• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

خوراك جگر مرغ؛ خوشمزه و سريع

۲۳ بازديد

جگر مرغ سرشار از پروتيين است و براي بدن بسيار مفيد است. هر ۱۰۰ گرم جگر مرغ ۱۷ گرم پروتيين دارد كه اسيد آمينه‌هاي ضروري بدن را تامين مي‌كند.

خوراك جگر مرغ

خوراك جگر مرغ يك غذاي ساده و فوري بوده كه براي غذاي اصلي عالي است. مواد اوليه اين غذا را بر حسب سليقه خود و اعضاي خانواده‌تان مي‌توانيد تغيير دهيد. اين غذا را مي‌توانيد به عنوان ناهار يا شام همراه با برنج يا نان سرو كنيد. در ادامه طرز تهيه خوراك جگر مرغ را در مجله دلتا بخوانيد.

طرز تهيه خوراك جگر مرغ

مواد لازم

  • جگر مرغ: ۲۰۰ گرم
  • هويج: ۲ عدد
  • پياز : ۲ عدد
  • سير : ۲ حبه
  • نمك : به مقدار لازم
  • فلفل: به مقدار لازم

طرز تهيه خوراك جگر مرغ

  • ابتدا پياز و سير را خرد كرده و در روغن تفت دهيد.
  • سپس هويج‌هاي رنده شده را اضافه و مواد را سرخ كنيد.
  • نمك و فلفل بيفزاييد.
  • جگر مرغ شسته شده را به قطعات دلخواه دربياوريد.
  • آن‌ها را با پياز و هويج مخلوط كرده و در تابه را بگذاريد.
  • در آخر مقداري رب گوجه به آن اضافه كنيد و هم بزنيد.
  • در نهايت كمي آب روي مواد ريخته و سپس درِ ماهيتابه را بگذاريد.
  • اجازه بدهيد خوراك جگر به مدت ۱۵ دقيقه روي شعله ملايم بپزد.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با پخت انواع خوراك مطلب “طرز تهيه خوراك جغور بغور” را مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

طرز تهيه خوراك ماهي و قارچ

خوراك مرغ با پنير خامه اي

پسته پلو؛ غذاي اصيل و لذيذ

يتيمك؛ غذايي رژيمي و ارزان

املت فلفل سبز و سيب زميني

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.