اين غذا يك غذاي ايتاليايي با حال و هواي مكزيك است كه هم طرفداران غذاهاي ايتاليايي و هم عاشقان غذاهاي مكزيكي را را به وجد ميآورد.
پاستاي تاكو يك غذاي ايتاليايي مكزيكي خوشمزه است كه در كمتر از ۳۰ دقيقه آماده ميشود. اين پاستا با تركيب گوشت، پنير و فلفل پخته ميشود و همه خانواده از خوردن آن لذت خواهند برد. با مجله دلتا همراه باشيد تا طرز تهيه پاستاي تاكو را آموزش دهيم.
مواد لازم براي تهيه پاستاي تاكو
- گوشت چرخ كرده ۱۵۰ گرم
- پاستا ۱۵۰ گرم
- پوره گوجهفرنگي يك و نيم پيمانه
- فلفل دلمهاي نصف يك عدد
- پنير خامهاي ۲ قاشق غذاخوري
- پنير چدار رنده شده ۲ قاشق غذاخوري
- پياز يك عدد
- فلفل هالوپينو ۱۰ عدد
- سس كچاپ ۲ قاشق غذاخوري
- ادويه تاكو شامل پاپريكا، زيره، فلفل سياه، فلفل قرمز، نمك، پودر سير و پودر پياز به ميزان لازم
طرز تهيه پاستاي تاكو
مرحله اول
براي تهيه سس پاستا، ابتدا پياز را خرد كرده و در كمي روغن تفت دهيد. گوشت چرخ كرده را به پياز سرخ شده اضافه كنيد. بعد از سرخ شدن گوشت، فلفل دلمهاي خرد شده را اضافه كنيد و تفت دهيد. ادويهها را اضافه كنيد و هم بزنيد تا به همراه گوشت، فلفل دلمهاي و پياز تفت بخورند.
مرحله دوم
سس كچاپ و پوره گوجه فرنگي را اضافه كنيد و هم بزنيد. سپس درب تابه را بگذاريد تا گوشت در آب گوجهفرنگي بپزد. بعد از اينكه سس كمي غليظ شد، پنير خامهاي و پنير چدار رنده شده را اضافه كنيد و هم بزنيد تا پنيرها آب شوند. بعد از اينكه سس با پنير چند دقيقه جوشيد، فلفل هالوپينوي خرد شده را اضافه كنيد و بعد از ۲ دقيقه هم زدن، سس را از روي حرارت برداريد.
مرحله سوم
قابلمه آب را به همراه نمك و روغن روي حرارت قرار دهيد و بعد از به جوش آمدن، پاستا را اضافه كنيد. بعد از پختن پاستا، دو ملاقه از آب آن را براي سس برداريد و سپس پاستا را آبكش كنيد. سس را روي حرارت قرار دهيد و آب پاستا را به سس اضافه كنيد تا كمي رقيق شود. پاستاهاي آبكش شده را به سس اضافه و مخلوط كنيد.
پاستاي تاكوي شما آماده است. به دلخواه ميتوانيد روي پاستا كمي پنير پيتزاي رنده شده بريزيد و براي مدت كوتاهي درب آن را بگذاريد تا پنير آب شود و سپس سرو كنيد. نوشجان.
پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب اسموتي زنجبيل و ميوه براي مبارزه با ويروسها را مطالعه كنيد.