• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

طرز تهيه جوجه كباب در فر

۲۰ بازديد

امروزه اكثر افراد در آپارتمان‌ها زندگي مي‌كنند، بنابراين امكان برپاكردن آتش در منقل و درست كردن كباب براي آن‌ها وجود ندارد. اما به راحتي مي‌توان كباب را در فر نيز تهيه كرد.

جوجه كباب در فر

ديابت از آن جمله بيماري‌هايي است كه نياز به رژيم غذايي خاصي دارد، هر چند چه مبتلا به ديابت باشيد و چه نباشيد رعايت يك رژيم غذايي سالم با حداقل ميزان قند سلامت شما را تضمين مي‌كند. براي جبران حذف قند از رژيم غذايي افراد ديابتي بهتر است پروتئين را جايگزين كنيد و ميزان مصرف روغن را به حداقل برسانيد. طرز تهيه خوراك سيب‌زميني و جوجه كباب در فر و مزه دار كردن جوجه كباب به عنوان يك وعده غذاي ايده‌آل براي افراد ديابتي را در مجله دلتا بخوانيد.

مزه دار كردن جوجه كباب

مواد لازم

  • مرغ: يك عدد كامل
  • ريحان: يك دسته
  • روغن زيتون: ۶ قاشق غذاخوري
  • نمك و فلفل سياه و قرمز: به ميزان لازم
  • ليموترش: دو عدد
  • سيب‌زميني كوچك: نيم كيلوگرم
  • سير: ۱۰ حبه

طرز تهيه مزه دار كردن جوجه كباب در فر

  • براي درست كردن خوراك سيب زميني و جوجه كباب در فر ابتدا فر را روشن كنيد و روي درجه ۲۵۰ درجه سانتي‌گراد تنظيم كنيد. مرغ را تميز كنيد و بشوييد و دو قاشق روغن زيتون را با يك برس روي سطح آن بماليد.
  • ريحان‌ها را پاك كنيد و بشوييد و بگذاريد خشك شوند. شكم ‌مرغ را باز كنيد و ريحان‌ها را در آن قرار دهيد. مقداري نمك و فلفل سياه و قرمز روي سطح و داخل شكم مرغ بماليد.
  • بهتر است براي اين خوراك از سيب‌زميني‌هاي كوچك استفاده كنيد. سيب‌زميني‌ها را خوب بشوييد و اگر ريز هستند آن‌ها را پوست بگيريد. اگر سيب زميني‌ها درشت هستند بسته به اندازه آن‌ها به دو يا ۴ قسمت مساوي تقسيم كنيد.
  • سيب‌زميني‌ها را با پوست هم مي‌توانيد استفاده كنيد اما پوست سيب‌زميني را حتما با يك برس از گل و لاي پاك كنيد و خوب بشوييد. سيني فر را كمي با روغن زيتون چرب كنيد و مرغ را وسط سيني فر بگذاريد.
  • براي مزه‌دار كردن جوجه كباب اطراف مرغ را با سيب‌زميني و حبه‌هاي پاك شده سير پر كنيد. ليموترش‌ها را حلقه حلقه كنيد، مقداري را داخل شكم مرغ بگذاريد و بقيه را در روي سطح مرغ و سيب‌زميني‌ها بچينيد.
  • باقي‌مانده روغن زيتون را روي مرغ و سيب‌زميني‌ها بريزيد. سيني فر را داخل فر بگذاريد و دما را كم كنيد. دما را روي ۲۰۰ درجه سانتي‌گراد تنظيم كنيد و به مدت ۴۵ دقيقه زمان بدهيد تا بپزد. براي اين‌كه تمام قسمت‌هاي مرغ خوب بپزد و طلايي شود هر ۱۵ دقيقه يك بار مرغ را در سيني زير و رو كنيد.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع جوجه كباب مطلب ”خوراك جوجه كباب حلزوني” را مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

كباب كوبيده در فر

دستور پخت اسپاگتي با كوفته قلقلي مرغ

دستور پخت بوقلمون برياني

يتيمك؛ غذايي رژيمي و ارزان

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.