پيتزا سوسيس و قارچ از سادهترين پيتزاهايي است كه ميتوانيد از آن بهعنوان گزينه شام و ناهار استفاده كنيد.
پيتزا سوسيس يكي از قديميترين و نوستالژيكترين پيتزاهاي دنيا و در واقع نسل نخست پيتزاهاست. اين پيتزا با مرغ، قارچ، كالباس، پياز حلقه شده، گوجه فرنگي و … تهيه ميشود. از آنجاكه اكتبر را ماه جهاني پيتزا مينامند، مجله دلتا با طرز تهيه پيتزا سوسيس و قارچ و فوت و فن پخت آن به روز شده است.
مواد لازم
(مناسب براي ۴ نفر)
- پنير موزارلاي ۵۰۰ گرمي ۱ بسته
- خمير پيتزاي ايتاليايي ۱ بسته
- سوسيس ۲۵۰ گرم
- پياز خرد شده ۱ پيمانه
- قارچ خرد شده ۱ بسته ( ۲۰۰ گرم)
- فلفل دلمهاي قرمز يا سبز ۱ پيمانه
- سس چيلي ۵۰ گرم
- پنير پارمسان رنده ۵۰ گرم
- گوجه گيلاسي ۸ عدد
- زيتون بدون هسته ۱۰۰ گرم
- روغن زيتون ۲ قاشق غذاخوري
طرز تهيه پيتزا سوسيس و قارچ
- شعله پايين فر را روشن كنيد و دماي آن را روي ۲۰۰ درجه سانتيگراد (۴۰۰ درجه فارنهايت) تنظيم كنيد و اجازه دهيد خوب گرم شود. سپس كف سيني فر را با روغن چرب كنيد تا خمير پيتزا به آن نچسبد.
- در يك ماهيتابه بزرگ روغن زيتون بريزيد و روي حرارت متوسط گرم كنيد. سوسيسها را خرد كرده و در ماهيتابه بريزيد و به مدت ۳ دقيقه بپزيد. پياز و قارچ را اضافه كنيد و ۴ دقيقه تفت دهيد. فلفل دلمهاي را اضافه كنيد و ۲ دقيقه ديگر تفت دهيد.
- خميرها را به همان صورت منجمد در سيني فر بچينيد.
- سس چيلي را روي خميرها (تا نزديك لبههاي آن) پخش كنيد. پودر پنير پارمسان را روي لايه سس پخش كنيد و مقداري پنير روي آن اضافه كنيد. مخلوط سوسيس را روي پيتزاها بريزيد و بقيه پنيرها را روي مخلوط سوسيس بريزيد. گوجه گيلاسي و زيتونهاي برش خورده را روي پيتزا بچينيد.
- سيني را در طبقه وسط فر قرار دهيد، در فر را ببنديد و بگذاريد حداقل بهمدت ۱۰ دقيقه پيتزاها بپزند. سپس شعله پايين فر را خاموش كنيد و شعله بالايي را روشن كنيد. پخت پيتزاها را براي ۱۰ دقيقه ديگر ادامه دهيد تا پنير روي پيتزا كاملا آب شده و طلايي شود.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با طرز تهيه انواع پيتزا “طرز تهيه لاهماجون؛ پيتزاي تركي” را مطالعه كنيد.
همچنين بخوانيد:
آش اوماج تبريزي؛ خوشمزه و لذيذ
لازانيا بدون گوشت؛ همچنان لذيذ
با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد