• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

طرز تهيه كتلت بادمجان

۱۹ بازديد

كتلت بادمجان يكي ديگر از خانواده‌هاي كتلت‌ها است كه مانند ديگر كتلت‌ها از طعم بي‌نظيري برخوردار است.

كتلت بادمجان

كتلت بادمجان يك وعده غذايي كامل براي نهار و شام است. كتلت بادمجان شبيه كباب ساده تهيه مي‌شود كه بسيار آسان است. شما مي‌توانيد اين غذا را در كمترين زمان تهيه و سرو كنيد. در اينجا كتلت بادمجان را به صورت كبابي آموزش مي‌دهيم كه داراي طعمي عالي و دلپذير است و ذهن افراد را به سمت كباب‌هاي آتشي مي‌برد در ادامه مطلب طرز تهيه كتلت بادمجان را در مجله دلتا بخوانيد.

طرز تهيه كتلت بادمجان

مواد لازم

  • بادمجان : دو عدد
  • سيب‌زميني آب‌پز : سه عدد
  • پياز : يك عدد
  • تخم‌مرغ : يك عدد
  • جعفري خردشده : يك قاشق غذاخوري
  • پنير پيتزا : ۳۰ گرم
  • نمك : به ميزان لازم
  • آرد سوخاري : به ميزان لازم
  • روغن : به ميزان لازم

طرز تهيه كتلت بادمجان

  • در ابتدا براي كندن پوست بادمجان‌ها آن‌ها را روي اجاق كبابي كنيد .
  • سپس پوست آن را به آساني بگيريد و خرد كنيد.
  • بادمجان كبابي خرد شده و پياز رنده شده را به همراه سيب زميني رنده شده، تخم مرغ، جعفري و پنير پيتزا مخلوط كنيد.
  • براي اينكه مواد سفت شود آرد سوخاري را اضافه كنيد.
  • در نهايت نمك و فلفل و ادويه‌ها را اضافه كنيد.
  • مواد را به صورت گرد در بياوريد و داخل روغن سرخ كنيد.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع ميان وعده جذاب “كوكوي نودل و طرز تهيه آن” را مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

طرز تهيه پيتزا رولي پپروني

طرز تهيه خوراك اسفناج

خورشت اسفناج و گردو؛ سرشار از خاصيت

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

طرز تهيه بوراني كدو حلوايي

۲۰ بازديد

اين كدو بيشتر در شمال ايران و به خصوص مازندران محبوب است و انواع غذاهايي هم كه با آن پخته مي‌شود، بيشتر از اين خطه مي‌آيند.

بوراني كدو حلوايي

بوراني خوراكي است كه مي‌توان آن را يكي از غذاهاي سنتي ايران ناميد، چراكه از مدت‌ها قبل انواع بوراني در سفره‌هاي ايراني وجود داشته است. بوراني از تركيب ماست و ادويه با صيفي‌جات و سبزيجاتي مانند خيار، كدو سبز، اسفناج، بادمجان و… تهيه مي‌شود و به عنوان يك پيش غذا يا همراه با غذا مصرف مي‌شود. طرز تهيه بوراني كدو حلوايي را در مجله دلتا بخوانيد.

طرز تهيه بوراني كدو حلوايي

مواد لازم

  • پوره‌ كدوحلوايي: ۱/۲ ليوان
  • ماست: ۳ ليوان
  • روغن: ۱ قاشق مرباخوري
  • دانه خردل: ۱ قاشق مرباخوري
  • پودر زيره: ۱ قاشق مرباخوري
  • نمك و فلفل: به ميزان لازم

طرز تهيه بوراني كدو حلوايي

  • براي تهيه بوراني كدو حلوايي با ماست ابتدا كدو حلوايي را خوب بشوييد و بعد آن را به قطعات كوچك تقسيم كنيد. سپس آن را در قابلمه‌اي همراه با آب بريزيد و اجازه دهيد خوب بپزد.
  • كدو ‌حلوايي‌هاي پخته شده را با قاشق از پوست جدا كنيد و آن‌ها را در دستگاه غذاساز بريزيد يا با استفاده از چنگال آن را له كنيد تا تبديل به پوره شود.
  • حالا ماست را در ظرف بزرگي بريزيد و پوره‌ كدو حلوايي را به آن اضافه كنيد.
  • روغن را در يك تابه بريزيد. بعد از داغ شدن روغن روي حرارت، دانه‌هاي خردل را هم به آن اضافه كنيد و حدود ۴ تا ۵ دقيقه تفت دهيد.
  • دانه‌ خردل را به همراه پودر زيره و نمك و فلفل به ظرف ماست و كدو حلوايي اضافه كنيد و خوب هم بزنيد. بوراني كدو حلوايي شما آماده است.
  • بهتر است بعد از تهيه بوراني آن را در ظرف در داري بريزيد و به مدت حداقل نيم ساعت در يخچال بگذاريد تا طعم‌هاي آن به خوبي با يكديگر تركيب شوند و جا بيفتد.
  • براي اينكه كدو حلوايي طعم بهتري بگيرد، مي‌توانيد آن را به جاي آب‌پز كردن، كبابي كنيد.
  • اگر طعم دانه‌ خردل را دوست نداريد، مي‌توانيد آن را حذف كنيد و از دارچين براي طعم‌دار كردن اين بوراني استفاده كنيد.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با پخت انواع غذاهاي خوشمزه  “طرز تهيه قنبرپلو شيرازي” را مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

آش گندم؛ مقوي و پرخاصيت

طرز تهيه پيتزا رولي پپروني

طرز تهيه خوراك اسفناج

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

فيله مرغ با سس سير

۱۸ بازديد

خوراك فيله مرغ طعم‌دار شده با سير و رزماري يكي از غذاهاي باب طبعي است كه نمي‌توان به راحتي از سرو آن چشم‌پوشي كرد.

خوراك فيله مرغ رستوراني

هرچند فيله مرغ را به صورت گريل، تنوري، سوخاري و در انواع سالاد و پاستا مي‌توانيد استفاده كنيد، اما يك روش پخت خوشمزه فيله مرغ طبخ آن با سس سير و رزماري است، دستور پختي لذيذ و رستوراني. طرز تهيه خوراك فيله مرغ رستوراني را در مجله دلتا بخوانيد.

مواد لازم

(مناسب براي ۶ نفر)

  • فيله مرغ ۱۲ عدد
  • ليمو ترش ۲ عدد
  • آب مرغ ۲ ليوان
  • پودر سير ۱ قاشق چايخوري
  • آبليمو تازه ۸ قاشق غذاخوري
  • آرد نشاسته ذرت ۴ قاشق غذاخوري
  • سير له شده ۱۰ حبه
  • جعفري ساطوري خرد شده ۱ ليوان
  • رزماري ۳ شاخه
  • كره ۷۰ گرم
  • پودر دانه فلفل سياه تازه ۲ قاشق چايخوري

مرغ-با-سس-سير

طرز تهيه خوراك فيله مرغ رستوراني

  • براي گرفتن بوي زهم مرغ آن را با نمك، فلفل قرمز، فلفل سياه و پودر سير مخلوط كنيد. كف تابه رژيمي يا چدني را با كمي روغن يا كره چرب كنيد و سپس فيله‌ها را در تابه بچينيد و گريل كنيد.
  • وقتي دو طرف فيله‌ها گريل شد سير له شده و شاخه‌هاي رزماري را اضافه كنيد و كمي ديگر تفت دهيد.
  • در يك ماهيتابه آرد نشاسته ذرت را بريزيد و به مدت يك دقيقه روي شعله ملايم گاز تفت دهيد. سپس كره را اضافه كنيد و كمي ديگر تفت دهيد.
  • آبليمو و آب مرغ را به مواد اضافه كنيد. مرتب اين تركيب را هم بزنيد تا به قوامي رقيق‌تر از فرني برسد، سپس سس آماده شده را روي فيله‌هاي مرغ سرخ شده بريزيد و كمي روي شعله ملايم گاز نگه داريد تا مزه‌ها به خورد هم بروند.
  • ليموترش‌ها را نازك برش زده و روي مرغ‌ها بچينيد. جعفري ساطوري شده را هم اضافه كنيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با انواع غذا با مرغ “ته چين شويد باقالي با مرغ” را مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

پاستا پستو با سس مخصوص

آش گندم؛ مقوي و پرخاصيت

پيتزا سوسيس و قارچ؛ فست‌فود نوستالژيك

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

كباب كوبيده در فر

۱۸ بازديد

طرز تهيه كباب كوبيده در فر بسيار آسان است و نيازي به منقل و زغال و دود ندارد.

طرز تهيه كباب كوبيده

زندگي آپارتمان نشيني باعث شده بيشتر افراد حياط و بالكني براي درست كردن كباب روي منقل و زغال نداشته باشند. اما به راحتي مي‌توانيد كباب كوبيده را با همان عطر و طعم داخل فر درست كنيد. طرز تهيه كباب كوبيده در فر فوت و فن‌هايي دارد كه در مجله دلتا مي‌خوانيد.

طرز تهيه كباب كوبيده در فر

مواد لازم

  • گوشت چرخ‌كرده: ۴۰۰ گرم
  • پياز: ۳ عدد
  • نمك و فلفل: به ميزان لازم
  • زعفران دم‌كرده: ۲ قاشق غذاخوري
  • كره و زعفران: به ميزان لازم
  • دنبه: ۱۰۰ گرم در صورت تمايل

طرز تهيه كباب كوبيده در فر

  • پياز را در ظرفي رنده كرده و آب آن را كامل بگيريد.
  • گوشت چرخ‌كرده را به پياز اضافه كنيد. نمك، فلفل و زعفران آب شده را در ظرف بريزيد و همه مواد را با هم مخلوط كنيد.
  • اگر تمايل داريد از دنبه در كباب كوبيده استفاده كنيد، آن را از قبل با گوشت چرخ كنيد و كمي ورز دهيد تا با هم تركيب شوند.
  • گوشت مزه‌دار شده را در ظرف در بسته بريزيد و آن را ۳۰ دقيقه در يخچال بگذاريد تا گوشت استراحت كند.
  • روي سيني فر را با فويل آلومينيومي بپوشانيد و سطح آن را كمي چرب كنيد.
  • گوشت را روي سيني فر پهن كرده، آن را برش بزنيد و با كمك دست به شكل دلخواه فرم دهيد.
  • با استفاده از قلم‌مو يا فرچه، مقداري كره آب شده و زعفران روي كباب‌ بزنيد.
  • فر را از قبل گرم كرده و سيني را در آن بگذاريد. بگذاريد كباب‌ها ۲۰ دقيقه در فر بپزند.
  • در نيمه پخت بهتر است يك بار آن‌ها را پشت و رو كنيد تا تمام قسمت‌هاي كباب كاملا پخته شود.
  • كباب كوبيده آماده است. مي‌توانيد روي آن سماق بپاشيد و با برنج زعفراني يا نان سرو كنيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي ايراني “كباب ساطوري بناب”  را در مجله آشپزي دلتا مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

طرز تهيه دلمه به

خوراك جگر مرغ؛ خوشمزه و سريع

خوراك شويد باقالي؛ خوشمزه شمالي

خوراك مرغ با پنير خامه اي

يخمه ترش؛ غذاي اصيل اصفهاني

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

حليم شير؛ انتخابي مقوي براي صبحانه

۲۵ بازديد

حليم شير به دليل داشتن مقدار زياد شير كالري و كلسيم فراواني را در خود گنجانده است. اين غذا مقوي ترين وعده صبحانه براي مصرف كودكان جهت رشد و تقويت بدن آنان است.

حليم شير

حليم شير يكي از حليم‌هاي معروف مردم استان اصفهان است. در فرهنگ غذايي كشور ما حليم به دليل مقوي بودن و خواص بسياري كه دارد بيشتر در وعده صبحانه به مصرف مي‌رسد. انواع حليم در شهرها با دستورهاي پخت متفاوتي با انواع حبوبات، گوشت، ادويه و … پخته مي‌شوند. در ادامه طرز تهيه حليم شير را در مجله دلتا بخوانيد.

طرز تهيه حليم شير

مواد لازم

  • گندم پوست كنده، خيسانده: ۵۰۰ گرم
  • گوشت گوسفندي: ۵۰۰ گرم
  • شير: ۲ ليتر
  • پياز: ۱ عدد
  • كره: به ميزان لازم
  • نمك: به ميزان لازم
  • پودر دارچين: به ميزان لازم
  • شكر: به ميزان لازم

طرز تهيه حليم شير

  • گوشت را با پياز چهار قاچ و اندكي نمك در ۶ پيمانه آب بر روي حرارت زياد قرار دهيد تا به جوش آيد.
  • وقتي آب جوش آمد، كف گوشت را بگيريد و سپس حرارت را كم كنيد.
  • در قابلمه را ببنديد و اجازه دهيد تا گوشت به مدت ۳ ساعت بپزد.
  • گندم را با ۳ ليتر آب در قابلمه بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد.
  • در قابلمه را نيمه باز بگذاريد و حرارت را به اندازه‌اي تنظيم كنيد كه جوش بزند، ولي سر نرود.
  • در اين مرحله گندم را در ظرف ديگري ريخته و اجازه دهيد آن هم با آب كافي بپزد. (نسبت به حجم گندم دو برابر آن آب بريزيد.)
  • ۳ ساعت فرصت دهيد تا گندم خوب بپزد.
  • در اين فاصله گاهي هم بزنيد و اگر آب آن كم شد، كمي آب جوش اضافه كنيد.
  • گندم پخته را با گوشت كوب يا غذاساز به شكل پوره درآورده و شير را كم كم به آن اضافه كنيد و هم بزنيد تا حالت كشدار پيدا كند، سپس روي حرارت ملايم قرار دهيد.
  • گوشت را از آب بيرون آورده، استخوان آن را بگيريد.
  • سپس با گوشت كوب بكوبيد تا ريش ريش شود (گوشت را هرگز چرخ كنيد).
  • گوشت ريش ريش شده را به گندم اضافه كنيد و با قاشق هم بزنيد تا حليم باز به جوش آيد.
  • آب و نمك حليم را اندازه كنيد.
  • چون حليم معمولا با شكر خورده مي‌شود بايد كم نمك باشد.
  • اگر حليم شل بود حرارت را كمي زياد كنيد و حليم را هم بزنيد تا سفت شود.
  • پس از پخت كامل مواد و غلظت دلخواه حليم را در ظرف سرو بكشيد و آن را با كره آب كرده و پودر دارچين تزيين كنيد و همراه با يك ظرف شكر سر سفره بگذاريد.

پيشنهاد مطالعه : براي مطالعه بيشتر “طرز تهيه آبگوشت گندم را در مجله دلتا مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

طرز تهيه خوراك ماهيچه

دستور پخت آبگوشت قرمه

طرز تهيه دلمه گوجه فرنگي

طرز تهيه اشكنه سيب زميني

دستور پخت كشك بادمجان لقمه‌اي

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

خوراك جگر مرغ؛ خوشمزه و سريع

۲۲ بازديد

جگر مرغ سرشار از پروتيين است و براي بدن بسيار مفيد است. هر ۱۰۰ گرم جگر مرغ ۱۷ گرم پروتيين دارد كه اسيد آمينه‌هاي ضروري بدن را تامين مي‌كند.

خوراك جگر مرغ

خوراك جگر مرغ يك غذاي ساده و فوري بوده كه براي غذاي اصلي عالي است. مواد اوليه اين غذا را بر حسب سليقه خود و اعضاي خانواده‌تان مي‌توانيد تغيير دهيد. اين غذا را مي‌توانيد به عنوان ناهار يا شام همراه با برنج يا نان سرو كنيد. در ادامه طرز تهيه خوراك جگر مرغ را در مجله دلتا بخوانيد.

طرز تهيه خوراك جگر مرغ

مواد لازم

  • جگر مرغ: ۲۰۰ گرم
  • هويج: ۲ عدد
  • پياز : ۲ عدد
  • سير : ۲ حبه
  • نمك : به مقدار لازم
  • فلفل: به مقدار لازم

طرز تهيه خوراك جگر مرغ

  • ابتدا پياز و سير را خرد كرده و در روغن تفت دهيد.
  • سپس هويج‌هاي رنده شده را اضافه و مواد را سرخ كنيد.
  • نمك و فلفل بيفزاييد.
  • جگر مرغ شسته شده را به قطعات دلخواه دربياوريد.
  • آن‌ها را با پياز و هويج مخلوط كرده و در تابه را بگذاريد.
  • در آخر مقداري رب گوجه به آن اضافه كنيد و هم بزنيد.
  • در نهايت كمي آب روي مواد ريخته و سپس درِ ماهيتابه را بگذاريد.
  • اجازه بدهيد خوراك جگر به مدت ۱۵ دقيقه روي شعله ملايم بپزد.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با پخت انواع خوراك مطلب “طرز تهيه خوراك جغور بغور” را مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

طرز تهيه خوراك ماهي و قارچ

خوراك مرغ با پنير خامه اي

پسته پلو؛ غذاي اصيل و لذيذ

يتيمك؛ غذايي رژيمي و ارزان

املت فلفل سبز و سيب زميني

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

دستور پخت كشك بادمجان لقمه‌اي

۱۶ بازديد

نام كشك بادمجان را در همه جاي ايران مي‌توان ديد ولي ريشه اين غذا براي اصفهان است و همواره غذاي سنتي اين شهر محسوب مي‌شود.

دستور پخت كشك بادمجان

كشك بادمجان لقمه‌اي يكي از روش‌هاي سرو است كه شما مي‌توانيد به صورت تك نفره كشك بادمجان را تهيه كنيد. شايد همه شما تهيه كشك بادمجان را بلد باشيد ولي به صورت لقمه‌اي بسيار جذاب و خوردن آن آسان‌تر است. شما براي تهيه اين غذا بايد ابتدا نان تارت را تهيه كنيد سپس كشك بادمجان‌ها را داخلش ريخته و به دلخواه تزئين كنيد. براي دستور پخت كشك بادمجان لقمه‌اي همراه مجله دلتا باشيد.

مواد لازم براي تهيه كشك بادمجان لقمه‌اي

  • زرده تخم مرغ ۳ عدد
  • پودر قند ۷۰ گرم
  • آرد ۳۰۰ گرم
  • كره ۱۷۰ گرم
  • شير سرد ۳ قاشق غذاخوري
  • وانيل ۱/۲ قاشق چايخوري
  • بادمجان ۵ عدد
  • پياز ۲ عدد
  • سير ۶ حبه
  • عصاره گوشت ۱ عدد
  • كشك ۱/۲ پيمانه
  • نعنا داغ ۳ قاشق غذاخوري
  • نمك و فلفل سياه و زردچوبه به مقدار لازم
  • پياز داغ، سير داغ و گردو براي تزئين به مقدار لازم

طرز تهيه كشك بادمجان

طرز تهيه كشك بادمجان لقمه‌اي

  • ابتدا كره سرد را داخل يك كاسه ريخته و به آن آرد و وانيل اضافه كنيد و با ليسك هم بزنيد تا مانند خرده نان شود سپس زرده‌هاي تخم‌مرغ و شير سرد را اضافه كنيد تا مانند خمير جمع شود.
  • مواد تارت را بعد از شكل گرفتن داخل يك كيسه نايلون قرار دهيد و به‌مدت ۱ ساعت داخل يخچال قرار دهيد سپس بين دو كيسه فريزر قرار دهيد و وردنه بكشيد. بعد از آن خمير را روي قالب تك نفره تارت انداخته و اضافه‌هاي خمير را بگيريد و خمير كف قالب تارت را با چنگال چند سوراخ بزنيد كه موقع پخت پف نكند سپس در فر گرم شده به مدت ۲۰ دقيقه در دماي ۱۸۰ قرار دهيد و بعد از آن از قالب خارج كنيد و اجازه دهيد تا خنك شود.
  • بادمجان‌ها را پوست بگيرد و خرد كنيد سپس داخل تابه سرخ كنيد. بادمجان‌ها را بعد از سرخ شدن با كمك گوشت‌كوب له كنيد.
  • داخل يك تابه مقداري روغن ريخته تا داغ شود سپس پيازها را نگيني ريز خرد كنيد و به همراه كمي زردچوبه و فلفل سياه تفت دهيد. در مرحله بعد سيرها را پوست بگيريد و رنده يا پوره كنيد و به پياز اضافه كرده سپس بادمجان‌هاي پوره شده را اضافه كنيد و كمي كه تفت خورد عصاره گوشت يا آب قلم را اضافه كنيد و مقداري آب بريزيد و اجازه دهيد كه آب آن كشيده شود. در انتهاي پخت نعناع داغ را تهيه كنيد، داخل كشك بادمجان ريخته و هم بزنيد.
  • كشك بادمجان را با كمي آب رقيق كنيد و به مواد فوق اضافه كنيد. وقتي آب اضافه آن كشيده شد و كشك بادمجان غليظ شد غذاي ما حاضر است با كمك قاشق كشك را داخل تارت‌ها ريخته و به دلخواه روي آن پياز داغ، گردو و كشك را مي ريزيم.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب “طرز تهيه استيك ماهي” را مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

طرز تهيه دلمه به

طرز تهيه خوراك ماهي و قارچ

خوراك شويد باقالي؛ خوشمزه شمالي

سوپ زنجبيل و هويج؛ انتخابي مقوي و لذيذ

شامي كباب؛ كتلت ترد و لذيذ

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

طرز تهيه جوجه كباب در فر

۱۹ بازديد

امروزه اكثر افراد در آپارتمان‌ها زندگي مي‌كنند، بنابراين امكان برپاكردن آتش در منقل و درست كردن كباب براي آن‌ها وجود ندارد. اما به راحتي مي‌توان كباب را در فر نيز تهيه كرد.

جوجه كباب در فر

ديابت از آن جمله بيماري‌هايي است كه نياز به رژيم غذايي خاصي دارد، هر چند چه مبتلا به ديابت باشيد و چه نباشيد رعايت يك رژيم غذايي سالم با حداقل ميزان قند سلامت شما را تضمين مي‌كند. براي جبران حذف قند از رژيم غذايي افراد ديابتي بهتر است پروتئين را جايگزين كنيد و ميزان مصرف روغن را به حداقل برسانيد. طرز تهيه خوراك سيب‌زميني و جوجه كباب در فر و مزه دار كردن جوجه كباب به عنوان يك وعده غذاي ايده‌آل براي افراد ديابتي را در مجله دلتا بخوانيد.

مزه دار كردن جوجه كباب

مواد لازم

  • مرغ: يك عدد كامل
  • ريحان: يك دسته
  • روغن زيتون: ۶ قاشق غذاخوري
  • نمك و فلفل سياه و قرمز: به ميزان لازم
  • ليموترش: دو عدد
  • سيب‌زميني كوچك: نيم كيلوگرم
  • سير: ۱۰ حبه

طرز تهيه مزه دار كردن جوجه كباب در فر

  • براي درست كردن خوراك سيب زميني و جوجه كباب در فر ابتدا فر را روشن كنيد و روي درجه ۲۵۰ درجه سانتي‌گراد تنظيم كنيد. مرغ را تميز كنيد و بشوييد و دو قاشق روغن زيتون را با يك برس روي سطح آن بماليد.
  • ريحان‌ها را پاك كنيد و بشوييد و بگذاريد خشك شوند. شكم ‌مرغ را باز كنيد و ريحان‌ها را در آن قرار دهيد. مقداري نمك و فلفل سياه و قرمز روي سطح و داخل شكم مرغ بماليد.
  • بهتر است براي اين خوراك از سيب‌زميني‌هاي كوچك استفاده كنيد. سيب‌زميني‌ها را خوب بشوييد و اگر ريز هستند آن‌ها را پوست بگيريد. اگر سيب زميني‌ها درشت هستند بسته به اندازه آن‌ها به دو يا ۴ قسمت مساوي تقسيم كنيد.
  • سيب‌زميني‌ها را با پوست هم مي‌توانيد استفاده كنيد اما پوست سيب‌زميني را حتما با يك برس از گل و لاي پاك كنيد و خوب بشوييد. سيني فر را كمي با روغن زيتون چرب كنيد و مرغ را وسط سيني فر بگذاريد.
  • براي مزه‌دار كردن جوجه كباب اطراف مرغ را با سيب‌زميني و حبه‌هاي پاك شده سير پر كنيد. ليموترش‌ها را حلقه حلقه كنيد، مقداري را داخل شكم مرغ بگذاريد و بقيه را در روي سطح مرغ و سيب‌زميني‌ها بچينيد.
  • باقي‌مانده روغن زيتون را روي مرغ و سيب‌زميني‌ها بريزيد. سيني فر را داخل فر بگذاريد و دما را كم كنيد. دما را روي ۲۰۰ درجه سانتي‌گراد تنظيم كنيد و به مدت ۴۵ دقيقه زمان بدهيد تا بپزد. براي اين‌كه تمام قسمت‌هاي مرغ خوب بپزد و طلايي شود هر ۱۵ دقيقه يك بار مرغ را در سيني زير و رو كنيد.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع جوجه كباب مطلب ”خوراك جوجه كباب حلزوني” را مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

كباب كوبيده در فر

دستور پخت اسپاگتي با كوفته قلقلي مرغ

دستور پخت بوقلمون برياني

يتيمك؛ غذايي رژيمي و ارزان

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

پيتزا سوسيس و قارچ؛ فست‌فود نوستالژيك

۲۰ بازديد

پيتزا سوسيس و قارچ از ساده‌ترين پيتزاهايي است كه مي‌توانيد از آن به‌عنوان گزينه شام و ناهار استفاده كنيد.

طرز-تهيه-پيتزا-سوسيس-و-قارچ

پيتزا سوسيس يكي از قديمي‌ترين و نوستالژيك‌ترين پيتزاهاي دنيا و در واقع نسل نخست پيتزاها است. اين پيتزا با مرغ، قارچ، كالباس، پياز حلقه شده، گوجه فرنگي و … تهيه مي‌شود. با طرز تهيه پيتزا سوسيس و قارچ و فوت و فن پخت آن همراه مجله دلتا باشيد.

مواد لازم

(مناسب براي ۴ نفر)

  • پنير موزارلاي ۵۰۰ گرمي ۱ بسته
  • خمير پيتزاي ايتاليايي ۱ بسته
  • سوسيس ۲۵۰ گرم
  • پياز خرد شده ۱ پيمانه
  • قارچ خرد شده ۱ بسته ( ۲۰۰ گرم)
  • فلفل دلمه‌اي قرمز يا سبز ۱ پيمانه
  • سس چيلي ۵۰ گرم
  • پنير پارمسان ۵۰ گرم
  • گوجه گيلاسي ۸ عدد
  • زيتون بدون هسته ۱۰۰ گرم
  • روغن زيتون ۲ قاشق غذاخوري

پيتزا-سوسيس

طرز تهيه پيتزا سوسيس و قارچ

  • شعله پايين فر را روشن كنيد و دماي آن را روي ۲۰۰ درجه سانتيگراد (۴۰۰ درجه فارنهايت) تنظيم كنيد و اجازه دهيد خوب گرم شود. سپس كف سيني فر را با روغن چرب كنيد تا خمير پيتزا به آن نچسبد.
  • در يك ماهيتابه بزرگ روغن زيتون بريزيد و روي حرارت متوسط گرم كنيد. سوسيس‌ها را خرد كرده و در ماهيتابه بريزيد و به مدت ۳ دقيقه بپزيد. پياز و قارچ را اضافه كنيد و ۴ دقيقه تفت دهيد. فلفل دلمه‌اي را اضافه كنيد و ۲ دقيقه ديگر تفت دهيد.
  • خميرها را به همان صورت منجمد در سيني فر بچينيد.
  • سس چيلي را روي خميرها (تا نزديك لبه‌هاي آن) پخش كنيد. پودر پنير پارمسان را روي لايه سس پخش كنيد و مقداري پنير روي آن اضافه كنيد. مخلوط سوسيس را روي پيتزاها بريزيد و بقيه پنيرها را روي مخلوط سوسيس بريزيد. گوجه گيلاسي و زيتون‌هاي برش خورده را روي پيتزا بچينيد.
  • سيني را در طبقه وسط فر قرار دهيد، در فر را ببنديد و بگذاريد حداقل به‌مدت ۱۰ دقيقه پيتزاها بپزند. سپس شعله پايين فر را خاموش كنيد و شعله بالايي را روشن كنيد. پخت پيتزاها را براي ۱۰ دقيقه ديگر ادامه دهيد تا پنير روي پيتزا كاملا آب شده و طلايي شود.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با طرز تهيه انواع پيتزا “طرز تهيه لاه‌ماجون؛ پيتزاي تركي” را مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

پاستا پستو با سس مخصوص

پاستا با سس قارچ؛ غذاي محبوب ايتاليايي

سوپ پاستا ايتاليايي

پيتزا گوجه فرنگي؛ طبخ آسان و لذيذ

پاستا فتوچيني با شير و پنير

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

تاس‌كباب خوشمزه‌تر از هميشه

۲۰ بازديد

تاريخچه تاس كباب با گوشت شكار به زمان صفويه برمي‌گردد و در كتاب‌هاي تاريخي به بهانه‌هاي مختلف در مورد غذايي به اسم تاس كباب صحبت شده است.

تاس كباب آسان

«تاس‌ كباب قاجاري» يكي از غذاهاي مورد علاقه ناصرالدين شاه قاجار بوده و آن را معمولا با گوشت شكار درست مي‌كردند. تاس‌ كباب يك غذاي ايراني اصيل و خوشمزه است كه البته ربطي به هيچ‌گونه كباب كوبيده و تابه‌اي ندارد و البته در كشورهاي ديگر هم به اشكال مختلف طبخ مي‌شود. با طرز تهيه تاس كباب آسان همراه مجله دلتا باشيد.

مواد لازم براي تهيه تاس كباب :

  • گوشت گوسفندي: ۱ كيلو
  • سيب زميني: ۲ عدد
  • پياز: ۲ عدد بزرگ
  • به: ۱ عدد
  • هويج: ۳ عدد
  • روغن زيتون: ۲ قاشق غذا‌خوري
  • نمك، فلفل سياه و زردچوبه: به مقدار كافي

طرز تهيه تاس كباب آسان :

۱. ابتدا همه مواد را به تكه‌هاي كوچك‌تر بريده، به طور مثال گوشت و سيب زميني را به ۴ تكه تقسيم كنيد. هويج و پياز را به صورت حلقه‌اي ببريد و ميوه به را به صورت قاچ هندوانه برش دهيد.

۲. قابلمه مناسبي را انتخاب كنيد و مقداري روغن داخل آن بريزيد. يك رديف پياز حلقه شده را كف قابلمه بچينيد و روي پيازها تكه‌هاي گوشت قرار دهيد. روي تكه‌هاي گوشت كمي فلفل و زردچوبه بپاشيد و به همين ترتيب هويج و به را هم روي گوشت بچينيد و در آخر سيب زميني‌هاي حلقه شده را قرار دهيد. نصف پيمانه آب را به همراه مقداري نمك و ادويه‌هاي ديگر داخل قابلمه بريزيد و روي حرارت گاز قرار دهيد تا به‌جوش بيايد.

۳. در قابلمه را ببنديد و اجازه دهيد غذا به آرامي حدود ۳ تا ۴ ساعت آب بيندازد و پخته شود. اگر هم آب غذا كشيده شد حتما مقداري آب به آن اضافه كنيد تا پيازها ته نگيرد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با انواع غذا مطلب دستور پخت بوقلمون برياني را در مجله آشپزي مطالعه كنيد

همچنين بخوانيد:

طرز تهيه خوراك ماهيچه

طرز تهيه خورشت آلو گشنيز

طرز تهيه آش شله قلمكار

طرز تهيه آبگوشت بوقلمون

كوفته مرغ؛ غذاي ساده و خوشمزه تبريزي

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد