• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

طرز تهيه كتلت بادمجان

۱۹ بازديد

كتلت بادمجان يكي ديگر از خانواده‌هاي كتلت‌ها است كه مانند ديگر كتلت‌ها از طعم بي‌نظيري برخوردار است.

كتلت بادمجان

كتلت بادمجان يك وعده غذايي كامل براي نهار و شام است. كتلت بادمجان شبيه كباب ساده تهيه مي‌شود كه بسيار آسان است. شما مي‌توانيد اين غذا را در كمترين زمان تهيه و سرو كنيد. در اينجا كتلت بادمجان را به صورت كبابي آموزش مي‌دهيم كه داراي طعمي عالي و دلپذير است و ذهن افراد را به سمت كباب‌هاي آتشي مي‌برد در ادامه مطلب طرز تهيه كتلت بادمجان را در مجله دلتا بخوانيد.

طرز تهيه كتلت بادمجان

مواد لازم

  • بادمجان : دو عدد
  • سيب‌زميني آب‌پز : سه عدد
  • پياز : يك عدد
  • تخم‌مرغ : يك عدد
  • جعفري خردشده : يك قاشق غذاخوري
  • پنير پيتزا : ۳۰ گرم
  • نمك : به ميزان لازم
  • آرد سوخاري : به ميزان لازم
  • روغن : به ميزان لازم

طرز تهيه كتلت بادمجان

  • در ابتدا براي كندن پوست بادمجان‌ها آن‌ها را روي اجاق كبابي كنيد .
  • سپس پوست آن را به آساني بگيريد و خرد كنيد.
  • بادمجان كبابي خرد شده و پياز رنده شده را به همراه سيب زميني رنده شده، تخم مرغ، جعفري و پنير پيتزا مخلوط كنيد.
  • براي اينكه مواد سفت شود آرد سوخاري را اضافه كنيد.
  • در نهايت نمك و فلفل و ادويه‌ها را اضافه كنيد.
  • مواد را به صورت گرد در بياوريد و داخل روغن سرخ كنيد.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع ميان وعده جذاب “كوكوي نودل و طرز تهيه آن” را مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

طرز تهيه پيتزا رولي پپروني

طرز تهيه خوراك اسفناج

خورشت اسفناج و گردو؛ سرشار از خاصيت

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.