• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

كروسان؛ صبحانه فرانسوي

۸۹ بازديد

كروسان نوعي نان فرانسوي بسيار خوشمزه و پاي ثابت صبحانه‌هاي اين كشور است.

كروسان

نان كروسان از نان‌هاي سنتي فرانسه است كه انواع گوناگوني دارد. اين نان را به راحتي مي‌توانيد در منزل تهيه كرده و از خوردن آن لذت ببريد. براي آشنايي با طرز تهيه كروسان با مجله دلتا همراه باشيد.

مواد لازم تهيه كروسان :

  • آرد: يك و نيم پيمانه
  • شكر: ۲ قاشق غذاخوري
  • شير: يك چهارم ليوان
  • خمير مايه فوري: يك قاشق چاي‌خوري
  • آب ولرم: يك چهارم ليوان
  • كره: ۱۵۰ گرم
  • زرده تخم‌مرغ: ۲ عدد
  • نمك: يك چهارم قاشق چاي‌خوري

طرز تهيه كروسان :

در كاسه‌اي خمير مايه، آب ولرم و يك قاشق غذاخوري شكر را با هم مخلوط كنيد و ۵ تا ۱۰ دقيقه كنار بگذاريد تا خمير مايه عمل كند.

بقيه شكر را با نمك، شير و ۵۰ گرم كره  در قابلمه‌اي ريخته و روي شعله ملايم بگذاريد تا كره ذوب و مواد مخلوط شوند؛ سپس آن‌ها را در كاسه  ريخته و آرد را كم كم به آن افزوده و هم بزنيد.

خمير مايه عمل آمده را به مواد بيفزاييد و با دست ورز دهيد تا خمير نرمي به دست آيد. خمير را در ظرفي گذاشته، روي آن را بپوشانيد و يك ساعت در جاي گرمي بگذاريد تا حجم خمير دو برابر شود.

۱۰۰ گرم كره باقي‌مانده را روي كاغذ روغني يا فويل پهن كرده و در فريزر بگذاريد تا سرد و سفت شود.

روي سطح كار كمي آرد پاشيده و خمير را با وردنه پهن كنيد. كره سرد را در مركز خمير گذاشته، لبه‌هاي خمير را چند تا بزنيد و روي هم بياوريد تا اندازه آن يك چهارم شود.

خمير را پس از تا زدن ۳۰ دقيقه در يخچال بگذاريد؛ سپس از يخچال بيرون آورده و با وردنه روي آن بكشيد تا پهن شود. در آخر خمير را در كيسه فريزر بگذاريد تا يك شب در يخچال بماند.

پس از اين مدت، خمير را روي سطح كار پهن و نازك كرده و به شكل مثلث رول كنيد. زرده تخم‌مرغ را با كمي شير يا آب رقيق كرده و روي خميرها بريزيد.

خميرهاي رول شده را در سيني فر و با فاصله از هم بچينيد؛ سپس سيني را ۲۰ دقيقه در فر بگذاريد تا نان‌ها طلايي و آماده شوند.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با يك نان خوشمزه براي صبحانه “نان دارچيني، گرم و مقوي” را مطالعه كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.