براي داشتن انرژي كافي، ميتوانيد روز خود را با يك صبحانه خوشمزه و مقوي مثل فرنچ تست فرانسوي شروع كنيد.
هميشه كه نبايد با نان و پنير و املت و نيمرو صبحانه را سرو كرد؛ گاهي لازم است اين روند را تغيير بدهيد و به سراغ صبحانههاي جذاب ديگري برويد. فرنچ تست فرانسوي يكي از اين صبحانههاست كه قطعا سرو و تجربه طعم آن، روز تعطيل شما را به ياد ماندني خواهد كرد. با مجله دلتا همراه باشيد.
مواد لازم
- تخممرغ ۳ عدد
- شير ۱/۲ پيمانه
- شكر(پودر قند) ۱/۸ تا ۱/۴ پيمانه
- وانيل ۱/۲ قاشق چايخوري
- نان تست ۶ اسلايس
- عسل براي سرو
- دارچين ۱/۴ قاشق چايخوري
- نان تست يا باگت ۶ اسلايس
طرز تهيه فرنچ تست فرانسوي
- ابتدا تخممرغها را در ظرفي بريزيد. آنها را خوب هم بزنيد. براي اين كار همزن دستي نيز كفايت ميكند. سپس شير را به تخممرغها اضافه كنيد. آنقدر هم بزنيد تا رنگ مخلوط، كِرم رنگ شود.
- شكر، وانيل و دارچين را به مخلوط اضافه كرده و مواد را خوب هم بزنيد، تا جايي كه مخلوط يكدست و يكنواختي به دست آيد و شكر يا دارچين در هيچ قسمتي حل نشده نمانده باشد.
- مخلوط به دست آمده را در ظرفي بزرگ اما كم عمق بريزيد. نانهاي تست را تك تك داخل مخلوط بگذاريد. عمق مخلوط نبايد به قدري باشد كه نان تست در آن غرق شود. تنها بايد يك طرف تستها در تماس با مخلوط باشند. همچنين تستها نبايد به مدت طولاني در ظرف مخلوط بمانند. چون اين كار باعث وا رفتن و شل شدن تستها ميشود. كافيست هر طرف تستها به مدت ۳۰ ثانيه در ظرف مخلوط باشند.
- تستهاي آغشته به مخلوط شكرو تخم مرغ و… را در ظرفي قرار دهيد. اجازه دهيد براي چند دقيقه استراحت كنند. يك تابه تفلون بزرگ را روي حرارت ملايم قرار دهيد. نچسب بودن تابه در پخت تست فرانسوي بسيار مهم است. اگر حرارت خيلي كم باشد، فرنچ تست بيش از حد شل ميشود. اجازه دهيد تابه خوب داغ شود. وقتي تابه خوب داغ شد، تستها را به تابه منتقل كنيد.
- اجازه دهيد هر طرف تستها به مدت دو تا سه دقيقه بپزد و طلايي شود. فرنچ تست شما آماده است. ميتوانيد آن را برش زده، همراه مقداري پودر قند و ميوههاي مختلف سرو كنيد. غالبا تست فرانسوي را با عسل و يا تخم مرغ و سوسيس نيز سرو ميكنند. برخي اين تستها را داغ و برخي ديگر آن ها را سرد ترجيح ميدهند. بسته به سليقه خودتان، ميتوانيد وعده هاي بسيار متنوعي با اين تستها تجربه كنيد.
نگهداري فرنچ تست فرانسوي
فرنچ تست اضافي را ميتوانيد براي استفاده بعدي فريز كنيد. براي اين كار اول صبر كنيد فرنچ تست فرانسوي كاملا خنك شود. سپس روي يك سيني كاغذ روغني بكشيد و تستها را روي آن بچينيد. سيني را نيم ساعت در فريزر قرار دهيد تا تستها كاملا سرد شوند. سپس آنها را در يك كيسه زيپدار بگذاريد. بين تستهاي يخزده كاغذ روغني بگذاريد. براي گرم كردن، ميتوانيد فرنچ تست فرانسوي را يك دقيقه در مايكروفر قرار دهيد، اما اگر ميخواهيد ترد شود بهتر است از توستر استفاده كنيد.
نكات پخت فرنچ تست فرانسوي
- در تهيه اين تستها، ميتواند از هر نوع شكري استفاده كنيد. براي يكدستتر شدن مخلوط، پودر قند را پيشنهاد ميدهيم. اگر از شكر قهوهاي استفاده ميكنيد، بايد مقدار بيشتري شكر داخل مخلوط بريزيد. چون شيريني شكر قهوهاي از شكر سفيد كمتر است.
- همزمان تعداد زيادي نان تست را داخل تابه قرار ندهيد. اين كار در روند پخت آن ها اختلال ايجاد ميكند. پيشنهاد ميشود حداكثر دو نان تست را با هم داخل تابه قرار دهيد.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با انواع صبحانه “پنير برشته؛ صبحانه گيلاني” را مطالعه كنيد.
همچنين بخوانيد:
طرز تهيه املت تن ماهي و تخم مرغ
طرز تهيه خاگينه تبريزي زعفراني
با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد