سه شنبه ۳۰ دی ۹۹ ۱۴:۴۰ ۳۰ بازديد
آش رشته يكي از معروفترين و محبوبترين غذاهاي ايراني و پاي ثابت مناسبتهاي مختلف است كه در همه فصلهاي سال طرفداران خود را دارد.
طرز تهيه آش رشته كه شايد محبوبترين آش آشپزي ايراني باشد، بسيار ساده است و به راحتي ميتوانيد آشي خوشمزه و مقوي تهيه كنيد. اين آش به دليل داشتن حبوبات مختلف سرشار از پروتيين است و ارزش غذايي بالايي دارد. با مجله دلتا همراه باشيد تا با طرز تهيه اين آش خوشمزه و فوت و فنهاي پخت آن آشنا شويد.
مواد لازم
- نخود: ۲۰۰ گرم
- لوبيا چيتي: ۲۰۰ گرم
- عدس: ۱۵۰ گرم
- پياز: ۵ عدد
- نعناع خشك: يك قاشق سوپخوري
- رشته آش: ۵۰۰ گرم
- سبزي آش: يك كيلو
- زردچوبه: يك قاشق غذاخوري
- سير: ۵ حبه
- كشك: ۵۰۰ گرم
- نمك و فلفل: به ميزان لازم
طرز تهيه آش رشته
- پيازها را به صورت خلالي خرد و سرخ كرده و به آن زردچوبه بزنيد. وقتي پياز داغ آماده شد، قبل از اينكه تابه را از روي شعله برداريد، نعناع خشك را اضافه كرده تا كمي سرخ شود.
- حبههاي سير را رنده يا له كرده و كمي تفت دهيد.
- نخود و لوبيا را كه از شب قبل خيس كردهايد را در قابلمه بپزيد. چون زمان طبخ عدس از نخود و لوبيا كمتر است، آن را جداگانه بپزيد.
- وقتي حبوبات پخته شدند، همه را در يك قابلمه ريخته و روي شعله متوسط بگذاريد.
- سبزي آش را به حبوبات افزوده و وقتي نيمپز شد، رشته را خرد كرده و به آن بيفزاييد.
- وقتي رشته پخت، پياز داغ، نعناع داغ و سير داغ را با مقداري نمك و فلفل در آش بريزيد. مراقب باشيد نمك زياد نباشد، چون رشته و كشك نمك دارد و ممكن است آش شور شود.
- وقتي آش آماده شد، آن را با كشك، پياز داغ، نعناع داغ و سير داغ تزيين كرده، بقيه كشك را در ظرفي بريزيد و كنار آش سرو كنيد.
پيشنهاد مطالعه: براي مطالعه انواع آش “آش گندم؛ خوشمزه و پرخاصيت” را در مجله آشپزي مطالعه كنيد.
همچنين بخوانيد:
با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد