شنبه ۲۹ آذر ۹۹ ۱۶:۲۱ ۲۶ بازديد
كوكوي لوبيا سبز، يكي ديگر از غذاهاي اصيل تبريز است كه به دليل طعم، عطر و خاصيت غذايي ارزشمند آن، طرفداران خود را دارد.
كوكو لوبيا سبز از غذاهاي محلي تبريز است و ميتوان آن را به عنوان پيشغذا يا وعده اصلي سرو كرد. با طرز تهيه كوكو لوبيا سبز بخش آشپزي مجله دلتا را دنبال كنيد.
مواد لازم
- لوبيا سبز: ۲۰۰ گرم
- تخم مرغ: ۳ عدد
- سيب زميني: ۲ عدد
- فلفل دلمهاي: ۱ عدد
- پياز: ۱ عدد
- زعفران: به ميزان لازم
- زردچوبه: به ميزان لازم
- ادويه كاري: به ميزان لازم
- فلفل سياه: به ميزان لازم
- نمك: به ميزان لازم
طرز تهيه كوكو لوبياسبز
- ابتدا لوبيا سبز را با اندازه يك سانتيمتر خرد كرده و اجازه دهيد با مقداري آب در قابلمه با شعله ملايم خوب بپزد.
- پياز را به صورت نگيني خرد كرده و با مقدار كمي روغن تفت دهيد تا سبك و طلايي شود.
- سپس فلفل دلمه را خرد كرده و به پياز اضافه كنيد. پس از اينكه فلفل دلمهاي و پياز را خوب تفت داديد لوبيا سبز پخته شده را اضافه كنيد.
- نمك، فلفل سياه و زردچوبه را به مواد افزوده و مجددا خوب تفت دهيد.
- سيب زميني را آبپز كرده و بعد از اينكه سيب زمينيها خوب پخته شد آنها را در يك كاسه بزرگ رنده كنيد.
- تخممرغها را در يك ظرف جداگانه خوب هم بزنيد و سپس به سيب زميني رنده شده اضافه كنيد.
- در اين مرحله مخلوط لوبيا سبز پخته شده را نيز به مواد سيب زميني بيفزاييد.
- نمك، فلفل سياه، پودر كاري و زعفران دم كرده را به مايه كوكو لوبيا سبز اضافه كنيد.
- مايه كوكو را به خوبي مخلوط كنيد تا كاملا صاف و يكدست شود.
- يك تابه متناسب با مقداري مايه كوكو روي شعله قرار دهيد و مقداري روغن داخلش بريزيد.
- اجازه دهيد روغن كاملا داغ شود سپس تمام مايه كوكو را داخل تابه بريزيد و با پشت قاشق روي مايه كوكو را صاف كنيد.
- در تابه را بگذاريد و حرارت را كم كنيد تا كوكو كاملا مغر پخت شود.
- پس از اينكه سمت زيرين كوكو لوبيا سبز شما طلايي رنگ شد و كوكو كاملا خودش را گرفت آنرا برگردانيد تا قسمت ديگرش نيز سرخ شود.
پيشنهاد مطالعه: لوبيا سبز، منبع غني از چربيهاي امگا ۳ بوده و كاروتنوئيد و فلاونوئيد موجود در لوبيا سبز، داراي خواص ضد التهابي است. درباره خواص لوبيا سبز در مجله دلتا بخوانيد.
همچنين بخوانيد:
جوجه كباب لبناني با سس سير توم
با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد