• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

مرغ برشته مراكشي، يك غذاي لذيذ

۱۸ بازديد

مرغ برشته مراكشي يك غذاي دلچسب و خوشمزه است كه به ذائقه و فرهنگ غذايي ما ايراني‌ها نيز بسيار نزديك است. كافي است يك بار كه قصد درست كردن مرغ را داريد، براي تنوع اين غذا را درست كنيد و از آن لذت ببريد.

مرغ برشته مراكشي

مرغ برشته مراكشي يكي از غذاهايي است كه مي‌توانيد آن را در كمترين زمان تهيه كرده و در مجالس و مهماني‌هاي خود سرو كنيد. براي داشتن دستور پخت اين غذاي خوشمزه با مجله دلتا همراه باشيد.

 مواد لازم مرغ برشته مراكشي 

  • سينه مرغ ۴ عدد
  • روغن زيتون ۵ قاشق غذاخوري
  • سير ۳ يا ۴ حبه
  • گشنيز و جعفري ۱۰۰ يا ۲۰۰ گرم
  • آبليمو ۵ قاشق غذاخوري
  • پودر گشنيز يك قاشق چايخوري
  • پودر فلفل قرمز يك قاشق چايخوري
  • نمك يك قاشق چايخوري
  • پودر زيره سبز  نصف قاشق چايخوري

طرز تهيه مرغ برشته مراكشي

در مرحله اول بايد به سراغ تهيه سس اين مرغ جذاب و خوشمزه برويد؛ براي اين كار ابتدا روغن زيتون، پودر گشنيز، پودر فلفل قرمز و نمك، سير، پودر زيره و آبليمو را داخل ميكسر بريزيد و آن‌ها را ميكس كنيد تا يك سس يك‌دست به شما بدهد. مي‌توانيد براي راحتي كار ۲ تا ۴ قاشق آب يا سركه درون اين مواد بريزيد. اين كار كاملا سليقه‌اي است. در ادامه گشنيز و جعفري را خرد كنيد و در يك كاسه بزرگ بريزيد. سپس مايع سسي كه حاضر شده است را درون كاسه جعفري و گشنيز بريزيد و تركيب كنيد.

در اين مرحله بايد سينه‌هاي مرغ را خوب بشوييد و تميز كنيد. سپس استخوان آن‌ها را خارج كنيد و از سمت پهناي آن مرغ را ۳ برش بزنيد تا لايه‌هاي نازك‌تري از سينه مرغ داشته باشيد. سينه‌هاي مرغي كه برش زده‌ايد را درون كاسه سس بريزيد و كمي برش‌هاي مرغ را تكان دهيد تا مواد سس به خورد مرغ‌ها برود.

بعد از اين‌كه مرغ‌ها را در ظرف چيديد، روي كاسه يا ظرف را سلفون بكشيد و آن را درون يخچال بگذاريد. تا حدود ۴ ساعت استراحت كند و مواد به خورد مرغ‌ها برود. ميزان زماني كه مرغ‌ها درون يخچال مي‌ماند بسيار مهم است. شما مي‌توانيد اين مواد را شب تهيه كرده و صبح آن‌ها را كباب كنيد اين باعث مي‌شود تا مرغ شما خوشمزه‌تر شود.

حال مرغ‌ها را از كاسه خارج كرده و درون تابه چرب شده با روغن بگذاريد تا سرخ و همچنين بپزد؛ مي‌توانيد در اين مرحله از گريل نيز استفاده كنيد دو طرف مرغ‌ها را سرخ كرده يا گريل كنيد.

مرغ شما حاضر است مي‌توانيد آن را با جعفري و گشنيز سرو كنيد و يا از گوجه گيلاسي در كنار آن استفاده كنيد.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب دستور پخت قيمه نثار اصيل و سنتي را مطالعه كنيد.

 

همچنين بخوانيد:

دستور پخت لازانيا رولي

املت يوناني يك صبحانه سالم و خوشمزه

خوراك ميگو زعفراني

دونات مرغ و قارچ، ساده و خوشمزه

شامي رشتي، سفري خيالي به گيلان

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.