یکشنبه ۲۸ دی ۹۹ ۲۱:۵۲ ۲۱ بازديد
طرز تهيه كباب كوبيده در فر بسيار آسان است و نيازي به منقل و زغال و دود ندارد.
زندگي آپارتمان نشيني باعث شده بيشتر افراد حياط و بالكني براي درست كردن كباب روي منقل و زغال نداشته باشند. اما به راحتي ميتوانيد كباب كوبيده را با همان عطر و طعم داخل فر درست كنيد. طرز تهيه كباب كوبيده در فر فوت و فنهايي دارد كه در مجله دلتا ميخوانيد.
مواد لازم
- گوشت چرخكرده: ۴۰۰ گرم
- پياز: ۳ عدد
- نمك و فلفل: به ميزان لازم
- زعفران دمكرده: ۲ قاشق غذاخوري
- كره و زعفران: به ميزان لازم
- دنبه: ۱۰۰ گرم در صورت تمايل
طرز تهيه كباب كوبيده در فر
- پياز را در ظرفي رنده كرده و آب آن را كامل بگيريد.
- گوشت چرخكرده را به پياز اضافه كنيد. نمك، فلفل و زعفران آب شده را در ظرف بريزيد و همه مواد را با هم مخلوط كنيد.
- اگر تمايل داريد از دنبه در كباب كوبيده استفاده كنيد، آن را از قبل با گوشت چرخ كنيد و كمي ورز دهيد تا با هم تركيب شوند.
- گوشت مزهدار شده را در ظرف در بسته بريزيد و آن را ۳۰ دقيقه در يخچال بگذاريد تا گوشت استراحت كند.
- روي سيني فر را با فويل آلومينيومي بپوشانيد و سطح آن را كمي چرب كنيد.
- گوشت را روي سيني فر پهن كرده، آن را برش بزنيد و با كمك دست به شكل دلخواه فرم دهيد.
- با استفاده از قلممو يا فرچه، مقداري كره آب شده و زعفران روي كباب بزنيد.
- فر را از قبل گرم كرده و سيني را در آن بگذاريد. بگذاريد كبابها ۲۰ دقيقه در فر بپزند.
- در نيمه پخت بهتر است يك بار آنها را پشت و رو كنيد تا تمام قسمتهاي كباب كاملا پخته شود.
- كباب كوبيده آماده است. ميتوانيد روي آن سماق بپاشيد و با برنج زعفراني يا نان سرو كنيد.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي ايراني “كباب ساطوري بناب” را در مجله آشپزي دلتا مطالعه كنيد.
همچنين بخوانيد:
با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد