ماكاروني پنيري با لوبيا سبز پيشنهاد امروز ما براي شما است. اين غذا كه در دنيا با نام مك اند چيز معروف است، يكي از غذاهاي مورد علاقه عاشقان پنير است؛ چرا كه همان طور كه از نامش ميتوان حدس زد پر از پنير است.
ماكاروني پنيري در مجموع يك غذاي پر كالري است، اما شما با تهيه ماكاروني پنيري كه مقدار پنير كمتري داشته باشد و از لوبيا سبز در آن استفاده شود، هم هوس خود را برطرف كردهايد و هم اين كه يك وعده غذايي با ارزش غذايي بالا را نوش جان كردهايد؛ اضافه كردن لوبيا سبز به مواد اين غذا به طور همزمان هم كالري آن را كاهش ميدهد و هم خاصيت سيركنندگي آن را افزايش ميدهد. براي تهيه ماكاروني پنيري با لوبيا سبز مجله دلتا را دنبال كنيد.
مواد لازم براي تهيه ماكاروني پنيري با لوبيا سبز
- ماكاروني شكلي ۳۵۰ گرم
- آرد سبوسدار سه قاشق غذاخوري
- جوز هندي يك قاشق چايخوري
- مغز تخم كدو ۲۵ گرم
- لوبيا سبز ۲۰۰ گرم
- روغن مايع دو قاشق غذاخوري
- شير كمچرب ۵۰۰ ميلي ليتر
- پنير چدار ۱۴۰ گرم
- نمك يك قاشق غذاخوري
طرز تهيه ماكاروني پنيري با لوبيا سبز
- براي شروع يك قابلمه متوسط برداريد و دو قاشق غذاخوري روغن داخل آن بريزيد. قابلمه را روي حرارت متوسط قرار دهيد. سه قاشق غذاخوري آرد سبوسدار داخل قابلمه بريزيد و خوب تفت دهيد. آرد را مدام هم بزنيد تا خامي آن گرفته شود.
- همزمان كه آرد را هم ميزنيد، كمي از شير كمچرب را به آرامي اضافه كنيد و خوب هم بزنيد تا تبديل به مخلوطي يكدست شود. دوباره شير را به آرامي اضافه كنيد و خوب هم بزنيد. اين كار را تكرار كنيد تا همه شير تمام شود و در نهايت يك سس يكدست سفيد رنگ داشته باشيد. يك قاشق چايخوري جوز هندي آسياب شده داخل سس بريزيد و هم بزنيد. كمي از مزه سس را بچشيد و به مقدار لازم نمك و فلفل اضافه كنيد.
- فر را روشن كنيد و درجه حرارت آن را روي ۲۰۰ درجه سانتيگراد قرار دهيد تا گرم شود. يك قابلمه متوسط را از آب پر كنيد و مقداري نمك به آب اضافه كنيد. قابلمه را روي حرارت قرار دهيد و صبر كنيد تا آب به جوش بيايد. ۳۵۰ گرم ماكاروني را اضافه كنيد و مطابق دستورالعمل روي بسته بپزيد. در حين پختن ماكاروني، لوبياها را خرد كنيد. حدود هشت دقيقه پس از اضافه كردن ماكاروني داخل آب، لوبياهاي خرد شده را اضافه كنيد و بگذاريد تا سه دقيقه ديگر همه مواد بجوشند.
- ماكاروني و لوبياها را آبكش كرده و درون يك ظرف بزرگ مخصوص فر بريزيد. ۱۴۰ گرم پنير چدار را از وسط نصف كنيد. يك نصف آن را به قطعات كوچكتر خرد كنيد. پنير چدار خرد شده را لابهلاي ماكاروني و لوبيا قرار دهيد. سپس روي آن را با سس سفيدي كه در مرحله اول آماده كرديد، بپوشانيد. اكنون نصف ديگر پنير را رنده كنيد و روي سس بريزيد. مغز تخم كدو را روي لايه آخر بريزيد.
- ظرف را داخل فر قرار دهيد و بگذاريد به مدت ۱۰-۱۵ دقيقه بپزد. زماني كه روي ماكاروني پنيري طلايي شد، آن را با احتياط از فر خارج كنيد. غذاي شما حاضر است.
پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب كتلت عدس خانگي، يك غذاي دلچسب را مطالعه كنيد.
همچنين بخوانيد:
دستور پخت خوراك لوبيا چشم بلبلي
مرغ برشته مراكشي، يك غذاي لذيذ
املت يوناني يك صبحانه سالم و خوشمزه
طرز تهيه سوپ كلم، مخصوص روزهاي زمستاني
با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد