سه شنبه ۳۰ دی ۹۹ ۱۴:۳۲ ۲۴ بازديد
باقالي كه يكي از منابع تامين پروتئين است به تنهايي ميتواند جذب ويتامين فراواني داشته باشد. علاوه بر اين موارد كلسيمي كه در باقالي نهفته است باعث جلوگيري از پوكي استخوان ميشود و فشار خون بالا را كاهش ميدهد.
خوراك شويد و باقالي (خشكاويج) از خوراكهايي است كه افراد در كنار پلو ميل ميكنند و عدهاي نيز آن را همراه با نان به عنوان غذاي اصلي مصرف ميكنند. اين خوراك بينظير نزد ايرانيان به خصوص گيلانيها معروف است، در ادامه طرز تهيه خوراك شويد و باقالي را در مجله دلتا بخوانيد.
مواد لازم
- باقالي: ۴۰۰ گرم
- شويد تازه خرد شده: ۱ پيمانه
- پيازداغ: ۲ قاشق غذاخوري
- كره: ۵۰ گرم
- پودرسير: به ميزان لازم
- زردچوبه: نصف قاشق چايخوري
- تخممرغ: ۴ عدد
- نمك: به مقدار لازم
- فلفل: به مقدار لازم
طرز تهيه خوراك شويد و باقالي
- ابتدا باقالي را پاك كنيد و پوست آن را بگيريد.
- آن را در قابلمه بريزيد و با آب كافي بگذاريد تا بپزد.
- شويد و پياز داغ را به باقالي پخته شده اضافه كنيد و با كمي زردچوبه بگذاريد تا پخته شوند.
- با پختن خوراك مقداري پودر سير (يا خود سير) و نمك را به آن اضافه كنيد و در نهايت كره را به آن بيافزاييد.
- پس از چند دقيقه جوشيدن، تخممرغها را نيز به مواد اضافه كرده و اجازه دهيد تا در قابلمه و روي مواد ببندد.
- بعد از پختن تخممرغ و كم شدن آب خوراك ميتوانيد خوراك را سرو و نوش جان كنيد.
پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با پخت انواع خوراك مطلب “طرز تهيه خوراك جغور بغور” را در مجله دلتا مطالعه كنيد.
همچنين بخوانيد:
با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد