شيريني پنبه اي به راحتي و با چند قلم مواد كه حتما در خانه داريد تهيه ميشود شما ميتوانيد همانند ديگر شيرينيها آن را بدون فر يا با فر تهيه كنيد.
شيريني پنبه اي يكي از شيرينيهايي است كه به مناسبتهاي مختلف ميتوان آن را تهيه نمود. اين شيريني جزو شيرينيهايي است كه به راحتي با سادهترين مواد موجود در خانه تهيه ميشود و بايد آن را در فر بگذاريد. اين شيرينيها خيلي ترد و خوشمزه و سبك هستند و ميتوان به مدت دو هفته در ظرف دردار آنها را نگهداري كرد. براي ديدن طرز تهيه شيريني پنبه اي در ادامه با مجله دلتا همراه باشيد.
مواد لازم براي طرز تهيه شيريني پنبه اي
- روغن جامد ۱۵۰ گرم
- آرد ۳۰۰ گرم
- روغن مايع ۳۰ گرم
- تخممرغ ۱ عدد
- شير ۱۰۰ گرم
- پودر قند ۱۰۰ گرم
- وانيل مقداري
طرز تهيه شيريني پنبه اي
مرحله اول
براي تهيه شيريني خوشمزه بهصورت پنبهاي در ابتداي كار، يك كاسه برداشته و روغن جامد و آرد سفيد را درون آن ميريزيم و با هم مخلوط ميكنيم تا سبك و پوك شود. سپس روغن مايع را به آن اضافه كرده و كمي ديگر هم ميزنيم.
مرحله دوم
در اين مرحله در ظرف ديگري، تخممرغ و وانيل و پودر قند و شير را با هم ميريزيم و با همزن به خوبي هم ميزنيم تا مخلوط شود. اين نكته قابل ذكر است كه حتما در دستور بايد از روغن جامد قنادي استفاده شود.
مرحله سوم
به جاي شير ميتوان از آب و گلاب استفاده كرد. مواد دو ظرف را با هم تركيب كرده و در حد مخلوط شدن ميزنيم. بعد از آن، مواد را درون قيف با ماسوره آچاري (شكوفه) ميريزيم.
مرحله چهارم
روي يك سيني فر، كاغذ روغني پهن ميكنيم و داخل سيني با فاصله شيرينيها را با ماسوره ميزنيم. روي شيرينيها را با سياه دانه تزيين كرده و در فر با دماي ۱۷۵ درجه سانتيگراد به مدت ۱۰ دقيقه قرار ميدهيم تا بپزد و زير شيرينيها طلايي شود.
سپس از فر خارج كرده و ميگذاريم تا از حرارت بيفتد. كاغذ روغني را جدا كرده و در ظرف مورد نظر سرو ميكنيم. ميتوان بعد از پخت، بين شيرينيها را مرباي ليمو ترش زده و به صورت دوتايي به هم بچسبانيم.
پيشنهاد مطالعه: مطلب نان رول دارچيني، عصرانهاي مغذي و بينظير را بخوانيد.