تاريخچه تاس كباب با گوشت شكار به زمان صفويه برميگردد و در كتابهاي تاريخي به بهانههاي مختلف در مورد غذايي به اسم تاس كباب صحبت شده است.
«تاس كباب قاجاري» يكي از غذاهاي مورد علاقه ناصرالدين شاه قاجار بوده و آن را معمولا با گوشت شكار درست ميكردند. تاس كباب يك غذاي ايراني اصيل و خوشمزه است كه البته ربطي به هيچگونه كباب كوبيده و تابهاي ندارد و البته در كشورهاي ديگر هم به اشكال مختلف طبخ ميشود. با طرز تهيه تاس كباب آسان همراه مجله دلتا باشيد.
مواد لازم براي تهيه تاس كباب :
- گوشت گوسفندي: ۱ كيلو
- سيب زميني: ۲ عدد
- پياز: ۲ عدد بزرگ
- به: ۱ عدد
- هويج: ۳ عدد
- روغن زيتون: ۲ قاشق غذاخوري
- نمك، فلفل سياه و زردچوبه: به مقدار كافي
طرز تهيه تاس كباب آسان :
۱. ابتدا همه مواد را به تكههاي كوچكتر بريده، به طور مثال گوشت و سيب زميني را به ۴ تكه تقسيم كنيد. هويج و پياز را به صورت حلقهاي ببريد و ميوه به را به صورت قاچ هندوانه برش دهيد.
۲. قابلمه مناسبي را انتخاب كنيد و مقداري روغن داخل آن بريزيد. يك رديف پياز حلقه شده را كف قابلمه بچينيد و روي پيازها تكههاي گوشت قرار دهيد. روي تكههاي گوشت كمي فلفل و زردچوبه بپاشيد و به همين ترتيب هويج و به را هم روي گوشت بچينيد و در آخر سيب زمينيهاي حلقه شده را قرار دهيد. نصف پيمانه آب را به همراه مقداري نمك و ادويههاي ديگر داخل قابلمه بريزيد و روي حرارت گاز قرار دهيد تا بهجوش بيايد.
۳. در قابلمه را ببنديد و اجازه دهيد غذا به آرامي حدود ۳ تا ۴ ساعت آب بيندازد و پخته شود. اگر هم آب غذا كشيده شد حتما مقداري آب به آن اضافه كنيد تا پيازها ته نگيرد.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با انواع غذا مطلب دستور پخت بوقلمون برياني را در مجله آشپزي مطالعه كنيد
همچنين بخوانيد:
كوفته مرغ؛ غذاي ساده و خوشمزه تبريزي
با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد