• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

تارت شكلات و انار ، دسر ساده يلدايي

۸ بازديد

تارت انار يكي از تارت‌هاي بسيار خوشمزه و پاييزي است كه مي‌توانيد براي شب يلدا آن را تهيه كنيد. اين تارت خوشمزه با دسر شكلاتي و دانه‌هاي انار تهيه مي‌شود و بسيار هم ساده و در دسترس است.

تارت شكلات و انار

انار قطعا يكي از خوشمزه‌ترين ميوه‌هاي فصل سرد است. اين ميوه پرخاصيت با آن ظاهر فوق‌العاده زيبا، آن‌قدر طعم خوبي دارد كه دردسر برش دادن و دانه كردن آن را به جان بخريم و از آن لذت ببريم. با انار انواع و اقسام خوراكي تهيه مي‌شود؛ از غذاي اصلي مانند كوفته انار گرفته تا دسر و كيك و كوكي انار و نوشيدني. در اين مطلب از مجله دلتا مي‌خواهيم طرز تهيه تارت شكلات و انار را آموزش دهيم. با توجه به اينكه شب يلدا نزديك است، اين تارت مي‌تواند شيريني خوشمزه‌اي براي بلند‌ترين شب سال شما باشد.

مواد لازم براي تارت شكلات و انار

  • بيسكويت پتي‌بور: ۱۳۰ گرم
  • دسر شكلاتي آماده: ۲ بسته
  • انار: به ميزان دلخواه
  • كره ذوب‌شده: ۱۰۰ گرم
  • قالب تارت

طرز تهيه تارت شكلات و انار

 تارت انار

مرحله اول

براي تهيه اين تارت جذاب، ابتدا بيسكويت پتي‌بور را داخل خردكن مي‌ريزيم و كاملا پودر مي‌كنيم. سپس كره ذوب‌شده را به بيسكويت‌ها اضافه و به‌خوبي مخلوط مي‌كنيم.

مرحله دوم

در اين مرحله بعد از اينكه بيسكويت و كره كاملا باهم مخلوط شد، به اندازه ۳ قاشق غذاخوري از مخلوط آماده‌شده را درون قالب تارت مي‌ريزيم و فرم مي‌دهيم. سپس با يك گوشتكوب روي بيسكويت‌ها را پرس مي‌كنيم تا كاملا منسجم شود.

مرحله سوم تارت شكلات و انار

قالب تارت را براي نيم ساعت تا يك ساعت درون يخچال قرار مي‌دهيم تا سفت شود. بعد از يك ساعت، قالب تارت را از يخچال خارج مي‌كنيم و به آرامي بيسكويت‌ها را در مي‌آوريم.

حال از دسر شكلاتي دنت روي بيسكويت‌ها مي‌ريزيم و به صورت يك‌دست پخش مي‌كنيم. سپس براي زيباتر شدن دسر، مقداري انار روي تارت مي‌ريزيم و به دلخواه با سس كارامل تزيين مي‌كنيم.

تارت يلدايي

پيشنهاد مطالعهچيز كيك ژله اناري ، دسر خوشمزه يلدايي را بخوانيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.