• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

پنكيك پنير ، يك صبحانه عالي و خوشمزه

۸ بازديد

اين خوراكي خوشمزه كه اولين‌ بار توسط يوناني‌ها در سال‌‌هاي خيلي دور، تهيه شد، حالا يك صبحانه يا ميان‌ وعده پرطرفدار است.

پنكيك

پنكيك پنير با بيكن و سبزيجاتي مانند ذرت تهيه شده و يك ميان‌وعده پر و پيمان محسوب مي‌شود كه شما امروز مي‌توانيد در خانه تهيه‌اش كنيد. مثل تمام پنكيك‌هاي ديگر شما بايد ابتدا مايه پنكيك خود را آماده كنيد و سپس مواد ديگر را به آن اضافه كنيد. در ادامه با مجله دلتا همراه باشيد تا طرز تهيه اين پنكيك خوشمزه را به شما آموزش دهيم.

مواد لازم براي تهيه پنكيك پنير و بيكن

  • بيكن ۲۰۰ گرم
  • دانه ذرت نصف پيمانه
  • موسير تازه و خرد شده ۲ عدد
  • آرد ۲ پيمانه
  • بيكينگ سودا يك چهارم قاشق چايخوري
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • روغن زيتون ۲ قاشق غذاخوري
  • آب يك قاشق غذاخوري
  • كره ۵۰ گرم
  • فلفل هالوپينو يك عدد
  • نمك و فلفل به مقدار لازم
  • بيكينگ پودر ۲ قاشق چايخوري
  • عسل طبيعي يك قاشق غذاخوري
  • شير يك و نيم پيمانه
  • پنير چدار يك پيمانه

طرز تهيه پنكيك پنير و بيكن ؛ يك برانچ خوشمزه و متفاوت

مرحله اول

براي شروع يك ماهيتابه را روي شعله متوسط گاز قرار دهيد و يك قاشق غذاخوري كره به آن اضافه كنيد. سپس بيكن‌هاي خرد شده را با يك قاشق غذاخوري آب به تابه اضافه كنيد.

مرحله دوم

اجازه دهيد تا بيكن‌ها به مدت پنج دقيقه روي حرارت بمانند و خوب تفت داده شوند. سپس ذرت، فلفل هالوپينو و موسير خرد شده را نيز به بيكن‌ها اضافه كنيد و حدود دو دقيقه اجازه دهيد تا مواد با هم خوب مخلوط شوند. نمك و فلفل را نيز به مقدار دلخواه به اين مخلوط اضافه كنيد.

مرحله سوم

حالا نوبت تهيه مايه پنكيك است. آرد، نمك، بيكينگ پودر و بيكينگ سودا را با هم مخلوط كرده و يكبار الك كنيد تا بافت پنكيك‌ها نرم‌تر شود. سپس پودر سفيد پنكيك را داخل يك كاسه بريزيد و به آن تخم مرغ، عسل، شير و دو قاشق غذاخوري روغن اضافه كنيد و آرام آرام هم بزنيد تا كاملا با هم مخلوط شوند. تكه‌هاي پنير چدار را نيز به مايه پنكيك خود اضافه كنيد.

مرحله چهارم

ماهيتابه نچسب را روي حرارت متوسط قرار دهيد و بگذاريد دو تا سه دقيقه گرم شود. سپس كمي روغن كف آن اسپري كنيد و يك ملاقه از مايه پنكيك را داخل تابه بريزيد و روي آن را با سبزيجات و بيكن بپوشانيد. پس از يك دقيقه پنكيك را برگردانيد تا طرف ديگرش نيز پخته شود. به همين ترتيب تمام مواد پنكيك و سبزيجات را به نوبت در ماهيتابه بپزيد. پنكيك‌هاي پنير و بيكن شما آماده شده‌اند؛ نوش جان.

چند نكته براي تهيه پنكيك پنير

  • مي‌توانيد جايگزين‌هاي ديگري همچون تكه‌هاي مرغ خرد شده را براي بيكن در نظر بگيريد.
  • بسته به ذائقه و رژيم‌ خود مي‌توانيد پنيرهاي متنوعي به اين دستور اضافه كنيد.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب اسموتي زنجبيل و ميوه براي مبارزه با ويروس‌ها را مطالعه كنيد.

پاستا را به روش مكزيكي ها بپزيد

۸ بازديد

اين غذا يك غذاي ايتاليايي با حال و هواي مكزيك است كه هم طرفداران غذاهاي ايتاليايي و هم عاشقان غذاهاي مكزيكي را را به وجد مي‌آورد.

پاستا

پاستاي تاكو يك غذاي ايتاليايي مكزيكي خوشمزه است كه در كمتر از ۳۰ دقيقه آماده مي‌شود. اين پاستا با تركيب گوشت، پنير و فلفل پخته مي‌شود و همه‌ خانواده از خوردن آن لذت خواهند برد. با مجله دلتا همراه باشيد تا طرز تهيه پاستاي تاكو را آموزش دهيم.

مواد لازم براي تهيه پاستاي تاكو

  • گوشت چرخ كرده ۱۵۰ گرم
  • پاستا ۱۵۰ گرم
  • پوره‌ گوجه‌‌فرنگي يك و نيم پيمانه
  • فلفل دلمه‌‌اي نصف يك عدد
  • پنير خامه‌اي ۲ قاشق غذاخوري
  • پنير چدار رنده شده ۲ قاشق غذاخوري
  • پياز يك عدد
  • فلفل هالوپينو ۱۰ عدد
  • سس كچاپ ۲ قاشق غذاخوري
  • ادويه تاكو شامل پاپريكا، زيره، فلفل سياه، فلفل قرمز، نمك، پودر سير و پودر پياز به ميزان لازم

طرز تهيه پاستاي تاكو

مرحله اول

براي تهيه سس پاستا، ابتدا پياز را خرد كرده و در كمي روغن تفت دهيد. گوشت چرخ كرده را به پياز سرخ شده اضافه كنيد. بعد از سرخ شدن گوشت، فلفل دلمه‌اي خرد شده را اضافه كنيد و تفت دهيد. ادويه‌ها را اضافه كنيد و هم بزنيد تا به همراه گوشت، فلفل دلمه‌اي و پياز تفت بخورند.

مرحله دوم

سس كچاپ و پوره‌ گوجه‌ فرنگي را اضافه كنيد و هم بزنيد. سپس درب تابه را بگذاريد تا گوشت در آب گوجه‌فرنگي بپزد. بعد از اينكه سس كمي غليظ شد، پنير خامه‌اي و پنير چدار رنده شده را اضافه كنيد و هم بزنيد تا پنيرها آب شوند. بعد از اينكه سس با پنير چند دقيقه جوشيد، فلفل هالوپينوي خرد شده را اضافه كنيد و بعد از ۲ دقيقه هم زدن، سس را از روي حرارت برداريد.

مرحله سوم

قابلمه‌ آب را به همراه نمك و روغن روي حرارت قرار دهيد و بعد از به جوش آمدن، پاستا را اضافه كنيد. بعد از پختن پاستا، دو ملاقه از آب آن را براي سس برداريد و سپس پاستا را آبكش كنيد. سس را روي حرارت قرار دهيد و آب پاستا را به سس اضافه كنيد تا كمي رقيق شود. پاستاهاي آبكش شده را به سس اضافه و مخلوط كنيد.

پاستاي تاكوي شما آماده است. به دلخواه مي‌توانيد روي پاستا كمي پنير پيتزاي رنده شده بريزيد و براي مدت كوتاهي درب آن را بگذاريد تا پنير آب شود و سپس سرو كنيد. نوش‌جان.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب اسموتي زنجبيل و ميوه براي مبارزه با ويروس‌ها را مطالعه كنيد.

اسموتي زنجبيل و ميوه براي مبارزه با ويروس ها

۷ بازديد

اين‌بار مي‌خواهيم با تركيب پرتقال و چند ماده مغذي ديگر، يك اسموتي ضد بيماري را براي شما آماده كنيم.

اسموتي

هيج چيز به اندازه تقويت سيستم ايمني بدن، نمي‌تواند شما را در برابر سيل ويروس‌ها در امان نگه‌دارد. حالا كه ويروس سرماخوردگي، آنفولانزا و كرونا هم‌زمان جان گرفته‌اند و سلامت همه ما را تهديد مي‌كنند، بايد با كمك برخي از مواد غذايي، ويروس‌ها را دور بزنيد و سلامت خود را تضمين كنيد. در اين مطلب طرز تهيه يك اسموتي سرشار از آنتي‌اكسيدان و ويتامين‌هاي ضروري را به شما آموزش مي‌دهيم. اسموتي زنجبيل مقاومت بدن شما را در برابر بيماري‌ها بالا مي‌برد و احتمال درگير شدنتان با اين ويروس‌ها را كاهش مي‌دهد. با مجله دلتا همراه باشيد.

مواد لازم براي تهيه اسموتي زنجبيل

  • پرتقال يك عدد
  • يخ به مقدار لازم
  • زنجبيل تازه رنده شده يك قاشق چايخوري سرخالي
  • موز نصف يك عدد
  • عسل ۲ قاشق چايخوري
  • ماست نصف فنجان

طرز تهيه اسموتي زنجبيل

مرحله اول

براي شروع پرهاي پرتقال را جدا كنيد و قسمت گوشتي داخل پرتقال (پالپ) را از پوست خارجي آن جدا كرده و در مخلوط‌كن بيندازيد. موز را هم به آن اضافه كنيد سپس عسل را همراه با زنجبيل رنده شده و يخ روي آن بريزيد. مخلوط‌كن را روشن كنيد تا مواد خوب با هم تركيب شوند. اگر نمي‌خواهيد اين نوشيدني بيش از اندازه خنك باشد، مقدار يخ آن را كم در نظر بگيريد.

مرحله دوم

ماست را به مواد اضافه كرده و مخلوط‌كن را يكبار ديگر روشن كنيد. نوشيدني شما آماده است. مي‌توانيد آن را در ليوان دلخواه بريزيد و با برش‌هاي ميوه يا خامه‌ترش تزيين كنيد.

چند نكته

  • حتما شنيده‌ايد كه زنجبيل به مبارزه بدنتان با ويروس‌ها كمك مي‌كند. اضافه شدن زنجبيل و عسل به اين اسموتي، كمك بزرگي به تقويت سيستم ايمني شما مي‌كند.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب اسموتي قهوه و موز؛ نوشيدني پرانرژي را مطالعه كنيد.

سس مرغ ، چاشني خوراك مرغ

۹ بازديد

مرغ يكي از مواد غذايي پر مصرف در خانواده‌هاي ايراني است كه به روش‌هاي مختلف پخته و سرو مي‌شود.

مرغ

يكي از محبوب‌ترين غذاهاي تهيه شده با مرغ، زرشك پلو با مرغ است كه در مناسبت‌هاي مختلف پخته مي‌شود. اين سس نقش مهمي در خوشمزگي و خوش عطري اين غذا ايفا مي‌كند و به همين دليل مي‌توان آن را مهم‌ترين جزء اين خوراك همه پسند نام برد. طرز تهيه سس مرغ مجلسي در دستور زير آمده است كه حتما براي شما بسيار كاربردي خواهد بود. با مجله دلتا همراه باشيد.

مواد لازم براي تهيه سس مرغ مجلسي

  • مرغ متوسط خرد شده (چهارتكه) يك عدد
  • كره يك قاشق چايخوري
  • هويج ۲ عدد
  • فلفل سياه يك قاشق چايخوري
  • زردچوبه يك قاشق چايخوري
  • آب يك فنجان
  • زعفران نصف قاشق چايخوري
  • برنج ۴ پيمانه
  • شكر يك قاشق غذاخوري
  • روغن به مقدار لازم
  • پياز متوسط ۲ عدد
  • فلفل دلمه‌اي متوسط يك عدد
  • نمك يك قاشق چايخوري
  • رب گوجه فرنگي ۳ قاشق غذاخوري
  • ليمو ترش تازه يك عدد
  • يخ ۲ قالب
  • زرشك تازه ۳ قاشق غذاخوري
  • زعفران دم كرده ۲ قاشق غذاخوري

طرز تهيه سس مرغ مجلسي

مرحله اول

مرغ تازه را به چهار تكه خرد كنيد. پوست پيازها را بكنيد و آن‌ها را رشته‌اي خرد كنيد. دقت كنيد كه پيازها نبايد خيلي ريز شوند. هويج را خوب بشوييد و پوستش را بگيريد و آن را به قطعات كوچك‌تر خرد كنيد. فلفل دلمه‌اي را هم بشوييد و خرد كنيد.

مرحله دوم

يك پياله برداريد و دو قالب يخ به آن بيفزاييد. نصف قاشق چايخوري زعفران روي قالب‌هاي يخ بريزيد. پياله را براي چند دقيقه در دماي اتاق قرار دهيد تا يخ‌ها ذوب شوند و زعفران كاملا حل شود. دم كردن زعفران با يخ باعث خوشبوتر و خوشرنگ‌تر شدن آن است و نسبت به روش دم كردن آن با آب جوش نتيجه بهتري به شما مي‌دهد.

مرحله سوم

يك ماهيتابه برداريد و مقداري روغن داخل آن بريزيد. ماهيتابه را روي حرارت متوسط قرار دهيد. فلفل سياه، نمك و زردچوبه را داخل ماهيتابه بريزيد و به مدت ۳۰ ثانيه ادويه‌ها را هم بزنيد تا به خوبي تركيب شوند. رب گوجه فرنگي را هم اضافه كنيد و هم بزنيد. يك فنجان آب اضافه كنيد و صبر كنيد تا به جوش بيايد. اجازه دهيد به مدت دو تا سه دقيقه مخلوط بجوشد. سپس شعله را خاموش كنيد و ماهيتابه را كنار بگذاريد.

مرحله چهارم

اكنون تكه‌هاي مرغ را با مقداري نمك و فلفل سياه ماساژ دهيد. يك ماهيتابه بزرگ برداريد و مقداري روغن داخل آن بريزيد. ماهيتابه را روي حرارت متوسط قرار دهيد. كره را اضافه كنيد تا ذوب شود. تكه‌هاي مرغ را داخل ماهيتابه قرار دهيد. در اين مرحله ترجيحا پوست مرغ را به سمت پايين و در تماس با روغن قرار دهيد. محلول زعفران را روي تكه‌هاي مرغ بريزيد تا كاملا رنگ بگيرند.

مرحله پنجم

مرغ را به مدت تقريبا هفت دقيقه سرخ كنيد تا جايي كه تغيير رنگ دهد و پوست آن طلايي شود. سپس مرغ را زير و رو كنيد تا طرف ديگر آن هم سرخ شود. پس از پنج دقيقه و زماني كه هر دو طرف مرغ‌ها به خوبي سرخ شدند، آن‌ها را از ماهيتابه خارج كنيد و داخل يك بشقاب قرار دهيد. پياز، فلفل دلمه‌اي و هويج خرد شده را داخل همان ماهيتابه بريزيد. توجه كنيد كه نيازي به اضافه كردن روغن در اين مرحله نيست چون روغن مرغ همچنان در ماهيتابه باقي است. سبزيجات را به مدت دو دقيقه تفت دهيد.

مرحله ششم

سپس مرغ سرخ شده را روي سبزيجات تفت داده شده قرار دهيد. مخلوط رب را هم روي مرغ‌ها بريزيد. در صورت تمايل در اين مرحله مي‌توانيد مقداري زعفران دم شده هم اضافه كنيد. هنگامي كه سس شروع به جوشيدن كرد، حرارت را كم كنيد و در ماهيتابه را قرار دهيد. اجازه دهيد تا همه مواد به مدت ۴۰-۴۵ دقيقه روي حرارت كم بپزند تا هم سبزيجات نرم شوند و هم گوشت مرغ كاملا بپزد.

مرحله هفتم

در حالي كه مرغ در حال پختن است برنج را دم كنيد. چند دقيقه قبل از سرو، مقداري روغن داخل يك قابلمه كوچك بريزيد و روي حرارت كم قرار دهيد. زرشك را داخل آن بريزيد. يك قاشق شكر اضافه كنيد و براي چند دقيقه هم بزنيد تا زرشك حل شود. پس از چند دقيقه كه زرشك‌ها براق شدند قابلمه را از روي حرارت برداريد.

هنگامي كه مرغ‌ها آماده شدند، آن‌ها را داخل يك ظرف مخصوص پذيرايي بريزيد و مقداري از سس مرغ را هم روي آن‌ها بريزيد. باقيمانده سس را داخل يك پياله يا ظرف سس بريزيد و براي سرو داخل سفره قرار دهيد. برنج را هم داخل ديس بكشيد و روي آن را با زعفران دم كرده و زرشك تزئين كنيد. نوش جان.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب ديزي، غذاي خاطره‌انگيز خانواده‌هاي ايراني را مطالعه كنيد.

آش كشك ، خوشمزه و مقوي به روش شمالي ها

۷ بازديد

آش يكي از پيش غذاهاي خوشمزه و اصيل ايراني است كه در كشورمان طرفداران زيادي دارد و يك وعده غذايي كامل محسوب مي‌شود.

آش كشك

يكي از معروف‌ترين آش‌هاي ايراني آش كشك است كه بيشتر در شهرهاي شمالي كشور در روزهايي مثل ايام محرم يا پيش از رفتن پسر خانواده به خدمت سربازي به عنوان آش پشت پا پخته مي‌شود و بين اهالي محل پخش مي‌شود. آش كشك شمالي با دستور اصيل مازندراني را تنها از مجله دلتا دنبال كنيد.

مواد لازم براي تهيه آش كشك شمالي‌

  • رشته مخصوص آش يك سوم بسته
  • پياز بزرگ ۴ عدد
  • سبزي آش يك كيلوگرم
  • چغندر متوسط ۳ عدد
  • كدو حلوايي ۳۰۰ گرم
  • ماست ۲ كيلوگرم
  • لوبيا چيتي يا لوبيا قرمز يك پيمانه
  • برنج نيم دانه نصف پيمانه
  • نمك به مقدار لازم
  • زردچوبه به مقدار لازم
  • كشك پاستوريزه يك و نيم پيمانه
  • سير ۱۰ حبه
  • ساقه اسفناج خرد شده نيم كيلوگرم
  • كدو سبز ۳ عدد
  • نخود يك پيمانه
  • عدس يك پيمانه
  • نعناع خشك ۳ قاشق غذاخوري
  • فلفل سياه به مقدار لازم
  • روغن به مقدار لازم

طرز تهيه آش كشك شمالي‌

مرحله اول

براي تهيه اين آش بايد از شب قبل حبوبات را خيس كنيد و بطور مرتب آب آن را عوض كنيد. سپس هر كدام را بصورت جداگانه بپزيد و كنار بگذاريد. همچنين برنج را يك ساعت قبل از شروع به كار خيس كنيد. سپس يك قابلمه بزرگ برداريد و برنج نيم دانه خيس خورده را داخل آن بريزيد. قابلمه را روي حرارت بگذاريد تا برنج بپزد. در همين حين، پيازها را پوست بكنيد و خرد كنيد. چهار عدد سير را پوست بكنيد و خرد كنيد.

مرحله دوم

مقداري روغن داخل يك ماهيتابه بريزيد و آن را روي حرارت متوسط قرار دهيد. پياز خرد شده را داخل ماهيتابه بريزيد و سرخ كنيد. پس از اين كه پيازها نرم و شفاف شدند، سير خرد شده را اضافه كنيد و تفت دهيد. سپس ماهيتابه را از روي حرارت برداريد و كنار بگذاريد. چغندر را نگيني خرد كنيد و بگذاريد با كمي آب در يك قابلمه بپزد.

قابلمه حاوي برنج را نگاه كنيد و اگر برنج پخته شده بود، حبوبات پخته شده را همراه با آب پخت آن‌ها داخل قابلمه بريزيد. كدو حلوايي و كدو سبز را به صورت درشت خرد كنيد. سپس آن‌ها را به قابلمه اضافه كنيد. ساقه اسفناج خرد شده را هم داخل قابلمه بريزيد.

مرحله سوم

در يك ظرف ديگر، ماست را با مقداري آب ولرم و كشك مخلوط كنيد. مخلوط را خوب هم بزنيد. سپس اين مخلوط را به قابلمه آش اضافه كنيد و  آش را تا زماني كه جوش بيايد مرتبا هم بزنيد. رشته آشي را به اندازه دلخواه خرد كنيد و داخل قابلمه آش بريزيد. براي تهيه نعنا داغ، در يك ماهيتابه مقداري روغن بريزيد و نعناع خشك را به آن اضافه كنيد. پس از كمي هم‌زدن، ماهيتابه را از روي حرارت برداريد.

مرحله چهارم

براي تهيه سير داغ هم باقيمانده سيرها را پوست بكنيد و رنده يا ريز خرد كنيد. يك ماهيتابه ديگر را روي حرارت بگذاريد. داخل آن مقداري روغن ريخته و سير خرد شده را اضافه كنيد. مقداري زردچوبه اضافه كنيد و هم بزنيد تا سير طلايي شود. سير داغ و نعناع داغ را داخل آش بريزيد و هم بزنيد. بگذاريد آش به مدت سه ساعت بپزد. سپس آن را سرو كنيد. نوش جان.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب ديزي، غذاي خاطره‌انگيز خانواده‌هاي ايراني را مطالعه كنيد.

طرز تهيه سوپ مرغ با پنير گودا

۶ بازديد

سوپ يكي از اولين و آسان‌ترين غذاهايي است كه انسان تهيه آن را فرا گرفته است.

سوپ

پنير گودا معروف‌ترين پنير نيمه سخت دنيا است كه براي اولين بار بيش از ۲۰۰ سال پيش در جنوب هلند در دهكده‌اي با همين نام توليد شد. گودا رايحه‌اي ملايم و گردويي و طعم و بويي شبيه به خامه دارد و به همين علت براي هر ذائقه‌اي خوشايند و مطلوب است. از اين پنير در صبحانه و انواع غذاهايي كه در فر گذاشته مي‌شود، همچنين به عنوان طعم دهنده در پاستا و انواع سوپ و سالاد استفاده مي‌شود. در اين مقاله از مجله دلتا قصد داريم طرز تهيه سوپ مرغ با پنير گودا را به شما آموزش دهيم.

مواد لازم براي تهيه سوپ مرغ با پنير گودا

  • پياز يك عدد
  • زردچوبه يك قاشق چايخوري
  • عصاره مرغ ۲ پيمانه
  • جعفري يك قاشق سوپخوري
  • پنير گودا ۱۰۰ گرم
  • روغن سرخ كردني به مقدار لازم
  • فيله مرغ ۲۰۰ گرم
  • كنسرو ذرت يك عدد
  • خامه ۲۰۰ گرم
  • فلفل سياه و نمك به مقدار لازم

طرز تهيه سوپ مرغ با پنير گودا

مرحله اول

پياز را در قابلمه‌اي مناسب حاوي روغن داغ بر روي حرارت ملايم تفت دهيد تا نرم و شفاف شود. سپس زردچوبه را به آن افزوده و كمي ديگر تفت دهيد.

مرغ را به مواد اضافه كرده و با پياز كمي تفت دهيد سپس عصاره مرغ را نيز اضافه كنيد و حرارت را زياد كنيد تا مواد به جوش آيند. ذرت را نيز اضافه كنيد و بگذاريد مواد مجددا بجوشند.

مرحله دوم

قابلمه را از روي حرارت برداشته و اجازه دهيد مواد كاملا خنك شوند سپس مواد را داخل غذاساز ريخته و به شكل پوره در بياوريد. مجددا مواد را به قابلمه برگردانيد.

خامه را با يك ملاقه از سوپ رقيق كرده تا دماي آن به سوپ برسد. سپس جعفري، خامه و پنير گودا را به سوپ اضافه كنيد. اگر مقدار آب آن كم بود كمي عصاره به آن اضافه كنيد. مقداري نمك و فلفل اضافه كنيد و به مدت ۱۵ دقيقه صبر كنيد تا سوپ كاملا جا بيفتد.

سوپ را در ظرف مناسب ريخته و روي آن را با جعفري تزئين كنيد.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب سوپ كلم و لوبيا سفيد، خوشمزه و مقوي را مطالعه كنيد.

ديزي ، غذاي خاطره انگيز ايراني

۱۶ بازديد

در گذشته مردم مواد آبگوشت را در ظرف هاي ديزي سفالي يا ديزي سنگي مي‌گذاشتند و اگر در خانه تنور نداشتند، ظرف‌ها را به نانوايي مي‌دادند تا در تنور بگذارند و ديزي آماده شود.

آبگوشت

يكي از اصيل‌ترين و سنتي‌ترين غذا‌هاي باب طبع يك ايراني، آبگوشت است. اين غذاي سنتي هنگامي كه در ظرف‌هاي سنگي پخته مي‌شود، با نام ديزي شناخته مي‌شود. آبگوشت انواع مختلفي مثل آبگوشت گندم، بلغور و غيره را دارد. ما در اين جا مي‌خواهيم طرز تهيه آبگوشت سنتي يا همان ديزي را به شما آموزش دهيم. فراموش نكنيد كه طرز تهيه اين غذا بسيار آسان است و با رعايت چند نكته مي‌توانيد اين غذا را محشر درست كنيد. با مجله دلتا همراه باشيد.

مواد لازم براي تهيه آبگوشت سنتي

  • گوشت گوسفندي با استخوان و چربي ۳۰۰ گرم
  • نخود نصف پيمانه
  • گوجه فرنگي ۴ عدد
  • سيب زميني ۲ عدد
  • سير ۲ حبه
  • نمك، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
  • لوبيا سفيد نصف پيمانه
  • پياز يك عدد بزرگ
  • رب گوجه فرنگي ۲ قاشق غذاخوري
  • ليمو عماني ۳ عدد
  • دارچين يك قاشق چايخوري

طرز تهيه آبگوشت سنتي

مرحله اول

حبوبات را از شب قبل خيس كرده و ۲ تا ۳ بار آب آن را عوض كنيد تا نفخ آن گرفته شود. اگر فراموش كرديد، حبوبات را بجوشانيد و آب  آن را دور بريزيد.
گوشت، دنبه، لوبيا، گوجه فرنگي، نخود و سير و پيازي كه از وسط دو قسمت كرده‌ايد را داخل قابلمه بريزيد. سپس ۶ برابر حجم تمامي مواد آب اضافه كنيد. بهتر است مقدار آب اضافه شده به قدري باشد كه حين مراحل پخت ديگر آبي اضافه نكنيد تا طعم آبگوشت بهتر شود اما اگر آب بيشتري احتياج بود حتما از آب جوش استفاده كنيد.

مرحله دوم

در قابلمه را بسته و شعله را زياد كنيد. منتظر بمانيد تا آب به جوش آيد سپس كف‌هاي روي سطح آب را به وسيله يك قاشق جدا كنيد. زردچوبه و فلفل را اضافه كرده، در قابلمه را ببنديد و شعله را ملايم كنيد تا آبگوشت آرام آرام بپزد. يكي از رموز لذيذ شدن اين غذا آهسته پختن با حرارت ملايم است.

مرحله سوم

بعد از حدود ۲ تا ۳ ساعت نوبت به اضافه كردن سيب زميني و ليمو عماني‌ها مي‌رسد. سيب زميني‌ها را از وسط نصف كرده و ليمو عماني‌ها را سوراخ كنيد سپس داخل آبگوشت بريزيد. پس از گذشت ۱۵ دقيقه رب گوجه فرنگي، نمك و دارچين را اضافه كنيد و اجازه دهيد تا مواد ۱ تا ۲ ساعت آرام آرام بپزد. دقت كنيد كه ليمو عماني بايد در يك ساعت آخر مراحل پخت اضافه شود تا آبگوشت طعم تلخي نگيرد.
در اين مرحله دنبه را بيرون آورده و با گوشت‌كوب بكوبيد و دوباره داخل قابلمه برگردانيد تا خوب پخش شود. پياز‌هاي پخته شده را از آبگوشت خارج كنيد.

غذا آماده است، در ظرفي مناسب سرو كرده و نوش جان كنيد.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب طرز تهيه آبگوشت بوقلمون را مطالعه كنيد.

پيتزا فوري ، ساده و خوشمزه

۸ بازديد

اگر به دنبال طرز تهيه پيتزا فوري و خوشمزه در خانه هستيد اين دستورالعمل مخصوص شما است.

پيتزا فوري

ما امروز در مجله دلتا براي شما طرز تهيه پيتزا فوري را آماده كرده‌ايم. اين غذا مخصوص روزهاي پر مشغله‌اي است كه مي‌خواهيد علاوه بر انجام دادن كارهايتان، زمان مفيدي را در كنار فرزندان خود بگذرانيد. اين دستور از مواد ساده و كمي تشكيل شده‌ است كه در هر آشپزخانه‌‎اي پيدا مي‌شود. مواد لازم براي تهيه اين پيتزا را آماده كنيد و تهيه يك غذاي خانگي خوشمزه و فوري را شروع كنيد.

مواد لازم براي تهيه پيتزا فوري خوشمزه و ساده در خانه

  • مخمر هفت گرم
  • آب گرم يك فنجان
  • روغن زيتون ۲ قاشق غذاخوري
  • سس گوجه فرنگي ۳ قاشق غذاخوري
  • پنير موزارلا ۳۵۰ گرم
  • شكر سفيد يك قاشق چايخوري
  • آرد نان ۲ فنجان
  • نمك يك قاشق چايخوري
  • پپروني ۲۰۰ گرم
  • فلفل دلمه‌اي نصف يك عدد

طرز تهيه پيتزا فوري خوشمزه در خانه

مرحله اول

تهيه يك پيتزا خانگي مثل پيتزا سالامي ممكن است كمي وقت‌گير باشد؛ اما امروز مي‌خواهيم طرز تهيه پيتزا فوري و خانگي‌ را به شما آموزش دهيم كه خيلي سريع آماده مي‌شود. براي شروع، فر را روي دماي ۲۰۰ درجه سانتي‌گراد تنظيم كنيد. داخل يك كاسه متوسط مخمر و شكر را داخل آب گرم حل كنيد. سپس اجازه دهيد تا ۱۰ دقيقه استراحت كنند.

مرحله دوم

آرد، نمك و روغن را به كاسه اضافه كنيد. مواد را آرام هم بزنيد تا كاملا يكدست شده و خمير شكل بگيرد. سپس حدود پنج دقيقه به مواد استراحت دهيد. روي سطح كار را آردپاشي كنيد و خمير را روي سطح آردپاشي شده بغلتانيد تا چسبندگي آن كم شود. يك قالب مناسب براي پيتزا انتخاب كنيد. داخل قالب را به كمك قلم‌موي آشپزي با روغن كمي چرب كنيد. خمير را داخل قالب پهن كنيد.

مرحله سوم

سه قاشق غذاخوري سس گوجه‌ فرنگي روي خمير بريزيد و آن را خوب پخش كنيد. تكه‌هاي نازك پپروني را روي لايه سس بچينيد  بطوري كه تمام سطح خمير را بپوشاند. نصف پنير پيتزا را روي پپروني‌ها ريخته سپس يك لايه ديگر پپروني روي پنير بچينيد بطوري‌كه سطح پنير را كامل بگيرد.

مرحله چهارم

در آخر فلفل دلمه‌اي را شسته و آن را به صورت نگيني خرد كنيد. باقيمانده پنير را روي پپروني‌ها ريخته و فلفل دلمه‌اي‌ها را روي پنير بريزيد. پيتزا را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقيقه داخل فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتي‌گراد قرار دهيد. مواظب باشيد حرارت از پايين هم به آن بخورد تا خمير كاملا بپزد. چند دقيقه آخر پخت، فر را روي حالت گريل قرار دهيد تا روي پيتزا طلايي شود. نوش جان!

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب دستور پخت پيتزا يوناني را مطالعه كنيد.

خورشت آلوي ترش به روش سمناني ها

۸ بازديد

اين خورشت مخصوص استان سمنان و يكي از غذاهايي است كه آن را در ماه محرم هم به صورت نذري پخش مي‌كنند.

خورشت

وقتي اسم خورشت آلو را مي‌شنويم انواع مختلفي از خورشت‌ها به ذهنمان مي‌آيد. انواع مختلف آن از جمله آلو اسفناج ، آلو مسما و غيره بوده كه مواد اوليه آن شامل آلو، مرغ يا گوشت است. اما جالب است بدانيد در خورشت آلو ترش كه امروز قصد داريم طرز تهيه آن را آموزش دهيم، به جاي مرغ و گوشت از تخم‌ مرغ استفاده مي‌كنيم. با مجله دلتا همراه باشيد.

مواد لازم براي تهيه خورشت آلو ترش

  • پياز يك عدد
  • آلو ۵۰۰ گرم
  • نمك، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
  • زيره به مقدار لازم
  • سير يك عدد
  • تخم‌ مرغ ۲ عدد
  • پودر كاري به مقدار لازم

طرز تهيه خورشت آلو ترش

مرحله اول

آلوها را با آب سرد به خوبي بشوييد و آن‌ها را بپزيد. بعد از آن كه نرم شدند هسته آن‌ها را خارج كرده و با استفاده از گوشت‌كوب يا پشت قاشق كمي آن‌ها را له كنيد.

مرحله دوم

داخل ماهيتابه مقداري روغن بريزيد، سير و پياز را خرد كرده و داخل آن تفت دهيد. بعد از آن كه پياز طلايي شد و عطر سير در آمد، آلو له شده را به ماهيتابه اضافه كنيد و كمي آب در آن بريزيد تا بجوشد.

مرحله سوم

تخم‌ مرغ‌ها را داخل ظرفي بشكنيد، ادويه‌ها را به مقدار لازم به آن اضافه كنيد. پس از اين كه خورشت شما كمي جوشيد تخم‌ مرغ‌ها را اضافه كنيد و هم بزنيد. بعد از حدود ده دقيقه خورشت آلو سمناني شما آماده است، مي‌توانيد آن را به همراه برنج يا نان سرو كنيد و لذت ببريد. نوش جان.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب طرز تهيه خورشت كرفس را مطالعه كنيد.

كوكوي سيب زميني با ژامبون

۷ بازديد

كوكوها از آن دسته غذاهاي خوش‌خوراك و پرطرفدار هستند كه براي يك وعده سبك و خوشمزه مثل شام يا پيش‌غذا مي‌توانند سرو شوند.

كوكو

يكي از كوكوهايي كه بچه‌ها خيلي دوست دارند، كوكو سيب زميني است. در اين مقاله براي تهيه اين كوكو كمي ابتكار به خرج داده‌ايم و آن را با ژامبون مرغ درست كرده‌ايم. شما مي‌توانيد بسته به سليقه‌ خود از ژامبون گوشت يا تركيب هر دو استفاده كنيد. با طرز تهيه كوكو سيب زميني با ژامبون همراه مجله دلتا باشيد.

مواد لازم براي تهيه كوكو سيب زميني با ژامبون

  • سيب زميني ۵۰۰ گرم
  • ژامبون مرغ يا گوشت ۳۰۰ گرم
  • پنير پيتزا ۲۰۰ گرم
  • آرد سوخاري به مقدار لازم
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • پيازچه ۱۰۰ گرم
  • آرد سفيد به مقدار لازم

طرز تهيه كوكو سيب زميني با ژامبون

مرحله اول

براي شروع سيب زميني‌ها را آب‌پز كرده و بعد از اين كه كمي خنك شدند، پوست كنده و داخل يك كاسه رنده كنيد. ورقه‌هاي ژامبون را به صورت نگيني ريز خرد كنيد و به سيب زميني اضافه كنيد. پيازچه‌ها را هم به صورت نگيني ريز خرد كنيد و به كاسه اضافه كنيد.

مرحله دوم

در اين مرحله پنير پيتزا را به مواد اضافه كنيد. سپس مقداري نمك و فلفل و زردچوبه اضافه كنيد. تمام مواد را به خوبي مخلوط كنيد تا يك‌دست شوند. به اندازه يك گردو از مواد كوكو برداريد و به كمك دست آن را حالت دهيد و داخل يك سيني بچينيد. سيني را حدود نيم ساعت تا چهل دقيقه داخل يخچال قرار دهيد.

مرحله سوم

در اين فاصله تخم مرغ‌ها را داخل يك كاسه بشكنيد و كنار بگذاريد. آرد سفيد و آرد سوخاري را هم در دو كاسه مجزا بريزيد. بعد از اين كه كوكوها را از يخچال بيرون آورديد، آن‌ها را به ترتيب داخل تخم مرغ، آرد سفيد و آرد سوخاري بغلتانيد.

مرحله چهارم

داخل يك تابه مقداري روغن ريخته و روي حرارت قرار دهيد تا روغن حسابي داغ شود. كوكوها را يكي‌ يكي سرخ كنيد. داخل سيني يك پارچه تميز پهن كنيد و كوكوها را روي پارچه قرار دهيد تا روغن اضافي آن‌ها گرفته شود. سپس كوكوها را داخل ظرف مناسب با گوجه و خيارشور و پيازچه سرو كنيد. نوش جان.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب دستور پخت كوكو كلم بروكلي را مطالعه كنيد.