كوفته انار يكي از انواع كوفتههاي خوشمزه و خوشطعم است كه براي ساختن شبي به ياد ماندني ميتوانيد آن را همراه با يك پلوي زعفراني سرو كنيد.
اگر براي شام شب يلداي امسال دنبال يك غذاي خوشمزه و خاص هستيد، در اين بخش از مجله دلتا ما طرز تهيه كوفته انار و گردو يلدايي را به شما آموزش ميدهيم. در آموزشهاي ديگر از بخش آشپزي مجله دلتا سالاد انار، دسر انار، چيزكيك اناري و خوراكيهاي خوشمزه ديگري را آموزش دادهايم كه با انار تهيه ميشوند و پيشنهاد ميكنيم آنها را ببينيد و سفره شب يلدا را زيباتر و وسوسهكنندهتر از هر سال ديگر آماده كنيد. با ما همراه باشيد.
مواد لازم براي كوفته انار و گردو
- گوشت چرخشده: ۴۰۰ گرم
- آب انار: ۲ پيمانه
- گردو پودرشده: ۶ قاشق غذاخوري
- پياز رندهشده: ۳ عدد متوسط
- تخممرغ: ۱ عدد
- مرزه خشك: ۱ قاشق غذاخوري سرخالي
- نعناع خشك: ۱ قاشق غذاخوري سرخالي
- آويشن خشك: ۱ قاشق غذاخوري سرخالي
- زردچوبه، ادويه كاري، سماق، نمك و فلفل سياه: به ميزان دلخواه
- آرد سوخاري: ۳ قاشق غذاخوري
- رب انار: ۲ قاشق غذاخوري
- رب گوجهفرنگي: ۱ قاشق غذاخوري
طرز تهيه كوفته انار و گردو
در ابتدا گوشت چرخشده گوساله و گوسفندي (بسته به سليقه خودتان) را درون ظرف ريخته و دو عدد پياز رندهشده كه آب آن را از قبل گرفتهايد، به گوشت اضافه كنيد.
سپس آرد سوخاري به همراه ۳ قاشق از پودر گردو را نيز به آن اضافه كنيد.
زردچوبه، ادويه كاري گوشت، سماق، نمك، فلفل سياه و تخممرغ را هم به مواد اضافه كنيد.
در آخر، آويشن، نعناع خشك و مرزه را به مواد اضافه مخلوط كنيد و مواد را خوب ورز دهيد.
حالا به اندازه يك گردو از مواد برداشته و آن را قلقلي كنيد و كنار بگذاريد. سپس داخل تابه روغن بريزيد و كوفتهها را سرخ كنيد و زماني كه همه كوفتهها سرخ و طلايي شدند، آنها را كنار بگذاريد.
براي آمادهسازي سس اين غذا، يك عدد پياز رندهشده را درون روغن گوشت تفت دهيد و زماني كه پياز طلايي شد، بقيه پودر گردو را به آن اضافه كرده و آن را تا ۵ دقيقه تفت دهيد.
سپس نصف يك قاشق چايخوري زردچوبه را به آن اضافه كنيد و دوباره تفت بدهيد. رب گوجه را اضافه كنيد و دوباره تفت بدهيد تا رنگ رب باز شود. حالا رب انار اضافه كنيد و اينبار نيازي نيست زياد تفت دهيد.
سپس آب انار تازه را به مواد اضافه و مخلوط كنيد تا سس به جوش بيايد (در اين مرحله ترشي، شيريني، نمك و فلفل سس را تنظيم كنيد).
زماني كه سس به جوش آمد كوفتهها را درون آن بريزيد و ۱ الي ۲ ساعت اجازه دهيد تا خورشت جا بيفتد و گردو به روغن بيفتد.
پس از آماده شدن، اين غذا را با دانههاي انار تزيين كنيد.
پيشنهاد مطالعه: خورشت خلال بادام، غذاي محبوب كرمانشاهي را بخوانيد.