كوكو پيازچه يكي از انواع كوكوهاي خوشمزه ايراني است مثل كوكو ماست كه پيش از اين آموزش دادهايم. اين كوكو خيلي فوري آماده ميشود و مواد اوليه در دسترسي دارد. براي مشاهده اين آموزش آشپزي با مجله دلتا همراه باشيد.
مواد لازم براي تهيه كوكو پيازچه
- پيازچه ۴۰۰ گرم
- تخم مرغ ۴ عدد
- آرد سفيد ۲ قاشق غذاخوري
- پياز ۱ عدد متوسط
- نمك و فلفل سياه به مقدار كافي
- زردچوبه و روغن به مقدار كافي
دستور پخت كوكو پيازچه
مرحله اول
ابتدا پياز را به صورت نگيني ريز خرد ميكنيم. پياز را به همراه كمي روغن در يك تابه مناسب تفت مي دهيم تا طلايي شود. سپس پياز سرخ شده را كنار ميگذاريم تا خنك شود. در همين حين پيازچهها را شسته و خرد ميكنيم.
مرحله دوم
بهتر است پيازچهها را به صورت ريز خرد كنيم تا مايه كوكو منسجمتر شود. پس از خنك شدن پياز سرخ شده، آن را به همراه پيازچههاي خرد شده داخل يك كاسه مناسب ميريزيم. سپس تخم مرغ را اضافه ميكنيم.
مرحله سوم
در اين مرحله مقداري نمك، فلفل سياه و زردچوبه به مايه كوكو اضافه ميكنيم. مواد را به خوبي مخلوط ميكنيم تا يكدست شوند. حالا يك قاشق غذاخوري از آرد را اضافه ميكنيم و با ديگر مواد به خوبي تركيب ميكنيم.
مرحله چهارم
اگر مايه كوكو بيش از حد رقيق بود، يك قاشق ديگر آرد اضافه و با ديگر مواد تركيب ميكنيم. در ادامه يك تابه مناسب روي حرارت قرار ميدهيم. مقداري روغن داخل آن ريخته، سپس مايه كوكو را داخل تابه ميريزيم.
مرحله پنجم
حالا با پشت قاشق مايه كوكو را كف تابه پخش ميكنيم و صبر ميكنيم تا كوكو سرخ شود. سپس كوكو را برش ميزنيم و برميگردانيم تا سمت ديگرش نيز سرخ شود. كوكو ما آماده است ميتوانيم آن را به همراه نان سرو كنيم.
پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب شامي نخودچي تهراني به روش اصيل سنتي را مطالعه كنيد.
با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد