• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

املت يوناني يك صبحانه سالم و خوشمزه

۱۵ بازديد

سالاد يوناني كه مشخصه اصلي آن وجود سبزيجات درشت خرد شده داخل آن است، طرفداران بسياري در سراسر دنيا دارد و به عنوان يك وعده غذايي كامل شناخته مي‌شود. املت يوناني در واقع همان سالاد يوناني است و تنها تفاوتش اضافه شدن چند عدد تخم‌مرغ است كه آن را به يك املت خوشمزه و همه پسند تبديل مي‌كند.

املت يوناني

املت يوناني به سرعت و طي چند مرحله كوتاه و آسان تهيه مي‌شود پس براي صبحانه روزهاي تعطيل انتخاب مناسبي خواهد بود. يك نكته بسيار مهم كه پيشنهاد مي‌كنيم حتما آن را رعايت كنيد، استفاده از سبزيجات تازه است. همچنين فراموش نكنيد كه نكات و فوت و فن‌هاي اين دستور در مجله دلتا را رعايت كنيد تا يك املت خوشمزه نوش جان كنيد.

مواد لازم براي تهيه املت يوناني

  • تخم‌مرغ ۱۰ عدد
  • روغن زيتون ۲ قاشق غذاخوري
  • گوجه گيلاسي ۶ عدد
  • پنير سفيد ۱۰۰ گرم
  • برگ جعفري تازه و خرد شده ۳۰ گرم
  • پياز قرمز ۱ عدد
  • زيتون سياه درشت بدون هسته ۷۰ گرم

طرز تهيه املت يوناني

مرحله اول

براي تهيه اين املت خوشمزه ابتدا بايد گريل را روشن كنيد تا خوب گرم شود. يك كاسه بزرگ برداريد و تخم‌مرغ‌ها را داخل آن بشكنيد. برگ جعفري را خرد كنيد و به تخم‌مرغ‌ها اضافه كنيد. به مقدار لازم نمك و فلفل اضافه كنيد و خوب هم بزنيد. پوست يك عدد پياز قرمز را بكنيد و آن را به تكه‌هاي كوچك‌تر خرد كنيد. گوجه‌فرنگي‌ها را نيز خوب بشوييد و به صورت درشت خرد كنيد. زيتون سياه درشت بدون هسته را به تكه‌هاي كوچك‌تر خرد كنيد تا خوردن آن‌ها راحت‌تر باشد.

مرحله دوم

يك تابه نچسب بزرگ برداريد و دو قاشق روغن زيتون داخل آن بريزيد. تابه را روي حرارت زياد قرار دهيد. پياز قرمز خرد شده را داخل تابه بريزيد و تفت دهيد. پس از حدود چهار دقيقه و هنگامي كه پيازها شروع به طلايي شدن كردند گوجه‌فرنگي خرد شده و زيتون خرد شده را اضافه كنيد و حدود دو دقيقه ديگر بپزيد.

مرحله سوم

پس از اين كه گوجه‌فرنگي‌ها نرم شدند، حرارت را كم كنيد و مخلوط تخم‌مرغ و جعفري را اضافه كنيد. املت را كمي هم بزنيد تا تخم مرغ‌ها در حالت نيمه پخته باشند. سپس پنير سفيد را با دست كمي خرد كنيد و روي املت بريزيد. اكنون تابه را حدود پنج تا شش دقيقه داخل گريل قرار دهيد تا املت خوب پف كرده و طلايي شود. املت يوناني شما آماده است.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب مرغ برشته مراكشي يك غذاي لذيذ را مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

دستور پخت لازانيا رولي

مرغ برشته مراكشي، يك غذاي لذيذ

دستور پخت خوراك لوبيا چشم بلبلي

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.