• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

طرز تهيه خوراك ماهي و قارچ

۲۳ بازديد

ماهي در درمان بسياري از امراض از جمله كاهش ابتلا به بيماري‌هاي قلبي، كاهش قند خون، جلوگيري از افسردگي و نيز بهبود خواب موثر است. بدون شك طبخ ماهي در كنار قارچ، طعم و خاصيت بهتري به خوراك مي‌بخشد.

خوراك ماهي

خوراك ماهي و قارچ يكي از خوراكي‌هاي خوشمزه و مفيد است كه مي‌توانيد به عنوان غذاي اصلي بپزيد. اين خوراك يكي از غذاهاي خوشمزه و رژيمي است. در ادامه طرز تهيه خوراك ماهي و قارچ را در مجله دلتا بخوانيد.

طرز تهيه خوراك ماهي و قارچ

 مواد لازم

  • فيله ماهي: ۲۰۰ گرم
  • قارچ: ۶ عدد
  • گوجه فرنگي: ۱ عدد
  • پياز متوسط: ۱ عدد
  • فلفل دلمه‌اي: ۱ عدد
  • نمك: به ميزان لازم
  • فلفل سياه: به ميزان لازم
  • روغن زيتون: به ميزان لازم
  • جعفري: ۱ قاشق غذاخوري
  • رب گوجه‌فرنگي: ۱ قاشق غذاخوري

طرز تهيه خوراك ماهي و قارچ

  • در تابه‌اي مناسب با مقدار كمي روغن، پياز و قارچ‌هاي خرد شده را تفت دهيد.
  • بعد از تفت دادن مواد، فلفل دلمه‌اي و همچنين گوجه‌فرنگي را به مواد اضافه كرده و مجددا مشغول تفت دادن شويد.
  • سپس ماهي‌ها را در ظرف ديگري كمي سرخ يا كبابي كنيد و بعد به مواد بالا اضافه كنيد و مجدد با آن‌ها تفت دهيد.
  • ادويه‌هاي لازم را به همراه جعفري و رب گوجه‌فرنگي داخل تابه ريخته و يك پيمانه آب به آن اضافه كنيد و در تابه را بگذاريد تا مواد كمي جا بيفتد.
  • بعد از چند دقيقه مي‌توانيد غذا را سرو كرده و نوش جان كنيد.

پيشنهاد مطالعه: براي مطالعه بيشتر انواع دستور پخت ماهي مطلب طرز تهيه ماهي شكم پر شمالي را در بخش آشپزي مجله دلتا مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

طرز تهيه ماهي شكم‌پر

دستور پخت قيمه اسفناج

طرز تهيه دلمه به

آبگوشت باميه؛ غذاي لذيذ و مقوي ايلام

خوراك بادمجان و قارچ

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.