• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

طرز تهيه چيپس پلو با مرغ

۸ بازديد

شايد اسم اين غذا به نظر شما جديد برسد يا تصور كنيد از چيپس خلالي در آن استفاده شده باشد. اما در واقع اين‌گونه نيست و اين غذا جزء دسته پلوهاي مخلوط خوش‌طعم و ساده قرار مي‌گيرد.

طرز تهيه چيپس پلو با مرغ

پلوهاي مخلوط با مرغ يا سيب‌زميني جزء غذاهايي هستند كه با ذائقه ما ايراني‌ها بسيار جور در مي‌آيد. در كنار آن اگر مواد مختلف ديگري را هم با آن‌ها مخلوط كنيد مي‌توانيد طعم و مزه جديد و متفاوتي را به سفره غذايي خود اضافه نماييد و از آن لذت ببريد. با مجله دلتا همراه باشيد تا طرز تهيه چيپس پلو با مرغ را ياد بگيريم.

مواد لازم براي چيپس پلو با مرغ

  • برنج دم كشيده يك پيمانه
  • فيله مرغ ۲۰۰ گرم
  • محلول زعفران يك‌دوم قاشق چاي‌خوري
  • سيب‌زميني متوسط يك عدد
  • پياز سرخ‌شده يك قاشق سوپ‌خوري
  • روغن مايع ۲ پيمانه
  • هويج متوسط ۲ عدد، پوست گرفته
  • رنده پوست پرتقال يك قاشق چاي‌خوري
  • كره يك قاشق سوپ‌خوري
  • نمك و فلفل به ميزان لازم

طرز تهيه چيپس پلو با مرغ

چيپس پلو با مرغ

مرحله اول

ابتدا بعد از آبكشي و دم كردن برنج، سيب‌زميني‌ها را پوست گرفته و بشوييد. براي سهولت كار آن را ريز رنده كرده و در آبكش بريزيد.

مرحله دوم

سيب‌زميني‌ها را كاملا بشوييد تا نشاسته سيب‌زميني رنده‌شده كاملا از بين برود. سيب‌زميني را مدتي در آبكش نگه داريد تا خشك شود و آب اضافي آن كاملا خارج شود. هويج را نيز به همين شكل رنده كنيد.

مرحله سوم

روغن را در تابه يا قابلمه كوچكي داغ كرده و سيب‌زميني‌ها را به دفعات سرخ كنيد. موقع سرخ كردن سيب زميني‌ها آن را اصلا هم نزنيد چرا كه سيب‌زميني‌ها به هم مي‌چسبد. شعله گاز را يكنواخت كنيد تا همه سيب‌زميني‌ها يكسان سرخ شود.

مرحله چهارم

بعد از سرخ شدن، سيب‌زميني‌ها را در آبكش بريزيد تا روغن اضافي كاملا خارج شود. اين كار را با مابقي سيب زميني‌ها انجام دهيد. هويج‌ها را نيز به همين شكل سرخ كنيد (هويج زودتر از سيب‌زميني سرخ مي‌شود و بايد سريع عمل كنيد). هويج‌ها را روي دستمال آشپزخانه بريزيد تا روغن اضافي آن‌ها گرفته شود.

مرحله پنجم چيپس پلو با مرغ

فيله‌هاي مرغ را درسته يا به صورت مكعبي يا به شكل دلخواه خرد كرده و با كره تفت دهيد. پياز سرخ شده را نيز افزوده و كمي هم با پياز تفت دهيد. محلول زعفران، پوست پرتقال رنده‌شده، نمك و فلفل را هم اضافه كرده و كنار بگذاريد. در ديسي برنج سفيد را ريخته و روي آن را به دلخواه با مواد فوق تزئين كنيد.

پلو با مرغ و چيپس هويج

پيشنهاد مطالعهطرز تهيه آش بادمجان، مخصوص خراساني‌ها را بخوانيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.