آماده است. آن را در ظرف مناسب سرو كرده و مقداري جعفري و گشنيز خرد شده براي تزيين روي آن بريزيد.
  • اگر مايل بوديد كه سوپ لعاب بيشتري داشته باشد، مي‌توانيد از مقداري جو پرك و كمي رب براي رنگ دادن به سوپ استفاده كنيد.
  • زنجبيل، آويشن براي سرماخوردگي مناسب‌اند. در صورت تمايل مي‌توانيد مقداري از آن‌ها استفاده كنيد.

همچنين بخوانيد:

سوپ اسفناج و عدس؛ يك پيشنهاد ويژه

طرز تهيه سوپ بادام زميني

طرز تهيه سوپ شلغم و جو درماني براي كرونا

طرز تهيه آش شوربا

طرز تهيه آش بادمجان

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

طرز تهيه خورشت بلدرچين با سس پرتقال

۲۸ بازديد

خورشت بلدرچين يك غذاي خوشمزه است كه برخي در طرز تهيه آن از سس پرتقال و برخي رب گوجه استفاده مي‌كنند.

خورشت بلدرچين

خورشت بلدرچين يك غذاي خوشمزه است كه برخي در طرز تهيه آن از سس پرتقال و برخي رب گوجه استفاده مي‌كنند. طرز تهيه خورشت بلدرچين با سس پرتغال را در مجله دلتا بخوانيد.

طرز تهيه خورشت بلدرچين با سس پرتغال

مواد لازم

  • بلدرچين: ۲ عدد
  • پياز: ۱ عدد
  • سير: ۱ حبه
  • كره: ۵۰ گرم
  • آب ليمو ترش: ۱ قاشق
  • رزماري و زعفران: به مقدار لازم
  • نمك و فلفل: به مقدار لازم
  • فلفل دلمه‌اي و جعفري: به مقدار لازم
  • آب پرتقال: يك و نيم ليوان دسته‌دار فرانسوي
  • نشاسته ذرت: ۱ قاشق سوپ خوري
  • كره براي سس پرتقال: ۲۰ گرم

طرز تهيه خورشت بلدرچين با سس پرتغال

  • در مرحله اول از طرز تهيه خورشت بلدرچين با سس پرتقال، از ادويه شروع مي‌كنيم.
  • در اين مرحله ابتدا سير و پياز را رنده مي‌كنيم.
  • بعد از آن فلفل دلمه‌اي را خرد مي‌كنيم. كمي آب ليمو ترش و رزماري به فلفل دلمه‌اي خرد شده اضافه مي‌كنيم.
  • زعفران را دم مي‌كنيم. حالا لازم است تا همه اين مواد را با هم مخلوط كنيم. بعد از مخلوط كردن مواد، بلدرچين‌ها را به مخلوط آماده شده اضافه مي‌كنيم.
  • پس از آن ظرف را به مدت ۲ تا ۳ ساعت در يخچال نگه مي‌داريم. اين كار براي آن است كه مواد تهيه شده به همراه ادويه‌ها به خورد بلدرچين‌ بروند.
  • لازم است تا بلدرچين‌ها حداقل به مدت ۳۵ دقيقه در فر قرار بگيرند. سيني را در طبقه وسط فر قرار مي‌دهيم. در اين ۳۵ دقيقه بايد بلدرچين‌ها را حداقل دو بار زير و رو كنيم.
  • در مرحله آخر از طرز تهيه خورشت بلدرچين بايد سس پرتقال را آماده كنيم. در اين مرحله براي تهيه سس پرتقال ابتدا كره را در ماهيتابه ذوب مي‌كنيم. سپس نشاسته ذرت را به آن اضافه مي‌كنيم. بعد از آن بلافاصله آب پرتقال سرد را به مواد اضافه مي‌كنيم.
  • مواد را آنقدر هم مي‌زنيم تا روي حرارت غليظ شوند. در اين مرحله كمي آب ليموترش و نمك هم به مخلوط اضافه مي‌كنيم. سس پرتقال هم آماده است
  • بلدرچين‌ها را از فر در آورده و در ديس سرو قرار مي‌دهيم. حالا سس پرتقال را هم به بلدرچين‌ها اضافه مي‌كنيم. خورشت بلدرچين با سس پرتقال آماده سرو است.
  • طرز تهيه خورشت بلدرچين مجلسي با سس پرتقال در مايكروفر بسيار ساده است. حالا شما مي‌توانيد اين خورشت را به همراه برنج يا پوره سيب‌زميني سرو كنيد

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با پخت انواع غذاهاي خوشمزه  “طرز تهيه بلدرچين سوخاري” را مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

طرز تهيه كباب تابه اي در فر

طرز تهيه بلدرچين سوخاري در فر

طرز تهيه كته زردآلو

خورشت فسنجان با مرغ

پاستا ميگو با سس پستو

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

طرز تهيه كوكو لوبيا سبز

۲۵ بازديد

كوكوي لوبيا سبز، يكي ديگر از غذاهاي اصيل تبريز است كه به دليل طعم، عطر و خاصيت غذايي ارزشمند آن، طرفداران خود را دارد.

كوكو لوبيا سبز

كوكو لوبيا سبز از غذاهاي محلي تبريز است و مي‌توان آن را به عنوان پيش‌غذا يا وعده اصلي سرو كرد. با طرز تهيه كوكو لوبيا سبز بخش آشپزي مجله دلتا را دنبال كنيد.

مواد لازم

  • لوبيا سبز: ۲۰۰ گرم
  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • سيب زميني: ۲ عدد
  • فلفل دلمه‌اي: ۱ عدد
  • پياز: ۱ عدد
  • زعفران: به ميزان لازم
  • زردچوبه: به ميزان لازم
  • ادويه كاري: به ميزان لازم
  • فلفل سياه: به ميزان لازم
  • نمك: به ميزان لازم

طرز تهيه كوكو لوبيا سبز

طرز تهيه كوكو لوبياسبز

  • ابتدا لوبيا سبز را با اندازه يك سانتي‌متر خرد كرده و اجازه دهيد با مقداري آب در قابلمه با شعله ملايم خوب بپزد.
  • پياز را به صورت نگيني خرد كرده و با مقدار كمي روغن تفت دهيد تا سبك و طلايي شود.
  • سپس فلفل دلمه را خرد كرده و به پياز اضافه كنيد. پس از اينكه فلفل دلمه‌اي و پياز را خوب تفت داديد لوبيا سبز پخته شده را اضافه كنيد.
  • نمك، فلفل سياه و زردچوبه را به مواد افزوده و مجددا خوب تفت دهيد.
  • سيب زميني را آب‌پز كرده و بعد از اينكه سيب زميني‌ها خوب پخته شد آنها را در يك كاسه بزرگ رنده كنيد.
  • تخم‌مرغ‌ها را در يك ظرف جداگانه خوب هم بزنيد و سپس به سيب زميني رنده شده اضافه كنيد.
  • در اين مرحله مخلوط لوبيا سبز پخته شده را نيز به مواد سيب زميني بيفزاييد.
  • نمك، فلفل سياه، پودر كاري و زعفران دم كرده را به مايه كوكو لوبيا سبز اضافه كنيد.
  • مايه كوكو را به خوبي مخلوط كنيد تا كاملا صاف و يكدست شود.
  • يك تابه متناسب با مقداري مايه كوكو روي شعله قرار دهيد و مقداري روغن داخلش بريزيد.
  • اجازه دهيد روغن كاملا داغ شود سپس تمام مايه كوكو را داخل تابه بريزيد و با پشت قاشق روي مايه كوكو را صاف كنيد.
  • در تابه را بگذاريد و حرارت را كم كنيد تا كوكو كاملا مغر پخت شود.
  • پس از اينكه سمت زيرين كوكو لوبيا سبز شما طلايي رنگ شد و كوكو كاملا خودش را گرفت آنرا برگردانيد تا قسمت ديگرش نيز سرخ شود.

پيشنهاد مطالعه: لوبيا سبز، منبع غني از چربي‌هاي امگا ۳ بوده و كاروتنوئيد و فلاونوئيد موجود در لوبيا سبز، داراي خواص ضد التهابي است. درباره خواص لوبيا سبز در مجله دلتا بخوانيد.

همچنين بخوانيد:

طرز تهيه يتيمچه

تهيه خوراك جغور بغور

جوجه‌ كباب لبناني با سس سير توم

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

طرز تهيه سوفله شكلاتي در فر

۲۴ بازديد

مي‌توانيد اين دسر خوشمزه را بدون فر در قابلمه هم درست كنيد.

سوفله شكلاتي

سوفله شكلاتي، دسر بسيار خوشمزه و هوس‌انگيزي است كه بر پايه تخم‌مرغ درست مي‌شود. روش پخت سوفله شكلاتي، بسيار آسان است و در كمتر از ۱ ساعت آماده مي‌شود. طرز تهيه سوفله شكلاتي را در ادامه مطلب بخوانيد.

طرز تهيه سوفله شكلاتي

مواد لازم

  • زرده تخم‌مرغ: ۲ عدد
  • سفيده تخم‌مرغ: ۴ عدد
  • شير: ۱/۲ ليوان
  • آرد: ۲ قاشق غذاخوري
  • پودر قند: ۱ قاشق غذاخوري
  • پودر وانيل: ۱ قاشق چاي‌خوري
  • شكلات تخته‌اي: ۹۰ گرم
  • شكر: ۱ ليوان
  • پودر كاكائو : ۱/۲ ليوان
  • نمك: ۱ پنس

طرز تهيه سوفله شكلاتي

  • براي درست كردن اين دسر مانند كيك شكلاتي ابتدا نمك، آرد، پودر كاكائو و نصف شكر را در ظرفي بريزيد و كمي هم بزنيد. سپس، شير را به ظرف اضافه كنيد و خوب هم بزنيد تا تركيب شوند. سپس مواد تركيب شده را روي حرارت قرار دهيد و ۳ دقيقه صبر كنيد تا شير آرام آرام شروع به جوشيدن كند.
  • در اين مرحله پس از جوشيدن شير، شكلات تخته‌اي را خرد كنيد و در قابلمه بريزيد. سپس آن را هم بزنيد تا شكلات به آرامي حل شود. پس از حل شدن شكلات‌ها، قابلمه را از روي حرارت برداريد و صبر كنيد تا خنك شود.
  • پس از خنك‌شدن مواد، پودر وانيل را به آن اضافه كنيد و هم بزنيد. در ظرفي ديگر، زرده تخم‌مرغ‌ها را جدا كنيد و خوب هم بزنيد تا با هم تركيب شوند. سپس زرده‌ها را به مواد قبلي اضافه كنيد و هم بزنيد.
  • دوباره در ظرفي جدا، سفيده‌‌ تخم‌مرغ‌ها را هم بزنيد. بهتر است اين كار را با هم‌زن برقي انجام دهيد؛ زيرا تركيب سفيده‌ها بايد كف كند و حالت پفي پيدا كند. سپس نصف ديگر شكر را به سفيده‌ها اضافه كنيد و دوباره خوب هم بزنيد.
  • سفيده‌هاي تخم‌مرغ و شكر هم‌زده را به تركيب شكلات و زرده اضافه كنيد. البته بايد به تدريج اين كار را انجام دهيد و آرام هم بزنيد.
  • قالب فر مورد نظر را چرب كنيد و روي آنها شكر بريزيد. سپس مواد تركيب‌شده را در قالب‌ها بريزيد. درجه فر را روي ۱۷۵ قرار دهيد و ۱۵ دقيقه صبر كنيد.
  • پس از ۱۵ دقيقه، سوفله‌هاي شكلاتي شما آماده است. مي‌توانيد پس از خنك‌شدن، روي آنها پودر قند بپاشيد يا آنها را به شكل‌هاي ديگر تزئين كنيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با طرز تهيه انواع كيك “كيك شير داغ؛ عصرانه دلچسب” را مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

طرز تهيه خاگينه تبريزي زعفراني

طرز تهيه تارت كيك كدو حلوايي

كوكوي نودل و طرز تهيه آن

طرز تهيه سوپ شلغم و جو درماني براي كرونا

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

طرز تهيه كوكوي بادمجان

۲۵ بازديد

كوكوي بادمجان يكي از كوكوهاي ايراني است كه طعم بسيار خوبي دارد و مورد استقبال طرفداران بادمجان قرار گرفته است.

كوكوي بادمجان

كوكو بادمجان يكي از انواع كوكوهاي خوشمزه و مجلسي ايراني است كه علاوه بر وعده اصلي، به عنوان پيش غذا نيز سرو مي‌شود. مجله دلتا را با طرز تهيه كوكوي بادمجان ورق بزنيد.

مواد لازم:

  • بادمجان ۵ عدد
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • پياز ۱ عدد
  • سير ۱ حبه
  • زردچوبه ۱ قاشق مربا خوري
  • نمك به ميزان لازم
  • فلفل سياه به ميزان لازم

 طرز تهيه انواع كوكو كوكوي بادمجان

طرز تهيه كوكوي بادمجان

  • پياز را رنده كرده و آب آن را بگيريد سپس سير را له و به پياز اضافه كنيد.
  • براي گرفتن خامي بادمجان‌، آن را آبپز كرده و كباب كنيد.
  • بعد از آماده شدن بادمجان‌، آن‌ را همراه سير و پياز با گوشتكوب كاملا له كرده و هم بزنيد تا خوب با هم مخلوط شوند. سپس ادويه‌ها را به آن اضافه كنيد و مواد را خوب با هم مخلوط كنيد.
  • تخم‌مرغ‌ها را درون يك ظرف بشكنيد و خوب آن‌ها را هم بزنيد تا يكدست و روي آن سفيد شود. توجه كنيد زماني كه مي‌خواهيد تخم‌مرغ‌ را به ساير مواد اضافه كنيد مواد بايد كاملا سرد باشند زيرا در صورتي كه مواد گرم باشند تخم مرغ‌ها خودشان را مي‌گيرند.
  • بعد از اينكه تخم مرغ‌ را به مواد اضافه كرديد مواد را خوب با هم تركيب كنيد تا مايه كوكو كاملا صاف و يكدست شود.
  • در مرحله بعد كمي روغن داخل تابه بريزيد و اجازه دهيد تا داغ شود سپس مايه كوكو را كف تابه پهن كنيد و بعد از اينكه يك طرف آن سرخ شد آن را برگردانيد تا طرف ديگر آن نيز كاملا بپزد.

اين كوكو را در فر نيز مي‌توانيد آماده كنيد. ظرف فر را كمي چرب كرده و سپس مايه كوكو را درون آن بريزيد. درجه فر را روي ۲۰ درجه سانتي‌گراد تنظيم كنيد. بهتر است فر را از قبل روشن كرده باشيد تا تمام نقاط آن گرم و هم دما شده باشد. بعد از ۱۵ دقيقه كوكوي شما آماده است و مي‌توانيد آن را سرو كنيد.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با پخت انواع غذا با بادمجان “طرز تهيه يتيمچه” را مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

خورشت آلو اسفناج

تهيه كباب قفقازي

طرز تهيه شيله عدس؛ آش تبريزي‌ها

طرز تهيه سوپ شلغم و جو درماني براي كرونا

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

شامي كباب، ترد و خوشمزه

۲۲ بازديد

شامي كباب غذايي اصيل و خوشمزه است كه در همه شهرهاي ايران درست مي‌شود.

شامي كباب

شامي كباب از غذاهاي سنتي ايراني است كه شباهت زيادي به كتلت دارد. طرز تهيه شامي ساده است، ولي نكاتي دارد كه با رعايت آنها مي‌توانيد يك شامي ترد و خوشمزه درست كنيد؛ بدون آن كه وا برود. با مجله دلتا همراه باشيد تا با فوت و فن پخت يك شامي كباب عالي آشنا شويد.

مواد لازم تهيه شامي كباب

  • گوشت چرخ‌كرده: ۳۰۰ گرم
  • پياز: يك عدد
  • لپه: نصف ليوان
  • سيب‌زميني: ۲ عدد
  • تخم‌مرغ: يك عدد
  • آرد نخودچي: يك قاشق غذاخوري
  • مرزه خشك: يك قاشق مرباخوري
  • نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم

طرز تهيه شامي كباب

طرز تهيه شامي كباب

لپه را از چند ساعت قبل خيس كنيد تا نفخ آن از بين برود و خوب پخته شود.

پس از خيس خوردن، لپه را آبكش كرده و با مخلوط‌كن يا غذاساز آن را له كنيد. اگر فرصت خيس كردن لپه را نداريد، آن را بپزيد و وقتي كمي نرم شد، در مخلوط‌كن بريزيد.

سيب‌‌زميني‌ را آب‌پز كنيد؛ سپس آن را رنده كرده و كنار بگذاريد.

پياز را هم ريز رنده كرده، آب آن را بگيريد و به سيب‌زميني بيفزاييد.

سپس گوشت چرخ‌كرده را با نمك، فلفل و زردچوبه به مواد افزوده و آنها را خوب ورز دهيد.

وقتي مواد يكدست و منسجم شد، آرد نخودچي و لپه‌ را اضافه كرده و به ورز دادن ادامه دهيد.

در آخر تخم‌مرغ و مرزه خشك را بيفزاييد و دوباره ورز دهيد.

شامي كباب خوشمزه

در تابه‌اي مقداري روغن ريخته، روي شعله بگذاريد تا داغ شود؛ سپس به اندازه يك نارنگي كوچك از مواد برداشته، در دست به شكلي كه دوست داريد صاف كنيد و در روغن بيندازيد. توجه داشته باشيد كه شامي‌ها بايد در روغن شناور باشد تا خوب سرخ و مغزپخت شود.

شامي‌ها را پس از آماده شدن، روي دستمال بگذاريد تا روغن اضافي آنها خارج شود؛ سپس تزيين و سرو كنيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با انواع خوراك ايراني “طرز پخت قيمه ريزه” را مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

تهيه كباب قفقازي

قليه ميگو؛ غذاي دريايي جنوبي!

طرز تهيه اسفناج پلو با گوشت

كباب كوبيده مرغ تابه اي

طرز تهيه گمج كباب گيلاني

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

فيله مرغ با سس سير

۲۵ بازديد

خوراك فيله مرغ طعم‌دار شده با سير و رزماري يكي از غذاهاي باب طبعي است كه نمي‌توان به راحتي از سرو آن چشم‌پوشي كرد.

خوراك فيله مرغ رستوراني

هرچند فيله مرغ را به صورت گريل، تنوري، سوخاري و در انواع سالاد و پاستا مي‌توانيد استفاده كنيد، اما يك روش پخت خوشمزه فيله مرغ طبخ آن با سس سير و رزماري است، دستور پختي لذيذ و رستوراني. طرز تهيه خوراك فيله مرغ رستوراني را در مجله دلتا بخوانيد.

مواد لازم

(مناسب براي ۶ نفر)

  • فيله مرغ ۱۲ عدد
  • ليمو ترش ۲ عدد
  • آب مرغ ۲ ليوان فرانسوي دسته‌دار
  • پودر سير ۱ قاشق چاي‌خوري
  • آبليمو تازه ۸ قاشق غذاخوري
  • آرد نشاسته ذرت ۴ قاشق غذاخوري
  • سير له شده ۱۰ حبه
  • جعفري ساطوري خرد شده ۱ ليوان فرانسوي دسته‌دار
  • رزماري ۳ شاخه
  • كره ۷۰ گرم
  • پودر دانه فلفل سياه تازه ۲ قاشق چاي‌خوري

مرغ-با-سس-سير

طرز تهيه خوراك فيله مرغ رستوراني

  • براي گرفتن بوي زهم مرغ آن را با نمك، فلفل قرمز، فلفل سياه و پودر سير مخلوط كنيد. كف تابه رژيمي يا چدني را با كمي روغن يا كره چرب كنيد و سپس فيله‌ها را در تابه بچينيد و گريل كنيد.
  • وقتي دو طرف فيله‌ها گريل شد سير له شده و شاخه‌هاي رزماري را اضافه كنيد و كمي ديگر تفت دهيد.
  • در يك ماهيتابه آرد نشاسته ذرت را بريزيد و به مدت يك دقيقه روي شعله ملايم گاز تفت دهيد. سپس كره را اضافه كنيد و كمي ديگر تفت دهيد.
  • آبليمو و آب مرغ را به مواد اضافه كنيد. مرتب اين تركيب را هم بزنيد تا به قوامي رقيق‌تر از فرني برسد، سپس سس آماده شده را روي فيله‌هاي مرغ سرخ شده بريزيد و كمي روي شعله ملايم گاز نگه داريد تا مزه‌ها به خورد هم بروند.
  • ليموترش‌ها را نازك برش زده و روي مرغ‌ها بچينيد. جعفري ساطوري شده را هم اضافه كنيد.
  • در صورت تمايل مي‌توانيد مقداري قارچ سرخ شده با كره را هم به اين تركيب اضافه كنيد. خوراك فيله مرغ با سس سير رستوراني را با انواع پاستا يا سبزيجات گريل شده سرو و ميل كنيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با انواع غذا با مرغ “ته چين شويد باقالي با مرغ” را مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

خوراك ماهي با گوجه فرنگي كبابي

طرز تهيه يتيمچه

تهيه خوراك جغور بغور

لازانيا بدون گوشت؛ همچنان لذيذ

كوكوي نودل و طرز تهيه آن

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

خورشت هويج تبريزي

۲۴ بازديد

خورش هويج اصالتا متعلق به شهر تبريز است و با نام‌هاي خورشت هويج تركي و خورشت هويج تبريزي نيز شناخته مي‌شود.

خورشت هويج تبريزي

خورشت هويج از غذاهايي است كه سرو آن در فصل پاييز به شدت توصيه مي‌شود و مانند بسياري از خورشت‌هاي ديگر مي‌توان در طبخ آن به جاي گوشت از مرغ استفاده كرد. برخلاف تصور طعم اين خورشت، شيرين نيست و به خاطر آلو طعم ملسي دارد. با طرز تهيه خورشت هويج تبريزي با بخش آشپزي مجله دلتا همراه باشيد.

مواد لازم 

(مناسب براي ۴ نفر)

  • هويج ۴۰۰ گرم
  • مرغ ۴۰۰ گرم
  • پياز ۱ عدد
  • آلو ۱۰۰ گرم
  • زعفران دم‌كرده ۴ قاشق غذاخوري
  • رب گوجه‌فرنگي ۳ قاشق غذاخوري
  • نمك , فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهيه خورشت هويج

طرز تهيه خورشت هويج تبريزي

  • براي تهيه خورشت هويج تبريزي ابتدا پياز را رنده كرده و سرخ كنيد. پس از طلايي شدن پيازها، مرغ و رب گوجه فرنگي را به آن بيفزاييد. مدت ۴ دقيقه مواد را تفت دهيد تا تغيير رنگ دهند.
  • آب را به خورشت اضافه كنيد، سپس نمك و فلفل را به مرغ بيفزاييد. كمي منتظر بمانيد تا مواد جوش بيايد، در قابلمه را كامل بگذاريد و شعله را روي حالت كم قرار دهيد.
  • هويج‌ها را پوست كنده و خلالي خرد كنيد. در ماهيتابه‌اي جداگانه هويج‌هاي خردشده را سرخ كنيد.
  • حدود يك ساعت پس از پخت مرغ (حالت نيم‌پز)، هويج‌هاي سرخ‌شده را همراه با آلو به مرغ اضافه كنيد.
  • اجازه دهيد تا خورشت حدود ۴۰ دقيقه با شعله بسيار كم پخته شود. سپس زعفران را داخل خورشت ريخته و به آرامي هم بزنيد. اين خورشت را نبايد زياد هم زد، چرا كه محتويات آن به راحتي له مي‌شوند.
  • اجازه دهيد زعفران حدود ۱۰ دقيقه با خورشت بجوشد. سپس خورشت را در ظرف مناسب سرو كنيد.

نكات پخت خورشت هويج

  • اگر براي پخت اين خورشت از گوشت استفاده مي كنيد، نمك را در مرحله آخر به خورشت اضافه كنيد، در غيراينصورت گوشت سفت خواهد شد.
  • اگر مي‌خواهيد خورشت ملس يا ترش داشته باشيد، قبل از افزودن زعفران، به خورشت آبليمو اضافه كنيد.
  • طعم مرسوم و اصلي خورشت شيرين است. بنابراين ممكن است حالت ترش اين خورشت به ذائقه همه سازگار نباشد.
  • اگر آلوهاي خريداري شده، نرم است، آلو را كمي ديرتر به خورشت اضافه كنيد.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع خورشت ”خورشت لوبيا سبز مجلسي” را مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

دستور پخت خورشت ريواس

خورشت فسنجان با مرغ

پاستا ميگو با سس پستو

طرز تهيه پيتزا بادمجان و سير

كباب كوبيده مرغ تابه اي

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

فرنچ تست فرانسوي؛ صبحانه بي‌نظير

۲۷ بازديد

 براي داشتن انرژي كافي، مي‌توانيد روز خود را با يك صبحانه‌ خوشمزه و مقوي مثل فرنچ تست فرانسوي شروع كنيد.

فرنچ تست-فرانسوي

هميشه كه نبايد با نان و پنير و املت و نيمرو صبحانه را سرو كرد؛ گاهي لازم است اين روند را تغيير بدهيد و به سراغ صبحانه‌هاي جذاب ديگري برويد. فرنچ تست فرانسوي يكي از اين صبحانه‌هاست كه قطعا سرو و تجربه طعم آن، روز تعطيل شما را به ياد ماندني خواهد كرد. با مجله دلتا همراه باشيد.

مواد لازم

  • تخم‌مرغ ۳ عدد
  • شير ۱/۲ پيمانه
  • شكر(پودر قند) ۱/۸ تا ۱/۴ پيمانه
  • وانيل ۱/۲ قاشق چاي‌خوري
  • نان تست ۶ اسلايس
  • عسل براي سرو
  • دارچين ۱/۴ قاشق چاي‌خوري
  • نان تست يا باگت ۶ اسلايس

تست-فرانسوي-با-بلوبري

طرز تهيه فرنچ تست فرانسوي

  • ابتدا تخم‌مرغ‌ها را در ظرفي بريزيد. آن‌ها را خوب هم بزنيد. براي اين كار همزن دستي نيز كفايت مي‌كند. سپس شير را به تخم‌مرغ‌ها اضافه كنيد. آنقدر هم بزنيد تا رنگ مخلوط، كِرم رنگ شود.
  • شكر، وانيل و دارچين را به مخلوط اضافه كرده و مواد را خوب هم بزنيد، تا جايي كه مخلوط يكدست و يكنواختي به دست آيد و شكر يا دارچين در هيچ قسمتي حل نشده نمانده باشد.
  • مخلوط به دست آمده را در ظرفي بزرگ اما كم عمق بريزيد. نان‌هاي تست‌ را تك تك داخل مخلوط بگذاريد. عمق مخلوط نبايد به قدري باشد كه نان تست در آن غرق شود. تنها بايد يك طرف تست‌ها در تماس با مخلوط باشند. همچنين تست‌ها نبايد به مدت طولاني در ظرف مخلوط بمانند. چون اين كار باعث وا رفتن و شل شدن تست‌ها مي‌شود. كافيست هر طرف تست‌ها به مدت ۳۰ ثانيه در ظرف مخلوط باشند.
  • تست‌هاي آغشته به مخلوط شكرو تخم مرغ و… را در ظرفي قرار دهيد. اجازه دهيد براي چند دقيقه استراحت كنند. يك تابه تفلون بزرگ را روي حرارت ملايم قرار دهيد. نچسب بودن تابه در پخت تست فرانسوي بسيار مهم است. اگر حرارت خيلي كم باشد، فرنچ تست بيش از حد شل مي‌شود. اجازه دهيد تابه خوب داغ شود. وقتي تابه خوب داغ شد، تست‌ها را به تابه منتقل كنيد.
  • اجازه دهيد هر طرف تست‌ها به مدت دو تا سه دقيقه بپزد و طلايي شود. فرنچ تست شما آماده است. مي‌توانيد آن را برش زده، همراه مقداري پودر قند و ميوه‌هاي مختلف سرو كنيد. غالبا تست فرانسوي را با عسل و يا تخم مرغ و سوسيس نيز سرو مي‌كنند. برخي اين تست‌ها را داغ و برخي ديگر آن ها را سرد ترجيح مي‌دهند. بسته به سليقه خودتان، مي‌توانيد وعده هاي بسيار متنوعي با اين تست‌ها تجربه كنيد.

تست

نگهداري فرنچ تست فرانسوي

فرنچ تست اضافي را مي‌توانيد براي استفاده بعدي فريز كنيد. براي اين كار اول صبر كنيد فرنچ تست فرانسوي كاملا خنك شود. سپس روي يك سيني كاغذ روغني بكشيد و تست‌ها را روي آن بچينيد. سيني را نيم ساعت در فريزر قرار دهيد تا تست‌ها كاملا سرد شوند. سپس آنها را در يك كيسه زيپ‌دار بگذاريد. بين تست‌هاي يخ‌زده كاغذ روغني بگذاريد. براي گرم كردن، مي‌توانيد فرنچ تست فرانسوي را يك دقيقه در مايكروفر قرار دهيد، اما اگر مي‌خواهيد ترد شود بهتر است از توستر استفاده كنيد.

نكات پخت فرنچ تست فرانسوي

  • در تهيه اين تست‌ها، مي‌تواند از هر نوع شكري استفاده كنيد. براي يكدست‌تر شدن مخلوط، پودر قند را پيشنهاد مي‌دهيم. اگر از شكر قهوه‌اي استفاده مي‌كنيد، بايد مقدار بيشتري شكر داخل مخلوط بريزيد. چون شيريني شكر قهوه‌اي از شكر سفيد كمتر است.
  • همزمان تعداد زيادي نان تست را داخل تابه قرار ندهيد. اين كار در روند پخت آن ها اختلال ايجاد مي‌كند. پيشنهاد مي‌شود حداكثر دو نان تست را با هم داخل تابه قرار دهيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با انواع صبحانه “پنير برشته؛ صبحانه گيلاني” را مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

طرز تهيه خاگينه ذرت

طرز تهيه خاگينه خرما

طرز تهيه املت تن ماهي و تخم مرغ

خورشت هويج تبريزي

طرز تهيه خاگينه تبريزي زعفراني

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد