• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

پيتزا مخلوط؛ لذيذ ايتاليايي را به خانه بياوريد!

۱۸ بازديد

پيتزا مخلوط، پيتزاي پرطرفداري است كه از مواد مختلفي تشكيل شده است.

پيتزا مخلوط

پيتزا مخلوط يكي از پيتزاهايي است كه اكثر افراد آن را دوست دارند و در دسته آشپزي ملل قرار دارد. البته تهيه پيتزا خانگي لطف خاص خود را دارد و بسيار دلچسب است. براي آشنايي با طرز تهيه پيتزا مخلوط خانگي با مجله دلتا همراه باشيد.

طرز تهيه پيتزا مخلوط

مواد لازم

  • سوسيس: ۲۰۰ گرم
  • كالباس: ۲۰۰ گرم
  • فلفل‌دلمه‌اي: يك عدد
  • پياز: يك عدد
  • قارچ: ۴۰۰ گرم
  • زيتون سياه: ۱۰۰ گرم
  • ذرت پخته شده: نصف پيمانه
  • پنير پيتزا: به ميزان لازم
  • ريحان: تازه به ميزان لازم
  • روغن زيتون: به ميزان لازم

مواد لازم تهيه سس پيتزا

  • سير: يك حبه
  • پياز خرد شده: يك چهارم پيمانه
  • پونه خشك: نصف قاشق چايخوري
  • ريحان خشك: نصف چايخوري
  • گوجه‌فرنگي: ۴۰۰ گرم
  • شكر: نصف قاشق چايخوري
  • نمك، فلفل و آويشن: به ميزان لازم

طرز تهيه سس پيتزا

  • گوجه‌فرنگي‌ها را پوره كرده و كنار بگذاريد.
  • پياز و سير را ريز خرد كرده و در روغن سرخ كنيد؛ سپس پوره گوجه‌فرنگي را به آن‌ها اضافه كنيد.
  • پونه، ريحان، شكر، آويشن، نمك و فلفل را به مواد افزوده، سس را روي شعله ملايم بگذاريد تا بجوشد و به غلظت مناسب برسد.
  • اين سس را مي‌توانيد يك هفته در يخچال و دو ماه در فريزر نگهداري كنيد.

طرز تهيه پيتزا مخلوط

  • سوسيس و كالباس را در اندازه دلخواه خرد كنيد.
  • پياز و فلفل‌دلمه‌اي را به شكل خلالي يا حلقه‌اي برش بزنيد.
  • سوسيس، كالباس، پياز و فلفل‌دلمه‌اي برش خورده را در تابه بريزيد و با مقداري روغن تفت دهيد تا كمي نرم شوند.
  • قارچ، زيتون سياه، ذرت پخته شده، برگ ريحان خرد شده يا سبزيجات دلخواه را به مواد بيفزاييد.
  • خمير پيتزا يا خمير جادويي را در سيني فر و روي يك ورقه آلومينيومي بگذاريد. با ليسك مقداري روغن زيتون روي خمير پيتزا بماليد؛ اين كار باعث تردي پيتزا مي‌شود.
  • يك قاشق از سس پيتزا روي خمير پخش كنيد؛ سپس يك لايه پنير پيتزا، يك لايه از مواد و دوباره يك لايه پنير پيتزا بريزيد.
  • پيتزا را در فر بگذاريد و وقتي پنير پيتزا طلايي رنگ و خمير آن كمي قهوه‌اي شد، آن را از فر بيرون آوريد.
  • وقتي پيتزا كمي خنك شد، آن را برش داده و سرو كنيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با طرز تهيه انواع پيتزا “طرز تهيه لاه‌ماجون؛ پيتزاي تركي” را در مجله آشپزي مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

طرز تهيه همبرگر گياهي لوبيا سفيد

دستور پخت ناگت گوشت سوخاري

طرز تهيه لازانيا بدون سس

طرز تهيه پاستا ميگو و اسفناج

دونر مرغ؛ كبابي لذيذ از خيابان‌هاي تركيه

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.