• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

كوفته انار و گردو، شام بي‌نظير يلدايي

۹ بازديد

كوفته انار يكي از انواع كوفته‌هاي خوشمزه و خوش‌طعم است كه براي ساختن شبي به ياد ماندني مي‌توانيد آن را همراه با يك پلوي زعفراني سرو كنيد.

كوفته انار و گردو

اگر براي شام شب يلداي امسال دنبال يك غذاي خوشمزه و خاص هستيد، در اين بخش از مجله دلتا ما طرز تهيه كوفته انار و گردو يلدايي را به شما آموزش مي‌دهيم. در آموزش‌هاي ديگر از بخش آشپزي مجله دلتا سالاد انار، دسر انار، چيزكيك اناري و خوراكي‌هاي خوشمزه ديگري را آموزش داده‌ايم كه با انار تهيه مي‌شوند و پيشنهاد مي‌كنيم آن‌ها را ببينيد و سفره شب يلدا را زيباتر و وسوسه‌كننده‌تر از هر سال ديگر آماده كنيد. با ما همراه باشيد.

مواد لازم براي كوفته انار و گردو

  • گوشت چرخ‌شده: ۴۰۰ گرم
  • آب انار: ۲ پيمانه
  • گردو پودر‌شده: ۶ قاشق غذاخوري
  • پياز رنده‌شده: ۳ عدد متوسط
  • تخم‌مرغ: ۱ عدد
  • مرزه خشك: ۱ قاشق غذاخوري سرخالي
  • نعناع خشك: ۱ قاشق غذاخوري سرخالي
  • آويشن خشك: ۱ قاشق غذاخوري سرخالي
  • زردچوبه، ادويه كاري، سماق، نمك و فلفل سياه: به ميزان دلخواه
  • آرد سوخاري: ۳ قاشق غذاخوري
  • رب انار: ۲ قاشق غذاخوري
  • رب گوجه‌فرنگي: ۱ قاشق غذاخوري

طرز تهيه كوفته انار و گردو

در ابتدا گوشت چرخ‌شده گوساله و گوسفندي (بسته به سليقه خودتان) را درون ظرف ريخته و دو عدد پياز رنده‌شده كه آب آن را از قبل گرفته‌ايد، به گوشت اضافه كنيد.

سپس آرد سوخاري به همراه ۳ قاشق از پودر گردو را نيز به آن اضافه كنيد.

طرز تهيه كوفته انار و گردو

زردچوبه، ادويه كاري گوشت، سماق، نمك، فلفل سياه و تخم‌مرغ را هم به مواد اضافه كنيد.

در آخر، آويشن، نعناع خشك و مرزه را به مواد اضافه مخلوط كنيد و مواد را خوب ورز دهيد.

حالا به اندازه يك گردو از مواد برداشته و آن را قلقلي كنيد و كنار بگذاريد. سپس داخل تابه روغن بريزيد و كوفته‌ها را سرخ كنيد و زماني كه همه كوفته‌ها سرخ و طلايي شدند، آن‌ها را كنار بگذاريد.

براي آماده‌سازي سس اين غذا، يك عدد پياز رنده‌شده را درون روغن گوشت تفت دهيد و زماني كه پياز طلايي شد، بقيه پودر گردو را به آن اضافه كرده و آن را تا ۵ دقيقه تفت دهيد.

سپس نصف يك قاشق چاي‌خوري زردچوبه را به آن اضافه كنيد و دوباره تفت بدهيد. رب گوجه را اضافه كنيد و دوباره تفت بدهيد تا رنگ رب باز شود. حالا رب انار اضافه كنيد و اين‌بار نيازي نيست زياد تفت دهيد.

سپس آب انار تازه را به مواد اضافه و مخلوط كنيد تا سس به جوش بيايد (در اين مرحله ترشي، شيريني، نمك و فلفل سس را تنظيم كنيد).

زماني كه سس به جوش آمد كوفته‌ها را درون آن بريزيد و ۱ الي ۲ ساعت اجازه دهيد تا خورشت جا بيفتد و گردو به روغن بيفتد.

پس از آماده شدن، اين غذا را با دانه‌هاي انار تزيين كنيد.

كوفته انار و گردو يلدايي

پيشنهاد مطالعهخورشت خلال بادام، غذاي محبوب كرمانشاهي را بخوانيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.