یکشنبه ۰۵ اردیبهشت ۰۰ ۱۰:۰۹ ۱۸ بازديد
ماهي يكي از سالمترين مواد غذايي روي كره زمين است. اين ماده غذايي سرشار از مواد مغذي مهمي مانند پروتئين و ويتامين D است و از بهترين منابع اسيدهاي چرب امگا ۳ به شمار ميرود.

اضافه كردن ماهي و ميگو به رژيم غذايي به هر نحوي، يكي از كارهايي است كه براي بهرهگيري از خواص زياد غذاهاي دريايي بايد انجام دهيم. در اين مقاله ميخواهيم طرز تهيه كتلت ماهي را به شما آموزش دهيم تا بتوانيد با تنوع بيشتري غذاهاي دريايي را در رژيم هفتگي خود قرار دهيد. با مجله دلتا همراه باشيد.
مواد لازم براي تهيه كتلت ماهي
- فيله ماهي بدون استخوان ۳۵۰ گرم
- شير يك ليوان
- جعفري نيم كيلوگرم
- آرد يك قاشق غذاخوري
- نمك به مقدار لازم
- سيب زميني ۳۵۰ گرم
- پياز يك عدد
- ليمو ترش يك عدد
- سير ۴ حبه
طرز تهيه كتلت ماهي
مرحله اول
فيلههاي ماهي را با آبليمو مزهدار كنيد. سپس براي پخت، آنها را با شير داخل قابلمه قرار دهيد و روي حرارت بگذاريد. سير و پياز را ريز خرد كنيد و به قابلمه اضافه كنيد. وقتي ماهي كاملا پخت، آن را آبكش كنيد. اگر از بوي ماهي اصلا خوشتان نميآيد، در اين مرحله ميتوانيد چند عدد برگ بو هم اضافه كنيد. مواد را از ماهي جدا كنيد و ماهي را داخل مخلوطكن بريزيد تا صاف و يكدست شود.
مرحله دوم
سيبزمينيها را با رنده ريز رنده كنيد و داخل غذاساز با ماهي مخلوط كنيد. آرد را هم اضافه كنيد. حدود پنج شاخه از جعفريها را ريز خرد كنيد و به بقيه مواد اضافه كنيد. در آخر، مقداري نمك و فلفل و اگر ادويه خاصي براي غذاهاي دريايي مدنظرتان است، اضافه كنيد و براي بار آخر مواد را با يكديگر مخلوط كنيد.
مرحله سوم
يك تابه برداريد و داخل آن مقداري روغن بريزيد. مقداري از مايه را برداريد و مثل همان كتلت گوشت و مرغ داخل تابه بريزيد و با قاشق روي آن را صاف كنيد. بعد از اين كه يك طرف كتلت سرخ شد آن را برگردانيد و طرف ديگر را سرخ كنيد. با بقيه مواد هم به همين صورت كتلتها را درست كرده و داخل ظرف مناسب سرو كنيد. از مابقي جعفريها هم براي تزئين استفاده كنيد.
نكات طرز تهيه
- برگ بوها، سير و پياز را نبايد زياد خرد كنيد تا به راحتي از ماهي جدا شوند.
- كتلتها را روي دستمال كاغذي قرار دهيد تا روغن اضافيشان گرفته شود.
- ليموترش را مستقيم داخل شير نريزيد، چون باعث بريدن شير ميشود.
- جعفري را اصلا داخل غذاساز نريزيد؛ زيرا در اينصورت، طعم جعفري غالب خواهد شد.
پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب حليم بوقلمون، صبحانهاي مقوي را مطالعه كنيد.