• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

طرز تهيه بوراني كدو حلوايي

۲۰ بازديد

اين كدو بيشتر در شمال ايران و به خصوص مازندران محبوب است و انواع غذاهايي هم كه با آن پخته مي‌شود، بيشتر از اين خطه مي‌آيند.

بوراني كدو حلوايي

بوراني خوراكي است كه مي‌توان آن را يكي از غذاهاي سنتي ايران ناميد، چراكه از مدت‌ها قبل انواع بوراني در سفره‌هاي ايراني وجود داشته است. بوراني از تركيب ماست و ادويه با صيفي‌جات و سبزيجاتي مانند خيار، كدو سبز، اسفناج، بادمجان و… تهيه مي‌شود و به عنوان يك پيش غذا يا همراه با غذا مصرف مي‌شود. طرز تهيه بوراني كدو حلوايي را در مجله دلتا بخوانيد.

طرز تهيه بوراني كدو حلوايي

مواد لازم

  • پوره‌ كدوحلوايي: ۱/۲ ليوان
  • ماست: ۳ ليوان
  • روغن: ۱ قاشق مرباخوري
  • دانه خردل: ۱ قاشق مرباخوري
  • پودر زيره: ۱ قاشق مرباخوري
  • نمك و فلفل: به ميزان لازم

طرز تهيه بوراني كدو حلوايي

  • براي تهيه بوراني كدو حلوايي با ماست ابتدا كدو حلوايي را خوب بشوييد و بعد آن را به قطعات كوچك تقسيم كنيد. سپس آن را در قابلمه‌اي همراه با آب بريزيد و اجازه دهيد خوب بپزد.
  • كدو ‌حلوايي‌هاي پخته شده را با قاشق از پوست جدا كنيد و آن‌ها را در دستگاه غذاساز بريزيد يا با استفاده از چنگال آن را له كنيد تا تبديل به پوره شود.
  • حالا ماست را در ظرف بزرگي بريزيد و پوره‌ كدو حلوايي را به آن اضافه كنيد.
  • روغن را در يك تابه بريزيد. بعد از داغ شدن روغن روي حرارت، دانه‌هاي خردل را هم به آن اضافه كنيد و حدود ۴ تا ۵ دقيقه تفت دهيد.
  • دانه‌ خردل را به همراه پودر زيره و نمك و فلفل به ظرف ماست و كدو حلوايي اضافه كنيد و خوب هم بزنيد. بوراني كدو حلوايي شما آماده است.
  • بهتر است بعد از تهيه بوراني آن را در ظرف در داري بريزيد و به مدت حداقل نيم ساعت در يخچال بگذاريد تا طعم‌هاي آن به خوبي با يكديگر تركيب شوند و جا بيفتد.
  • براي اينكه كدو حلوايي طعم بهتري بگيرد، مي‌توانيد آن را به جاي آب‌پز كردن، كبابي كنيد.
  • اگر طعم دانه‌ خردل را دوست نداريد، مي‌توانيد آن را حذف كنيد و از دارچين براي طعم‌دار كردن اين بوراني استفاده كنيد.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با پخت انواع غذاهاي خوشمزه  “طرز تهيه قنبرپلو شيرازي” را مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

آش گندم؛ مقوي و پرخاصيت

طرز تهيه پيتزا رولي پپروني

طرز تهيه خوراك اسفناج

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.