• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

بوراني بادمجان كبابي ، يك پيش غذاي مجلسي

۸ بازديد

بوراني از جمله انواع پيش‌غذا‌هاي ساده و خوشمزه مي‌باشد، كه تنوع بسياري دارد و هر‌شخص با توجه به ذائقه و سليقه‌اش مي‌تواند نوعي از آن را در وعده‌هاي غذايي متفاوت سرو كند.

بوراني بادمجان كبابي

بوراني بادمجان كبابي يا همان ماست و بادمجان كبابي يكي از خوشمزه‌ترين بوراني‌ها مي‌باشد و البته روش تهيه ساده‌اي دارد. ماست داراي طبع سرد است و بادمجان داراي طبع گرم و تركيب اين دو ماده مي‌تواند طبع سرد و گرم هريك را تعديل كند. در ادامه اين مطلب در مجله دلتا روش آماده‌سازي بوراني بادمجان كبابي را مطالعه مي‌كنيد.

مواد لازم بوراني بادمجان كبابي

  • بادمجان متوسط ۳ عدد
  • ماست چكيده يا پر چرب ۲ پيمانه
  • سير ۲ حبه
  • پودر گردو ۱/۴ پيمانه
  • نمك و فلفل سياه به مقدار لازم
  • سبزيجات خشك در صورت تمايل

روش تهيه بوراني بادمجان كبابي

مرحله اول:

بادمجان‌ها را بشوييد و با پوست روي آتش، گاز يا داخل فر قرار دهيد و كبابي كنيد. براي كبابي كردن در فر لازم است فر را با دماي ۲۰۰ درجه سانتي‌گراد گرم كنيد. روي بادمجان‌ها شيارهاي عميق ايجاد كنيد و آنها را در سيني‌فر بچينيد و اجازه دهيد ۳۰ دقيقه در فر بماند تا مغز‌پخت شود. پس از اين كار گريل را روشن كنيد و اجازه دهيد يك طرف كاملا برشته و دودي شود و پس از آن بادمجان را برگردانيد تا طرف ديگر هم كبابي شود.

مرحله دوم:

يك ظرف گود را با آب‌سرد پر كنيد. بادمجان‌هاي كبابي داغ را داخل آب‌سرد قرار دهيد . با اين كار به پوست بادمجان شوك وارد مي‌شود و راحت مي‌توانيد پس از چند‌ دقيقه پوست را جدا كنيد. پس از جدا‌كردن پوست، بادمجان را در آبكش قرار دهيد تا آب اضافي آن گرفته شود.

مرحله سوم:

ماست را در ظرف بريزيد و نمك و فلفل را همراه سير رنده يا له‌ شده به آن بيافزاييد.

مرحله چهارم:

آب بادمجان كه گرفته‌شد آن را به وسيله ميكسر يا گوشت‌كوب له كنيد.

مرحله پنجم:

ماست و بادمجان را همراه پودر گردو با‌هم تركيب كنيد. اگر دوست داريد يك قاشق چايخوري نعناع خشك يا سبزيجات معطر مانند ريحان، ترخون و … به بوراني بادمجان اضافه كنيد، تا بوراني بادمجان كبابي خوش‌عطر‌تري داشته باشيد. همچنين مي‌توان مقداري روغن زيتون به ماست و بادمجان اضافه كرد.بوراني

نكات كليدي تهيه بوراني بادمجان كبابي

  •  اگر بوي دودي شده را دوست نداريد، بادمجان را بخارپز كنيد.
  •  هر چه ميزان بادمجان بيشتر باشد بوراني خوشمزه‌تري خواهيد داشت اما در زياد كردن مقدار بادمجان زياده‌روي نكنيد.
  • پس از آماده‌كردن بوراني بهتر است اجازه دهيد ۲۴ ساعت در يخچال بماند تا كاملا مزه‌دار شود.
  • سعي كنيد بادمجان‌ها خاويار يا دانه كمتري داشته باشد، پس از بادمجان قلمي براي تهيه اين خوراك استفاده كنيد.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب بوراني اسفناج، پيش غذايي فوق العاده شيك را مطالعه كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.