• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

آش رشته؛ نماد خوشمزه ايراني

۳۰ بازديد

آش رشته يكي از معروف‌ترين و محبوب‌ترين غذاهاي ايراني و پاي ثابت مناسبت‌هاي مختلف است كه در همه فصل‌هاي سال طرفداران خود را دارد.

آش رشته

طرز تهيه آش رشته كه شايد محبوب‌ترين آش  آشپزي ايراني باشد، بسيار ساده است و به راحتي مي‌توانيد آشي خوشمزه و مقوي تهيه كنيد. اين آش به دليل داشتن حبوبات مختلف سرشار از پروتيين است و ارزش غذايي بالايي دارد. با مجله دلتا همراه باشيد تا با طرز تهيه اين آش خوشمزه و فوت و فن‌هاي پخت آن آشنا شويد.

طرز تهيه آش رشته

مواد لازم

  • نخود: ۲۰۰ گرم
  • لوبيا چيتي: ۲۰۰ گرم
  • عدس: ۱۵۰ گرم
  • پياز: ۵ عدد
  • نعناع خشك: يك قاشق سوپ‌خوري
  • رشته آش: ۵۰۰ گرم
  • سبزي آش: يك كيلو
  • زردچوبه: يك قاشق غذاخوري
  • سير: ۵ حبه
  • كشك: ۵۰۰ گرم
  • نمك و فلفل: به ميزان لازم

طرز تهيه آش رشته

  • پيازها را به صورت خلالي خرد و سرخ كرده و به آن زردچوبه بزنيد. وقتي پياز داغ آماده شد، قبل از اينكه تابه را از روي شعله برداريد، نعناع خشك را اضافه كرده تا كمي سرخ شود.
  • حبه‌هاي سير را رنده يا له كرده و كمي تفت دهيد.
  • نخود و لوبيا را كه از شب قبل خيس كرده‌ايد را در قابلمه بپزيد. چون زمان طبخ عدس از نخود و لوبيا كمتر است، آن را جداگانه بپزيد.
  • وقتي حبوبات پخته شدند، همه را در يك قابلمه ريخته و روي شعله متوسط بگذاريد.
  • سبزي آش را به حبوبات افزوده و وقتي نيم‌پز شد، رشته را خرد كرده و به آن بيفزاييد.
  • وقتي رشته پخت، پياز داغ، نعناع داغ و سير داغ را با مقداري نمك و فلفل در آش بريزيد. مراقب باشيد نمك زياد نباشد، چون رشته و كشك نمك دارد و ممكن است آش شور شود.
  • وقتي آش آماده شد، آن را با كشك، پياز داغ، نعناع داغ و سير داغ تزيين كرده، بقيه كشك را در ظرفي بريزيد و كنار آش سرو كنيد.

پيشنهاد مطالعه: براي مطالعه انواع آش “آش گندم؛ خوشمزه و پرخاصيت” را در مجله آشپزي مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

كشمش پلو با مرغ

كباب كوبيده در فر

دستور پخت قيمه اسفناج

دستور پخت آبگوشت قرمه

طرز تهيه دلمه گوجه فرنگي

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.