ريواس اثر دارويي و درماني بسيار دارد، كه از آن جمله ميتوان به رفع تشنگي و تب، تقويت بينايي، تسكين ناراحتيهاي عصبي و كمخوابي، افزايش سطح انرژي بدن، خاصيت ضد سرطاني و ... اشاره كرد.
شما ميتوانيد بساط آماده كردن يك خورش خوشطعم ايراني را فراهم كنيد. ريواس كه مصرف آن براي كاهش مشكلات معده و سلامت قلب توصيهشده است، ازنظر برخي از درمانگران طب سنتي، ضدافسردگي نيز هست، و مصرفش سطح كلسترول بد خون را هم پايين ميآورد. در ادامه اين مطلب در مجله دلتا طرز تهيه خورش ريواس را مطالعه ميكنيد.
مواد لازم خورش ريواس براي ۳ نفر
- گوشت چرخكرده نيم كيلو
- ريواس پوست گرفته نيم كيلو
- پياز ساطوري يك عدد
- نعنا و جعفري ساطوري سه تا چهار پيمانه
- روغن، نمك و فلفل به مقدار لازم
طرز تهيه خورش ريواس مجلسي
مرحله اول براي داشتن خورش بينظير
در ابتدا ۳ قاشق روغن را در قابلمه روي آتش ملايم داغ كنيد و پياز را در آن تفت دهيد تاكمي رنگ بگيرد.
مرحله دوم
گوشت را اضافه كنيد و حدود ۵ دقيقه در قابلمه تفت دهيد. سپس ۳ پيمانه آب روي گوشت بريزيد و اجازه دهيد به جوش بيايد. بعد از جوش آمدن آب، شعله را كم كنيد و در قابلمه را براي حدود ۳ ساعت بگذاريد تا گوشت بپزد.
مرحله سوم
حالا ۳ قاشق روغن را در تابه روي آتش ملايم داغ كنيد و ريواسهاي خردشده را براي ۵ دقيقه تفت دهيد. سپس نعنا و جعفري را اضافه كنيد و حدود ۱۰ دقيقه تفت دهيد.
مرحله چهارم
در ۱۵ دقيقه آخر پخت گوشت، ريواسها و سبزيهاي سرخشده را همراه باكمي نمك و فلفل به گوشت اضافه كنيد و درب قابلمه را باز بگذاريد تا بتوانيد ميزان آب خورش را تنظيم كنيد.
مرحله پنجم
براي تهيه اين خورش، نيازي بهاضافه كردن آبغوره يا آبليمو نداريد و اگر طرفدار غذاهاي ترش نيستيد، بهتر است جز كمي نمك و فلفل، ادويه ديگري را به اين خورش اضافه نكنيد.
ريواس يك گياه زودپز است و حتما بايد در انتها به خورش اضافه شود. ريختن ريواس در ابتداي پخت، بافت آن را له و خورش شمارا خراب ميكند.
خورش ريواس شما آماده است، نوش جان!
پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب طرز تهيه خورشت آلو اسفناج را مطالعه كنيد.