• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

طرز تهيه كوكو لوبيا سبز

۲۶ بازديد

كوكوي لوبيا سبز، يكي ديگر از غذاهاي اصيل تبريز است كه به دليل طعم، عطر و خاصيت غذايي ارزشمند آن، طرفداران خود را دارد.

كوكو لوبيا سبز

كوكو لوبيا سبز از غذاهاي محلي تبريز است و مي‌توان آن را به عنوان پيش‌غذا يا وعده اصلي سرو كرد. با طرز تهيه كوكو لوبيا سبز بخش آشپزي مجله دلتا را دنبال كنيد.

مواد لازم

  • لوبيا سبز: ۲۰۰ گرم
  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • سيب زميني: ۲ عدد
  • فلفل دلمه‌اي: ۱ عدد
  • پياز: ۱ عدد
  • زعفران: به ميزان لازم
  • زردچوبه: به ميزان لازم
  • ادويه كاري: به ميزان لازم
  • فلفل سياه: به ميزان لازم
  • نمك: به ميزان لازم

طرز تهيه كوكو لوبيا سبز

طرز تهيه كوكو لوبياسبز

  • ابتدا لوبيا سبز را با اندازه يك سانتي‌متر خرد كرده و اجازه دهيد با مقداري آب در قابلمه با شعله ملايم خوب بپزد.
  • پياز را به صورت نگيني خرد كرده و با مقدار كمي روغن تفت دهيد تا سبك و طلايي شود.
  • سپس فلفل دلمه را خرد كرده و به پياز اضافه كنيد. پس از اينكه فلفل دلمه‌اي و پياز را خوب تفت داديد لوبيا سبز پخته شده را اضافه كنيد.
  • نمك، فلفل سياه و زردچوبه را به مواد افزوده و مجددا خوب تفت دهيد.
  • سيب زميني را آب‌پز كرده و بعد از اينكه سيب زميني‌ها خوب پخته شد آنها را در يك كاسه بزرگ رنده كنيد.
  • تخم‌مرغ‌ها را در يك ظرف جداگانه خوب هم بزنيد و سپس به سيب زميني رنده شده اضافه كنيد.
  • در اين مرحله مخلوط لوبيا سبز پخته شده را نيز به مواد سيب زميني بيفزاييد.
  • نمك، فلفل سياه، پودر كاري و زعفران دم كرده را به مايه كوكو لوبيا سبز اضافه كنيد.
  • مايه كوكو را به خوبي مخلوط كنيد تا كاملا صاف و يكدست شود.
  • يك تابه متناسب با مقداري مايه كوكو روي شعله قرار دهيد و مقداري روغن داخلش بريزيد.
  • اجازه دهيد روغن كاملا داغ شود سپس تمام مايه كوكو را داخل تابه بريزيد و با پشت قاشق روي مايه كوكو را صاف كنيد.
  • در تابه را بگذاريد و حرارت را كم كنيد تا كوكو كاملا مغر پخت شود.
  • پس از اينكه سمت زيرين كوكو لوبيا سبز شما طلايي رنگ شد و كوكو كاملا خودش را گرفت آنرا برگردانيد تا قسمت ديگرش نيز سرخ شود.

پيشنهاد مطالعه: لوبيا سبز، منبع غني از چربي‌هاي امگا ۳ بوده و كاروتنوئيد و فلاونوئيد موجود در لوبيا سبز، داراي خواص ضد التهابي است. درباره خواص لوبيا سبز در مجله دلتا بخوانيد.

همچنين بخوانيد:

طرز تهيه يتيمچه

تهيه خوراك جغور بغور

جوجه‌ كباب لبناني با سس سير توم

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.