• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

راز خوشمزه شدن كتلت و كوكو چيست؟

۱۰ بازديد

براي پخت كتلت و كوكو نرم و خوشمزه نكات ساده و ريزي وجود دارد كه اگر رعايت شوند، هيچ‌وقت كتلت يا شامي شما سفت نمي‌شود يا وا نمي‌رود.

اگر براي شما هم اين پرسش وجود دارد كه فرق شامي و كتلت و كوكو چيست؟ بايد بگوييم كه شامي معمولا با آرد نخودچي درست مي‌شود، كتلت با سيب‌زميني و كوكو با تخم‌مرغ. ماده اوليه كتلت گوشت است، يعني انواع گوشت‌ها را اعم از مرغ، ماهي يا گوسفند و گاو را به صورت چرخ‌شده با سبزيجات، سيب‌زميني، تخم‌مرغ و آرد مخلوط مي‌كنند. در شامي، گوشت با حبوبات چر‌خ‌شده و پخته به همراه آرد و تخم‌مرغ مخلوط و سرخ مي‌شود. با مجله دلتا همراه باشيد تا راز خوشمزه شدن كتلت و كوكو را بدانيم.

هر آنچه درباره راز خوشمزه شدن كتلت و كوكو بايد بدانيد

  • در طرز تهيه كتلت با سيب‌زميني، حتما بعد از رنده يا چرخ كردن سيب‌زميني و پياز، آب آن‌ها را بگيريد. اين كار باعث مي‌شود كتلت شما وا نرود. همچنين اگر آب سيب‌زميني‌ها را نگيريد، غذايتان طعم و رنگ بدي خواهد گرفت.
  • بهتر است از آرد نخودچي در كتلت گوشت استفاده كنيد تا كتلت بيشتر پف كند و بافت ترد پوك‌تري داشته باشد. همچنين مي‌توانيد از آرد سوخاري و پودر نان خشك هم استفاده كنيد.
  • مي‌توانيد كتلت را بدون تخم‌مرغ هم درست كنيد.
  • به مايه كوكو يا شامي، انواع سبزي‌هاي معطر خشك يا تازه مثل ترخون و مرزه هم اضافه كنيد. همچنين استفاده از ادويه‌هاي معطر در ايجاد طعم ويژه و فوق‌العاده تاثير دارد.
  • مهم‌ترين راز خوشمزه شدن كتلت و شامي اين است كه مايه آن را در ظرف دربسته قرار دهيد و قبل از سرخ كردن به مدت ۱ تا ۲ ساعت در يخچال استراحت دهيد.

خوشمزه شدن كتلت

راز خوشمزه شدن كتلت و كوكو با ادويه مناسب

  • در طرز تهيه شامي كباب تهراني و شيرازي لازم نيست حتما از تخم‌مرغ استفاده كنيد. البته بايد ميزان مواد را رعايت كنيد.
  • اگر از گوشت گوساله استفاده مي‌كنيد، از ۲ قاشق غذاخوري كره ذوب شده هم در آن استفاده كنيد. اين كار باعث مي‌شود، گوشت شما خشك نشود.
  • اگر مي‌خواهيد در طرز تهيه شامي، از گوشت مرغ استفاده كنيد، ۲ قاشق آب مرغ و كره را به مايه شامي اضافه كنيد.
  • وقتي موقع سرخ كردن، روي روغن كف تشكيل شد، روغن را عوض و با روغن جديد جايگزين كنيد.
  • اگر در روغن كمي زردچوبه بريزيد و كتلت‌ها يا كوكو را سرخ كنيد، رنگ آن زيباتر خواهد شد.
  • از مقداري زعفران دم‌كرده در مواد شامي و كتلت استفاده كنيد. با اين كار طعم آن‌ها فوق‌العاده خواهد شد.

 وا نرفتن كتلت يا شامي

پيشنهاد مطالعهفوت و فن داشتن آش رشته خوشمزه را بخوانيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.