كوكوي بادمجان يكي از كوكوهاي ايراني است كه طعم بسيار خوبي دارد و مورد استقبال طرفداران بادمجان قرار گرفته است.
كوكو بادمجان يكي از انواع كوكوهاي خوشمزه و مجلسي ايراني است كه علاوه بر وعده اصلي، به عنوان پيش غذا نيز سرو ميشود. مجله دلتا را با طرز تهيه كوكوي بادمجان ورق بزنيد.
مواد لازم:
- بادمجان ۵ عدد
- تخم مرغ ۳ عدد
- پياز ۱ عدد
- سير ۱ حبه
- زردچوبه ۱ قاشق مربا خوري
- نمك به ميزان لازم
- فلفل سياه به ميزان لازم
طرز تهيه كوكوي بادمجان
- پياز را رنده كرده و آب آن را بگيريد سپس سير را له و به پياز اضافه كنيد.
- براي گرفتن خامي بادمجان، آن را آبپز كرده و كباب كنيد.
- بعد از آماده شدن بادمجان، آن را همراه سير و پياز با گوشتكوب كاملا له كرده و هم بزنيد تا خوب با هم مخلوط شوند. سپس ادويهها را به آن اضافه كنيد و مواد را خوب با هم مخلوط كنيد.
- تخممرغها را درون يك ظرف بشكنيد و خوب آنها را هم بزنيد تا يكدست و روي آن سفيد شود. توجه كنيد زماني كه ميخواهيد تخممرغ را به ساير مواد اضافه كنيد مواد بايد كاملا سرد باشند زيرا در صورتي كه مواد گرم باشند تخم مرغها خودشان را ميگيرند.
- بعد از اينكه تخم مرغ را به مواد اضافه كرديد مواد را خوب با هم تركيب كنيد تا مايه كوكو كاملا صاف و يكدست شود.
- در مرحله بعد كمي روغن داخل تابه بريزيد و اجازه دهيد تا داغ شود سپس مايه كوكو را كف تابه پهن كنيد و بعد از اينكه يك طرف آن سرخ شد آن را برگردانيد تا طرف ديگر آن نيز كاملا بپزد.
اين كوكو را در فر نيز ميتوانيد آماده كنيد. ظرف فر را كمي چرب كرده و سپس مايه كوكو را درون آن بريزيد. درجه فر را روي ۲۰ درجه سانتيگراد تنظيم كنيد. بهتر است فر را از قبل روشن كرده باشيد تا تمام نقاط آن گرم و هم دما شده باشد. بعد از ۱۵ دقيقه كوكوي شما آماده است و ميتوانيد آن را سرو كنيد.
پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با پخت انواع غذا با بادمجان “طرز تهيه يتيمچه” را مطالعه كنيد.
همچنين بخوانيد:
طرز تهيه شيله عدس؛ آش تبريزيها
طرز تهيه سوپ شلغم و جو درماني براي كرونا
با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد