• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

طرز تهيه گراتن سيب زميني و سوسيس

۲۳ بازديد

گراتن به غذايي گفته مي‌شود كه در ظرف‌هاي گود و پنير طلايي شده روي آن سرو مي‌شود. در اصل گراتن فرانسوي است و در فر درست مي‌شود.

گراتن سوسيس و سيب‌زميني يك خوراك لذيذ براي عاشقان تركيب سنتي سوسيس و سيب‌زميني است كه در دسته آشپزي ملل قرار مي‌گيرد. گراتن سوسيس و سيب‌زميني را در ظرف‌هاي پيركس و سراميك مي‌توانيد با استفاده از سوسيس تفت داده شده، سيب‌زميني رنده شده، تخم‌مرغ و پنير چدار تهيه كنيد. در ادامه طرز تهيه گراتن سيب زميني و سوسيس را در مجله دلتا بخوانيد.

طرز تهيه گراتن سيب زميني و سوسيس

مواد لازم

  • سيب‌زميني: ۷۵۰ گرم
  • روغن زيتون: ۴ قاشق سوپخوري
  • پياز خرد شده: ۱ عدد
  • سير له كرده: ۲ حبه
  • فلفل دلمه‌اي قرمز خرد شده: ۱ عدد
  • فلفل دلمه‌اي زرد خرد شده: ۱ عدد
  • كنسرو ذرت: ۱۰۰ گرم
  • سوسيس حلقه‌اي خرد شده: ۴ عدد
  • ژامبون رشته‌اي خرد شده: ۱۰۰ گرم
  • كنسرو گوجه فرنگي: ۱ قوطي ۲۰۰ گرمي
  • نمك: به مقدار لازم
  • فلفل: به ميزان لازم
  • پودر چيلي: به ميزان لازم
  • پنير گوداي رنده شده: ۱۰۰ گرم
  • تخم‌مرغ: ۳ عدد
  • پنير خامه‌اي: ۲۵۰ گرم
  • آرد سمولينا: ۵۰ گرم (يك‌دوم پيمانه)
  • نمك: به ميزان لازم
  • فلفل: به ميزان لازم
  • تره خرد كرده: ۵۰ گرم

طرز تهيه گراتن سيب زميني و سوسيس

  • سيب زميني‌ها را بپزيد و مراقب باشيد له نشود.
  • آن را كنار بگذاريد تا خنك شود.
  • سپس ۳ قاشق سوپ‌خوري از روغن زيتون را در تابه مناسبي بريزيد، پياز و سير را به آن اضافه كنيد و روي حرارت ملايم تفت دهيد.
  • سپس حرارت را اندكي زياد كنيد، فلفل‌ها، ذرت، سوسيس و ژامبون را اضافه كرده و تفت دهيد.
  • حال گوجه‌فرنگي‌ها را خرد كنيد و به مواد درون تابه اضافه كنيد.
  • اكنون صبر كنيد تا مواد بپزد و اندكي غليظ شود.
  • سپس نمك، فلفل و پودر چيلي را به آن اضافه كنيد.
  • پوست سيب‌زميني‌ها را بگيريد و به ضخامت ۵ ميليمتر، ورقه‌اي خرد كنيد.
  • حالا ظرف نسوز برداريد و آن را با باقي‌مانده روغن چرب كنيد.
  • سپس نيمي از ورقه‌هاي سيب‌زميني را كف ظرف بچينيد و نيمي از مخلوط سبزي و سوسيس را روي آن بريزيد.
  • آن‌گاه مايه پنيري را اضافه و صاف كنيد و با باقي‌مانده مخلوط سبزي و سوسيس روي اين مايه را بپوشانيد.
  • اينك باقي‌مانده ورقه‌هاي سيب‌زميني را به گونه‌اي كه لبه آن‌ها روي هم قرار بگيرد، روي گراتن بچينيد و پنير گودا بگذاريد.
  • اكنون گراتن را به مدت تقريبي ۴۰ دقيقه يا تا زماني‌كه طلايي رنگ شود، در فر گرم كرده با دماي ۲۰۰ درجه سانتيگراد بپزيد.

روش تهيه مايه پنيري

  • زرده‌هاي تخم‌مرغ، پنير، آرد سمولينا، نمك و فلفل را در ظرف مناسبي بريزيد و مخلوط كنيد.
  • سپس سفيده‌هاي تخم‌مرغ را در كاسه مناسبي بريزيد و با همزن برقي بزنيد تا سفيد شود و فرم بگيرد.
  • حالا سفيده‌هاي زده شده را به مايه پنيري اضافه كرده و به آرامي مخلوط كنيد.
  • سپس تره را به آن اضافه كنيد.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع گراتن “گراتن گوشت و سيب زميني” را در مجله آشپزي دلتا مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

پاستا با سس قارچ؛ غذاي محبوب ايتاليايي

طرز تهيه همبرگر گياهي لوبيا سفيد

دونر مرغ؛ كبابي لذيذ از خيابان‌هاي تركيه

طرز تهيه پاستا ميگو و اسفناج

دستور پخت آبگوشت قرمه

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.