• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

مرباي توت فرنگي، خوش رنگ و خوشمزه

۹۶ بازديد

مرباي توت فرنگي را علاوه بر صبحانه مي‌توانيد با خامه صبحانه، كره يا انواع پنكيك سرو كنيد.

مرباي توت فرنگي
مرباي توت فرنگي يكي از پر طرفدارترين و خوشمزه‌ترين مربا‌ها است كه به عنوان صبحانه يا عصرانه مصرف مي‌شود. اين مرباي خوشمزه به خاطر ظاهر خوبي كه دارد، به عنوان نوعي دسر در مهماني‌ها سرو مي‌شود. طرز تهيه مرباي توت فرنگي را در مجله دلتا بخوانيد.

مواد لازم تهيه مرباي توت‌ فرنگي :

  • توت فرنگي: ۵۰۰ گرم
  • شكر: ۵۰۰ گرم
  • جوهر ليمو: يك چهارم قاشق چاي‌خوري
  • وانيل در صورت تمايل

مربا توت فرنگي

طرز تهيه مرباي توت‌ فرنگي :

توت فرنگي را خوب شسته و كلاهك آن را جدا كنيد.

در قابلمه‌اي كه دو برابر ميزان توت فرنگي‌ گنجايش دارد، توت فرنگي و شكر را لايه لايه بريزيد. در ظرف را گذاشته و ۲۴ ساعت در يخچال بگذاريد تا آب بيندازد.

قابلمه را روي شعله متوسط بگذاريد تا جوش بيايد. ۱۰ دقيقه پس از جوش آمدن، توت فرنگي‌ها را با كفگير سوراخ‌دار از ظرف بيرون بياوريد و بگذاريد شربت ۱۰ دقيقه ديگر بجوشد.

با قاشق چوبي كف روي ظرف را بگيريد. از قاشق استيل استفاده نكنيد، چون باعث كپك زدن مربا مي‌شود.

پس از اينكه كف شربت را گرفتيد، توت فرنگي‌ها را دوباره در آن بريزيد تا ۵ دقيقه ديگر بجوشند.

در اين فاصله جوهر ليمو را با يك قاشق غذاخوري آب جوش حل و به مربا اضافه كنيد.

مارمالاد توت فرنگي

چون توت فرنگي عطر خوبي دارد، نيازي به افزودن وانيل نيست. ولي در صورت تمايل مي‌توانيد مقدار كمي وانيل در مربا بريزيد.

پس از افزودن جوهر ليمو، اگر شربت رقيق بود و به اصطلاح قوام نيامده بود، بگذاريد تا كاملاً خنك شود؛ چون گرما باعث رقيق شدن مي‌شود.

اگر پس از خنك شدن، غلظت مناسب را پيدا كرد، مربا آماده است. اما اگر هنوز رقيق بود، بگذاريد بين ۵ تا ۱۰ دقيقه ديگر بجوشد.

مرباي آماده و خنك شده را در ظرف شيشه‌اي دردار ريخته و در يخچال نگهداري كنيد.

براي جلوگيري از كپك زدن مربا، وقتي مربا را در ظرف ريختيد، بگذاريد يك شب بماند. اگر مربا رقيق بود، ميوه را خارج كنيد و بگذاريد دوباره شربت قوام بيايد.

اگر مربا شكرك زد، آن را در قابلمه ريخته، كمي آب جوش و آبليمو اضافه كنيد تا يكي دو جوش بزند.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با يك مرباي خاص و خوشمزه “دستور تهيه مرباي گل گاو زبان” را مطالعه كنيد.



كروسان؛ صبحانه فرانسوي

۸۹ بازديد

كروسان نوعي نان فرانسوي بسيار خوشمزه و پاي ثابت صبحانه‌هاي اين كشور است.

كروسان

نان كروسان از نان‌هاي سنتي فرانسه است كه انواع گوناگوني دارد. اين نان را به راحتي مي‌توانيد در منزل تهيه كرده و از خوردن آن لذت ببريد. براي آشنايي با طرز تهيه كروسان با مجله دلتا همراه باشيد.

مواد لازم تهيه كروسان :

  • آرد: يك و نيم پيمانه
  • شكر: ۲ قاشق غذاخوري
  • شير: يك چهارم ليوان
  • خمير مايه فوري: يك قاشق چاي‌خوري
  • آب ولرم: يك چهارم ليوان
  • كره: ۱۵۰ گرم
  • زرده تخم‌مرغ: ۲ عدد
  • نمك: يك چهارم قاشق چاي‌خوري

طرز تهيه كروسان :

در كاسه‌اي خمير مايه، آب ولرم و يك قاشق غذاخوري شكر را با هم مخلوط كنيد و ۵ تا ۱۰ دقيقه كنار بگذاريد تا خمير مايه عمل كند.

بقيه شكر را با نمك، شير و ۵۰ گرم كره  در قابلمه‌اي ريخته و روي شعله ملايم بگذاريد تا كره ذوب و مواد مخلوط شوند؛ سپس آن‌ها را در كاسه  ريخته و آرد را كم كم به آن افزوده و هم بزنيد.

خمير مايه عمل آمده را به مواد بيفزاييد و با دست ورز دهيد تا خمير نرمي به دست آيد. خمير را در ظرفي گذاشته، روي آن را بپوشانيد و يك ساعت در جاي گرمي بگذاريد تا حجم خمير دو برابر شود.

۱۰۰ گرم كره باقي‌مانده را روي كاغذ روغني يا فويل پهن كرده و در فريزر بگذاريد تا سرد و سفت شود.

روي سطح كار كمي آرد پاشيده و خمير را با وردنه پهن كنيد. كره سرد را در مركز خمير گذاشته، لبه‌هاي خمير را چند تا بزنيد و روي هم بياوريد تا اندازه آن يك چهارم شود.

خمير را پس از تا زدن ۳۰ دقيقه در يخچال بگذاريد؛ سپس از يخچال بيرون آورده و با وردنه روي آن بكشيد تا پهن شود. در آخر خمير را در كيسه فريزر بگذاريد تا يك شب در يخچال بماند.

پس از اين مدت، خمير را روي سطح كار پهن و نازك كرده و به شكل مثلث رول كنيد. زرده تخم‌مرغ را با كمي شير يا آب رقيق كرده و روي خميرها بريزيد.

خميرهاي رول شده را در سيني فر و با فاصله از هم بچينيد؛ سپس سيني را ۲۰ دقيقه در فر بگذاريد تا نان‌ها طلايي و آماده شوند.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با يك نان خوشمزه براي صبحانه “نان دارچيني، گرم و مقوي” را مطالعه كنيد.

كاپ كيك شكلاتي، عصرانه اي دلپذير

۹۳ بازديد

كاپ كيك شكلاتي نوعي كيك فنجاني ساده است كه در تهيه آن از پودر كاكائو استفاده مي شود.

كاپ كيك شكلاتي

كاپ كيك شكلاتي يكي از خوشمزه‌ترين انواع كيك است كه ظاهري خوب و دلچسب و طرفداران زيادي دارد. طرز تهيه كاپ كيك شكلاتي را در مجله دلتا بخوانيد.

مواد لازم تهيه كاپ كيك شكلاتي :

  • آرد: ۱۵۰ گرم
  • پودر كاكائو: ۱۵۰ گرم
  • شكر: ۱۲۵ گرم
  • شير: ۳۵۰ ميلي‌ليتر
  • تخم‌مرغ: ۲ عدد
  • كره: ۱۵۰ گرم
  • بيكينگ پودر: ۴ قاشق چاي‌خوري
  • وانيل: يك هشتم قاشق چاي‌خوري
  • شكلات چيپسي به ميزان لازم
  • خمير فوندانت براي تزيين

كاپ كيك كاكائويي

طرز تهيه كاپ كيك شكلاتي :

آرد، بكينگ‌پودر، وانيل و پودر كاكائو را با هم مخلوط و دو بار الك كنيد؛ سپس شكر را به آن افزوده و در مركز آن يك گودي ايجاد كنيد. شير، تخم‌مرغ و كره آب شده را هم به مواد بيفزاييد و حدود ۳ تا ۴ دقيقه هم بزنيد تا كاملا يكدست شود.

شكلات چيپسي را به مواد افزوده و آن‌ها را در قالب‌هاي كاغذي مخصوص كاپ‌كيك بريزيد. سه چهارم هر قالب كاغذي را پر كنيد و ۲۰ تا ۲۵ دقيقه در فر كه از قبل گرم كرده‌ايد، بگذاريد.

در صورت تمايل مي‌توانيد علاوه بر شكلات چيپسي، از گردوي خرد شده يا فندق تست شده در مواد كاپ كيك استفاده كنيد.

اگر قالب كاپ كيك نداشتيد، مي‌توانيد از فنجان استفاده كنيد.

كاپ كيك

وقتي كيكها خوب پخته شدند، آن‌ها را از فر بيرون بياوريد و پس از خنك شدن، از كاغذ جدا كرده و در كاپ‌هاي تزييني بچينيد.

روي كاپ كيك را مي‌توانيد با فوندانت و گل‌هاي شكري تزيين كنيد. از خامه فرم گرفته شكلاتي يا پودر قند هم مي‌توانيد براي تزيين استفاده كنيد. فقط دقت كنيد كاپ‌كيك‌ها بايد كاملا خنك و بعد تزيين شوند.

روي اين كاپ كيك را مي‌توانيد با انواع شكلات و خامه سرو كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با طرز تهيه يك كيك فوري “طرز تهيه كيك در ۳ دقيقه” را مطالعه كنيد.

دستور پخت شامي ترش گيلاني

۷۸ بازديد

شامي ترش نوعي خورشت شمالي است كه با شامي‌ گوشتي كه داخل سس گوجه مزه‌دار شده، درست مي‌شود.

شامي ترش

شامي ترش يا ترش شامي يكي از غذاهاي سنتي گيلاني و بسيار معروف و لذيذ است. اين غذا  درواقع نوعي خورشت است كه با كته و سيب‌زميني سرخ كرده سرو مي‌شود. طرز تهيه شامي ترش گيلاني را در مجله دلتا بخوانيد.

مواد لازم تهيه شامي ترش :

  • گوشت چرخ‌كرده: ۴٠٠ گرم
  • پياز: يك عدد
  • گوجه‌فرنگي: ۲ عدد
  • رب گوجه‌فرنگي ۲ قاشق غذاخوري
  • آرد نخودچي: ٢ قاشق غذاخوري
  • گشنيز خرد شده: يك قاشق سوپ‌خوري
  • جعفري خرد شده: ۲ قاشق سوپ‌خوري
  • نعناع خشك: يك قاشق سوپ‌خوري
  • آب: يك ليوان
  • آب نارنج: نصف ليوان
  • نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم

ترش شامي

طرز تهيه شامي ترش :

پياز را ريز رنده كرده و آب اضافي آن را بگيريد؛ سپس با گوشت چرخ‌كرده، جعفري و گشنيز خرد شده، آرد نخودچي، نعناع خشك، نمك و فلفل مخلوط كنيد و ورز دهيد. از مواد به اندازه يك نارنگي برداشته و در كف دست به صورت گرد پهن كنيد.

در تابه‌ مقداري روغن سرخ كردني بريزيد و شامي‌ها را در آن سرخ كرده و كنار بگذاريد.

گوجه‌فرنگي‌ها را نگيني خرد كرده و با كمي روغن سرخ كنيد تا تغيير رنگ دهند؛ سپس آن‌ها را از تابه بيرون آورده و كنار بگذاريد.

رب، زردچوبه و كمي نمك را با مقداري روغن تفت دهيد و يك ليوان آب به آن اضافه كنيد. وقتي سس به جوش آمد، شامي‌ها را در آن بريزيد و ۳۰ دقيقه روي شعله ملايم بگذاريد تا مغزپخت شوند.

شامي گيلاني

در اواخر پخت آب نارنج و گوجه‌هاي سرخ شده را بيفزاييد و ده دقيقه زمان دهيد تا شامي‌ها مزه‌دار و ترش شوند.

به جاي آب نارنج مي‌توانيد از آبغوره استفاده كنيد، ولي شامي با آب نارنج خوشمزه‌تر مي‌شود.

وقتي شامي پوك و ترش آماده شد، آن را با سيب‌زميني سرخ كرده و كته سرو كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با طرز تهيه شامي كباب “بفرماييد شامي كباب ترد و خوشمزه” را مطالعه كنيد.

طرز تهيه گوشفيل

۸۲ بازديد

گوشفيل يكي از شيريني‌هاي خوشمزه و پرطرفدار ايراني است كه معمولا با زولبيا و باميه سرو مي‌شود.

گوشفيل

گوشفيل از آن دسته شيريني‌هايي است كه به راحتي مي‌توان در منزل درست كرد و از طعم خوب يك شيريني خانگي لذت برد. اين شيريني به شكل‌هاي مختلف و در همه شهرهاي كشور درست مي‌شود. اما جالب است بدانيد در اصفهان گوشفيل را با دوغ مي‌خورند و سرو اين دو در كنار هم، طرفداران زيادي دارد. طرز تهيه گوشفيل خانگي را در مجله دلتا بخوانيد.

مواد لازم تهيه گوشفيل :

  • آرد سفيد به ميزان لازم
  • تخم‌مرغ: يك عدد
  • آب: يك ليوان
  • شكر: ۲ ليوان
  • شير: يك فنجان
  • گلاب: يك قاشق غذاخوري
  • ماست: يك قاشق غذاخوري
  • روغن جامد: ۳ قاشق غذاخوري
  • بيكينگ پودر: يك قاشق مرباخوري
  • آبليمو: يك قاشق چاي‌خوري
  • زعفران دم كرده: يك قاشق غذاخوري

گوش فيل

طرز تهيه گوشفيل :

آب و شكر را در قابلمه‌اي بريزيد و روي شعله ملايم بگذاريد تا كمي غليظ شود؛ سپس گلاب، آبليمو و زعفران را به آن افزوده و پس از ۳ دقيقه از روي شعله برداريد تا خنك شود.

تخم‌مرغ، شير، روغن، ماست، بيكينگ پودر و دو قاشق از شربت آماده شده را با هم مخلوط كرده، آرد را كم‌كم به مواد بيفزاييد تا جايي كه خمير يكدست شده و به دست نچسبد.

روي خمير را سلفون بكشيد و حدود دو ساعت در جاي گرم بگذاريد تا استراحت كند؛ سپس خمير را از كاسه بيرون آورده و روي تخته آشپزخانه بگذاريد و با وردنه آن را پهن كرده و ورز دهيد.

شيريني گوشفيل

در قابلمه كوچكي مقداري روغن سرخ كردني بريزيد و آن را روي شعله ملايم بگذاريد. مقدار روغن بايد در حدي باشد كه شيريني موقع سرخ شدن در آن شناور باشد.

با چاقو خمير را به صورت نوارهاي دو سانتي ببريد و آن‌ها را به شكل لوزي برش داده، در روغن بگذاريد تا سرخ شوند.

گوشفيل در روغن پف كرده و طلايي مي‌شود.

وقتي دو طرف گوشفيل كاملا سرخ شد، از روغن بيرون بياوريد و حدود ۳۰ ثانيه در شربت فرو بريد؛ سپس در صافي بگذاريد تا شهد اضافي آن خارج و آماده سرو شود.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.

روش هايي براي رفع بوي زهم مرغ

۷۷ بازديد

بوي زهم مرغ را با چند روش ساده مي‌توان از بين برد و آن را خوش‌‌طعم كرد.

بوي زهم

برخي افراد به بوي زهم مرغ حساس هستند و به همين دليل از خوردن آن امتناع مي‌كنند. با مجله دلتا همراه باشيد تا با چند روش كاربردي براي از بين بردن بوي زهم مرغ آشنا شويد تا غذاي شما لذيذتر و خوش طعم شود.

روش‌ هاي ازبين بردن بوي زهم مرغ :

يكي از روش‌هاي از بين بردن بوي زهم مرغ هنگام پخت، اين است كه ، دو عدد پياز رنده شده، نمك، زعفران دم كرده و يك قاشق غذاخوري آبليمو را با هم مخلوط كنيد. در تابه‌اي يك لايه مرغ چيده و مقداري از سس روي آن بريزيد. به همين ترتيب ادامه دهيد تا مواد تمام شوند. در آخر مقداري روغن در تابه ريخته، در آن را ببنديد و زير شعله را كم كنيد تا مرغ بپزد. در اين روش نيازي نيست براي پختن مرغ، آب اضافه كنيد.

رفع بوي زهم مرغ

با گياهاني مانند برگ بو، سير و پياز مرغ را طعم‌دار كنيد تا بوي زهم آن از بين برود.

اگر هنگام پخت مرغ براي گرفتن بوي زهم آن پياز، برگ بو يا مانند آن را نداريد، مي‌توانيد از هويج استفاده كنيد.

براي از بين بردن بوي نامطبوع مرغ، هنگام پخت چند شاخه رزماري به آن اضافه كرده و پس از پخت آن را بيرون آوريد.

مرغ را در سس يا آبليمو بخوابانيد.

در زمان كباب يا گريل كردن مي توانيد علف ليمو را كه درعطاري ها موجود است داخل مرغ بگذاريد.

موقع سرخ كردن، زنجبيل به آن اضافه كنيد.

بوي زهم مرغ

اگر مرغ را در مواد طعم دهنده مي‌گذاريد، از سير رنده شده زيادي استفاده كنيد.

از يك شب قبل، كمي نمك روي تكه‌هاي مرغ بپاشيد و در صافي بگذاريد تا آب اضافي آن خارج شود.

مرغ را ابتدا در كره تفت داده و بعد آن را بپزيد.

تكه‌هاي مرغ را ۳۰ دقيقه در آبليمو، سركه يا زردچوبه بخوابانيد.

در آب مرغ در حال پخت، يك عدد سيب، دو عدد چوب دارچين، ۴ عدد ميخك، كمي زنجبيل و يك چهارم پيمانه سركه اضافه كنيد تا بوي نامطبوع آن از بين برود.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.

تاك پلو، غذاي محلي شاهرودي

۷۲ بازديد

تاك پلو غذاي محلي شاهرود است كه با برگ مو و برنج درست مي‌شود.

تاك پلو

اگر دوست داريد برنامه غذايي خود را متنوع و غذاهاي گوناگون ايراني را امتحان كنيد، تاك پلو انتخاب خوبي است. اين پلوي مخلوط و لذيذ طعم خوبي دارد و معمولا با مرغ سرو مي‌شود. با مجله دلتا همراه باشيد تا با طرز تهيه اين غذاي شاهرودي آشنا شويد.

مواد لازم تهيه تاك پلو :

  • برنج: ۴ پيمانه
  • برگ مو: ۴۰۰ گرم
  • فيله مرغ: ۸ عدد
  • پياز: ۲ عدد
  • گرد غوره: يك قاشق چاي‌خوري
  • زعفران دم كرده: يك قاشق چاي‌خوري
  • نمك و فلفل قرمز به ميزان لازم

تاك پلو شاهرودي

طرز تهيه تاك پلو :

برنج را پس از شستن، چند ساعت در آب و نمك خيس كنيد.

پياز را نگيني خرد كرده و با زعفران دم كرده، نمك و فلفل قرمز در ظرفي مخلوط كنيد.

فيله‌هاي مرغ را به مواد افزوده، با هم مخلوط كنيد تا مواد به خورد مرغ رود. پس از آن در ظرف را بسته و بگذاريد يك ساعت در يخچال بماند تا مزه‌دار شود.

در يك قابلمه مقداري آب بريزيد و روي شعله متوسط بگذاريد تا جوش بيايد؛ سپس برنج خيس خورده را در آب جوش بريزيد.

برگ مو را در اندازه دلخواه خردكرده و در قابلمه برنج بريزيد. پس از چند دقيقه كه برگ مو و برنج نرم شدند، آن‌ها را آبكش كنيد.

كف قابلمه كمي روغن ريخته و نان، برنج يا برگ مو براي ته ديگ بگذاريد؛ سپس مخلوط برنج و برگ موي آبكش شده را در قابلمه بريزيد و لا به لاي آن‌ها گرد غوره بپاشيد.

وقتي برنج بخار كرد، دمكني بگذاريد و حدود ۵۰ دقيقه زمان دهيد تا برنج دم بكشد.

در مدت دم كشيدن برنج، فيله‌هاي مرغ را از يخچال بيرون آوريد و در تابه‌اي سرخ كنيد.

وقتي پلو آماده شد، آن را در ديس بكشيد و فيله‌هاي مرغ را اطراف آن بچينيد.

تاك پلو را با سالاد و انواع ترشي سرو كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.

دستور تهيه مرباي گل گاو زبان

۷۳ بازديد

مرباي گل گاو زبان يك مرباي خوشمزه است كه خاصيت آرام بخشي دارد.

مرباي گل گاو زبان



طرز پخت خوراك مرغ عسلي

۸۲ بازديد

خوراك مرغ عسلي نوعي غذاي جديد و شيرين است كه در تهيه آن از عسل استفاده شده است.

خوراك مرغ عسلي

اگر طرفدار غذاهاي شيرين هستيد و از طرفي به غذاهاي مدرن علاقه داريد، خوراك مرغ عسلي بهترين انتخاب است. اين غذا بسيار خوشمزه و مناسب سرو در دورهمي‌ها و مهماني‌ها است. براي آشنايي با طرز تهيه خوراك مرغ عسلي با مجله دلتا همراه باشيد.  

مواد لازم تهيه خوراك مرغ عسلي :

  • مرغ: ۶ تكه
  • روغن زيتون: ۲ قاشق غذاخوري
  • فلفل قرمز تند: يك عدد
  • سركه سيب: يك قاشق غذاخوري
  • عسل: ۲ قاشق غذاخوري
  • سبزيجات دلخواه به ميزان لازم
  • نمك و فلفل به ميزان لازم

خوراك مرغ

طرز تهيه خوراك مرغ عسلي :

به دو طرف مرغ‌ها نمك و فلفل بزنيد و آن‌ها را در تابه‌اي كه در آن روغن زيتون ريخته‌ايد، بگذاريد. تابه را روي شعله ملايم گذاشته، در آن را ببنديد تا مرغ‌ها سرخ شوند.

حدود ۲۰ دقيقه طول مي‌كشد كه يك طرف مرغ خوب سرخ و برشته شود. پس از اينكه يك طرف مرغ به اندازه كافي سرخ شد، آن را به طرف ديگر برگردانيد و دوباره در تابه را ببنديد.

دليل بستن در تابه آن است كه مرغ كمي آب بيندازد و زمان سرخ شدن آن طولاني شود. در اين صورت مرغ بدون آنكه نياز به اضافه كردن آب داشته باشد، به اندازه كافي مي‌پزد و پوست آن پس از سرخ شدن خشك و ترد مي‌شود.

در زمان سرخ شدن مرغ‌ها، سبزيجات دلخواه مانند كاهو، كلم بروكلي، قارچ و … را خرد كرده و در كاسه‌اي بريزيد. به آن‌ها نمك و فلفل بزنيد و خوب زير و رو كنيد تا مواد به خورد هم بروند.

 مرغ عسلي

وقتي مرغ‌ها سرخ شدند، آن‌ها را از تابه بيرون آوريد و فلفل قرمز تند خرد شده را در همان روغن تفت دهيد.

وقتي فلفل آماده شد، شعله را خاموش كنيد و عسل را در تابه بريزيد تا با همان حرارت تابه آب شود.

عسل را با فلفل و سركه سيب مخلوط كنيد. يك قاشق از سس را روي سبزيجات بريزيد و مرغ‌ها را به بقيه سس آغشته كنيد.

خوراك مرغ عسلي آماده است. مرغ‌ها را در ظرف بگذاريد و با سبزيجات مزه‌دار شده تزيين و سرو كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.



شيريني اتريشي، شيريني ساده عيد

۷۵ بازديد

شيريني اتريشي يكي از شيريني‌هاي خشك و مخصوص ايام نوروز است كه طرز تهيه آساني دارد.

شيريني اتريشي

با نزديك شدن به روزهاي پاياني سال، بازار پخت شيريني‌هاي خانگي داغ داغ است. شيريني اتريشي يكي از اين شيريني‌هاي ترد و خوشمزه است كه در ايام نوروز زياد مصرف مي‌شود و به راحتي مي‌توان آن را در منزل تهيه و چند هفته در جاي خشك و خنك نگهداري كرد. طرز تهيه شيريني اتريشي را در مجله دلتا بخوانيد.

مواد لازم تهيه شيريني اتريشي :

  • زرده تخم‌مرغ: ۴ عدد
  • آرد: ۲۵۰ گرم
  • كره: ۲۰۰ گرم
  • پودر قند: ۱۰۰ گرم
  • وانيل: يك قاشق چاي‌خوري
  • شكلات تخته‌اي: ۵۰ گرم براي تزيين
  • پودر نارگيل، پسته يا ترافل براي تزيين

طرز تهيه شيريني اتريشي

طرز تهيه شيريني اتريشي :

بگذاريد كره به دماي محيط برسد؛ سپس پودر قند را به آن افزوده، با همزن خوب مخلوط كنيد تا كرم رنگ شود.

در كاسه ديگري، زرده‌هاي تخم‌مرغ را با وانيل مخلوط كنيد؛ سپس آن را به مخلوط كره و پودر قند بيفزاييد و هم بزنيد تا مواد خوب با هم مخلوط و يكدست شوند.

آرد را دو يا سه بار الك كرده و كم كم به مواد اضافه كنيد و هم بزنيد تا يك خمير شيريني نرم و لطيف با چسبندگي كافي داشته باشيد.

كف سيني فر را با كاغذ روغني بپوشانيد. مقداري از خمير شيريني داخل قيف و ماسوره كنگره‌دار بريزيد و شيريني‌هايي به شكل انگشت و با فاصله از هم در سيني بگذاريد. سيني را ۲۰ دقيقه در فر كه از قبل گرم كرده‌ايد، بگذاريد. وقتي شيريني‌ها طلايي شدند، آن‌ها را از فر بيرون بياوريد تا خنك شوند.

شيريني عيد

شكلات را به روش بن ماري (حرارت غيرمستقيم) آب كنيد. وقتي شيريني‌ها خنك شدند، با قاشق مقداري از شكلات آب شده برداريد و روي بخشي از شيريني بريزيد. سپس آن را با پودر نارگيل، پسته يا ترافل تزيين كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با يكي ديگر از تنقلات نوروزي “باسلوق ژله اي، شيريني نوروزي” را مطالعه كنيد.