پنجشنبه ۱۹ فروردین ۰۰ ۱۰:۴۵ ۱۴ بازديد
پيتزا سوسيس كالباس خوشمزه كه به پيتزاي مخلوط هم معروف است، علاوه بر سوسيس و كالباس، قارچ هم دارد كه مزه پيتزا را دوستداشتنيتر و ارزش غذايي آن را بيشتر ميكند.
پيتزا يكي از غذاهاي محبوب ايتاليايي است كه انواع مختلف و هيجانانگيزي دارد. از پيتزا مخصوص گرفته تا پيتزا سالامي هر كدام را كه بخواهيد با كمي صبر و حوصله ميتوانيد در خانه تهيه و نوش جان كنيد. پيتزا سوسيس كالباس هم از آن پيتزاهاي خانگي سادهاي است كه در يك چشم به هم زدن آماده ميشود. با مجله دلتا همراه باشيد.
مواد لازم براي تهيه پيتزا سوسيس كالباس با قارچ
- ژامبون گوشت ۲۰۰ گرم
- قارچ ۲۰۰ گرم
- پنير موزارلا ۶۰۰ گرم
- سس گوجه فرنگي به مقدار لازم
- سوسيس ۲۰۰ گرم
- فلفل دلمهاي يك عدد
- ذرت نصف پيمانه
مواد لازم براي تهيه خمير پيتزا
- خمير مايه يك قاشق چايخوري
- شكر يك قاشق غذاخوري
- آب نصف پيمانه
- آرد سفيد يك پيمانه
- نمك يك قاشق مرباخوري
- روغن مايع يك قاشق سوپخوري
طرز تهيه پيتزا سوسيس كالباس با قارچ
مرحله اول
براي شروع ابتدا بايد خمير پيتزا را آماده كنيد. براي اين كار يك كاسه كوچك برداريد و يك قاشق چايخوري خمير مايه و يك قاشق غذاخوري شكر را داخل آن بريزيد. نصف پيمانه آب ولرم اضافه كنيد و مواد را خوب مخلوط كنيد. مخلوط خمير مايه را براي چند دقيقه كنار بگذاريد تا عمل بيايد.
مرحله دوم
يك پيمانه آرد سفيد را الك كنيد. در يك كاسه ديگر آرد را همراه با يك قاشق مرباخوري نمك مخلوط كنيد. يك قاشق سوپخوري روغن مايع را اضافه كنيد و مواد را مخلوط كنيد. سپس وسط مخلوط را كمي گود كنيد و خمير مايه را كه پس از ده دقيقه عمل آمده است داخل گودي بريزيد و مخلوط كنيد.
خمير را تا زماني كه به دست نچسبد با همزن مخلوط ميكنيم. اگر خمير خيلي رقيق بود، مقدار كمي آرد اضافه كنيد و مخلوط كنيد تا غليظتر شود.
مرحله سوم
پس از اين كه خمير را خوب ورز داديد روي كاسه را با يك پارچه بپوشانيد و كنار بگذاريد. اجازه بدهيد به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقيقه در دماي آشپزخانه استراحت كند. كف قالبهاي مورد نظر را با مقدار خيلي كمي روغن چرب كنيد. خمير را از كاسه خارج كنيد و به دو قسمت مساوي تقسيم كنيد. هر قسمت از خمير را كف قالب پهن كنيد. قالبها را داخل فر قرار دهيد تا خمير استراحت كند.
مرحله چهارم
اكنون سوسيسها، كالباسها، فلفل دلمهايها و قارچها را به اندازه دلخواه خرد كنيد. خميرها را از فر خارج كنيد و فر را روشن كنيد. درجه حرارت آن را روي ۱۶۰-۱۸۰ درجه سانتيگراد قرار دهيد تا به مدت نيم ساعت گرم شود. روي خميرها را به مقدار دلخواه سس گوجه فرنگي بريزيد.
با پشت يك قاشق سس را به خوبي روي خميرها پخش كنيد. سپس قارچ، فلفل دلمهاي، سوسيس و كالباس خرد شده را روي خمير پخش كنيد. روي مواد را به مقدار دلخواه پنير موزارلا رنده شده بريزيد.
مرحله پنجم
قالبها را در قسمت وسط فر قرار دهيد تا به مدت ۲۰ دقيقه بپزد. پس از گذشت ۲۰ دقيقه شعله گريل را روشن كنيد تا روي پيتزا ترد و طلايي شود. پس از پنج دقيقه فر را خاموش كنيد و پيتزاهاي آماده شده را با احتياط از فر خارج كنيد. پيتزاهاي ترد و خوشمزه شما آماده سرو هستند. نوش جان!
پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب پيتزا سيب زميني خوشمزه با پپروني را مطالعه كنيد.
با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد