كتلت بادمجان يكي ديگر از خانوادههاي كتلتها است كه مانند ديگر كتلتها از طعم بينظيري برخوردار است.
كتلت بادمجان يك وعده غذايي كامل براي نهار و شام است. كتلت بادمجان شبيه كباب ساده تهيه ميشود كه بسيار آسان است. شما ميتوانيد اين غذا را در كمترين زمان تهيه و سرو كنيد. در اينجا كتلت بادمجان را به صورت كبابي آموزش ميدهيم كه داراي طعمي عالي و دلپذير است و ذهن افراد را به سمت كبابهاي آتشي ميبرد در ادامه مطلب طرز تهيه كتلت بادمجان را در مجله دلتا بخوانيد.
مواد لازم
- بادمجان : دو عدد
- سيبزميني آبپز : سه عدد
- پياز : يك عدد
- تخممرغ : يك عدد
- جعفري خردشده : يك قاشق غذاخوري
- پنير پيتزا : ۳۰ گرم
- نمك : به ميزان لازم
- آرد سوخاري : به ميزان لازم
- روغن : به ميزان لازم
طرز تهيه كتلت بادمجان
- در ابتدا براي كندن پوست بادمجانها آنها را روي اجاق كبابي كنيد .
- سپس پوست آن را به آساني بگيريد و خرد كنيد.
- بادمجان كبابي خرد شده و پياز رنده شده را به همراه سيب زميني رنده شده، تخم مرغ، جعفري و پنير پيتزا مخلوط كنيد.
- براي اينكه مواد سفت شود آرد سوخاري را اضافه كنيد.
- در نهايت نمك و فلفل و ادويهها را اضافه كنيد.
- مواد را به صورت گرد در بياوريد و داخل روغن سرخ كنيد.
پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع ميان وعده جذاب “كوكوي نودل و طرز تهيه آن” را مطالعه كنيد.
همچنين بخوانيد:
خورشت اسفناج و گردو؛ سرشار از خاصيت
با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد