• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

طرز تهيه كباب لا پلو

۱۰ بازديد

 

كباب لا پلو يك غذاي فوق العاده خوشمزه و سنتي است كه به دليل قرار گرفتن گوشت در داخل برنج، عطر و طعم بي‌نظيري دارد.
كباب لا پلو

كباب لا پلو را به صورت مرغ لا پلو يا گوشت چرخ كرده لا پلو درست مي‌كنند. در اين مقاله مي‌توانيد طرز تهيه كباب لا پلو مجلسي به روش رستوران‌هاي مشهور را در مجله دلتا ياد بگيريد.

مواد لازم براي تهيه كباب لا پلو

  • برنج ۲ ليوان
  • گوشت چرخ كرده حدود ۲۵۰ گرم
  • تخم مرغ يك عدد
  • ماست ۲ قاشق غذاخوري
  • زعفران دم كرده ۲ قاشق غذاخوري
  • كره ۵۰ گرم
  • پياز بزرگ يك عدد
  • گوجه فرنگي ۲ عدد
  • رب گوجه فرنگي يك قاشق مرباخوري
  • سماق، پودر زيره، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
  • روغن سرخ كردني و نمك به مقدار لازم

طرز تهيه كباب لا پلو

مرحله اول

قبل از هر كاري برنج‌ را بشوييد و به همراه مقداري نمك داخل آب قرار دهيد تا خيس بخورد. سپس بايد پيازها را با رنده ريز رنده كنيد. پيازي كه آب آن خارج شده را به گوشت چرخ كرده اضافه كنيد و مقداري سماق، زردچوبه، نمك، پودر زيره و فلفل سياه به گوشت اضافه كنيد. مواد را براي حدود ۱۰ دقيقه ورز دهيد تا كاملا منسجم شود. سپس يك سلفون روي ظرف گوشت بكشيد و آن را داخل يخچال قرار دهيد تا گوشت براي يك ساعت استراحت كند. مرحله آماده كردن گوشت كباب لا پلو شبيه كباب تابه‌اي است.

مرحله دوم

بعد از گذشت يك ساعت گوشت را از يخچال خارج كنيد. مقداري روغن داخل ماهيتابه بريزيد و اجازه دهيد با حرارت متوسط داغ شود. گوشت را به صورت كامل داخل ماهيتابه پخش كنيد و سرخ كنيد.

مرحله سوم

حالا داخل يك ماهيتابه كوچك مقداري روغن بريزيد و اجازه دهيد داغ شود. سپس گوجه فرنگي‌ها را رنده كنيد و به آن اضافه كنيد. بعد از اين‌كه رنگ گوجه‌ها كمي عوض شد، مقداري نمك، فلفل سياه و يك قاشق رب گوجه فرنگي به آن اضافه كنيد. مواد را روي حرارت هم بزنيد تا آب آن به طور كامل خارج شود.

مرحله چهارم

يك قابلمه را آب كنيد و با حرارت زياد روي گاز قرار دهيد. بعد از جوش آمدن آب روغن مايع، نمك و برنج‌هاي خيس كرده را به آب اضافه كنيد. حدود ۱۰ دقيقه صبر كنيد تا برنج كمي نيم پز شود. سپس برنج را داخل آبكش بريزيد. بهتر است ته برنج را به صورت ته چين درست كنيد تا جلوه زيباتري داشته باشد.

مرحله پنجم

تخم مرغ، ماست و زعفران دم كرده را در يك كاسه مخلوط كنيد و خوب هم بزنيد. به اندازه يك كفگير برنج به اين مواد اضافه كنيد و مواد را هم بزنيد. در يك قابلمه مناسب كمي روغن بريزيد و سپس برنج تركيب شده با تخم مرغ و ماست را در كف قابلمه پخش كنيد. مقداري برنج داخل قابلمه بريزيد. سپس كباب‌ها را روي برنج بچينيد و كمي سماق روي آن‌ها بپاشيد.

حال مقداري از سس گوجه‌اي كه تهيه كرده‌ايد را روي آن قرار دهيد. بقيه برنج باقيمانده را روي كباب‌ها بريزيد و كمي فشار دهيد. براي خوش طعم‌تر شدن غذا كمي كره خرد كنيد و روي برنج قرار دهيد. درب قابلمه را بگذاريد تا برنج حدود ۴۵ دقيقه تا يك ساعت دم بكشد. سپس غذا را در ديس مناسب برگردانيد و از عطر و طعم لذيذ آن لذت ببريد.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب خورشت بادمجان، محبوب و پرطرفدار را مطالعه كنيد.

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.