• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

تاك پلو، غذاي محلي شاهرودي

۷۳ بازديد

تاك پلو غذاي محلي شاهرود است كه با برگ مو و برنج درست مي‌شود.

تاك پلو

اگر دوست داريد برنامه غذايي خود را متنوع و غذاهاي گوناگون ايراني را امتحان كنيد، تاك پلو انتخاب خوبي است. اين پلوي مخلوط و لذيذ طعم خوبي دارد و معمولا با مرغ سرو مي‌شود. با مجله دلتا همراه باشيد تا با طرز تهيه اين غذاي شاهرودي آشنا شويد.

مواد لازم تهيه تاك پلو :

  • برنج: ۴ پيمانه
  • برگ مو: ۴۰۰ گرم
  • فيله مرغ: ۸ عدد
  • پياز: ۲ عدد
  • گرد غوره: يك قاشق چاي‌خوري
  • زعفران دم كرده: يك قاشق چاي‌خوري
  • نمك و فلفل قرمز به ميزان لازم

تاك پلو شاهرودي

طرز تهيه تاك پلو :

برنج را پس از شستن، چند ساعت در آب و نمك خيس كنيد.

پياز را نگيني خرد كرده و با زعفران دم كرده، نمك و فلفل قرمز در ظرفي مخلوط كنيد.

فيله‌هاي مرغ را به مواد افزوده، با هم مخلوط كنيد تا مواد به خورد مرغ رود. پس از آن در ظرف را بسته و بگذاريد يك ساعت در يخچال بماند تا مزه‌دار شود.

در يك قابلمه مقداري آب بريزيد و روي شعله متوسط بگذاريد تا جوش بيايد؛ سپس برنج خيس خورده را در آب جوش بريزيد.

برگ مو را در اندازه دلخواه خردكرده و در قابلمه برنج بريزيد. پس از چند دقيقه كه برگ مو و برنج نرم شدند، آن‌ها را آبكش كنيد.

كف قابلمه كمي روغن ريخته و نان، برنج يا برگ مو براي ته ديگ بگذاريد؛ سپس مخلوط برنج و برگ موي آبكش شده را در قابلمه بريزيد و لا به لاي آن‌ها گرد غوره بپاشيد.

وقتي برنج بخار كرد، دمكني بگذاريد و حدود ۵۰ دقيقه زمان دهيد تا برنج دم بكشد.

در مدت دم كشيدن برنج، فيله‌هاي مرغ را از يخچال بيرون آوريد و در تابه‌اي سرخ كنيد.

وقتي پلو آماده شد، آن را در ديس بكشيد و فيله‌هاي مرغ را اطراف آن بچينيد.

تاك پلو را با سالاد و انواع ترشي سرو كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.