• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

تاس‌كباب خوشمزه‌تر از هميشه

۲۱ بازديد

تاريخچه تاس كباب با گوشت شكار به زمان صفويه برمي‌گردد و در كتاب‌هاي تاريخي به بهانه‌هاي مختلف در مورد غذايي به اسم تاس كباب صحبت شده است.

تاس كباب آسان

«تاس‌ كباب قاجاري» يكي از غذاهاي مورد علاقه ناصرالدين شاه قاجار بوده و آن را معمولا با گوشت شكار درست مي‌كردند. تاس‌ كباب يك غذاي ايراني اصيل و خوشمزه است كه البته ربطي به هيچ‌گونه كباب كوبيده و تابه‌اي ندارد و البته در كشورهاي ديگر هم به اشكال مختلف طبخ مي‌شود. با طرز تهيه تاس كباب آسان همراه مجله دلتا باشيد.

مواد لازم براي تهيه تاس كباب :

  • گوشت گوسفندي: ۱ كيلو
  • سيب زميني: ۲ عدد
  • پياز: ۲ عدد بزرگ
  • به: ۱ عدد
  • هويج: ۳ عدد
  • روغن زيتون: ۲ قاشق غذا‌خوري
  • نمك، فلفل سياه و زردچوبه: به مقدار كافي

طرز تهيه تاس كباب آسان :

۱. ابتدا همه مواد را به تكه‌هاي كوچك‌تر بريده، به طور مثال گوشت و سيب زميني را به ۴ تكه تقسيم كنيد. هويج و پياز را به صورت حلقه‌اي ببريد و ميوه به را به صورت قاچ هندوانه برش دهيد.

۲. قابلمه مناسبي را انتخاب كنيد و مقداري روغن داخل آن بريزيد. يك رديف پياز حلقه شده را كف قابلمه بچينيد و روي پيازها تكه‌هاي گوشت قرار دهيد. روي تكه‌هاي گوشت كمي فلفل و زردچوبه بپاشيد و به همين ترتيب هويج و به را هم روي گوشت بچينيد و در آخر سيب زميني‌هاي حلقه شده را قرار دهيد. نصف پيمانه آب را به همراه مقداري نمك و ادويه‌هاي ديگر داخل قابلمه بريزيد و روي حرارت گاز قرار دهيد تا به‌جوش بيايد.

۳. در قابلمه را ببنديد و اجازه دهيد غذا به آرامي حدود ۳ تا ۴ ساعت آب بيندازد و پخته شود. اگر هم آب غذا كشيده شد حتما مقداري آب به آن اضافه كنيد تا پيازها ته نگيرد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با انواع غذا مطلب دستور پخت بوقلمون برياني را در مجله آشپزي مطالعه كنيد

همچنين بخوانيد:

طرز تهيه خوراك ماهيچه

طرز تهيه خورشت آلو گشنيز

طرز تهيه آش شله قلمكار

طرز تهيه آبگوشت بوقلمون

كوفته مرغ؛ غذاي ساده و خوشمزه تبريزي

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.