• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

خورشت هويج تبريزي

۲۵ بازديد

خورش هويج اصالتا متعلق به شهر تبريز است و با نام‌هاي خورشت هويج تركي و خورشت هويج تبريزي نيز شناخته مي‌شود.

خورشت هويج تبريزي

خورشت هويج از غذاهايي است كه سرو آن در فصل پاييز به شدت توصيه مي‌شود و مانند بسياري از خورشت‌هاي ديگر مي‌توان در طبخ آن به جاي گوشت از مرغ استفاده كرد. برخلاف تصور طعم اين خورشت، شيرين نيست و به خاطر آلو طعم ملسي دارد. با طرز تهيه خورشت هويج تبريزي با بخش آشپزي مجله دلتا همراه باشيد.

مواد لازم 

(مناسب براي ۴ نفر)

  • هويج ۴۰۰ گرم
  • مرغ ۴۰۰ گرم
  • پياز ۱ عدد
  • آلو ۱۰۰ گرم
  • زعفران دم‌كرده ۴ قاشق غذاخوري
  • رب گوجه‌فرنگي ۳ قاشق غذاخوري
  • نمك , فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهيه خورشت هويج

طرز تهيه خورشت هويج تبريزي

  • براي تهيه خورشت هويج تبريزي ابتدا پياز را رنده كرده و سرخ كنيد. پس از طلايي شدن پيازها، مرغ و رب گوجه فرنگي را به آن بيفزاييد. مدت ۴ دقيقه مواد را تفت دهيد تا تغيير رنگ دهند.
  • آب را به خورشت اضافه كنيد، سپس نمك و فلفل را به مرغ بيفزاييد. كمي منتظر بمانيد تا مواد جوش بيايد، در قابلمه را كامل بگذاريد و شعله را روي حالت كم قرار دهيد.
  • هويج‌ها را پوست كنده و خلالي خرد كنيد. در ماهيتابه‌اي جداگانه هويج‌هاي خردشده را سرخ كنيد.
  • حدود يك ساعت پس از پخت مرغ (حالت نيم‌پز)، هويج‌هاي سرخ‌شده را همراه با آلو به مرغ اضافه كنيد.
  • اجازه دهيد تا خورشت حدود ۴۰ دقيقه با شعله بسيار كم پخته شود. سپس زعفران را داخل خورشت ريخته و به آرامي هم بزنيد. اين خورشت را نبايد زياد هم زد، چرا كه محتويات آن به راحتي له مي‌شوند.
  • اجازه دهيد زعفران حدود ۱۰ دقيقه با خورشت بجوشد. سپس خورشت را در ظرف مناسب سرو كنيد.

نكات پخت خورشت هويج

  • اگر براي پخت اين خورشت از گوشت استفاده مي كنيد، نمك را در مرحله آخر به خورشت اضافه كنيد، در غيراينصورت گوشت سفت خواهد شد.
  • اگر مي‌خواهيد خورشت ملس يا ترش داشته باشيد، قبل از افزودن زعفران، به خورشت آبليمو اضافه كنيد.
  • طعم مرسوم و اصلي خورشت شيرين است. بنابراين ممكن است حالت ترش اين خورشت به ذائقه همه سازگار نباشد.
  • اگر آلوهاي خريداري شده، نرم است، آلو را كمي ديرتر به خورشت اضافه كنيد.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع خورشت ”خورشت لوبيا سبز مجلسي” را مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

دستور پخت خورشت ريواس

خورشت فسنجان با مرغ

پاستا ميگو با سس پستو

طرز تهيه پيتزا بادمجان و سير

كباب كوبيده مرغ تابه اي

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.