حتما پيش از اين لازانيا را با پنير موزارلا طعمدار كردهايد و از بافت كشساني اين پنير هم لذت بردهايد. اما اين بار پيشنهاد ميكنيم كه سراغ پنير گودا برويد و پخت لازانيا را با پنير گودا امتحان كنيد. به شما اطمينان ميدهيم پشيمان نخواهيد شد. در ادامه اين مطلب با مجله دلتا همراه باشيد تا طرز تهيه لازانيا با پنير گودا را به شما آموزش دهيم.
مواد لازم براي تهيه لازانيا
- لازانيا ۱۰ ورق
- روغن مايع مخصوص سرخ كردني به مقدار لازم
- سير ۲ حبه
- رب گوجه فرنگي يك قاشق سوپخوري
- نمك و دانه فلفل به مقدار لازم
- جعفري پاك شده ۱۵ گرم
- سس براي تزيين به مقدار لازم
- پياز يك عدد
- گوشت گوساله چرخ كرده ۳۰۰ گرم
- پودر آويشن يك قاشق چايخوري
- گوجه فرنگي پوره شده ۴ عدد
- پنير ورقهاي گودا يك بسته
- ريحان پاك شده ۱۵ گرم
طرز تهيه لازانيا
مرحله اول
مرحله دوم
مرحله سوم
مرحله چهارم
در آخر چند ورقه پنير گودا را روي آن قرار دهيد. ۱۵ تا ۲۰ دقيقه در طبقه وسط فر كه از ۱۵ دقيقه قبل روي حرارت ۱۸۰ درجه سانتيگراد گرم كردهايد قرار دهيد تا پنير ذوب شود. پس از اين مدت، لازانيا با پنير گودا را با مقداري جعفري، ريحان و سس دلخواه تزيين كنيد.
غذاي شما حاضر است، نوش جان.
پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب طرز تهيه لازانياي بادمجان با سادهترين روش را مطالعه كنيد.
با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد