• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

دونات مرغ و قارچ، ساده و خوشمزه

۲۳ بازديد

دونات مرغ يكي از انواع غذاهاي خوشمزه بين‌المللي است كه در كشورهاي مختلف با دستورهاي متنوعي تهيه مي‌شود. اين غذاي خوشمزه را مي‌توانيم با مواد متنوعي درست كنيم.

دونات مرغ

دونات مرغ و قارچ غذايي بسيار خوشمزه و پرطرفدار مخصوصا در بين بچه‌ها است. از آن مي‌شود به عنوان پيش غذا در عصرانه و دورهمي‌هاي خانوادگي نيز استفاده كرد و طرز تهيه آن خيلي آسان است. بامجله دلتا همراه باشيد.

مواد لازم براي تهيه خمير دونات مرغ

  • تخم‌مرغ ۱ عدد
  • خمير مايه ۱ قاشق مرباخوري
  • بيكينگ پودر ۱ قاشق چايخوري
  • شكر ۱ قاشق مرباخوري
  • نمك ۱ قاشق مرباخوري
  • روغن مايع ۱/۴ پيمانه
  • آرد ۲ ليوان
  • آب ولرم ۱/۲ پيمانه
  • فلفل سياه، پودرسير، آويشن به مقدار لازم

مواد لازم براي مواد مياني دونات مرغ

  • سينه مرغ ۱ عدد
  • پياز ۱ عدد
  • قارچ ۲۵۰ گرم
  • نمك و فلفل سياه و برگ بو به مقدار لازم

طرز تهيه دونات مرغ و قارچ

  • ابتدا آب ولرم را داخل كاسه يا ليوان ريخته و به آن خمير مايه و شكر را اضافه كنيد و هم بزنيد. روي ظرف را به‌مدت ۱۰ دقيقه بپوشانيد تا خمير مايه كف كند و به‌عمل بيايد.
  • تخم‌مرغ، روغن مايع، بيكينگ پودر و نمك را با هم مخلوط كرده و با همزن دستي بزنيد تا يكدست شود. سپس خمير مايه عمل آمده را به آن اضافه كنيد و به تدريج شروع به اضافه كردن آرد كنيد تا مانند خمير جمع شود.
  • در ادامه خمير را روي ميز كار بياوريد و آن را به‌مدت ۱۰ دقيقه خوب ورز دهيد. سپس سطح خمير را كمي چرب كنيد و روي ظرف را بپوشانيد. به‌مدت ۱ ساعت در دماي محيط به آن استراحت دهيد تا حجم خمير دو برابر شود.
  • سينه مرغ را با يك پياز چهار قسمت شده، ادويه، نمك و برگ بو داخل قابلمه ريخته و روي آن آب بريزيد. اجازه دهيد سينه مرغ پخته شود بعد آن را خارج كرده و ريش ريش كنيد. قارچ‌ها را شسته و خرد كرده و داخل تابه با كمي روغن با حرارت بالا تفت دهيد تا آب قارچ‌ها كشيده شود.
  • پف خمير را بعد از ۱ ساعت گرفته و مواد مياني را به همراه كمي پودر سير، آويشن و فلفل سياه اضافه كنيد. خوب مواد را هم بزنيد تا خمير و مواد مياني كاملا يكدست شوند.
  • خمير را روي سطح آرد پاشي شده قرار دهيد و كمي باز كنيد سپس با قالب دونات يا اگر قالب دونات نداشتيد با كمك يك ليوان، خمير را برش بزنيد. داخل يك شيرجوش روغن ريخته تا داغ شود سپس دونات‌هاي مرغ را داخل روغن داغ سرخ كنيد.حتما حرارت كاملا ملايم باشد.
  • بعد از برش زدن براي پخت دونات مرغ آن‌ها را داخل سيني فر قرار دهيد. سيني را در فر به مدت ۳۰ دقيقه در دماي ۱۸۰ درجه قرار دهيد تا دونات‌ها پخته شود. در انتهاي پخت روي فر را روشن كنيد تا سطح دونات مرغ در فر نيز طلايي شود.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب دستور پخت كوكو كلم بروكلي را مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

سوپ زنجبيل و هويج؛ انتخابي مقوي و لذيذ

مرغ را به سبك ايتاليايي بپزيد

برگر بادمجان و پنير، كبابي و خوشمزه

پاي گوشت و سيب زميني؛ غذايي خوشمزه و ساده

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.