• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

پيتزا سوسيس و قارچ؛ فست‌فود نوستالژيك

۲۱ بازديد

پيتزا سوسيس و قارچ از ساده‌ترين پيتزاهايي است كه مي‌توانيد از آن به‌عنوان گزينه شام و ناهار استفاده كنيد.

طرز-تهيه-پيتزا-سوسيس-و-قارچ

پيتزا سوسيس يكي از قديمي‌ترين و نوستالژيك‌ترين پيتزاهاي دنيا و در واقع نسل نخست پيتزاها است. اين پيتزا با مرغ، قارچ، كالباس، پياز حلقه شده، گوجه فرنگي و … تهيه مي‌شود. با طرز تهيه پيتزا سوسيس و قارچ و فوت و فن پخت آن همراه مجله دلتا باشيد.

مواد لازم

(مناسب براي ۴ نفر)

  • پنير موزارلاي ۵۰۰ گرمي ۱ بسته
  • خمير پيتزاي ايتاليايي ۱ بسته
  • سوسيس ۲۵۰ گرم
  • پياز خرد شده ۱ پيمانه
  • قارچ خرد شده ۱ بسته ( ۲۰۰ گرم)
  • فلفل دلمه‌اي قرمز يا سبز ۱ پيمانه
  • سس چيلي ۵۰ گرم
  • پنير پارمسان ۵۰ گرم
  • گوجه گيلاسي ۸ عدد
  • زيتون بدون هسته ۱۰۰ گرم
  • روغن زيتون ۲ قاشق غذاخوري

پيتزا-سوسيس

طرز تهيه پيتزا سوسيس و قارچ

  • شعله پايين فر را روشن كنيد و دماي آن را روي ۲۰۰ درجه سانتيگراد (۴۰۰ درجه فارنهايت) تنظيم كنيد و اجازه دهيد خوب گرم شود. سپس كف سيني فر را با روغن چرب كنيد تا خمير پيتزا به آن نچسبد.
  • در يك ماهيتابه بزرگ روغن زيتون بريزيد و روي حرارت متوسط گرم كنيد. سوسيس‌ها را خرد كرده و در ماهيتابه بريزيد و به مدت ۳ دقيقه بپزيد. پياز و قارچ را اضافه كنيد و ۴ دقيقه تفت دهيد. فلفل دلمه‌اي را اضافه كنيد و ۲ دقيقه ديگر تفت دهيد.
  • خميرها را به همان صورت منجمد در سيني فر بچينيد.
  • سس چيلي را روي خميرها (تا نزديك لبه‌هاي آن) پخش كنيد. پودر پنير پارمسان را روي لايه سس پخش كنيد و مقداري پنير روي آن اضافه كنيد. مخلوط سوسيس را روي پيتزاها بريزيد و بقيه پنيرها را روي مخلوط سوسيس بريزيد. گوجه گيلاسي و زيتون‌هاي برش خورده را روي پيتزا بچينيد.
  • سيني را در طبقه وسط فر قرار دهيد، در فر را ببنديد و بگذاريد حداقل به‌مدت ۱۰ دقيقه پيتزاها بپزند. سپس شعله پايين فر را خاموش كنيد و شعله بالايي را روشن كنيد. پخت پيتزاها را براي ۱۰ دقيقه ديگر ادامه دهيد تا پنير روي پيتزا كاملا آب شده و طلايي شود.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با طرز تهيه انواع پيتزا “طرز تهيه لاه‌ماجون؛ پيتزاي تركي” را مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

پاستا پستو با سس مخصوص

پاستا با سس قارچ؛ غذاي محبوب ايتاليايي

سوپ پاستا ايتاليايي

پيتزا گوجه فرنگي؛ طبخ آسان و لذيذ

پاستا فتوچيني با شير و پنير

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.