• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

كوكو اسفناج؛ لقمه مقوي و خوشمزه

۲۴ بازديد

اسفناج حاوي مواد معدني چون ويتامين A، كلسيم، آهن، پتاسيم، فسفر، پروتئين و… است، از اين رو اين مواد معدني و ويتامين‌هاي موجود در اسفناج باعث حفظ سلامتي قلب، درمان بي‌خوابي، خواص ضد سرطان و ضد التهاب، رفع كم خوني، حفظ سلامت پوست و مو، تقويت بينايي و… خواهد شد.

كوكو اسفناج

كوكو اسفناج، يكي از انواع غذاهاي خوشمزه و بسيار مغذي ايراني است. دليل مغذي و سالم بودن اين كوكوي خوشمزه و محبوب، به خاطر وجود اسفناج و خواص زياد اين سبزي است و اين غذا را مي‌توانيد براي غذاي اصلي هم درست كنيد، در ادامه مي‌توانيد طرز تهيه كوكو اسفناج را در مجله دلتا بخوانيد.

طرز تهيه كوكو اسفناج

مواد لازم

  • تخم‌مرغ: ۳ عدد
  • آرد: ۲ قاشق غذا خوري
  • اسفناج: ۳۰۰ گرم
  • نمك، زرد چوبه و فلفل: به ميزان لازم
  • روغن: به ميزان لازم
  • پيازچه: ۱ عدد
  • زرشك و گردو: به ميزان لازم

طرز تهيه كوكو اسفناج

  • ابتدا اسفناج‌ ها را شسته و سپس آن‌ها را روي حرارت كم بگذاريد تا كمي بپزند و نرم شود.
  • پس از اينكه اسفناج ‌ها نرم شد و آب آن گرفته شد آن‌ها را ريز خرد كنيد. (در صورتي كه دوست داشته باشيد مي‌توانيد پيازچه‌ ها را نيز خرد و در اين مرحله با اسفناج ‌ها مخلوط كنيد.)
  • تخم مرغ ‌ها را در ظرفي نسبتا بزرگ بشكنيد و خوب هم بزنيد. (خوب هم زدن تخم مرغ‌ها به پف كردن كوكو كمك مي‌كند.)
  • سپس آرد را به تخم مرغ‌‌ها اضافه و آن را خوب مخلوط كنيد تا گلوله نشود.
  • پس از اينكه خوب مخلوط شد، اسفناج‌‌ها را به آن بيفزاييد و مخلوط كنيد.
  • كمي روغن را در ماهي تابه ريخته و پس از داغ شدن روغن، مايع كوكو را كف آن پهن كرده و با پشت قاشق روي آن را صاف و يك‌دست كنيد و روي شعله‌ متوسط بگذاريد.
  • پس از اينكه يك طرف آن سرخ شد، كوكو را به شكل دلخواه برش دهيد.
  • سپس آن را برگردانيد تا طرف ديگر آن هم سرخ شود.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با انواع دستور پخت كوكو و كتلت  “طرز تهيه كتلت ميگو” را در مجله آشپزي دلتا مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

زيره پلو؛ غذاي سنتي ايراني

طرز تهيه ماهي شكم‌پر

طرز تهيه دلمه به

ته چين تن ماهي؛ غذاي متفاوت و آسان

خوراك بادمجان و قارچ

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.