• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

فيله مرغ با سس سير

۱۹ بازديد

خوراك فيله مرغ طعم‌دار شده با سير و رزماري يكي از غذاهاي باب طبعي است كه نمي‌توان به راحتي از سرو آن چشم‌پوشي كرد.

خوراك فيله مرغ رستوراني

هرچند فيله مرغ را به صورت گريل، تنوري، سوخاري و در انواع سالاد و پاستا مي‌توانيد استفاده كنيد، اما يك روش پخت خوشمزه فيله مرغ طبخ آن با سس سير و رزماري است، دستور پختي لذيذ و رستوراني. طرز تهيه خوراك فيله مرغ رستوراني را در مجله دلتا بخوانيد.

مواد لازم

(مناسب براي ۶ نفر)

  • فيله مرغ ۱۲ عدد
  • ليمو ترش ۲ عدد
  • آب مرغ ۲ ليوان
  • پودر سير ۱ قاشق چايخوري
  • آبليمو تازه ۸ قاشق غذاخوري
  • آرد نشاسته ذرت ۴ قاشق غذاخوري
  • سير له شده ۱۰ حبه
  • جعفري ساطوري خرد شده ۱ ليوان
  • رزماري ۳ شاخه
  • كره ۷۰ گرم
  • پودر دانه فلفل سياه تازه ۲ قاشق چايخوري

مرغ-با-سس-سير

طرز تهيه خوراك فيله مرغ رستوراني

  • براي گرفتن بوي زهم مرغ آن را با نمك، فلفل قرمز، فلفل سياه و پودر سير مخلوط كنيد. كف تابه رژيمي يا چدني را با كمي روغن يا كره چرب كنيد و سپس فيله‌ها را در تابه بچينيد و گريل كنيد.
  • وقتي دو طرف فيله‌ها گريل شد سير له شده و شاخه‌هاي رزماري را اضافه كنيد و كمي ديگر تفت دهيد.
  • در يك ماهيتابه آرد نشاسته ذرت را بريزيد و به مدت يك دقيقه روي شعله ملايم گاز تفت دهيد. سپس كره را اضافه كنيد و كمي ديگر تفت دهيد.
  • آبليمو و آب مرغ را به مواد اضافه كنيد. مرتب اين تركيب را هم بزنيد تا به قوامي رقيق‌تر از فرني برسد، سپس سس آماده شده را روي فيله‌هاي مرغ سرخ شده بريزيد و كمي روي شعله ملايم گاز نگه داريد تا مزه‌ها به خورد هم بروند.
  • ليموترش‌ها را نازك برش زده و روي مرغ‌ها بچينيد. جعفري ساطوري شده را هم اضافه كنيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با انواع غذا با مرغ “ته چين شويد باقالي با مرغ” را مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

پاستا پستو با سس مخصوص

آش گندم؛ مقوي و پرخاصيت

پيتزا سوسيس و قارچ؛ فست‌فود نوستالژيك

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.