یکشنبه ۲۸ آذر ۰۰ ۱۱:۴۹ ۱۰ بازديد
براي پخت كتلت و كوكو نرم و خوشمزه نكات ساده و ريزي وجود دارد كه اگر رعايت شوند، هيچوقت كتلت يا شامي شما سفت نميشود يا وا نميرود.
اگر براي شما هم اين پرسش وجود دارد كه فرق شامي و كتلت و كوكو چيست؟ بايد بگوييم كه شامي معمولا با آرد نخودچي درست ميشود، كتلت با سيبزميني و كوكو با تخممرغ. ماده اوليه كتلت گوشت است، يعني انواع گوشتها را اعم از مرغ، ماهي يا گوسفند و گاو را به صورت چرخشده با سبزيجات، سيبزميني، تخممرغ و آرد مخلوط ميكنند. در شامي، گوشت با حبوبات چرخشده و پخته به همراه آرد و تخممرغ مخلوط و سرخ ميشود. با مجله دلتا همراه باشيد تا راز خوشمزه شدن كتلت و كوكو را بدانيم.
هر آنچه درباره راز خوشمزه شدن كتلت و كوكو بايد بدانيد
- در طرز تهيه كتلت با سيبزميني، حتما بعد از رنده يا چرخ كردن سيبزميني و پياز، آب آنها را بگيريد. اين كار باعث ميشود كتلت شما وا نرود. همچنين اگر آب سيبزمينيها را نگيريد، غذايتان طعم و رنگ بدي خواهد گرفت.
- بهتر است از آرد نخودچي در كتلت گوشت استفاده كنيد تا كتلت بيشتر پف كند و بافت ترد پوكتري داشته باشد. همچنين ميتوانيد از آرد سوخاري و پودر نان خشك هم استفاده كنيد.
- ميتوانيد كتلت را بدون تخممرغ هم درست كنيد.
- به مايه كوكو يا شامي، انواع سبزيهاي معطر خشك يا تازه مثل ترخون و مرزه هم اضافه كنيد. همچنين استفاده از ادويههاي معطر در ايجاد طعم ويژه و فوقالعاده تاثير دارد.
- مهمترين راز خوشمزه شدن كتلت و شامي اين است كه مايه آن را در ظرف دربسته قرار دهيد و قبل از سرخ كردن به مدت ۱ تا ۲ ساعت در يخچال استراحت دهيد.
راز خوشمزه شدن كتلت و كوكو با ادويه مناسب
- در طرز تهيه شامي كباب تهراني و شيرازي لازم نيست حتما از تخممرغ استفاده كنيد. البته بايد ميزان مواد را رعايت كنيد.
- اگر از گوشت گوساله استفاده ميكنيد، از ۲ قاشق غذاخوري كره ذوب شده هم در آن استفاده كنيد. اين كار باعث ميشود، گوشت شما خشك نشود.
- اگر ميخواهيد در طرز تهيه شامي، از گوشت مرغ استفاده كنيد، ۲ قاشق آب مرغ و كره را به مايه شامي اضافه كنيد.
- وقتي موقع سرخ كردن، روي روغن كف تشكيل شد، روغن را عوض و با روغن جديد جايگزين كنيد.
- اگر در روغن كمي زردچوبه بريزيد و كتلتها يا كوكو را سرخ كنيد، رنگ آن زيباتر خواهد شد.
- از مقداري زعفران دمكرده در مواد شامي و كتلت استفاده كنيد. با اين كار طعم آنها فوقالعاده خواهد شد.
پيشنهاد مطالعه: فوت و فن داشتن آش رشته خوشمزه را بخوانيد.