• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

طرز تهيه سوپ شلغم و مرغ

۲۳ بازديد

سوپ شلغم يكي از انواع سوپ سبزيجات خوشمزه و خوش طعم و بسيار مقوي است.

طرز-تهيه-سوپ-شلغم

اگر درگير سرماخوردگي شديد و طعم شلغم پخته شده به تنهايي براي‌تان ناخوشايند است. پيشنهاد مي‌دهيم با يك سوپ خوشمزه شلغم، از شر سرماخوردگي راحت شويد. با طرز تهيه سوپ شلغم با مجله دلتا همراه باشيد.

مواد لازم

  • سينه مرغ يك عدد
  • پياز متوسط يك عدد
  • شلغم ۲ عدد
  • هويج كوچك ۲ عدد
  • ساقه كرفس ۲ عدد
  • سير ۲ حبه
  • گوجه‌فرنگي ۲ عدد
  • جعفري تازه يك پيمانه
  • گشنيز تازه يك پيمانه
  • پيازچه يك پيمانه
  • رشته فرنگي (ورميشل) يك پيمانه
  • ليمو ترش ۲ عدد
  • نمك و فلفل به مقدار لازم

سوپ-شلغم

طرز تهيه سوپ شلغم

  • در يك قابلمه مرغ را با پياز و نمك و زردچوبه بپزيد. تا وقتي كه مرغ بپزد، پياز، شلغم، كرفس، گوجه فرنگي و هويج را به صورت نگيني خرد كنيد. سير را رنده كرده يا بسيار ريز خرد كنيد.
  • در يك قابلمه جداگانه پياز، شلغم، كرفس، هويج، سير و گوجه فرنگي را با ۵ پيمانه آب و كمي نمك و فلفل بريزيد و حدود ۴۵ دقيقه منتظر بمانيد تا آب به جوش آمده و سبزيجات پخته شوند.
  • مرغ پخته شده را به صورت ريش ريش خرد كنيد و بعد از اين كه سبزيجات پخته شدند، با گشنيز، جعفري و پيازچه خرد شده به قابلمه اضافه كنيد.
  • در ادامه رشته فرنگي يا ورميشل را هم به سوپ اضافه كنيد. اگر سوپ‌ كم‌آب است مقداري آب به آن اضافه كنيد. در قابلمه را ببنديد و حدود ۲۰ دقيقه صبر كنيد تا طعم مواد به خورد هم بروند.
  • در آخر مقداري آب ليمو ترش هم به سوپ اضافه كنيد.
  • سوپ شلغم و مرغ آماده است. آن را در ظرف مناسب سرو كرده و مقداري جعفري و گشنيز خرد شده براي تزيين روي آن بريزيد.
  • اگر مايل بوديد كه سوپ لعاب بيشتري داشته باشد، مي‌توانيد از مقداري جو پرك و كمي رب براي رنگ دادن به سوپ استفاده كنيد.
  • زنجبيل، آويشن براي سرماخوردگي مناسب‌اند. در صورت تمايل مي‌توانيد مقداري از آن‌ها استفاده كنيد.

همچنين بخوانيد:

سوپ اسفناج و عدس؛ يك پيشنهاد ويژه

طرز تهيه سوپ بادام زميني

طرز تهيه سوپ شلغم و جو درماني براي كرونا

طرز تهيه آش شوربا

طرز تهيه آش بادمجان

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.