شنبه ۲۷ آذر ۰۰ ۱۵:۲۱ ۱۱ بازديد
مرغ اناري يكي از غذاهاي مخصوص فصلهاي سرد سال و يكي از غذاهاي پيشنهادي براي پذيرايي شب چله است. مرغ اناري خواص بسيار زيادي دارد كه بهتر است در وعدههاي غذايي گنجانده شود.
خورشت مرغ با سير و انار يك غذاي اصيل ايراني مربوط به استان مازندران است كه با داشتن مواد اوليه خاص يك غذاي پرخاصيت و غني به شمار ميرود. اين روزها كه به شب يلدا نزديك ميشويم و دورهميهاي خانوادگي در پيش است، استفاده از غذاهايي كه آيينهاي اين شب را تداعي ميكنند جذاب هستند. با مجله دلتا همراه باشيد.
مواد لازم خورشت مرغ با سير و انار
- پودر موسير يك قاشق مرباخوري
- پودر سير يك قاشق مرباخوري
- سير ۵ حبه (بزرگ)
- نمك به ميزان لازم
- انار ۲ پيمانه (دانشده)
- رب انار نصف پيمانه
- مرغ يك كيلو
- پياز يك عدد (ريز)
- روغن كنجد ۴ قاشق سوپخوري
- زعفران يك قاشق مرباخوري (اختياري)
طرز تهيه خورشت مرغ با سير و انار
- مرغ را بشوييد و چربي اضافه آن را بگيريد.
- سپس تابهاي را روي حرارت ملايم قرار دهيد و مرغ را بدون هيچ ادويهاي در تابه داغ تفت دهيد.
- كمي بعد ۲ قاشق روغن كنجد به آن اضافه كنيد و بعد از ۱۰ دقيقه تفت دادن مرغ را از تابه بيرون بياوريد.
- دو قاشق ديگر روغن داخل تابه بريزيد و پياز را داخل آن تفت دهيد تا طلايي رنگ شود.
- سير را هم رنده كنيد و به پياز سرخشده اضافه كنيد.
- شعله را كم كنيد تا سير تفت بخورد. بعد نمك، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه كنيد و يك دقيقهاي تفت دهيد.
- زعفران را با رب انار كاملا مخلوط و به پياز و سير اضافه كنيد.
- سپس مرغ را به بقيه مواد اضافه كنيد و مقداري آب داخل خورشت بريزيد تا بجوشند.
- بعد از كمي جوشيدن، دانه انار را به آن اضافه كنيد. وقتي خورشت جا افتاد آن را از روي حرارت برداريد.
نكات مهم
- اگر از رب انار آماده استفاده ميكنيد ميزان آن را ۲ برابر كنيد.
- بهتر است از رب انار ترش استفاده كنيد.
- اگر دوست داريد خورشت مرغ را با يك كته مجلسي بخوريد، فوت و فن برنج كته مجلسي را در مجله بخوانيد.
پيشنهاد مطالعه: فوت و فن داشتن آش رشته خوشمزه را بخوانيد.